Μαθήματα Αλληλογραφίας

Επαγγελματικά Μαθήματα Αλληλογραφίας Feng Shui

Τα Feng Shui και το Yi Jing (I Ching) του FSRC, της Σχολής του Master Joseph Yu, είναι ένα είδος σπουδών δι'αλληλογραφίας, γραμμένα από το Master Joseph Yu και μεταφρασμένα στα ελληνικά, τα μαθήματα αυτά σας δίνουν τη δυνατότητα:

 • Να μελετήσετε και να μάθετε τη Θεωρία και την Πρακτική του σε προχωρημένο επίπεδο
 • Να αποκτήσετε το Ανώτερο Δίπλωμα Εκπαίδευσης Φενγκ Σούι (Higher Diploma of Feng Shui Education) υπογεγραμμένο από το Master Joseph Yu
 • Να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι, εκπαιδευμένος από το FSRC και
 • Να καταχωρηθείτε στην Ελληνική Λίστα Συμβούλων Feng Shui, καθώς και Λίστα FSRC του Master Joseph Yu..

Ο Τάκης Καραγιαννόπουλος είναι Αναγνωρισμένος Δάσκαλος στην Ελλάδα και επίσημος Μέντορας του FSRC Correspondence Courses στα Ελληνικά, από το Master Joseph Yu. Ως εκ τούτου, ο Τάκης Καραγιαννόπουλος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη διάθεση των Φενγκ Σούι Μαθημάτων και την αναγνώριση των αποφοίτων στην Ελλάδα.

Εκπαιδευτική Υποστήριξη & Όροι Χρήσης του FSRC


Feng Shui Elementary Level

Στο ανανεωμένο Feng Shui Elementary Level (Βασικό Επίπεδο) του Master Joseph Yu παρουσιάζονται και εξετάζονται αναλυτικά οι Θεμελιώδεις Αρχές του Φενγκ Σούι. Αποτελείται από 8 μαθήματα, που σκιαγραφούν την ιστορία του feng shui και προσφέρουν μία συνολική θεώρηση των βασικών εννοιών, ενώ σε πρακτικό επίπεδο οδηγούν το σπουδαστή στη δυνατότητα μίας βασικής μελέτης Φενγκ Σούι ενός χώρου.

Στο τέλος κάθε μαθήματος υπάρχουν θεωρητικές και πρακτικές ασκήσεις που ο σπουδαστής πρέπει να αποστείλει σε μας για διόρθωση και συμβουλές (μέσω email ή ταχυδρομείου). Ερωτήσεις και απορίες πάνω στην ύλη των μαθημάτων μπορούν να αποσταλούν με email.

Οι σπουδαστές που έχουν πάρει το Elementary Level, αποκτούν δικαίωμα πρόσβασης στην ομάδα FSRC Feng Shui 1-2 στο Facebook, ειδικά σχεδιασμένο για Εκπαιδευτική Υποστήριξη από εμάς σε απορίες και ερωτήσεις.
Η ομάδα αυτή είναι τόπος συζήτησης όπου συμμετέχουν μόνο οι σπουδαστές που βρίσκονται στο ίδιο ή ανώτερο επίπεδο και υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής κατόψεων για βοήθεια από εμάς και τα υπόλοιπα μέλη αυτής της ομάδας.

 1. Ιστορία του Feng Shui (διαβάσετε το πρώτο μάθημα)
 2. Qi - Sheng Qi και Sha Qi
 3. Η Σχολή της Μορφής του Feng Shui
 4. Ανεμος και Νερό
 5. Τα πέντε είδη του Qi
 6. Χαρακτηριστικά που Δημιουργούν Καλή Ενέργεια
 7. Χαρακτηριστικά που Δημιουργούν Κακή Ενέργεια
 8. Βασική Μελέτη Feng Shui

Κόστος: 60 € (αρχείο pdf)
Κόστος Βιβλίου: 80 €
(95 σελίδες Α4)


Feng Shui Intermediate Level

Στο ανανεωμένο Feng Shui Intermediate Level (Μεσαίο Επίπεδο) του Master Joseph Yu παρουσιάζεται η Σχολή Ba Zhai, η για εκατοντάδες χρόνια πιο δημοφιλής Σχολή του Φενγκ Σούι.
Αυτή η σχολή είχε κατακριθεί για την αυστηρότητα στην πρακτική της, αλλά στο μάθημα αυτό ο Master Joseph Yu έχει διορθώσει τα λάθη και τις παρεξηγήσεις. Αποτελείται από 10 μαθήματα, σχεδιασμένα για τους αρχάριους εφαρμοστές του Φενγκ Σούι.

Στα μαθήματα αυτά ο σπουδαστής διδάσκεται ανάμεσα στα άλλα το Ba Gua, την πυξίδα και πώς να εκτελεί μία μελέτη Φενγκ Σούι, κάνοντας χρήση της μεθόδου Ba Zhai.
Στο τέλος κάθε μαθήματος υπάρχουν θεωρητικές και πρακτικές ασκήσεις που ο σπουδαστής πρέπει να αποστείλει σε μας για διόρθωση και συμβουλές (μέσω email ή ταχυδρομείου).

Προαπαιτούμενο: Elementary Level

Οι σπουδαστές που έχουν πάρει το Intermediate Level, αποκτούν δικαίωμα πρόσβασης στην ομάδα FSRC Feng Shui 1-2 στο Facebook, ειδικά σχεδιασμένο για Εκπαιδευτική Υποστήριξη από εμάς σε απορίες και ερωτήσεις.

Η Ομάδα αυτή είναι τόπος συζήτησης όπου συμμετέχουν μόνο οι σπουδαστές που βρίσκονται στο ίδιο ή ανώτερο επίπεδο και υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής κατόψεων για βοήθεια από εμάς και τα υπόλοιπα μέλη αυτής της ομάδας.

 1. Το Ba Gua (διαβάσετε το πρώτο μάθημα)
 2. Η Πυξίδα
 3. Τα Οκτώ Περιπλανώμενα Αστρα
 4. Πόρτες και Διάδρομοι
 5. Οι Οκτώ Τύποι Ανθρώπων
 6. Η Τέχνη της Χωροθεσίας
 7. Μελέτη Feng Shui - Σπίτι που κάθεται Βόρεια & Βόρειο-Ανατολικά
 8. Μελέτη Feng Shui - Σπίτι που κάθεται Ανατολικά & Νότιο-Ανατολικά
 9. Μελέτη Feng Shui - Σπίτι που κάθεται Νότια & Νότιο-Δυτικά
 10. Μελέτη Feng Shui - Σπίτι που κάθεται Δυτικά & Βόρειο-Δυτικά

Κόστος: 160 € (αρχείο pdf)
Κόστος Βιβλίου: 180 €
(123 σελίδες Α4)


Feng Shui Advanced Level

Τα 20 ανανεωμένα Μαθήματα του επιπέδου Feng Shui Advanced Level (Προχωρημένο Επίπεδο) του Master Joseph Yu είναι σχεδιασμένα για αυτούς που θέλουν να γίνουν Επαγγελματίες Σύμβουλοι Φενγκ Σούι.
Σε αυτό το επίπεδο ο σπουδαστής διδάσκεται με λεπτομέρεια τη Σχολή Xuan Kong Fei Xing (Χώρο-Χρόνος) του Φενγκ Σούικαι τη μέθοδο των Ιπτάμενων Aστρων (Flying Stars), όπως αυτή εφαρμόζεται από επαγγελματίες Συμβούλους σήμερα.

Τα μαθήματα περιέχουν υλικό που για αιώνες ήταν χαμένο και ανακαλύφθηκε από τους λίγους αυθεντικούς Μάστερ του Φενγκ Σούι. Τα πρωτότυπα κείμενα, γραμμένα σε αρχαία Κινέζικα, εξηγούνται εδώ σε απλή Ελληνική Γλώσσα.

Προαπαιτούμενα: Elementary & Intermediate Level

Οι σπουδαστές που έχουν πάρει και αυτό το επίπεδο αποκτούν δικαίωμα πρόσβασης στην ομάδα FSRC Feng Shui 3-4 στο Facebook, ένα τόπο συζήτησης των προχωρημένων πρακτικών του Feng Shui, όπου πέρα από την Εκπαιδευτική Υποστήριξη και τη δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής κατόψεων, οι σπουδαστές θα έχουν πρόσβαση και σε πολλές επιπλέον πληροφορίες και στα λεγόμενα μυστικά του Feng Shui. Στην Ομάδα αυτή συμμετέχουν μόνο σπουδαστές προχωρημένου επιπέδου.

Με τη συμπλήρωση και των τριών επιπέδων ο σπουδαστής μπορεί να κάνει αίτηση για το Higher Feng shui Diploma (Ανώτερο Δίπλωμα Εκπαίδευσης Feng Shui).

 1. Χρόνος και Χώρος
 2. Το He Tu και το Luo Shu
 3. Αρχέγονο και Μεταγενέστερο Ba Gua
 4. Tα Εννέα Αστρα
 5. Η Τροχιά των Εννέα Αστρων
 6. Τα 24 Βουνά
 7. Αστρικοί Χάρτες και Αστρικοί Χάρτες Αντικατάστασης
 8. Επίκαιρα και Ανεπίκαιρα Αστρα - Ετήσια και Μηνιαία
 9. Το Wu Xing των Αστρων
 10. Ιερή 1 και Ιερή 0 Κατεύθυνση
 11. Ευνοϊκό Βουνό και Νερό
 12. Τυχεροί Χάρτες
 13. Ατυχοι Χάρτες - Fu Yin & Fan Yin
 14. Ανάλυση Αστρικού Χάρτη
 15. Πώς να Επηρεάσετε τα Αστρα - η χρήση των 5 στοιχείων
 16. Παράδειγμα Μελέτης 1
 17. Παράδειγμα Μελέτης 2
 18. Παράδειγμα Μελέτης 3
 19. Παράδειγμα Μελέτης 4
 20. Παράδειγμα Μελέτης 5 - Συνδυασμοί Αστρων

Κόστος: 280 € (αρχείο pdf)
Κόστος Βιβλίου: 300 €
(231 σελίδες Α4)


Yi Jing Professional Course

Σε αυτό το μάθημα, Yi Jing Professional Correspondence Course του Master Joseph Yu εστιάζουμε στο Xiang Shu Yi Xue. Ο σκοπός αυτού του μαθήματος είναι να παρουσιάσουμε το Xiang Shu Yi Xue ολοκληρωμένο. Οι πληροφορίες μπορεί να έχουν βρεθεί εδώ και εκεί. Εσείς μπορεί να βρείτε αυτές τέτοιες πληροφορίες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Για να έχετε όμως ολοκληρωμένη εικόνα, αποκτήστε την πολυσήμαντη εκπαίδευση στο Feng Shui Research Center.

Με την εγγραφή, θα σας δοθούν δύο επιπλέον ηλεκτρονικά βιβλία προετοιμασίας του μαθητή για το μάθημα.

Προειδοποίηση: Είναι Προκλητικό
Αυτό το μάθημα αποτελείται από υλικό που συγκέντρωσαν μερικά από τα καλύτερα μυαλά στην Κίνα, από τις μέρες του Κομφούκιου μέχρι σήμερα. Η διαδικασία εκμάθησης δεν τελειώνει ποτέ. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε τη δουλεία των αρχαίων έτσι ώστε να κερδίσουμε ένα μέρος από την ιστορία της δημιουργίας αυτής της συναρπαστικής τέχνης.
Η επιτυχία αυτού του μαθήματος εξαρτάται από την προσπάθεια και τη συνεργασία των συμμετεχόντων.
Ένα σύντομο ιστορικό του Xiang Shu Yi Xue.

Πίνακας περιεχομένων:
Ο τελικός πίνακας περιεχομένων μπορεί να είναι διαφορετικός από την ακόλουθη απεικόνιση. Αυτό κάνει τη διδασκαλία ζωντανή.

 1. Ιστορία του Xiang Shu Yi Xue
 2. Προαπαιτούμενα:
 3. Wu Ji, Tai Ji, Ying και Yang, Πέντε Στοιχέια, Xian Tian Ba Gua, Hou Tian Ba Gua, 10 Ουράνιοι Κλάδοι, 12 Γήινα Κλωνάρια, 12 Στάδια της Ζωής, Κενά Κλωνάρια, Συνδυασμοί και Συγκρούσεις, Τμήματα των Πέντε Στοιχείων και του Σώματος, Αντιπροσωπεύσεις των Οχτώ Τριγράμμων.
 4. Τα βασικά από το Wen Wang Gua
 5. 64 Εξάγραμμα και τα 8 Παλάτια. Η μέθοδος των 3 Νομισμάτων. Na Jia και Na Zhi. Έξι Σχέσεις (Liu Chen).
  Έξι Πνεύματα (Liu Shen) ή Έξι Ζώα (Liu Shou). Υποκείμενο (Shi) και Αντικείμενο (Ying).
 6. Τμήμα Τεχνικής
 7. Το Πνεύμα της εστίασης (Yong Shen), Το Ιπτάμενο Πνεύμα (Fei Shen) και το Κρυμμένο Πνεύμα (Fu Shen).
  Το Αρχικό Πνεύμα (Yuan Shen). Το Ενοχλητικό Πνεύμα (Ji Shen) και το Εχθρικό Πνεύμα (Qiu Shen).
  Το Προοδευτικό Πνεύμα (Jun Shen) και το Υποχωρών Πνεύμα ( Tui Shen).
 8. Περισσότερη Τεχνική
 9. Το Πνεύμα της Εστίασης εμφανίζεται δύο φορές. Fan Yin και Fu Yin Σώμα (Gua Shen).
 10. Εφαρμογές
 11. Πλούτος. Σχέσεις. Πρόβλεψη Καιρού. Καριέρα. Ασθένεια. Αντιδικία. Ακαδημαϊκά Επιτεύγματα. Feng Shui. Επενδύσεις - Χρηματιστήριο. Μετοχές. Αγορές.

Κόστος: 500 € (αρχείο pdf)
Κόστος Βιβλίου: 550 €
(213 σελίδες Α4)


Οι τιμές των Corrospondence Courses καθορίζονται από το Master Joseph Yu και είναι ίδιες για όλες τις Ευρωπαικές Χώρες

Για να αποκτήσετε τα Μαθήματα Feng Shui, επικοινωνήστε μαζί μου στα τηλέφωνα: 211-4002615, 6977-210817
Τρόπος Πληρωμής: Τραπεζική Κατάθεση ή με χρήση Πιστωτικής Κάρτας μέσω PayPal.