Ετήσιες Συμβουλές Feng Shui 2020

Ετήσιες και Μηνιαίες Συμβουλές Φενγκ Σούι 2020

Το Κινέζικο Σεληνιακό Έτος (Κινέζικη Πρωτοχρονιά) για το 2020 θα ξεκινήσει 4 Φεβρουαρίου. Ο χρόνος όμως στο Feng Shui χρησιμοποιεί το Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia 夏历 για την αρχή του έτους, συνήθως στις 3, ή 4 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο και ονομάζετε Li Chun 立春, Ερχομός της Άνοιξης.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:04 (ώρα Ελλάδας), θα μπούμε στο Έτος Geng Zi 年 庚子陽金, του Yang Μεταλλικού Ποντικού.

Το Έτος Geng Zi 庚子 είναι ένα Yang Μεταλλικό Έτος 年 庚子 陽金. Όσοι έχουν γεννηθεί στα έτη: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, για αυτούς θα είναι ένα ιδιαιτέρα ευνοϊκό έτος. (Ο Χρόνος στο Φενγκ Σούι ξεκινά 4 Φεβρουαρίου, αν γεννηθήκατε πριν τις 4 Φεβρουαρίου, ανήκετε στο προηγούμενο Έτος).

Βρείτε εύκολα εδώ το Προσωπικό σας Έτος.

Αυτό το Νέο Έτος είναι μια καλή χρονιά για να κάνετε μελέτη Φενγκ Σούι στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας για να εξασφαλίσετε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, οικονομική άνοδο, καλή τύχη, καλές σχέσεις και συνεργασίες, θετική ενέργεια, καλή υγεία και αρμονία.

Στο Ημερολόγιο Ze Ri & Feng Shui 2020 μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τις ευνοϊκές για εσάς ημερομηνίες για προσωπικές δραστηριότητες, καθώς και σε δραστηριότητες που συνδέονται με το Feng Shui.

Φενγκ Σούι | Πλούτος και Ευημερία | Wu Fu Lin Men
Δείτε τα Αυθεντικά Μυστικά Σύμβολα Wu Fu Lin Men στο eshop

Sha 煞 Κατευθύνσεις 2020

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τη θέση των τριών κατευθύνσεων San Sha 三煞 (Shui Sha 歲煞, Jie Sha 劫煞, Zai Sha 災煞), Tai Sui 太歲, και Sui Po 岁破 για το 2020. Αυτές οι θέσεις καταλαμβάνονται από τα Sha Qi 殺氣, Ληστείας, Ολικής Καταστροφής, Ασθένειας και Θανάτου.

Οποιαδήποτε διαταραχή στο πλαίσιο αυτών των τομέων-κατευθύνσεων θα φέρει την ασθένεια και την απώλεια στους κατοίκους του κτιρίου. Λέγοντας διαταραχή εννοούμε την ανακαίνιση, το σκάψιμο, το κάρφωμα και οποιαδήποτε εργασία έχει να κάνει με το πείραγμα της γης σε αυτές τις κατευθύνσεις.

Εκτός του ότι δεν πρέπει να πειράξετε αυτούς τους χώρους, να μην κάθεστε με την πλάτη σας στα San Sha, θα πρέπει να βλέπετε την κατεύθυνση των San Sha.

Συμβουλές Φενγκ Σούι και Ετήσιες Επιρροές San Sha 2020

Τα San Sha 三煞 (3 Δολοφονίες) για το 2020 θα βρίσκονται στον Νότο, και συγκεκριμένα από 142.5º έως 217.5º, στα Βουνά: Si 巳 ΝΑ3, σε όλο το Νότιο Ανάκτορο και στο Wei 未 ΝΔ1.

Αποφύγετε τη μετακίνηση και το σκάψιμο και οποιοιδήποτε πείραγμα της γης στα San Sha. Μην κάθεστε με την πλάτη στα 3 Sha.

Περισσότερες πληροφορίες για:
San Sha, Tai Sui και Sui Po
Υπολογισμός των Four Pillars
* Επαγγελματικές Εφαρμογές Φενγκ Σούι *
Wu Fu Lin Men | Οι 5 Ευλογίες | Τα Μυστικά Σύμβολα

 • Το Tai Sui (Μέγας Δούκας) στο Βουνό Zi 子 (B2), στο 2º Βουνό του Βορρά, από 352.5º έως 7.5º.
 • Για τα άτομα που έχουν γεννηθεί σε Έτος Αλόγου (Wu 午), αποφύγετε οποιαδήποτε σημαντική δραστηριότητα σε Μήνα Ποντικού (Zi 子), από 6 Δεκεμβρίου 2020 έως 4 Ιανουαρίου 2021, καθώς και σε ημέρες Zi 子.
  *Βρείτε εύκολα τις δυσμενείς για εσάς ημέρες Ποντικού (Zi 子) στο δωρεάν Ημερολόγιο Na Yin 2020.

 • Το Shui Po (Ετήσιο Ρήγμα) στο Βουνό Wu 午 (Ν2) στο 2º Βουνό του Νότιου τομέα, από 172.5º έως 187.5º.
 • Για τα άτομα που έχουν γεννηθεί σε Έτος Ποντικού (Zi 子), αποφύγετε οποιαδήποτε σημαντική δραστηριότητα σε Μήνα Αλόγου (Wu 午), από 5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2020, καθώς και σε ημέρες Wu 午.
  *Βρείτε εύκολα τις δυσμενείς για εσάς ημέρες Αλόγου (Wu 午) στο δωρεάν Ημερολόγιο Na Yin 2020.
  Επίσης, αν το σπίτι έχει Facing στο Βουνό Wu 午 (Νότος 2º Βουνό), θα φέρει δυσκολίες στα οικονομικά, στις σχέσεις και στις συνεργασίες μέσα στο Έτος.

 • Τα Sitting Sha στα Βουνά: Bing 丙 (Νότος 1º Βουνό) και Ding 丁 (Νότος 3º Βουνό).
 • Όταν το σπίτι έχει Sitting στα δύο αυτά Βουνά του Νότου, θεωρείται ότι μέσα στο Έτος θα επηρεάσει αρνητικά και θα φέρει δυσκολίες και εμπόδια στις σχέσεις και τα οικονομικά.

 • Τα Facing Sha στα Βουνά: Ren 壬 (Βορράς 1º Βουνό) και Gui 癸 (Βορράς 3º Βουνό).
 • Όταν το σπίτι έχει Sitting στα δύο αυτά Βουνά του Βορρά, θα φέρει δυσκολίες στις σχέσεις, επαγγελματικές και ερωτικές.

 • Το Ετήσιο 5, η πιο καταστροφική ενέργεια του έτους θα είναι σε όλο το Ανατολικό Ανάκτορο, από 67.5º έως 112.5º.
 • Αν υπάρχει υπνοδωμάτιο στα Ανατολικά, αποφύγετε να κοιμηθείτε εκεί, μέχρι και 3 Φεβρουαρίου 2021, καλύτερα να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού.
  Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης σε άλλο δωμάτιο, χρησιμοποιείστε ένα Πίνακα He Tu Μετάλλου για να απενεργοποιήσετε την αρνητική επίδραση του Άστρου 5.
  Αν το σπίτι έχει Facing (πρόσοψη) στο Yin 寅 (Βορειοανατολικά 3º Βουνό), ή στο Jia 甲 (Ανατολικά 1º Βουνό), θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορούν να προκληθούν σοβαρά θέματα υγείας και ατυχημάτων. Χρησιμοποιείστε το χρυσό χρώμα για να ελαττώσετε την επίδραση αυτή. Επίσης αν υπάρχει άνοιγμα στα δύο αυτά βουνά, π.χ. πόρτα ή παράθυρο, προσπαθήστε να τα χρησιμοποιείτε όσο λιγότερο γίνεται.

 • Το Κρυφό Ξίφος Sha αν και επηρεάζει όλη την Δυτική κατεύθυνση, είναι ποιο ισχυρό ανάλογα το Facing Βουνό Κατεύθυνσης (Πρόσοψης) της οικίας ή του επαγγελματιού χώρου. Θα φέρει δυσκολίες στα οικονομικά και στις συνεργασίες μέσα στο Έτος.
 • Με Facing στο Jia 甲 (Ανατολή 1º Βουνό), το Ξίφος Sha, είναι ποιο ισχυρό στο Βουνό Geng 庚 (Δυτικά 1º Βουνό)
  Με Facing στο Mao 卯 (Ανατολή 2º Βουνό), το Ξίφος Sha, είναι ποιο ισχυρό στο Βουνό You 酉 (Δυτικά 2º Βουνό)
  Με Facing στο Yi 乙 (Ανατολή 3º Βουνό), το Ξίφος Sha, είναι ποιο ισχυρό στο Βουνό Xin 辛 (Δυτικά 3º Βουνό)

Τα Σύμβολα Ba Gua και Shou
Σύμβολο Ba Gua Ba Gua Σύμβολο Shou Shou
Τρόπος Χρήσης

Χρησιμοποιείστε το Σύμβολο Ba Gua στην κατεύθυνση του Tai Sui (Βορρά), για να ελαχιστοποιήσετε τις αρνητικές επιδράσεις του Tai Sui.

Χρησιμοποιείστε το Σύμβολο Shou στην κατεύθυνση του Sui Po (Νότο), για να ελαχιστοποιήσετε τις αρνητικές επιδράσεις του Sui Po.

Περισσότερες πληροφορίες για τα σύμβολα


2020 Ετήσια Ανάλυση Ιπτάμενων Άστρων

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα είναι οι επισκέπτες που έρχονται από τις Οκτώ Κατευθύνσεις κάθε 3-4 Φεβρουαρίου κάθε Έτος και παίζουν καταλυτικό ρόλο στο πως θα επηρεάσουν τους χώρους του σπιτιού και του επαγγελματικού χώρου.

Τα Ετήσια Άστρα δουλεύουν και ανεξάρτητα από τον Αστρικό Χάρτη του εκάστοτε χώρου. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο γενικές πληροφορίες. Για μια συνολική αξιολόγηση του Feng Shui του χώρου σας θα πρέπει να ρίξουμε και μια ματιά στο πώς τα Ετήσια Άστρα, ακόμη και τα Μηνιαία Άστρα που επισκέπτονται το χώρο, αλληλεπιδρούν με το βασικό Χάρτη των Ιπτάμενων Άστρων του εκάστοτε χώρου του σπιτιού, ή του επαγγελματικού χώρου.

Όταν τα Ετήσια ή τα Μηνιαία Άστρα, έρχονται στην κύρια είσοδο του σπιτιού ή της επιχείρησης, θα επηρεάσουν τα οικονομικά θέματα και τον πλούτο.
Όταν έρχονται στο υπνοδωμάτιο, θα επηρεάσουν την προσωπικότητα, τις σχέσεις και την υγεία των ατόμων.

Η ενέργεια των Ετήσιων Ιπτάμενων Άστρων στο Feng Shui επηρεάζει τα ενεργειακά πρότυπα του κάθε κτιρίου, τον περιβάλλοντα χώρο και τα άτομα που κατοικούν ή εργάζονται στον χώρο αυτό.

Αν ένα κακό Άστρο, όπως το 5 Κίτρινο, επισκέπτεται μια περιοχή ζωτικής λειτουργίας, όπως την είσοδο, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, το δωμάτιο εργασίας, τον χώρο υποδοχής, το γραφείο σε ένα επαγγελματικό χώρο, οι θεραπείες είναι σίγουρα αναγκαίες.

Αν το ίδιο Άστρο βρεθεί σε ένα λουτρό, σε μια αποθήκη, ή σε χώρο που δεν χρησιμοποιείται, ή χρησιμοποιείται ελάχιστα, δεν απαιτείται καμία θεραπεία.

Το He Tu 河圖, είναι ο συνδυασμός του Ουράνιου Qi 天氣 και του Γήινου Qi 天氣 που δημιουργούν τα 5 Στοιχεία (Wu Xing 五行), τα οποία είναι απαραίτητα στην μελέτη των Ιπτάμενων Άστρων 飛星 στο Feng Shui 風水.
Οι Πίνακες He Tu είναι οι ποιο δυνατοί ενεργοποιητές, ή, απενεργοποιητές των Ιπτάμενων Άστρων.

Δείτε εδώ τις Ιδιότητες HeTu και Ιπτάμενων Άστρων.
Δείτε στο eShop τους Πίνακες HeTu.

Συμβουλές Φενγκ Σούι, Ιπτάμενων Άστρων και SanSha 2020

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα (Annual Flying Stars Feng Shui 年飛星風水), είναι ένας από τους κλάδους στο Feng Shui και στην Κινέζικη Αστρολογία η οποία ενσωματώνει τις αρχές των 5 Στοιχείων (Wu Xing 五行), τα 8 Τρίγραμμα (Ba Gua 八卦), τους Αριθμούς Luo Shu 洛書 και τα 24 Βουνά (二十四山) για να αναλύσει σε έναν χώρο την ποιότητα και τη δυναμική του Qi 氣 σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα, είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές και ευρέως χρησιμοποιούμενες πρακτικές στο Feng Shui και φέρνει άμεσα και ακριβή αποτελέσματα.
Η αρχή των Flying Stars στο Feng Shui είναι, ό,τι, ο κάθε αριθμός του Άστρου στο πλέγμα των 9 Τετραγώνων του Luo Shu 洛書 είναι προικισμένο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ιδιότητες, μπορεί να φέρει θετικά, ή αρνητικά αποτελέσματα.

Τα Ευοίωνα Άστρα φέρνουν Πλούτο και Ευημερία, έτσι οι περιοχές με αυτά τα Άστρα πρέπει να χρησιμοποιούνται για βασικούς τομείς, όπως σαλόνι ή υπνοδωμάτια, ενώ οι δυσοίωνες περιοχές πρέπει να αποφεύγονται, ή να χρησιμοποιούνται για αποθήκη.

Αυτό είναι το Ετήσιο Διάγραμμα Luo Shu των Ιπτάμενων Άστρων για το 2020

Ετήσιο Luo Shu 2020 και Συμβουλές Φενγκ Σούι Ιπτάμενων Άστρων

Το Ετήσιο Άστρο 5 Κίτρινο καταλαμβάνει τον Ανατολικά τομέα οποιασδήποτε οικοδόμησης που αντιστοιχεί από 67.5º έως 112.5º.

 • Αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα στους τομείς που βρίσκονται τα Ετήσια Άστρα 5 Κίτρινο και 2 Μαύρο, μιας και η φωτιά θα ενεργοποιήσει τα Γήινα Άστρα 5 Κίτρινο και 2 Μαύρο.
 • Χρησιμοποιείστε μεταλλικά χρώματα και στρογγυλά αντικείμενα.
 • Για το 5 Κίτρινο, μια πολύ καλή θεραπεία είναι το εκκρεμές ρολόι που χτυπά τις ώρες.
 • Για το 2 Μαύρο, χρησιμοποιείστε 2 Φυσικές Κολοκύθες Wu Lu βαμμένες χρυσές,
 • Επίσης μια καλή θεραπεία για το 5 Κίτρινο και το 2 Μαύρο, είναι ο Πίνακας He Tu Μετάλλου.
 • Επίσης καλή θεραπεία Χρήση Αλατόνερου για τα Ετήσια Άστρα 5, 2


Το Ετήσιο Άστρο 7 Κόκκινο είναι στο Κέντρο
Το Ετήσιο 7 Κόκκινο, είναι στο κέντρο, Δεν έρχεται από καμία κατεύθυνση, Δεν μας επηρεάζει και Δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Το Κυρίαρχο Ετήσιο Άστρο 8 Λευκό έρχεται από τα Βορειοδυτικά

Το Άστρο 8 είναι το κυρίαρχο Άστρο πλούτου της εικοσαετίας (2004-2024), θα φέρει ευκαιρίες και κέρδη, ειδικά εάν Βορειοδυτικά βρίσκεται η κύρια είσοδος. Ιδανικό για όσους ασχολούνται με κτηματομεσιτικές εργασίες και τα προϊόντα που έρχονται από τη Γη.

Για την Ενεργοποίηση του Άστρου 8, χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Φωτιάς.

Ένα σιντριβάνι ή ενυδρείο εδώ είναι κατάλληλο για να ενεργοποιηθεί το 8. Προσοχή όμως, παρατηρήστε τις αλλαγές στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο μετά την τοποθέτηση του νερού.
Αν διαπιστώσετε αρνητικά αποτελέσματα αφαιρέστε το.

Αν το νερό τοποθετηθεί σε ακριβή θέση με την Τεχνική των Water Methods, ή, και του Da Gua, μπορεί να κάνει θαύματα. Αλλά αυτό προϋποθέτει ακριβείς μετρήσεις από έναν επαγγελματία Σύμβουλο Feng Shui. Σε λάθος θέση μπορεί να δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα.
Το νερό μπορεί να είναι με τη μορφή σιντριβανιού, ή μιας γυάλας με ψάρια, ...όχι, δεν παίζει ρόλο ο αριθμός των ψαριών, αν είναι χρυσά ή μαύρα.. κλπ., το νερό κάνει την διαφορά και ΟΧΙ τα ψάρια.

Ο ποιο ευνοϊκός Μήνας είναι από 7 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου, μιας και το Άστρο 9 επισκέπτεται τον Βορειοδυτικό τομέα.
Χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα και τα τριγωνικά αντικείμενα.
Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη είναι πολύ πιθανόν αυτόν το Μήνα, ιδιαίτερα εάν Βορειοδυτικά είναι η κρεβατοκάμαρα.

Προσοχή από 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου | Μηνιαίο Άστρο 3:
το Μηνιαίο Άστρο 3 μπορεί να προκαλέσει σοβαρά ατυχήματα στα μικρά παιδιά, ειδικά εάν εκεί είναι το υπνοδωμάτιό τους.
επίσης σοβαρά ατυχήματα μπορούν να προκληθούν στον άντρα του σπιτιού, ειδικά εάν εκεί είναι η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού.

Στην κύρια είσοδο μπορεί να προκαλέσει νομικά προβλήματα και το χάσιμο χρημάτων.
Χρησιμοποιήστε το κόκκινο χρώμα για να αποτρέψετε την επιθετικότητα του 3.


Το Ετήσιο Άστρο 9 Μωβ έρχεται από τα Δυτικά

Άστρο φήμης, της ομορφιάς και του θεάματος. Ιδανικό για μοντέλα, ηθοποιούς, μουσικούς, ειδικά εάν στον Δυτικό τομέα είναι ο χώρος που δουλεύετε ή κάνετε τις πρόβες σας. Ιδανικό επίσης και για καταστήματα με glamour ρούχα και ακριβά αξεσουάρ.
Χρησιμοποιείστε νερό για να ενεργοποιήσετε το Άστρο 9, αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή, και να το αφαιρέσετε εάν δείτε αντίθετα αποτελέσματα.

Για την Ενεργοποίηση του Άστρου 9, χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Ξύλου.

Ο πιο δυνατός Μήνας που θα ενεργοποιήσει περισσότερο το Άστρο 9, είναι το Μηνιαίο Άστρο 4, από 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου, μιας και το Άστρο 4 θα βοηθήσει το 9 να αναπτύξει περισσότερο τις ιδιότητές του.

Προσοχή: στα Μηνιαία Άστρα, 5 και 2 που επισκέπτονται τον Δυτικό τομέα.
Άστρο 5: από 6 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου.
Άστρο 2: από 7 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου.
Χρησιμοποιείστε τα μεταλλικά χρώματα, όπως το χρυσό και κυκλικά σχήματα.


Το Ετήσιο Άστρο 1 Λευκό έρχεται από τα Βορειοανατολικά

Πολύ ευνοϊκός τομέας για όσοι έχουν δική τους επιχείρηση ή διατηρούν γραφείο στο σπίτι, ειδικά εάν εκεί βρίσκετε η είσοδος ή το γραφείο σας.

Για την Ενεργοποίηση του Άστρου 1, χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Μετάλλου.

Το Άστρο 1 θα σας φέρνει, σοφία, νέες ιδέες, δημιουργικότητα και ερωτισμό.
Μπορεί να συμβάλλει σε προαγωγές και επιτυχία σε εξετάσεις. Αν στα Βορειοανατολικά βρίσκεται το γραφείο όσων σπουδάζουν, το διάβασμα θα γίνει πιο εύκολο και η επιτυχία είναι πιο πιθανή.

Το Άστρο 1 μπορεί επίσης να φέρει και ερωτικά ξελογιάσματα, ειδικά στους νέους άντρες, αν στα Βορειοανατολικά βρίσκετε το υπνοδωμάτιο.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκεφτεί τον Βορειοδυτικό τομέα, (είτε εκεί βρίσκεται η είσοδος, ή, το υπνοδωμάτιο), το Μηνιαίο Άστρο 4.
από 7 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου.
Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τον χωρισμό, να εγκαταλείψει ο άνδρας τη γυναίκα. Ερωτικά σκάνδαλα και καβγάδες είναι πολύ πιθανόν.
Καβγάδες μεταξύ αδερφών και μεγάλου γιου με πατέρα είναι επίσης πολύ πιθανοί αν εκεί είναι η είσοδος, ή, το υπνοδωμάτιο.

Για να αντιμετωπίσετε την ερωτικότατα του Άστρου 1 χρησιμοποιείστε μεγάλα φυσικά φυτά εξωτερικά στον Βορειοανατολικό τομέα.
Χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα για τους μήνες που επισκέπτεται το Μηνιαίο 4 τον Βορειοανατολικό τομέα, από 7 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου.

Επίσης ιδιαίτερη προσοχή
στο Μηνιαίο Άστρο 2, από 4 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου.
Ο συνδυασμός 1-2, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά θέματα υγείας στους άνδρες και στις έγκυες γυναίκες, έντονους καβγάδες και άσχημο χωρισμό στο ζευγάρι.
Επίσης μπορεί να προκαλέσει διαρροές νερού, ειδικά εάν περνούν από τον Βορειοανατολικό τομέα σωληνώσεις νερού.
Χρησιμοποιείστε τα μεταλλικά χρώματα, όπως το χρυσό και κυκλικά σχήματα.

Μηνιαίο Άστρο 5, από 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου.
Ο συνδυασμός 1-5, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά ατυχήματα και θέματα υγείας που σχετίζονται με το αίμα.
Χρησιμοποιείστε τα μεταλλικά χρώματα, όπως το χρυσό και κυκλικά σχήματα.


Το Ετήσιο Άστρο 2 Μαύρο έρχεται από τον Νότο

Το Άστρο 2 είναι το Άστρο της ασθένειας, μπορεί να προκαλέσει αναπνευστικά προβλήματα, εξασθένηση της άμυνας του οργανισμού, δηλητηριάσεις και κοιλιακές διαταραχές μιας και σχετίζετε με το πεπτικό σύστημα και με την μήτρα.

Για την Απενεργοποίση του Άστρου 2, χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Μεττάλου.
Για την Ενεργοποίηση του Άστρου 2, χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Φωτιάς.

Εφόσον το Άστρο 2 σχετίζεται με την υγεία, είναι ένα πολύ καλό Άστρο για τους Γιατρούς, τους χειρουργούς και τους θεραπευτές, ειδικά αν η πόρτα του γραφείου τους ή η θέση του εξεταστηρίου βρίσκετε στον Νότο.

Η είσοδος του σπιτιού σας είναι το "Στόμα του Σπιτιού". Αν στον Νότο βρίσκετε η κύρια είσοδος θα επηρεάσει όλο το σπίτι.
Χρησιμοποιείστε δύο (2) Φυσικές Λολοκύθες Wu Lu βαμμένες χρυσές, αριστερά και δεξιά της εισόδου, προτιμήστε μεταλλικά χρώματα και στρογγυλά σχήματα και αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα.

Αν στον Νότο βρίσκετε η κρεβατοκάμαρά σας, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να επηρεάσει τον άντρα του σπιτιού.
Στο υπνοδωμάτιο των παιδιών θα πρέπει να δώσετε επίσης ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να επηρεάσει τα κορίτσια της οικογένειας.

Αν η κουζίνα σας βρίσκεται στον Νότο, προσέξτε την υπερκατανάλωση τροφής μιας και το Άστρο 2 σχετίζεται και με το πάχος. Να ελέγχετε προσεκτικά τις ημερομηνίες λήξεως των προϊόντων και να καθαρίζετε καλά τα φρούτα και τα λαχανικά.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκέπτονται τον Νότο τα Μηνιαία Άστρα:
Μηνιαίο Άστρο 2, από 5 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, και από 7 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου 2021.

Μηνιαίο Άστρο 3, το πιο επιβλαβές και επικίνδυνο σε συνδυασμό με το Ετήσιο 2 από 7 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου. Σοβαρά ατυχήματα, καβγάδες μεταξύ αδερφών και πατέρα με κόρη.

Μηνιαίο Άστρο 5, από 7 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου. Οι συνδυασμοί αυτοί είναι ιδιαίτεροι επικίνδυνοι σε θέματα υγείας, ατυχημάτων, χάσιμο παιδιού και δικαστικών υποθέσεων.

Το Μηνιαίο Άστρο 9, από 5 Μαΐου έως 4 Ιουνίου, μιας και το Άστρο 9 θα ενεργοποιήσει περισσότερο το Άστρο 2.

Για να αντιμετωπίσετε την ασθένεια του Άστρου 2 χρησιμοποιείστε δύο φυσικές (2) Κολοκύθες Wu Lu αριστερά και δεξιά από την πόρτα του υπνοδωματίου και αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα.


Το Ετήσιο Άστρο 3 Τουρκουάζ έρχεται από τον Βορρά

Το Άστρο 3 είναι η ενέργεια της κλεψιάς, χάσιμο χρημάτων, καβγάδες, νομικές υποθέσεις και διαζύγιο.

Για την Ενεργοποίηση του Άστρου 3, χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Νερού.

Αν και το Άστρο 3 θεωρείται ότι είναι ένα κακό Άστρο, παρ’ολα αυτά όμως, είναι ένα πολύ καλό Άστρο για τους Δικηγόρους, Αναγνώριση και φήμη, ειδικά αν η είσοδος ή το γραφείο τους βρίσκεται στον Βορρά.

Κλειδώνετε καλά τις πόρτες ή τα παράθυρα που βρίσκονται στον Βορρά, μιας και το Άστρο 3 προσκαλεί τους κλέφτες να μπουν στο σπίτι σας και να σας κλέψουν. Τραυματισμός στα πόδια ιδιαίτερα αν εκεί υπάρχει σκάλα.

Αν η είσοδος του σπιτιού βρίσκετε στον Νότο, Θα φέρει ατυχήματα και νομικά προβλήματα, θα προκαλέσει καβγάδες μεταξύ ζευγαριού και μάνας με γιο.
Χρησιμοποιείστε λίγο κόκκινο χρώμα όχι υπερβολές όμως.

Αν στον Βορρά βρίσκετε το υπνοδωμάτιό σας αποφύγετε να κάθεστε ή να συζητείτε μιας και μπορεί μια συζήτηση να εξελιχθεί σε άσχημο καβγά και χωρισμό.
Αν στον Βορρά είναι το δωμάτιο των αγοριών μπορεί να προκαλέσει άσχημα ατυχήματα, χρησιμοποιείστε λίγο κόκκινο χρώμα και κατεβάστε τα ρολά στις πόρτες ή και στα παράθυρα του δωματίου, τουλάχιστον 3 ώρες πριν πάνε τα παιδιά για ύπνο.

Αν στον Βορρά βρίσκετε η κρεβατοκάμαρα, καβγάδες με άσχημη εξέλιξη μεταξύ του ζευγαριού. Επίσης, εάν η γυναίκα είναι έγκυος, υπάρχει κίνδυνος για χάσιμο του παιδιού, καλύτερα να μετακινηθεί σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, π.χ. στα Βορειοδυτικά, εάν υπάρχει εκεί δωμάτιο.

Προσοχή:
από 5 Μαίου έως 4 Ιουνίου μιας και το Μηνιαίο Άστρο 1 θα ενισχύσει την επιρροή του Άστρου 3.

από 4 Απριλίου έως 4 Μαΐου, και από 5 Ιανουαρίου 2021 έως 3 Φεβρουαρίου 2021, διότι το Μηνιαίο Άστρο 2 θα δημιουργήσει θέματα υγείας καθώς θα ελεγχτεί από το Άστρο 3.

από 7 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου, διότι το Μηνιαίο Άστρο 5 θα δημιουργήσει χάσιμο χρημάτων, σοβαρά ατυχήματα και θέματα υγείας καθώς θα ελεγχτεί από το Άστρο 3.

Χρησιμοποιείστε λίγο κόκκινο για να εξασθενήσετε την επιρροή του Άστρου 3, και μεταλλικό χρώμα για τα Μηνιαία Άστρο 2 και 5.


Το Ετήσιο Άστρο 4 Πράσινο έρχεται από τα Νοτιοδυτικά

Άστρο των τεχνών, της εκπαίδευσης, της ομορφιάς και του έρωτα.
Πολύ ευνοϊκός τομέας για το 2020 για καταστήματα με ρούχα, αξεσουάρ, μπιζού, προϊόντα ομορφιάς και αισθητικοί και για όσοι-όσες ασχολούνται με το μόντελινγκ, και τα καλλιτεχνικά (τραγουδιστές, ηθοποιοί, ζωγράφοι, συγγραφείς, εκπαιδευτικοί, δάσκαλοι) ειδικά εάν εκεί είναι η κύρια είσοδος, το γραφείο τους, ή το δωμάτιό τους.
Χρησιμοποιείστε νερό σε μορφή σιντριβανιού ή ενυδρείου για να ενεργοποιήσετε το Άστρο 4, ...και όχι, δεν μας ενδιαφέρει ο αριθμός των ψαριών στο ενυδρείο, ή αν θα είναι χρυσά ή μαύρα, το Νερό κάνει την ενεργοποίηση και ΟΧΙ τα ψάρια.

Για την Ενεργοποίηση του Άστρου 4, χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Νερού.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί αν η είσοδος του σπιτιού ή η κρεβατοκάμαρά σας (ειδικά για τα παντρεμένα ζευγάρια) βρίσκετε στα Νοτιοδυτικά, ερωτικά σκάνδαλα είναι πολύ πιθανά, καθώς και η γυναίκα να εγκαταλείψει τον άνδρα της για κάποιον άλλον. Χρησιμοποιείστε λίγο κόκκινο για να εξασθενήσετε την επιρροή του Άστρου 4.
Αν ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά ή την εκπαίδευση, το Άστρο 4 θα σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας.

Αν στα Νοτιοδυτικά βρίσκετε το δωμάτιο των παιδιών το Άστρο 4 θα τους βοηθήσει στο διάβασμα και στις εξετάσεις. Επίσης αν στον Βορρά είναι το δωμάτιο της κόρης μπορεί να δημιουργήσει σχέση με μεγαλύτερο άνδρα.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκεφτεί τον Νοτιοδυτικό τομέα, (είτε εκεί βρίσκεται η είσοδος ή το υπνοδωμάτιο), το Μηνιαίο Άστρο 1, από 5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τα ερωτικά ξελογιάσματα και τον χωρισμό, να εγκαταλείψει η γυναίκα τον άνδρα, ή το αντίθετο.

Χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα σε μικρή ποσότητα για να αποφύγετε τις εξωσυζυγικές σχέσεις και τα σκάνδαλα.

Τέσσερα μπαμπού σε νερό τοποθετημένα στα Νοτιοδυτικά είναι κατάλληλα για άντρες, ή γυναίκες, που αναζητούν τον/την ιδανικό ερωτικό σύντροφο και μια καλή σχέση.

Επιπλέον προσοχή θα πρέπει να ληφθεί όταν επισκέπτονται επίσης τα Μηνιαία Άστρα 2, 3 και 5 τον Νοτιοδυτικό τομέα. Αυτό συμβαίνει:
το Μηνιαίο Άστρο 5 από 4 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου, και από 7 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου. (σοβαρά ατυχήματα, χάσιμο δουλειάς), χρησιμοποιείστε το κόκκινο και το χρυσό χρώμα.
το Μηνιαίο Άστρο 3 από 4 Απριλίου έως 4 Μαΐου, και από 5 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου 2021. (δικαστικά θέματα, ατυχήματα, χάσιμο χρημάτων, χωρισμός και διαζύγιο), χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα.
το Μηνιαίο Άστρο 2 από 5 Μαΐου έως 4 Ιουνίου. (σοβαρά θέματα υγείας, ατυχήματα, αποβολή), χρησιμοποιείστε το κόκκινο και το χρυσό χρώμα.


Το Ετήσιο Άστρο 5 Κίτρινο έρχεται από την Ανατολή

Άστρο της ασθένειας, των ατυχημάτων, της ολικής καταστροφής και του θανάτου.
Προσοχή αν εκεί είναι η κουζίνα ή το μπάνιο γιατί μπορεί να δημιουργηθούν διαρροές και αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα.

Για την Απενεργοποίηση του Άστρου 5, χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Μετάλλου.

Αν στην Ανατολή υπάρχει κάποιο υπνοδωμάτιο, αποφύγετε να κοιμηθείτε σε αυτό μέχρι και 3 Φεβρουαρίου 2021, καλύτερα να μετακινηθείτε σε άλλο δωμάτιο.
Το ίδιο ισχύει αν εκεί είναι το σαλόνι σας ή ένας χώρος που περνάτε αρκετές ώρες.

Είτε μπορείτε να το κάνετε είτε όχι, καλό είναι να μην ενοχλήσετε τον Ανατολικό τομέα του σπιτιού σας. Χρησιμοποιείστε το χρυσό χρώμα και τα στρογγυλά αντικείμενα.
Επίσης πολύ καλό είναι ένα εκκρεμές στο σπίτι σας που χτυπάει ανά μισή, ή μία ώρα. Ο ήχος θα πρέπει να είναι μεταλλικός και βαρύς ώστε να ηρεμήσει το Άστρο 5.

Τέλος έχετε κλειστά το παράθυρο ή την μπαλκονόπορτα και αποφύγετε να σκάψετε τη γη στον Ανατολικό τομέα του κήπου σας.
Για φέτος να μην κάνετε οποιαδήποτε ανακαίνιση ή επέκταση σε αυτή την κατευθύνση, και επίσης μην καρφώνετε στους τοίχους.

Εάν η κύρια πόρτα του σπιτιού σας βρίσκετε στον Ανατολικό τομέα, να είστε επιπλέον προσεκτικοί από 5 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, και από 7 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου 2021, και αυτό γιατί το Μηνιαίο Άστρο 5 θα βρίσκετε επίσης στην Ανατολή.
Το διπλό 5 στην Ανατολή θα φέρει σοβαρά προβλήματα υγείας και ατυχήματα, ατυχίες στον επαγγελματικό τομέα και καταστροφές.

Επιπλέον προσοχή θα πρέπει να ληφθεί όταν επισκέπτονται επίσης τα Μηνιαία Άστρα 2, 3 και 4 τον Ανατολικά τομέα. Αυτό συμβαίνει:
το Μηνιαίο Άστρο 4 από 4 Απριλίου έως 4 Μαΐου, και από 5 Ιανουαρίου 2021 έως 3 Φεβρουαρίου 2021,
το Μηνιαίο Άστρο 3 από 5 Μαΐου έως 4 Ιουνίου,
το Μηνιαίο Άστρο 2 από 5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου.

Ο συνδυασμός: 5 Ετήσιου, 5-2 και 3-4 Μηνιαίου όταν ενοχληθούν χρησιμοποιώντας τον Ανατολικό τομέα, θα φέρουν την απώλεια πλούτου, την καταστροφή, τον σοβαρό τραυματισμό, την ασθένεια, ακόμη και τον θάνατο.


Το Ετήσιο Άστρο 6 Λευκό έρχεται από τα Νοτιοανατολικά

Άστρο των στρατιωτικών και των σωμάτων ασφαλείας. Κατάλληλο για αυτούς/ες που έχουν διευθυντικές θέσεις και θέλουν να περνά ο λόγος τους, αναγνώριση, προαγωγή και φήμη.
Για τα γραφεία και τις επιχειρήσεις, μπορείτε, να χρησιμοποιήσετε νερό και να ενεργοποιήσετε το Άστρο 6.

Για την Ενεργοποίηση του Άστρου 6, χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Γης.

Μπορεί να προκληθούν λογομαχίες μεταξύ ζευγαριού, καθώς ατυχήματα, ειδικά αν εκεί βρίσκετε η κύρια είσοδος της οικίας σας. χρησιμοποιείστε το μπλε και μαύρο χρώμα για να ελαχιστοποιήσετε την επίδραση αυτή.

Στο υπνοδωμάτιο μπορεί να φέρει καβγάδες στο ζευγάρι και σοβαρή διαμάχη μεταξύ πατέρα και κόρης.
Πρόβλημα στο αναπνευστικό και ψυχολογικά προβλήματα, μπορεί να φέρει τη μοναξιά και την απομόνωση.
Μπορεί να προκαλέσει νομικά προβλήματα, το χάσιμο χρημάτων και της δουλειάς.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκεφτεί τα Νοτιοανατολικά το Ετήσιο Άστρο 3, από 5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου.
Κακός συνδυασμός, μιας και υπάρχει κίνδυνος να χάσει το παιδί η έγκυος γυναίκα. Επίσης οι γυναίκες δεν πρέπει να μείνουν έγκυες κάτω από αυτόν τον συνδυασμό, μιας και η ενέργεια αυτή μπορεί να περάσει στο έμβρυο.

Το Ετήσιο Άστρο 3 σε συνδυασμό με το 6 στην είσοδο του σπιτιού μπορεί να προκαλέσει καβγάδες, νομικά προβλήματα, το χάσιμο δουλειάς και χρημάτων. Στο υπνοδωμάτιο μπορεί να προκαλέσει επίσης καβγάδες στο ζευγάρι χωρισμός, σοβαρούς καβγάδες με την κόρη καθώς και αναπνευστικά προβλήματα.

Για να εξουδετερώσετε την επίδραση του Άστρου 3 χρησιμοποιείστε λίγο κόκκινο και γήινα χρώμα, (μόνο στις συγκριμένες ημερομηνίες).

Ο ποιο ευνοϊκός Μήνας είναι από 7 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου, διότι το Άστρο 8 επισκέπτεται τον Νοτιοανατολικό τομέα, ιδιαιτέρα ευνοϊκό εάν εκεί είναι η κύρια είσοδος.Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα 2020


Τα Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα είναι και αυτά πολύ σημαντικά και θα πρέπει να τα εξετάζουμε. Τα Μηνιαία Άστρα είναι οι ενεργοποιητές των Ετήσιων Άστρων και κάνουν συνδυασμό και με τα Ετήσια Άστρα, αλλά και με τα Άστρα του χάρτη του εκάστοτε χώρου.

Όταν τα Ετήσια, ή τα Μηνιαία Άστρα έρχονται στην κύρια είσοδο, επηρεάζουν τα οικονομικά. Όταν έρχονται στο υπνοδωμάτιο, επηρεάζουν, την προσωπικότητα, τις σχέσεις και την υγεία των ατόμων.

  Ο πιο κάτω πίνακας δείχνει τα Μηνιαία Άστρα για το 2020. Απ’ όλα τα Μηνιαία Άστρα τα πιο δυσμενή είναι:
 • Το Άστρο 2, θέματα υγείας.
 • Το Άστρο 3, νομικά θέματα, χάσιμο χρημάτων, καυγάδες, ατυχήματα.
 • Το Άστρο 5, χάσιμο χρημάτων, οικονομική καταστροφή, σοβαρά ατυχήματα, σοβαρά θέματα υγείας.

Φενγκ Σούι Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα 2020