Ετήσιες Συμβουλές Feng Shui 2019

Ετήσιες - Μηνιαίες Συμβουλές Φενγκ Σούι 2019 FengShui

Το Κινέζικο Σεληνιακό Έτος (Κινέζικη Πρωτοχρονιά) για το 2019 θα ξεκινήσει 5 Φεβρουαρίου. Ο χρόνος όμως στο Feng Shui χρησιμοποιεί το Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia 夏历 για την αρχή του έτους, συνήθως στις 3 ή 4 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο και ονομάζετε Li Chun 立春, Ερχομός της Άνοιξης.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 05:15 (ώρα Ελλάδας) θα μπούμε στο Έτος Ji Hai 年 己亥陰土, του Yin Γήινου Χοίρου.

Το Έτος Ji Hai 己亥 είναι ένα Υιν Γήινο Έτος 年 己亥 陰土. Όσοι έχουν γεννηθεί στα έτη: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, (2019), για αυτούς θα είναι ένα ιδιαιτέρα ευνοϊκό έτος. (Ο Χρόνος στο Φενγκ Σούι ξεκινά 4 Φεβρουαρίου, αν γεννηθήκατε πριν τις 4 Φεβρουαρίου, ανήκετε στο προηγούμενο Έτος.)

Βρείτε εύκολα εδώ το Προσωπικό σας Έτος.

Αυτό το Νέο Έτος είναι μια καλή χρονιά για να κάνετε μελέτη Φενγκ Σούι στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας για να εξασφαλίσετε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, οικονομική άνοδο, καλή τύχη, καλές σχέσεις και συνεργασίες, θετική ενέργεια, καλή υγεία και αρμονία.

Στο Ημερολόγιο Ze Ri & Feng Shui 2019 μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τις ευνοϊκές για εσάς ημερομηνίες για προσωπικές δραστηριότητες, καθώς και σε δραστηριότητες που συνδέονται με το Feng Shui.

Sha 煞 Κατευθύνσεις 2019

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τη θέση των τριών κατευθύνσεων San Sha 三煞 (Shui Sha 歲煞, Jie Sha 劫煞, Zai Sha 災煞), Tai Sui 太歲, και Sui Po 岁破 για το 2019. Αυτές οι θέσεις καταλαμβάνονται από τα Sha Qi 殺氣, Ληστείας, Ολικής Καταστροφής, Ασθένειας και Θανάτου.

Οποιαδήποτε διαταραχή στο πλαίσιο αυτών των τομέων-κατευθύνσεων θα φέρει την ασθένεια και την απώλεια στους κατοίκους του κτιρίου. Λέγοντας διαταραχή εννοούμε την ανακαίνιση, το σκάψιμο, το κάρφωμα και οποιαδήποτε εργασία έχει να κάνει με το πείραγμα της γης σε αυτές τις κατευθύνσεις.

Εκτός του ότι δεν πρέπει να πειράξετε αυτούς τους χώρους, να μην κάθεστε με την πλάτη σας στα San Sha, θα πρέπει να βλέπετε την κατεύθυνση των San Sha.

Συμβουλές Φενγκ Σούι Ετήσιες Επιρροές San Sha 2019

Τα San Sha 三煞 (3 Δολοφονίες) για το 2019 θα βρίσκονται στην Δύση (247.5º - 292.5º), στα Βουνά: Shen 申 ΝΔ3, σε όλο το Δυτικό Ανάκτορο και στο Xu 戌 BΔ1.

Αποφύγετε τη μετακίνηση και το σκάψιμο και οποιοιδήποτε πείραγμα της γης στα San Sha. Μην κάθεστε με την πλάτη στα 3 Sha.

Περισσότερες πληροφορίες για:
San Sha, Tai Sui και Sui Po
Υπολογισμός των Four Pillars
* Επαγγελματικές Εφαρμογές Φενγκ Σούι *

 • Το Tai Sui (Μέγας Δούκας) στο Βουνό Hai 亥 (ΒΔ3) στο 3ο Βουνό του Βορειοδυτικού τομέα, από 322.5º έως 337.5º.
 • Για τα άτομα που έχουν γεννηθεί σε Έτος Χοίρου (Hai 亥), αποφύγετε οποιαδήποτε σημαντική δραστηριότητα σε Μήνα Φιδιού (Si 巳), από 5 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2019 καθώς και σε ημέρες Si 巳.
  *Βρείτε εύκολα τις δυσμενείς για εσάς ημέρες (Si 巳) στο δωρεάν Ημερολόγιο Na Yin 2019.

 • Το Shui Po (Ετήσιο Ρήγμα) στο Βουνό Si 巳 (NA3) στο 3ο Βουνό του Νοτιοανατολικού τομέα, από 142.5º έως 157.5º.
 • Για τα άτομα που έχουν γεννηθεί σε Έτος Φιδιού (Si 巳), αποφύγετε οποιαδήποτε σημαντική δραστηριότητα σε Μήνα Χοίρου (Hai 亥), από 7 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου 2019 καθώς και σε ημέρες Hai 亥.
  *Βρείτε εύκολα τις δυσμενείς για εσάς ημέρες (Hai 亥) στο δωρεάν Ημερολόγιο Na Yin 2019.
  Επίσης, αν το σπίτι έχει Facing στο Βουνό Si 巳 (NA3) θα φέρει δυσκολίες στα οικονομικά, στις σχέσεις και στις συνεργασίες μέσα στο Έτος.

 • Τα Sitting Sha στα Βουνά: Geng 庚 (Δ1) και Xin 辛 (Δ3)
 • Όταν το σπίτι έχει Sitting στα δύο αυτά Βουνά του Sitting, θεωρείται ότι μέσα στο Έτος θα επηρεάσει αρνητικά και θα φέρει δυσκολίες και εμπόδια στις σχέσεις και τα οικονομικά.

 • Τα Facing Sha στα Βουνά: Jia 甲 (A1) και Yi 乙 (A3)
 • Όταν το σπίτι έχει Sitting στα δύο αυτά Βουνά του Facing θα φέρει δυσκολίες στις σχέσεις, επαγγελματικές - ερωτικές.

 • Το Ετήσιο 5, η πιο καταστροφική ενέργεια του έτους θα είναι σε όλο το Νοτιοδυτικό Ανάκτορο, από 202.5º έως 247.5º.
 • Αν υπάρχει υπνοδωμάτιο στα Νοτιοδυτικά, αποφύγετε να κοιμηθείτε εκεί, (μέχρι και 3 Φεβρουαρίου 2020), καλύτερα να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού.
  Αν το σπίτι έχει Facing (πρόσοψη) στο Ding 丁 (Νότος 3ο Βουνό) ή στο Wei 未 (Νοτιοδυτικά 1ο Βουνό), θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορούν να προκληθούν σοβαρά ατυχήματα. Χρησιμοποιείστε το κόκκινο και το χρυσό χρώμα για να ελαττώσετε την επίδραση αυτή. Επίσης αν υπάρχει άνοιγμα στα δύο αυτά βουνά, π.χ. πόρτα ή παράθυρο, προσπαθήστε να τα χρησιμοποιείτε όσο λιγότερο γίνεται.

 • Το Κρυφό Ξίφος Sha αν και επηρεάζει όλη την Βορειοανατολική κατεύθυνση, είναι ποιο ισχυρό ανάλογα το Facing Βουνό κατεύθυνσης (πρόσοψη) της οικίας. Θα φέρει δυσκολίες στα οικονομικά και στις συνεργασίες μέσα στο Έτος.
 • Με Facing στο 1ο Βουνό, το Ξίφος Sha, είναι ποιο ισχυρό στο Βουνό Chou 丑 (ΒΑ1)
  Με Facing στο 2ο Βουνό, το Ξίφος Sha, είναι ποιο ισχυρό στο Βουνό Gen 艮 (ΒΑ2)
  Με Facing στο 3ο Βουνό, το Ξίφος Sha, είναι ποιο ισχυρό στο Βουνό Yin 寅 (ΒΑ3)


2019 Ετήσια Ανάλυση των Ιπτάμενων Άστρων

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα είναι οι επισκέπτες που έρχονται από τις οκτώ κατευθύνσεις κάθε 3 με 4 Φεβρουαρίου κάθε έτος και παίζουν καταλυτικό ρόλο στο πως θα επηρεάσουν τους χώρους του σπιτιού και του επαγγελματικού χώρου.

Τα Ετήσια Άστρα δουλεύουν και ανεξάρτητα από τον αστρικό χάρτη του εκάστοτε χώρου. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο γενικές πληροφορίες. Για μια συνολική αξιολόγηση του Feng Shui του χώρου σας θα πρέπει να ρίξουμε και μια ματιά στο πώς τα Ετήσια Άστρα, ακόμη και τα Μηνιαία Άστρα που επισκέπτονται το χώρο, αλληλεπιδρούν με το βασικό Χάρτη των Ιπτάμενων Άστρων του εκάστοτε χώρου του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου.

Όταν τα Ετήσια ή τα Μηνιαία Άστρα, έρχονται στην κύρια είσοδο του σπιτιού ή της επιχείρησης, θα επηρεάσουν τα οικονομικά θέματα και τον πλούτο.
Όταν έρχονται στο υπνοδωμάτιο, θα επηρεάσουν, την προσωπικότητα, τις σχέσεις και την υγεία των ατόμων.

Η ενέργεια των Ετήσιων Ιπτάμενων Άστρων στο Feng Shui επηρεάζει τα ενεργειακά πρότυπα του κάθε κτιρίου, τον περιβάλλοντα χώρο και τα άτομα που κατοικούν ή εργάζονται στον χώρο αυτό.

Αν ένα κακό Άστρο, όπως το 5 Κίτρινο, επισκέπτεται μια περιοχή ζωτικής λειτουργίας, όπως την είσοδο, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή το δωμάτιο εργασίας, τον χώρο υποδοχής, το γραφείο σε ένα επαγγελματικό χώρο, οι θεραπείες είναι σίγουρα αναγκαίες.

Αν το ίδιο Άστρο βρεθεί σε ένα λουτρό, σε μια αποθήκη ή σε χώρο που δεν χρησιμοποιείται ή χρησιμοποιείται ελάχιστα, δεν απαιτείται καμία θεραπεία.

Συμβουλές Φενγκ Σούι, Ιπτάμενων Άστρων και SanSha 2019

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα (Annual Flying Stars Feng Shui 年飛星風水), είναι ένας από τους κλάδους στο Feng Shui και στην Κινέζικη Αστρολογία η οποία ενσωματώνει τις αρχές των 5 Στοιχείων (Wu Xing 五行), τα 8 Τρίγραμμα (8 Gua 八卦), τους Αριθμούς Luo Shu 洛書 και τα 24 Βουνά (二十四山) για να αναλύσει σε έναν χώρο την ποιότητα και τη δυναμική του Qi 氣 σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα, είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές και ευρέως χρησιμοποιούμενες πρακτικές στο Feng Shui που φέρνει άμεσα και ακριβή αποτελέσματα.
Η αρχή των Flying Stars στο Feng Shui είναι, ό,τι ο κάθε αριθμός του Άστρου στο πλέγμα των 9 τετραγώνων του Luo Shu 洛書 είναι προικισμένο με συγκεκριμένες ιδιότητες, μπορεί να φέρει θετικά, ή αρνητικά αποτελέσματα.

Τα ευοίωνα Άστρα φέρνουν πλούτο και ευημερία, έτσι οι περιοχές με αυτά τα Άστρα πρέπει να χρησιμοποιούνται για βασικούς τομείς όπως σαλόνι ή υπνοδωμάτια, ενώ οι δυσοίωνες περιοχές πρέπει να αποφεύγονται, ή να χρησιμοποιούνται για αποθήκη.

Αυτό είναι το Ετήσιο Διάγραμμα Luo Shu των Ιπτάμενων Άστρων του 2019

Ετήσιο LuoShu και Ιπτάμενα Άστρα Φενγκ Σούι 2019

Το Ετήσιο Άστρο 5 Κίτρινο καταλαμβάνει το Νοτιοδυτικό τομέα οποιασδήποτε οικοδόμησης που αντιστοιχεί από 202.5º έως 247.5º.

 • Αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα στους τομείς που βρίσκονται τα Ετήσια Άστρα 5 Κίτρινο και 2 Μαύρο, μιας και η φωτιά θα ενεργοποιήσει τα Γήινα Άστρα 5 Κίτρινο και 2 Μαύρο.
 • Χρησιμοποιείστε μεταλλικά χρώματα και στρογγυλά αντικείμενα.
 • Για το 5 Κίτρινο, μια πολύ καλή θεραπεία είναι το εκκρεμές ρολόι που χτυπά τις ώρες.
 • Για το 2 Μαύρο χρησιμοποιείστε 2 φυσικές κολοκύθες Wu Lu βαμμένες χρυσές.


Το Ετήσιο Άστρο 8 Λευκό είναι στο Κέντρο
Το Ετήσιο Κυρίαρχο Άστρο 8 Λευκό της περιόδου 2004-2024, είναι στο κέντρο, Δεν έρχεται από καμία κατεύθυνση, Δεν μας επηρεάζει και Δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Το Ετήσιο Άστρο 9 Μωβ έρχεται από τα Βορειοδυτικά

Άστρο της ομορφιάς και του θεάματος. Ιδανικό για μοντέλα, ηθοποιούς, μουσικούς, ειδικά εάν στον Βορειοδυτικό τομέα είναι ο χώρος που δουλεύετε ή κάνετε τις πρόβες σας. Ιδανικό επίσης και για καταστήματα με glamour ρούχα και ακριβά αξεσουάρ.
Χρησιμοποιείστε νερό για να ενεργοποιήσετε το 9, αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή και να το αφαιρέσετε εάν δείτε αντίθετα αποτελέσματα.

Ο πιο δυνατός μήνας που θα ενεργοποιήσει περισσότερο το Άστρο 9, είναι το Μηνιαίο Άστρο 4, από 8 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου, μιας και το Άστρο 4 θα βοηθήσει το 9 να αναπτύξει περισσότερο τις ιδιότητές του.

Προσοχή: στα Μηνιαία Άστρα 2 και 5 που επισκέπτονται τον Βορειοδυτικό τομέα.
Άστρο 2: από 5 Μαρτίου έως 4 Απριλίου και από 7 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου 2020
Άστρο 5: από 8 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου.
Χρησιμοποιείστε μεταλλικά χρώματα όπως το χρυσό και κυκλικά σχήματα.


Το Ετήσιο Άστρο 1 Λευκό έρχεται από τα Δυτικά

Πολύ ευνοϊκός τομέας για όσοι έχουν δική τους επιχείρηση ή διατηρούν γραφείο στο σπίτι, ειδικά εάν εκεί βρίσκετε η είσοδος ή το γραφείο σας.

Το Άστρο 1 θα σας φέρνει, σοφία, νέες ιδέες, δημιουργικότητα και ερωτισμό.
Μπορεί να συμβάλλει σε προαγωγές και επιτυχία σε εξετάσεις. Αν στα Δυτικά βρίσκεται το γραφείο όσων σπουδάζουν, το διάβασμα θα γίνει πιο εύκολο και η επιτυχία είναι πιο πιθανή.

Το Άστρο 1 μπορεί επίσης να φέρει και ερωτικά ξελογιάσματα αν στα Δυτικά βρίσκετε το υπνοδωμάτιο, ειδικά στις νέες γυναίκες.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκεφτεί τον Βορειοδυτικό τομέα, (είτε εκεί βρίσκεται η είσοδος ή το υπνοδωμάτιο), το Μηνιαίο Άστρο 4.
από 4 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου και από 7 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου.
Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τον χωρισμό, να εγκαταλείψει η γυναίκα τον άνδρα. Ερωτικά σκάνδαλα και καβγάδες είναι πολύ πιθανόν.
Καβγάδες μεταξύ αδερφών και κόρη-πατέρα είναι επίσης πολύ πιθανοί αν εκεί είναι η είσοδος ή η το υπνοδωμάτιο.

Για να αντιμετωπίσετε την ερωτικότατα του Άστρου 1 χρησιμοποιείστε μεγάλα φυσικά φυτά εξωτερικά στον Δυτικό τομέα.
Χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα για τους μήνες που επισκέπτεται το Μηνιαίο 4 τον Δυτικό τομέα.

Επίσης ιδιαίτερη προσοχή
στο Μηνιαίο Άστρο 2, από 5 Απριλίου έως 4 Μαΐου.
Ο συνδυασμός 1-2, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά θέματα υγείας ειδικά στις έγκυες γυναίκες, έντονους καβγάδες και άσχημο χωρισμό στο ζευγάρι.
Επίσης μπορεί να προκαλέσει διαρροές νερού, ιδικά εάν περνούν από τον Δυτικό τομέα σωληνώσεις νερού.

Μηνιαίο Άστρο 5
από 5 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου και από 8 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου.
Ο συνδυασμός 1-5, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά ατυχήματα και θέματα υγείας που σχετίζονται με το αίμα.


Το Ετήσιο Άστρο 2 Μαύρο έρχεται από τα Βορειοανατολικά

Το Άστρο 2 είναι το Άστρο της ασθένειας, μπορεί να προκαλέσει αναπνευστικά προβλήματα, εξασθένηση της άμυνας του οργανισμού, δηλητηριάσεις και κοιλιακές διαταραχές μιας και σχετίζετε με το πεπτικό σύστημα και με την μήτρα.

Εφόσον το Άστρο 2 σχετίζεται με την υγεία, είναι ένα πολύ καλό Άστρο για τους Γιατρούς, τους χειρουργούς και τους θεραπευτές, ειδικά αν η πόρτα του γραφείου τους ή η θέση του εξεταστηρίου βρίσκετε στα Βορειοανατολικά.

Η είσοδος του σπιτιού σας είναι το "Στόμα του Σπιτιού". Αν στα Βορειοανατολικά βρίσκετε η κύρια είσοδος θα επηρεάσει όλο το σπίτι.
Χρησιμοποιείστε δύο φυσικές κολοκύθες Wu Lu βαμμένες χρυσές, αριστερά και δεξιά της εισόδου, προτιμήστε μεταλλικά χρώματα και στρογγυλά σχήματα και αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα.

Αν στα Βορειοανατολικά βρίσκετε η κρεβατοκάμαρά σας, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να επηρεάσει την γυναίκα του σπιτιού.
Στο υπνοδωμάτιο των παιδιών θα πρέπει να δώσετε επίσης ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να επηρεάσει τα αγόρια της οικογένειας.

Αν η κουζίνα σας βρίσκεται στα Βορειοανατολικά, προσέξτε την υπερκατανάλωση τροφής μιας και το Άστρο 2 σχετίζεται και με το πάχος. Να ελέγχετε προσεκτικά τις ημερομηνίες λήξεως των προϊόντων και να καθαρίζετε καλά τα φρούτα και τα λαχανικά.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκέπτονται τον Βορειοανατολικό τομέα τα Μηνιαία Άστρα:
Μηνιαίο Άστρο 2, από 5 Μαΐου έως 5 Ιουνίου.

Μηνιαίο Άστρο 3, το πιο επιβλαβές και επικίνδυνο σε συνδυασμό με το Ετήσιο 2 από 5 Απριλίου έως 4 Μαΐου. Σοβαρά ατυχήματα, καβγάδες μεταξύ αδερφών και πατέρα γιου.

Μηνιαίο Άστρο 5, από 4 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου και από 7 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου. Οι συνδυασμοί αυτοί είναι ιδιαίτεροι επικίνδυνοι σε θέματα υγείας, ατυχημάτων, χάσιμο παιδιού, δικαστικές υποθέσεις.

Το Μηνιαίο Άστρο 9, από 7 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου, μιας και το Άστρο 9 θα ενεργοποιήσει περισσότερο το Άστρο 2.

Για να αντιμετωπίσετε την ασθένεια του Άστρου 2 χρησιμοποιείστε δύο φυσικές κολοκύθες Wu Lu αριστερά και δεξιά από την πόρτα του υπνοδωματίου και αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα.


Το Ετήσιο Άστρο 3 Τουρκουάζ έρχεται από τον Νότο

Το Άστρο 3 είναι η ενέργεια της κλεψιάς, χάσιμο χρημάτων, καβγάδες, νομικές υποθέσεις και διαζύγιο.

Αν και το Άστρο 3 θεωρείται ότι είναι ένα κακό Άστρο, παρ’ολα αυτά όμως, είναι ένα πολύ καλό Άστρο για τους Δικηγόρους, Αναγνώριση και φήμη, ειδικά αν η είσοδος ή το γραφείο τους βρίσκεται στον Νότο.

Κλειδώνετε καλά τις πόρτες ή τα παράθυρα που βρίσκονται στον Νότο, μιας και το Άστρο 3 προσκαλεί τους κλέφτες να μπουν στο σπίτι σας και να σας κλέψουν. Τραυματισμός στα πόδια ιδιαίτερα αν εκεί υπάρχει σκάλα.

Αν η είσοδος του σπιτιού βρίσκετε στον Νότο, Θα φέρει ατυχήματα και νομικά προβλήματα, θα προκαλέσει καβγάδες μεταξύ ζευγαριού και μάνας με γιο.
Χρησιμοποιείστε λίγο κόκκινο χρώμα όχι υπερβολές όμως.

Αν στα Βορειοανατολικά βρίσκετε το υπνοδωμάτιό σας αποφύγετε να κάθεστε ή να συζητείτε μιας και μπορεί μια συζήτηση να εξελιχθεί σε άσχημο καβγά και χωρισμό.
Αν στον Νότο είναι το δωμάτιο των αγοριών μπορεί να προκαλέσει άσχημα ατυχήματα, χρησιμοποιείστε λίγο κόκκινο χρώμα και κατεβάστε ρολά στις πόρτες ή και στα παράθυρα του δωματίου, τουλάχιστον 3 ώρες πριν πάνε τα παιδιά για ύπνο.

Προσοχή:
από 7 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου μιας και το Μηνιαίο Άστρο 1 θα ενισχύσει την επιρροή του Άστρου 3.

από 6 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου διότι το Μηνιαίο Άστρο 2 θα δημιουργήσει θέματα υγείας καθώς θα ελεγχτεί από το Άστρο 3.

από 5 Μαρτίου έως 4 Απριλίου και από 7 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου 2020 διότι το Μηνιαίο Άστρο 5 θα δημιουργήσει σοβαρά ατυχήματα και θέματα υγείας καθώς θα ελεγχτεί από το Άστρο 3.

Χρησιμοποιείστε λίγο κόκκινο για να εξασθενήσετε την επιρροή του Άστρου 3 και μεταλλικό χρώμα για το Μηνιαίο Άστρο 2.


Το Ετήσιο Άστρο 4 Πράσινο έρχεται από τον Βορρά

Άστρο των τεχνών, της εκπαίδευσης, της ομορφιάς και του έρωτα.
Πολύ ευνοϊκός τομέας για το 2019 για καταστήματα με ρούχα, αξεσουάρ, μπιζού, προϊόντα ομορφιάς και αισθητικοί και για όσοι-όσες ασχολούνται με το μόντελινγκ, και τα καλλιτεχνικά (τραγουδιστές, ηθοποιοί, ζωγράφοι, συγγραφείς, εκπαιδευτικοί, δάσκαλοι) ειδικά εάν εκεί είναι η κύρια είσοδος, το γραφείο τους ή το δωμάτιό τους.
Χρησιμοποιείστε νερό σε μορφή σιντριβανιού ή ενυδρείου για να ενεργοποιήσετε το Άστρο 4. (και όχι, δεν μας ενδιαφέρει ο αριθμός των ψαριών στο ενυδρείο ή αν θα είναι χρυσά ή μαύρα, το Νερό κάνει την ενεργοποίηση και ΟΧΙ τα ψάρια).

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί αν η είσοδος του σπιτιού ή η κρεβατοκάμαρά σας (ειδικά για τα παντρεμένα ζευγάρια) βρίσκετε στον Βορρά, ερωτικά σκάνδαλα είναι πολύ πιθανά. Χρησιμοποιείστε λίγο κόκκινο για να εξασθενήσετε την επιρροή του Άστρου 4.
Αν ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά ή την εκπαίδευση, το Άστρο 4 θα σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας.

Αν στον Βορρά βρίσκετε το δωμάτιο των παιδιών το Άστρο 4 θα τους βοηθήσει στο διάβασμα και στις εξετάσεις. Επίσης αν στον Βορρά είναι το δωμάτιο του γιου μπορεί να δημιουργήσει σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκεφτεί τον Βόρειο τομέα, (είτε εκεί βρίσκεται η είσοδος ή το υπνοδωμάτιο), το Μηνιαίο Άστρο 1, από 7 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τα ερωτικά ξελογιάσματα και τον χωρισμό, να εγκαταλείψει ο άνδρας την γυναίκα του ή το αντίθετο.

Χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα σε μικρή ποσότητα για να αποφύγετε τις εξωσυζυγικές σχέσεις και τα σκάνδαλα.

Τέσσερα μπαμπού σε νερό τοποθετημένα στον Βορρά είναι κατάλληλα για άντρες ή γυναίκες που αναζητούν τον/την ιδανικό ερωτικό σύντροφο και μια καλή σχέση.

Επιπλέον προσοχή θα πρέπει να ληφθεί όταν επισκέπτονται επίσης τα Μηνιαία Άστρα 2, 3 και 5 τον Βόρειο τομέα. Αυτό συμβαίνει:
το Μηνιαίο Άστρο 2 από 7 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου. (σοβαρά θέματα υγείας, ατυχήματα, αποβολή), χρησιμοποιείστε το κόκκινο και το χρυσό χρώμα.
το Μηνιαίο Άστρο 3 από 6 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου. (δικαστικά θέματα, ατυχήματα, χάσιμο χρημάτων, χωρισμός και διαζύγιο), χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα.
το Μηνιαίο Άστρο 5 από 5 Απριλίου έως 4 Μαΐου. (σοβαρά ατυχήματα, χάσιμο δουλειάς), χρησιμοποιείστε το κόκκινο και το χρυσό χρώμα.


Το Ετήσιο Άστρο 5 Κίτρινο έρχεται από τα Νοτιοδυτικά

Άστρο της ασθένειας, των ατυχημάτων, της ολικής καταστροφής και του θανάτου.
Προσοχή αν εκεί είναι η κουζίνα ή το μπάνιο γιατί μπορεί να δημιουργηθούν διαρροές και αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα.

Αν στα Νοτιοδυτικά υπάρχει κάποιο υπνοδωμάτιο, αποφύγετε να κοιμηθείτε σε αυτό μέχρι και 3 Φεβρουαρίου 2020, καλύτερα να μετακινηθείτε σε άλλο δωμάτιο.
Το ίδιο ισχύει αν εκεί είναι το σαλόνι σας ή ένας χώρος που περνάτε αρκετές ώρες.

Είτε μπορείτε να το κάνετε είτε όχι, καλό είναι να μην ενοχλήσετε τον Νοτιοδυτικό τομέα του σπιτιού σας καθώς επίσης και το δεύτερο βουνό του Βορρά, από 37,5 έως 52,5 μοίρες, μιας και εκεί επίσης είναι κρυμμένη η ενέργεια του 5. Χρησιμοποιείστε το χρυσό χρώμα και τα στρογγυλά αντικείμενα.
Επίσης πολύ καλό είναι ένα εκκρεμές στο σπίτι σας που χτυπάει ανά μισή ή μία ώρα. Ο ήχος θα πρέπει να είναι μεταλλικός και βαρύς ώστε να ηρεμήσει το Άστρο 5.

Τέλος έχετε κλειστά το παράθυρο ή την μπαλκονόπορτα και αποφύγετε να σκάψετε τη γη στον Νοτιοδυτικό τομέα και στο 2ο Βουνό του Βορειοανατολικού τομέα του κήπου σας.
Για φέτος να μην κάνετε οποιαδήποτε ανακαίνιση ή επέκταση σε αυτές τις κατευθύνσεις και επίσης μην καρφώνετε στους τοίχους.

Εάν η κύρια πόρτα του σπιτιού σας βρίσκετε στον Νοτιοδυτικό τομέα, να είστε επιπλέον προσεκτικοί από 5 Μαΐου έως 5 Ιουνίου, και αυτό γιατί το Μηνιαίο Άστρο 5 θα βρίσκετε επίσης στα Νοτιοδυτικά.
Το διπλό 5 στα Νοτιοδυτικά θα φέρει σοβαρά προβλήματα υγείας και σοβαρά ατυχήματα, ατυχίες στον επαγγελματικό τομέα και καταστροφές.

Επιπλέον προσοχή θα πρέπει να ληφθεί όταν επισκέπτονται επίσης τα Μηνιαία Άστρα 2, 3 και 4 τον Νοτιοδυτικό τομέα. Αυτό συμβαίνει:
το Μηνιαίο Άστρο 2 από 7 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου,
το Μηνιαίο Άστρο 3 από 7 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου,
το Μηνιαίο Άστρο 4 από 6 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου.

Ο συνδυασμός: 5 Ετήσιου, 5, 2 και 3,4 Μηνιαίου όταν ενοχληθούν χρησιμοποιώντας αυτόν τον τομέα θα φέρουν την απώλεια πλούτου, την καταστροφή, τον σοβαρό τραυματισμό, την ασθένεια, ακόμη και τον θάνατο.


Το Ετήσιο Άστρο 6 Λευκό έρχεται από την Ανατολή

Άστρο των στρατιωτικών και των σωμάτων ασφαλείας. Κατάλληλο για αυτούς/ες που έχουν διευθυντικές θέσεις και θέλουν να περνά ο λόγος τους, αναγνώριση, προαγωγή και φήμη.
Για τα γραφεία και τις επιχειρήσεις μπορεί να χρησιμοποιήσετε νερό και να ενεργοποιήσετε το Άστρο 6.

Μπορεί να προκληθούν λογομαχίες και ατυχήματα ειδικά αν εκεί βρίσκετε η κύρια είσοδος της οικίας σας. χρησιμοποιείστε γήινα χρώματα, καφέ ή και κίτρινο για να ελαχιστοποιήσετε την επίδραση αυτή.

Στο υπνοδωμάτιο μπορεί να φέρει καβγάδες στο ζευγάρι και σοβαρή διαμάχη μεταξύ πατέρα και γιου.
Πρόβλημα στα νεφρά, αναπνευστικά και ψυχολογικά προβλήματα, να φέρει τη μοναξιά και την απομόνωση.
Μπορεί να προκαλέσει νομικά προβλήματα, το χάσιμο χρημάτων και δουλειάς.
Κακός τομέας για τις έγκυες γυναίκες, μιας και υπάρχει κίνδυνος να χάσουν το παιδί. Επίσης οι γυναίκες δεν πρέπει να μείνουν έγκυες κάτω από αυτόν τον συνδυασμό, μιας και η ενέργεια αυτή μπορεί να περάσει στο έμβρυο.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκεφτεί την Ανατολή το Ετήσιο Άστρο 3, από 7 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου.

Το Ετήσιο Άστρο 3 σε συνδυασμό με το 6 στην είσοδο του σπιτιού μπορεί να προκαλέσει καβγάδες, νομικά προβλήματα, το χάσιμο δουλειάς και χρημάτων. Στο υπνοδωμάτιο μπορεί να προκαλέσει επίσης καβγάδες στο ζευγάρι χωρισμός, σοβαρούς καβγάδες με τον γιο καθώς και αναπνευστικά προβλήματα.

Για να εξουδετερώσετε την επίδραση του Άστρου 3 χρησιμοποιείστε το μαύρο ή σκούρο μπλε και γήινα χρώμα, (μόνο στις συγκριμένες ημερομηνίες).

Ο ποιο ευνοϊκός Μήνας είναι από 5 Μαρτίου έως 4 Απριλίου και από 7 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου 2020 διότι το Άστρο 8 επισκέπτεται τον Ανατολικό τομέα, ιδιαιτέρα ευνοϊκό εάν εκεί είναι η κύρια είσοδος.


Το Ετήσιο Άστρο 7 Κόκκινο έρχεται από τα Νοτιοανατολικά

Το Άστρο 7 έχει να κάνει με τη διαφήμιση, τα μίντια, τους ομιλητές, τα μασητικά γραφεία, τους αρχιτέκτονες, τη μεταφυσική, την αστρολογία το στόμα και τα λόγια.
Επίσης, εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ είναι στην εποπτεία του Άστρου 7.

Επαγγέλματα που σχετίζονται με τις ιδιότητες αυτές του 7, θα ευνοηθούν, ειδικά εάν εκεί είναι η κύρια είσοδος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό σιντριβάνι ή ενυδρείο για την ενεργοποίηση του 7, αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή και να το αφαιρέσετε εάν δείτε αντίθετα αποτελέσματα.
Προσέξτε επίσης τα κουτσομπολιά, μπορεί να σας καταστρέψουν, αλλά μπορεί και να σας κάνουν και διάσημο.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί εάν εκεί είναι το υπνοδωμάτιο των παιδιών γιατί μπορεί να δημιουργηθούν σοβαροί καβγάδες μεταξύ αδερφών και του γιου με τον πατέρα, ειδικά περισσότερο επικίνδυνο όταν επισκεφτεί την Ανατολή το Ετήσιο Άστρο 6.
Επικίνδυνο επίσης εάν στην Ανατολή είναι η κρεβατοκάμαρα γιατί μπορεί να προκληθούν σοβαροί καβγάδες και ίσως χωρισμό στο ζευγάρι.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί από 6 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου, μιας και το Μηνιαίο Άστρο 6 επισκέπτεται τον Νοτιοανατολικό τομέα, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τους έντονους καβγάδες, το χάσιμο εξουσίας, και χρημάτων καθώς και σοβαρά ατυχήματα, ειδικά εάν στα Ανατολικά είναι η είσοδος.

Κίνδυνος από φωτιά ή βραχυκύκλωμα μπορεί να προκληθεί όταν το Άστρο 7 συνδυαστεί με το Άστρο 2, ειδικά εάν εκεί υπάρχει ο ηλεκτρικός πίνακας ή ηλεκτρικές συσκευές. Αυτό συμβαίνει από 8 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου.Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα 2019


Τα Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα είναι και αυτά πολύ σημαντικά και θα πρέπει να τα εξετάζουμε. Τα Μηνιαία Άστρα είναι οι ενεργοποιητές των Ετήσιων Άστρων και κάνουν συνδυασμό και με τα Ετήσια Άστρα, αλλά και με τα Άστρα του χάρτη του εκάστοτε χώρου.

Όταν τα Ετήσια, ή τα Μηνιαία Άστρα έρχονται στην κύρια είσοδο, επηρεάζουν τα οικονομικά. Όταν έρχονται στο υπνοδωμάτιο, επηρεάζουν, την προσωπικότητα, τις σχέσεις και την υγεία των ατόμων.

  Ο πιο κάτω πίνακας δείχνει τα Μηνιαία Άστρα για το 2019. Απ’ όλα τα Μηνιαία Άστρα τα πιο δυσμενή είναι:
 • Το Άστρο 2, θέματα υγείας.
 • Το Άστρο 3, νομικά θέματα, χάσιμο χρημάτων, καυγάδες, ατυχήματα.
 • Το Άστρο 5, χάσιμο χρημάτων, οικονομική καταστροφή, ατυχήματα, θέματα υγείας.

Φενγκ Σούι Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα 2019