Tai Sui και Sui Po
Ετήσιες Επιρροές 2020

TaiSui SuiPo 2020 Ποντικός, Λαγός, Άλογο, Πετεινός, Πρόβατο

Παραδοσιακά, το Tai Sui 太歲, ή Grand Duke (ο Μέγας Δούκας) αναφέρεται στον Πλανήτη Δία, είναι ένα φανταστικό Αστέρι που ακολουθεί την ακριβή πορεία του Δία, αλλά από την αντίθετη κατεύθυνση (ακριβώς μπροστά από τον Πλανήτη Δία), μεταμορφώθηκε σε μια ομάδα από 60 θεότητες, όσες δηλαδή είναι και και συνδυασμοί Κλάδων-Κλωναριών (Stems-Branches).

Tai Sui General Lu Mi

Όταν μιλάμε για "Άστρα" πρέπει να τα φανταστούμε περισσότερο ως ένα Σώμα Ενέργειας του ίδιου Qi 氣.

Η αρχαία Κινεζική Αστρονομία, η Αστρολογία Ba Zi 八字 και το Yi Jing 易經 χρησιμοποιούν το Κινεζικό Ημερολόγιο που υπολογίζεται χρησιμοποιώντας τα 10 Ουράνια Στέμματα 十天 干 και τα 12 Γήινα Κλωνάρια 十二 地支.
Οι δύο αυτοί συνδυασμοί παράγουν έναν κύκλο 60 ετών (60 Jia Zi 甲子). Την ημέρα που το Tai Sui πηγαίνει από το ένα τμήμα στο άλλο στην ουράνια σφαίρα ονομάζεται Li-Chun 立春, ή "Αρχή της Άνοιξης", συνήθως 3-4 Φεβρουαρίου κάθε Έτος. Αυτή είναι η ημέρα που σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου Ηλιακού Έτους.

Οι 60 θεοί 神 του Tai Sui, ή, 60 Ουράνιοι Στρατηγοί 六十 天神將, υποτίθεται ότι βοηθούν τον Jade Emperor 玉皇 (Αυτοκράτορας του Νεφρίτη) να ελέγχει και να αναλαμβάνει τον κόσμο των θνητών, ενώ αυτός ο τελευταίος κυβερνήτης του Ουρανού είναι υπεύθυνος περισσότερο για την ουράνια σφαίρα.
Κάθε Tai Sui είναι υπεύθυνο για ένα συγκεκριμένο έτος στο 60ετή κύκλο. Στην αρχή κάθε έτους, υπάρχουν 4-5 τύποι συγκρούσεων που επηρεάζουν κάποια από τα 12 Ζώδια του Κινεζικού Ωροσκοπίου.

Tai Sui και Sui Po 2020

Το 2020, είναι το έτος Geng Zi 庚子, του Μεταλλικού Ποντικού, οι άνθρωποι που έρχονται σε σύγκρουση με το Tai Sui είναι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν στη χρονιά του Ποντικού (Zi 子), του Αλόγου (Wu 午), του Λαγού (Mao 卯), του Πετεινού (You 酉) και το Πρόβατο (Wei 未).
Αυτοί ονομάζονται Fan Tai Sui 犯太岁 (είναι δηλαδή σε αντιπαράθεση με το Tai Sui). Δεν είναι όλοι στην ίδια βάρκα και το νόημα της σύγκρουσης με το Tai Sui φέρνει διαφορετικά πράγματα.

Κινέζικη Αστρολογία - Εύρεση Κινέζικου Ζωδίου

Αν έχετε γεννηθεί μεταξύ 2-5 Φεβρουαρίου, Βρείτε εύκολα εδώ σε ποιο Ζώο του Κινέζικου Ωροσκοπίου ανήκετε, για εύκολο και ακριβή υπολογισμό.

Τι είναι το Fan Tai Sui 犯太岁;
Γενικά, ένας χρόνος Fan Tai Sui, ή Sui Po, (είναι σε σύγκρουση με το Tai Sui) σημαίνει αποτυχίες, όπως η αστάθεια στην καριέρα και τα οικονομικά, τα εμπόδια ή τα προβλήματα στο γάμο, τα θέματα υγείας και ακόμη και οι καταστροφές.
Αν βρίσκεστε σε σύγκρουση με το Tai Sui, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια του έτους, κατά τη διάρκεια του οποίου θα υποβληθείτε σε επιχειρήματα και αντιπαραθέσεις και θα νικηθείτε από αποτυχίες.
Οι επιχειρηματίες μπορούν να υποφέρουν από οικονομικές απώλειες, να ξοδεύουν περισσότερα χρήματα και να αποκομίζουν λιγότερες αποδόσεις σε ένα χρόνο Fan Tai Sui.
Οι διαμάχες είναι πιο σημαντικές με τον σύντροφό σας ή συναντάτε ένα τρίτο άτομο. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να εξαπατηθείτε, να προδοθείτε και να υποφέρετε από οικονομικές απώλειες ή καταγγελίες που προκαλούνται από κακή συμπεριφορά, οπότε θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί.

Αποφύγετε την κατεύθυνση Tai Sui
Το 2020 είναι η χρονιά του Μεταλλικού Ποντικού, η κατεύθυνση Tai Sui είναι Βόρεια και η καταστροφική κατεύθυνση Sui Po είναι Nότια. Εάν έρθετε σε σύγκρουση με το Tai Sui, δεν πρέπει να βάλετε το κρεβάτι ή το γραφείο σας σε αυτές τις κατευθύνσεις.
Στην καθημερινή ζωή, περνάτε τον περισσότερο χρόνο στο κρεβάτι ή στο γραφείο. Αν βάλετε το κρεβάτι σας και το γραφείο σας στις δύο αυτές κατευθύνσεις, το Qi του σώματός σας θα επηρεαστεί από το Tai Sui και θα υποφέρετε από κακό ύπνο, κακή τύχη, απόσπαση της προσοχής και χαμηλή αποτελεσματικότητα στην εργασία σας.

Ο Πoντικός | Zi 子 | N2
Προσβάλλει το Tai Sui
Ποντικός TaiSui & SuiPo 2020

Όπως λέει η κινεζική παροιμία, οι άνθρωποι που προσβάλλουν το Tai Sui θα υποφέρουν από δυστυχία αν δεν υπάρχουν χαρούμενα γεγονότα.
Το 2020, οι Ποντικοί μπορεί συχνά να αρρωστήσουν, να αισθάνονται απαισιόδοξοι και ανήσυχοι και να υποφέρουν από ρομαντικά ζητήματα. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να ασκούνται και να τρώνε υγιεινότερα. Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να περνούν περισσότερο χρόνο με την οικογένεια επειδή η καλή οικογενειακή ατμόσφαιρα μπορεί να μειώσει την κατάθλιψη.

Ο Λαγός | Mao 卯 | E2
Τιμωρεί το Tai Sui
Λαγός TaiSui & SuiPo 2020

Τα κουτσομπολιά, τα σκάνδαλα, συσσώρευση, συναισθηματική αστάθεια και οι κακοί άνθρωποι θα μπορούσαν να γίνουν ο κανόνας στην εργασία για τον Λαγό φέτος.
Μπορούν να προκύψουν στιγμές κρίσεων που περιλαμβάνουν αποτυχίες επενδύσεων και ατυχήματα. Ως αποτέλεσμα, αυτό μπορεί να είναι ένα αποτυχημένο έτος για αυτούς. Είναι καλύτερο να παραμείνετε διακριτικοί και να μάθετε ασκήσεις χαλάρωσης όπως ο διαλογισμός.

Το Άλογο | Wu 午 | S2
Συγκρούεται με το Tai Sui
Άλογο TaiSui & SuiPo 2020

Τα Άλογα θα έρθουν σε σύγκρουση με το Tai Sui. Θα βιώσουν σκαμπανεβάσματα στη ζωή και θα βρουν ότι όλα τα πράγματα είναι πάντα εναντίον τους. Θα έχουν την αίσθηση ότι το έργο τους είναι άχρηστο και θα αισθάνονται ανασφαλείς.
Τα προβλήματα μπορεί να είναι πολλών τύπων (ατυχήματα, τραυματισμοί, θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου, νοσηλεία, απώλεια χρημάτων, πτώχευση, απώλεια θέσεων εργασίας, διαχωρισμός κ.λπ.).
Πρέπει να δίδεται προσοχή. Ως εκ τούτου, τα Άλογα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να δώσουν αίμα και να κάνουν περισσότερα φιλανθρωπικά θέματα το 2020. Θα πρέπει να συμμετέχουν σε χαρούμενες περιστάσεις για να εκτρέψουν την κακή τύχη.

Ο Πετεινός | You 酉 | W2
Σπάει το Tai Sui
Πετεινός TaiSui & SuiPo 2020

Συνώνυμη με την απώλεια χρημάτων, την αγάπη και τις σχέσεις όλων των ειδών.
Το παραμικρό λάθος μπορεί να οδηγήσει σε οικονομικές απώλειες. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να λάβετε πρόστιμο για ταχύτητα, για οδήγηση με αλκοόλ, έρευνα από τις αρχές για αδικήματα κ.λπ.

Το Πρόβατο | Wei 未 | SW1
Βλάπτει το Tai Sui
Πρόβατο Tai Sui - Sui Po 2020

Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, τα πρόβατα θα έχουν την εντύπωση ότι αισθάνονται παρεξηγημένα από τα άλλα 11 Ζώα και ότι απορρίπτονται από τους γύρω τους, ακόμη και προδομένοι από τους πιο κοντινούς φίλους τους. Επομένως, θα πρέπει να προσέχουν τα χρήματα και να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στο πώς επικοινωνούν και τι τρώνε.
Η δημόσια εικόνα τους θα μπορούσε να αμαυρωθεί από κακόβουλα άτομα και αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό εμπόδιο για όσους από εσάς επιθυμούν να προχωρήσουν στην πολιτική, στην showbiz, στις επιχειρήσεις και στις πωλήσεις.

Τα Σύμβολα
Ba Gua και Shou
Σύμβολο Ba Gua Ba Gua Σύμβολο Shou Shou

 

Χρησιμοποιείστε το Σύμβολο Ba Gua στην κατεύθυνση του Tai Sui (Βορρά για το 2020), για να ελαχιστοποιήσετε τις αρνητικές επιδράσεις του Tai Sui.

Χρησιμοποιείστε το Σύμβολο Shou στην κατεύθυνση του Sui Po (Νότο για το 2020), για να ελαχιστοποιήσετε τις αρνητικές επιδράσεις του Sui Po.

Περισσότερες πληροφορίες για τα σύμβολα

Συμβουλές Feng Shui και Ιπτάμενων Άστρων 2020