Σπουδές Φενγκ Σούι στο FSRC Greece

Για να εφαρμόσει κανείς το Φενγκ Σούι ακόμα και ερασιτεχνικά πρέπει να το διδαχθεί. Ο καθένας μπορεί να μάθει Φενγκ Σούι. Δε χρειάζεται να διαθέτει κανένα ιδιαίτερο ταλέντο ή ικανότητα. Πρέπει όμως να διδαχθεί το Φενγκ Σούι από Εξουσιοδοτημένο Δάσκαλο.

Δε μπορεί να ισχυρίζεται κανείς ότι διδάσκει Feng Shui χωρίς τη χορήγηση σχετικής άδειας από το Δάσκαλό του (τον Master με τον οποίο έχει σπουδάσει), ακόμα και αν το επίπεδο της μόρφωσης του είναι υψηλό.

Τα FSRC Σεμινάρια Φενγκ Σούι και τα Μαθήματα Αλληλογραφίας Φενγκ Σούι του Master Joseph Yu, απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Αυθεντικό Κλασσικό Φενγκ Σούι, ανεξαρτήτως επιπέδου γνώσεων και σε τιμές τέτοιες, ώστε να είναι προσιτά σε όλους. Αυτά είναι:


Σεμινάρια Φενγκ Σούι
Σεμινάρια Φενγκ Σούι που διδάσκονται στη Σχολή

Τα FSRC Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και αποτελούν εδώ και χρόνια τον ακρογωνιαίο λίθο του εκπαιδευτικού προγράμματος Feng Shui του FSRC σε όλο τον κόσμο.
Από το 2006 διδάσκονται στα κατά τόπους FSRC από Eξουσιοδοτημένους Δασκάλους, ειδικά εκπαιδευμένους από τον ίδιο τον Master Joseph Yu. Στην Ελλάδα διδάσκονται μόνο από το FSRC Greece και τον Φενγκ Σούι Μάστερ Τάκη Καραγιανόπουλο.

Με την παρακολούθηση των Σεμιναρίων FSRC Professional Feng Shui Modules 1-4 και μετά από εξετάσεις μπορείτε να αποκτήσετε το FSRC Higher Feng Shui Diploma και ο επιτυχημένος απόφοιτος καταχωρείται στην Ελληνική Λίστα Συμβούλων Feng Shui.

Τα Σεμινάρια FSRC Professional Feng Shui Modules 1-4, αποτελούν την Βάση και τον Πύρινα της διδασκαλίας στις σπουδές του Φενγκ Σούι και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, προαπαιτείται η παρακολούθηση ή, η αγορά των Σεμιναρίων "FSRC Feng Shui Modules 1-4" για την παρακολούθηση των υπόλοιπων FSRC Σεμιναρίων της Σχολής.

Τα FSRC Σεμινάρια είναι σχεδιασμένα με βάση τα παγκόσμια πρότυπα στον εκπαιδευτικό χώρο του Φενγκ Σούι, ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή ποιότητα διδασκαλίας και μεταλαμπάδευσης γνώσεων, σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή στο μέσο άνθρωπο. Μερικά από τα κύρια σημεία των σεμιναρίων είναι τα εξής:

 • Η εξήγηση των θεωριών και πρακτικών εις βάθος
 • Η διδασκαλία όχι μόνο του «ΠΩΣ», αλλά και του «ΓΙΑΤΙ»
 • Η λογική επεξεργασία των πληροφοριών, που παρέχει αυτονομία στο σπουδαστή κατά την εφαρμογή του Φενγκ Σούι
 • Η χρήση «ζωντανών» διαφανειών - Powerpoint Slides Presentation
 • Η χρήση βιντεοπροβολέα (data Projector), που μέσα από κινήσεις επιτρέπει την καλύτερη κατανόηση της πρακτικής εφαρμογής
 • Η χρήση φωτογραφιών από τα ελληνικά τοπία και σπίτια (από το αρχείο μας)
 • Η καλλιέργεια χαρούμενου και ζεστού κλίματος μέσα στην αίθουσα
 • Η μετάδοση του πάθους μας και της αγάπης μας για το Φενγκ Σούι σε όλους
 • Η προσωπική ενασχόληση με τον κάθε μαθητή ξεχωριστά
 • Η συνεχής Εκπαιδευτική Υποστήριξη και συνδρομή μας προς τους μαθητές με το πέρας του Σεμιναρίου, μέσα από την ομάδα μαθητών στο Facebook αλλά και προσωπική επαφή.

FSRC Μαθήματα Φενγκ Σούι
Επαγγελματικά Μαθήματα Φενγκ Σούι δι' Αλληλογραφίας

Τα μαθήματα αυτά είναι γραμμένα από το Master Joseph Yu και έχουν μεταφραστεί για τους Έλληνες υποψήφιους σπουδαστές. Μπορούν επίσης να σας οδηγήσουν μέσα από συγκεκριμένη διαδικασία στην Απόκτηση Διπλώματος Φενγκ Σούι και Επαγγελματικής Αναγνώρισης από το FSRC.

Τα FSRC Σεμινάρια Φενγκ Σούι και τα Μαθήματα Αλληλογραφίας Φενγκ Σούι αλληλοσυπληρώνονται. Τι ταιριάζει στον καθένα εξαρτάται από τις ανάγκες κι υποχρεώσεις του και το προσωπικό του στυλ. Κάποιοι νιώθουν καλύτερα να μελετάνε από το σπίτι, ενώ άλλοι έχουν ανάγκη τη διαπροσωπική επαφή και μαθαίνουν ευκολότερα μέσα από τη ζωντανή διδασκαλία και τα online Σεμινάρια.

Αν και το Φενγκ Σούι απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως, ωστόστο υπάρχουν επαγγελματίες που θα ήθελαν να το ενσωματώσουν στο επάγγελμά τους, όπως για παράδειγμα:

 • οι Αρχιτέκτονες (ο συνδυασμός των δύο τεχνών δημιουργεί αριστουργηματικά κτίρια εναρμονισμένα με το περιβάλλον και που δεν ταλαιπωρούν τους ενοίκους)
 • οι Διακοσμητές (οι δημιουργικές τους ιδέες θα βρουν άμεση εφαρμογή στις πρακτικές του Φενγκ Σούι)
 • οι Αστρολόγοι (το Φενγκ Σούι είναι ένα επιπλέον εργαλείο στη δουλειά τους για να βοηθήσουν αποτελεσματικά τους πελάτες τους)
 • και πολλοί άλλοι...

Εκπαιδευτική Υποστήριξη & Όροι Χρήσης του FSRC

Το Επάγγελμα του Συμβούλου
Επαγγελματίες Σύμβουλοι Φενγκ Σούι
 • Το επάγγελμα του Συμβούλου Φενγκ Σούι σε παγκόσμια κλίμακα δεν είναι ακόμη κορεσμένο, πόσο μάλλον στην Ελλάδα. Στη χώρα μας οι αυθεντικοί επαγγελματίες σύμβουλοι Φενγκ Σούι είναι ελάχιστοι. Τα πράγματα θα αλλάξουν.
 • Όσοι ενδιαφέρεστε σοβαρά θα ήταν καλό να μεριμνήσετε από τώρα για μία επαγγελματική αναγνώριση. Η βαθιά εκμάθηση αυτής της τέχνης και η καταξίωση δεν έρχονται από τη μία μέρα στην άλλη. Η διαδικασία της μάθησης, ανάλογα με το επίπεδο που επιδιώκει να φτάσει κανείς, την όρεξη και την υπομονή του, μπορεί να διαρκέσει από ένα μήνα έως χρόνια...
 • Όπως σε κάθε επιστήμη ή τέχνη, έτσι και στο Feng Shui η μάθηση μπορεί να είναι ατέρμονη.
  Όμως το επάγγελμα του Συμβούλου Feng Shui μπορεί κάλλιστα να αποτελεί μία επιμέρους ασχολία, παράλληλη με την υπάρχουσα επαγγελματική σας δραστηριότητα, όποια κι αν είναι αυτή, και να σας προσφέρει ένα επιπλέον εισόδημα.
 • Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει η εκμάθηση αυτής της τέχνης, έστω και σε βασικό επίπεδο, εφόσον θα γεύεστε κάθε φορά τη χαρά και την ικανοποίηση της επιτυχίας και της βοήθειας προς το συνάνθρωπο. Και αυτό είναι κάτι που δεν ανταλλάσσεται ούτε με «όλου του κόσμου το χρυσάφι».