Μελέτη Feng Shui σε Επαγγελματικούς Χώρους

Επαγγελματική Μελέτη Feng Shui σε Καταστήματα & Επαγγελματικούς Χώρους

 • Μήπως τα κέρδη σας είναι αντιστρόφως ανάλογα των προσπαθειών σας και της σκληρής δουλειάς σας
 • Μήπως υπάρχουν διαστήματα που τα κέρδη σας μετά βίας καλύπτουν τα έξοδά σας;
 • Μήπως μετά από μετακόμιση σε ένα καινούριο χώρο παρατηρήσατε πτώση της εργασίας σας ή της αποδοτικότητάς σας;
 • Μήπως στο ακίνητο που στεγάζεται το κατάστημα ή η εμπορική σας επιχείρηση δεν εισπράξατε ποτέ αυτά που περιμένατε;
 • Μήπως νιώθετε γενικά ότι ο επαγγελματικός σας χώρος είναι αόρατος στα μάτια των περαστικών;
 • Μήπως παρατηρήσατε πτώση των κερδών σας από την αρχή του έτους (Φεβρουάριος);
 • Μήπως έχετε συχνές προστριβές με τους υπαλλήλους σας ή τον εργοδότη σας, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος;
 • Μήπως νιώθετε ότι κάποιοι συνεργάτες σας αποτελούν τροχοπέδη για την εξέλιξη και την οικονομική πρόοδο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας;

Αν η απάντηση σε κάποια από τις παραπάνω ερωτήσεις είναι ΝΑΙ, τότε αποτελεί και ένδειξη ότι χρειάζεστε τη συνδρομή του Φενγκ Σούι. Τα παραπάνω δεν είναι υποθετικά. Αντικατοπτρίζουν καθημερινές πραγματικές περιπτώσεις επαγγελματιών που αντιμετωπίζουν τα ως άνω προβλήματα και αναζητούν επειγόντως μία λύση.

Αξιοποιώντας την δύναμη της τεχνολογίας ως μέσο μέτρησης και εφαρμογής, τώρα οι Μελέτες Φενγκ Σούι σε Επαγγελματικούς Χώρους μπορούν να εφαρμοστούν και να διεκπεραιωθούν από απόσταση, χωρίς να απαιτηθεί η επίσκεψη του συμβούλου στον χώρο σας, σε οποίο μέρος της Ελλάδας-Κύπρου, και αν βρίσκεστε.
Επικοινωνήστε μαζί μου στο +30 6977210817 για περισσότερες πληροφορίες.

Το Φενγκ Σούι για τον επαγγελματικό χώρο (business feng shui) είναι ένα ισχυρό εργαλείο αντιμετώπισης των προβλημάτων που μπορεί να σχετίζονται με την Οικονομική πορεία του επαγγελματία, την Υγεία του και τις Σχέσεις του. Οι τρεις μεγάλες αυτές πτυχές της επαγγελματικής δραστηριότητας, με κύριο άξονα και προτεραιότητα το κέρδος, είναι αλληλένδετες και επηρεάζουν σε τελική ανάλυση την οικονομική κατάσταση του επαγγελματία.

Φενγκ Σούι σε γραφεία

Η διάθεση του επαγγελματία για εργασία, η απόδοση του εργοδότη και του κάθε εργαζομένου, η δύναμη, ψυχική και σωματική, για την διεκπεραίωση των καθημερινών εργασιών, το καθαρό και «εμπορικό» μυαλό για τις σωστές αποφάσεις και συνεργασίες, οι καλές σχέσεις με τους συνεργάτες και τους εργαζομένους, ο αλληλοσεβασμός και η αλληλοκατανόηση, η ικανοποίηση των πελατών, η εκτίμηση και ο σεβασμός στο πρόσωπο του επαγγελματία, η φήμη και η αναγνώριση των προσφερομένων υπηρεσιών, όλα αυτά συντελούν στην τελική διαμόρφωση της οικονομικής κατάστασης και πορείας μίας επαγγελματικής δραστηριότητας, είτε αυτό είναι ένα μικρό κατάστημα, είτε είναι μία μεγάλη επιχείρηση.

Το επαγγελματικό ακίνητο, ως χώρος ενεργειακός, επηρεάζει καταλυτικά την κάθε πτυχή της δραστηριότητας των ατόμων που εργάζονται μέσα σε αυτόν. Αρνητικές ενέργειες μπορεί να είναι παρούσες στην είσοδο του ακινήτου, στη θέση της ταμειακής μηχανής, στο γραφείο του ιδιοκτήτη, στο δωμάτιο των αποφάσεων, στα γραφεία των υπεύθυνων της προώθησης των προϊόντων ή υπηρεσιών, στους χώρους έκθεσης. Οι δε ευνοϊκές θετικές ενέργειες μπορεί να μένουν ανεκμετάλλευτες ή να μη βρίσκουν δίοδο μέσα στο ακίνητο, οπότε χάνονται οι ευκαιρίες για άνοδο και πρόοδο.

Η Μελέτη του Φενγκ Σούι είναι μία μέθοδος που υποδεικνύει με ακρίβεια τα προβληματικά και ευεργετικά σημεία του ακινήτου και είναι ένα ισχυρό εργαλείο στα χέρια μας, που μας βοηθάει να βρούμε τους καλύτερους τρόπους αντιμετώπισης των αρνητικών ενεργειών και εκμετάλλευσης των θετικών ενεργειών, μέσα από λογικές μεθόδους και με απλές και συνήθως εφικτές αλλαγές. Όσον δε αφορά τον ανθρώπινο παράγοντα, μέσα από μία Μελέτη Φενγκ Σούι επίσης μπορούμε να εκτιμήσουμε τους συνεργάτες σας, τους υπαλλήλους σας, τις θέσεις και ευθύνες που δύναται ο καθένας να αναλάβει, ώστε να είναι αντάξιος αυτών και να σας προστατεύσουμε από λάθος επιλογές και αποτυχημένες συνεργασίες.

Τι πρέπει να προσέχω ως επαγγελματίας;


Κάποιο ακίνητο μπορεί να μην είναι ευνοϊκό κατά τρεις έννοιες:
 • Είτε δεν ευνοεί καθόλου την άσκηση οποιασδήποτε εμπορικής δραστηριότητας
 • Είτε δεν ευνοεί την άσκηση συγκεκριμένης επαγγελματικής δραστηριότητας
 • Είτε δεν ευνοεί το συγκεκριμένο επαγγελματία που θα το χρησιμοποιήσει ως έδρα για την άσκηση της δραστηριότητάς του

Συμβουλευθείτε μας πριν:
 • Επιλέξετε κάποιο χώρο ως έδρα άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας
 • Μετακομίσετε την επιχείρησή σας σε καινούριο επαγγελματικό χώρο
 • Κάνετε ανακαίνιση στο ακίνητο όπου εδρεύει η επιχείρησή σας

Ζητήστε τη συμβουλή μας πριν:
 • Αποφασίσετε να προσλάβετε κάποιο συγκεκριμένο υπάλληλο ή υπαλλήλους
 • Αποφασίσετε να συνεργαστείτε με κάποιον επαγγελματία σε οποιοδήποτε τομέα της επαγγελματικής σας δραστηριότητας

Ζητήστε τη συνδρομή μας πριν ορίσετε ημερομηνία:
 • Για εγκαίνια του νέου σας επαγγελματικού χώρου
 • Για μεταφορά της επαγγελματικής σας έδρας
 • Για υπογραφή συμβολαίων και συμφωνητικών
 • Για οποιοδήποτε σημαντικό γεγονός που κατά την κρίση σας καθορίζει την επαγγελματική σας πορεία

Επιτυχία σημαίνει «Κάνω τη σωστή πράξη, στο σωστό τόπο και στο σωστό χρόνο».

Αν εσείς λοιπόν είστε ένας σωστός και έξυπνος επαγγελματίας, με επιχειρηματικό μυαλό και με αξιόλογη δραστηριότητα, αυτό εντούτοις από μόνο του ξέρετε ότι δεν είναι αρκετό για να επιτύχετε τους στόχους σας! Η Μελέτη που εκπονούμε με τη βοήθεια των μεθόδων του Φενγκ Σούι έχει τη δύναμη να ενισχύσει τις ενεργειακές και ευεργετικές ιδιότητες του επαγγελματικού σας χώρου, να σας βοηθήσει στην επιλογή του κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού, προστατεύοντάς σας από τυχαίες και αποτυχημένες επιλογές και να σας υποδείξει την κατάλληλη εκείνη χρονική στιγμή που θα καθορίσει μία ανοδική πορεία και μία σταθερή εξέλιξη μέσα στο χρόνο.

Είμαστε πάντα και στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία, ερώτηση ή διευκρίνιση.


PayPal Πληρωμή μελέτης Φενγκ Σούι