Ετήσιες Συμβουλές Ιπτάμενων Άστρων 2018

Ετήσιες Συμβουλές Feng Shui Flying Stars 2018

Το Κινέζικο Σεληνιακό Έτος (Κινέζικη Πρωτοχρονιά) για το 2018 θα ξεκινήσει στις 16 Φεβρουαρίου. Ο χρόνος όμως στο Feng Shui χρησιμοποιεί το Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia 夏 για την αρχή του έτους, συνήθως στις 3 ή 4 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο και ονομάζετε Li Chun 立春, Ερχομός της Άνοιξης.

Στις 3 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 23:29 (ώρα Ελλάδας) θα μπούμε στο Έτος Wu Xu 年 戊戌, του Yang Γήινου Σκύλου.

Το Έτος Wu Xu 戊戌 είναι ένα Yang Γήινο Έτος 年 戊戌 陽土. Όσοι έχουν γεννηθεί στα έτη: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, (2018), για αυτούς θα είναι ένα ιδιαιτέρα ευνοϊκό έτος.

Αυτό το Νέο Έτος είναι μια καλή χρονιά για να κάνετε μελέτη Feng Shui στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας για να εξασφαλίσετε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, οικονομική άνοδο, καλή τύχη, θετική ενέργεια, καλή υγεία και αρμονία.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τη θέση των τριών κατευθύνσεων San Sha 三煞 (Shui Sha 歲煞, Jie Sha 劫煞, Zai Sha 災煞), Tai Sui 太歲, και Sui Po 岁破 για το 2018. Αυτές οι θέσεις καταλαμβάνονται από τα Sha Qi 殺氣, Ληστείας, Ολικής Καταστροφής, Ασθένειας και Θανάτου.

Οποιαδήποτε διαταραχή στο πλαίσιο αυτών των τομέων-κατευθύνσεων θα φέρει την ασθένεια και την απώλεια στους κατοίκους του κτιρίου. Λέγοντας διαταραχή εννοούμε την ανακαίνιση, το σκάψιμο, το κάρφωμα και οποιαδήποτε εργασία έχει να κάνει με το πείραγμα της γης σε αυτές τις κατευθύνσεις.

Εκτός του ότι δεν πρέπει να πειράξετε αυτούς τους χώρους, να μην κάθεστε με την πλάτη σας στα San Sha, θα πρέπει να βλέπετε την κατεύθυνση των San Sha.

San Sha 2018

Τα San Sha 三煞 για το 2018 θα βρίσκονται στον Βορρά (322.5 - 37.5), στα Βουνά: Hai 亥 ΒΔ3, σε όλο το Βόρειο Ανάκτορο και στο Chou 丑 BA1.

Αποφύγετε τη μετακίνηση και το σκάψιμο και οποιοιδήποτε πείραγμα της γης στα San Sha. Μην κάθεστε με την πλάτη στα 3 Sha.

Τοποθετήστε 3 Qi Lin χρυσού χρώματος να κοιτούν προς την κατεύθυνση των 3 Sha.

Περισσότερες πληροφορίες για τα San Sha, Tai Sui και Sui Po.

 • Το Tai Sui στο Βουνό Xu 戌 (ΒΔ1) στο 1ο Βουνό του Βορειοδυτικού τομέα, από 292.5 έως 307.5 μοίρες.
 • Το Shui Po στο Βουνό Chen 辰 (NA1) στο 1ο Βουνό του Νότιοανατολικού τομέα, από 112.5 έως 127.5 μοίρες.
 • Το Ετήσιο 5, η πιο καταστροφική ενέργεια του έτους θα είναι σε όλο το Βόρειο Ανάκτορο, από 337.5 έως 22.5 μοίρες.


Ανάλυση των Ετήσιων Ιπτάμενων Άστρων για το 2018


Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα είναι οι επισκέπτες που έρχονται από τις οκτώ κατευθύνσεις κάθε 3 με 4 Φεβρουαρίου κάθε έτος και παίζουν καταλυτικό ρόλο στο πως θα επηρεάσουν τους χώρους του σπιτιού και του επαγγελματικού χώρου.

Τα Ετήσια Άστρα δουλεύουν και ανεξάρτητα από τον αστρικό χάρτη του εκάστοτε χώρου. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο γενικές πληροφορίες. Για μια συνολική αξιολόγηση του Feng Shui του χώρου σας θα πρέπει να ρίξουμε και μια ματιά στο πώς τα Ετήσια Άστρα, ακόμη και τα Μηνιαία Άστρα που επισκέπτονται το χώρο, αλληλεπιδρούν με το βασικό Χάρτη των Ιπτάμενων Άστρων του εκάστοτε χώρου του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου.

Η ενέργεια των Ετήσιων Ιπτάμενων Άστρων στο Feng Shui επηρεάζει τα ενεργειακά πρότυπα του κάθε κτιρίου, τον περιβάλλοντα χώρο και τα άτομα που κατοικούν ή εργάζονται στον χώρο αυτό.

Αν ένα κακό Άστρο, όπως το 5 Κίτρινο, επισκέπτεται μια περιοχή ζωτικής λειτουργίας, όπως την είσοδο, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή το δωμάτιο εργασίας, τον χώρο υποδοχής, το γραφείο σε ένα επαγγελματικό χώρο, οι θεραπείες είναι σίγουρα αναγκαίες.

Αν το ίδιο Άστρο βρεθεί σε ένα λουτρό, σε μια αποθήκη ή σε χώρο που δεν χρησιμοποιείτε ή χρησιμοποιείτε ελάχιστα, δεν απαιτείται καμία θεραπεία.

Ιπτάμενα Άστρα και San Sha 2018

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα (Annual Flying Stars Feng Shui 年飛星風水), είναι ένας από τους κλάδους στο Feng Shui και στην Κινέζικη Αστρολογία η οποία ενσωματώνει τις αρχές των 5 Στοιχείων (Wu Xing 五行), τα 8 Τρίγραμμα (8 Gua 八卦), τους Αριθμούς Luo Shu 洛書 και τα 24 Βουνά (二十四山) για να αναλύσει τα σκαμπανεβάσματα της ενέργειας (Qi 氣) σε έναν χώρο σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα, είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές και ευρέως χρησιμοποιούμενες πρακτικές στο Feng Shui που φέρνει άμεσα και ακριβή αποτελέσματα. Η αρχή των Flying Stars στο Feng Shui είναι, ό,τι ο κάθε αριθμός του Άστρου στο πλέγμα των 9 τετραγώνων του Luo Shu 洛書 είναι προικισμένο με συγκεκριμένες ιδιότητες σύμφωνα με την οποία μπορεί να φέρνει καλή ή κακή τύχη.

Τα ευοίωνα Άστρα φέρνουν πλούτο και ευημερία, έτσι οι περιοχές με αυτά τα Άστρα πρέπει να χρησιμοποιούνται για βασικούς τομείς όπως σαλόνι ή υπνοδωμάτια, ενώ οι δυσοίωνες περιοχές πρέπει να αποφεύγονται ή να χρησιμοποιούνται για αποθήκη.

Αυτό είναι το Ετήσιο Διάγραμμα Luo Shu για τα Ιπτάμενα Άστρα για το 2018

Ετήσιο Luo Shu 2018

Το Ετήσιο Άστρο 5 Κίτρινο καταλαμβάνει τον Βόρειο τομέα οποιασδήποτε οικοδόμησης που αντιστοιχεί από 337.5 έως 22.5 μοίρες.

 • Αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα στους τομείς που βρίσκονται τα Ετήσια Άστρα 5 Κίτρινο και 2 Μαύρο, μιας και η φωτιά θα ενεργοποιήσει τα Γήινα Άστρα 5 Κίτρινο και 2 Μαύρο.
 • Χρησιμοποιείστε μεταλλικά χρώματα και στρογγυλά αντικείμενα.
 • Για το 5 Κίτρινο, μια πολύ καλή θεραπεία είναι το εκκρεμές ρολόι που χτυπά τις ώρες.
 • Για το 2 Μαύρο χρησιμοποιείστε 2 φυσικές κολοκύθες Wu Lu βαμμένες χρυσές.


Το Ετήσιο Άστρο 9 Μωβ είναι στο Κέντρο
Το Ετήσιο Άστρο 9 είναι στο κέντρο, Δεν έρχεται από καμία κατεύθυνση, Δεν μας επηρεάζει και Δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Το Ετήσιο Άστρο 1 Λευκό έρχεται από τα Βόρειοδυτικά

Το Ετήσιο Άστρο 1 συναντά το Άστρο 6 στο Luo Shu.
Πολύ ευνοϊκός τομέας για όσοι έχουν δική τους επιχείρηση ιδικά εάν εκεί βρίσκετε η είσοδος ή το γραφείο σας. Χρησιμοποιιείστε το στοιχείο του Μετάλου και πραγματικό Νερό.

Το Άστρο 1 θα σας φέρνει, σοφία, ιδέες, δημιουργικότητα και ερωτισμό.
Μπορεί να συμβάλλει σε προαγωγές και επιτυχία σε εξετάσεις. Αν στα Βορειοδυτικά βρίσκεται το γραφείο το διάβασμα θα γίνει πιο εύκολο και η επιτυχία είναι πιο πιθανή. Το Άστρο 1 μπορεί επίσης να φέρει και ερωτικά ξελογιάσματα, ειδικά στους νέους άντρες.

Αν στα Βορειοδυτικά βρίσκετε το υπνοδωμάτιο θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή ειδικά οι νέο-παντρεμένοι ή οι αρραβωνιασμένοι γιατί μπορεί να δημιουργήσει ερωτικά ξεπορτίσματα.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκεφτεί τον Βορειοδυτικό τομέα, (είτε εκεί βρίσκεται η είσοδος ή το υπνοδωμάτιο), το Μηνιαίο Άστρο 4, από 4 Απριλίου έως 4 Μαίου.
Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τον χωρισμό, να εγκαταλείψει ο άνδρας την γυναίκα του ή το αντίθετο. Ερωτικά σκάνδαλα επίσης είναι πολύ πιθανόν.
Για να αντιμετωπίσετε την ερωτικότατα του Άστρου 1 χρησιμοποιείστε μεγάλα φυσικά φυτά εξωτερικά στον Βορειοδυτικό τομέα και το κόκκινο χρώμα για το Μηνιαίο 4.
Καυγάδες μεταξύ πατέρα-γιου είναι πολύ πιθανοί ιδικά αν εκεί είναι η είσοδος ή η κρεβατοκάμαρα.

Επίσης προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο Μηνιαίο Άστρο 2, από 5 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου.
Ο συνδυασμός αυτός 1 με 2, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά θέματα υγείας, έντονους καβγάδες και άσχημο χωρισμό στο ζευγάρι.
Ο συνδυασμός 1-2 μπορεί να προκαλέσει διαρροές νερού, ιδικά εάν περνούν από τον Βορειοδυτικό τομέα σωληνώσεις νερού.


Το Ετήσιο Άστρο 2 Μαύρο έρχεται από τα Δυτικά

Το Άστρο 2 είναι το Άστρο της ασθένειας, μπορεί να προκαλέσει αναπνευστικά προβλήματα, εξασθένηση της άμυνας του οργανισμού, δηλητηριάσεις και κοιλιακές διαταραχές μιας και σχετίζετε με το πεπτικό σύστημα.

Η είσοδος του σπιτιού σας είναι το «Στόμα του Σπιτιού». Αν στα Δυτικά βρίσκετε η κύρια είσοδος θα επηρεάσει όλο το σπίτι. Χρησιμοποιείστε δύο φυσικές κολοκύθες (Wu Lu) βαμμένες χρυσές, αριστερά και δεξιά της εισόδου, προτιμήστε μεταλλικά χρώματα και στρογγυλά σχήματα και αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα.

Αν στα Δυτικά βρίσκετε η κρεβατοκάμαρά σας, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να επηρεάσει την γυναίκα του σπιτιού. Στο υπνοδωμάτιο των παιδιών θα πρέπει να δώσετε επίσης ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να επηρεάσει την μικρότερη κόρη.

Αν η κουζίνα σας βρίσκεται στα Δυτικά, προσέξτε την υπερκατανάλωση τροφής μιας και το Άστρο 2 σχετίζεται και με το πάχος. Να ελέγχετε προσεκτικά τις ημερομηνίες λήξεως των προϊόντων και να καθαρίζετε καλά τα φρούτα και τα λαχανικά.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκέπτονται τον Δυτικό τομέα τα Μηνιαία Άστρα:

Μηνιαίο Άστρο 2, από 7 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου.

Μηνιαίο Άστρο 3, το πιο επιβλαβές και επικίνδυνο σε συνδυασμό με το Ετήσιο 2 από 5 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου.

Μηνιαίο Άστρο 5, από 4 Απριλίου έως 4 Μαίου και από 5 Ιανουαρίου 2019 έως 4 Φεβρουαρίου 2019. Οι συνδυασμοί αυτοί είναι ιδιαίτεροι επικίνδυνοι σε θέματα υγείας.

Το Μηνιαίο Άστρο 9, από 7 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου, μιας και το Άστρο 9 θα ενεργοποιήσει περισσότερο το Άστρο 2.

Για να αντιμετωπίσετε την ασθένεια του Άστρου 2 χρησιμοποιείστε δύο φυσικές κολοκύθες Wu Lu αριστερά και δεξιά από την μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου και αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα.


Το Ετήσιο Άστρο 3 Τουρκουάζ έρχεται από τα Βορειοανατολικά

Το Άστρο 3 είναι η ενέργεια της κλεψιάς των καβγάδων των νομικών υποθέσεων και το χάσιμο χρημάτων. Το Άστρο 3 όμως είναι ένα πολύ καλό Άστρο για τους Δικηγόρους.

Κλειδώνετε καλά τις πόρτες ή τα παράθυρα που βρίσκονται στα Βορειοανατολικά, μιας και το Άστρο 3 προσκαλεί τους κλέφτες να μπουν στο σπίτι σας και να σας κλέψουν. Τραυματισμός στα πόδια ιδιαίτερα αν εκεί υπάρχει σκάλα.

Αν η είσοδος του σπιτιού βρίσκετε στα Βορειοανατολικά θα προκαλέσει καυγάδες μεταξύ αδερφών και πατέρας γιου και θα φέρει νομικά προβλήματα.
Χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα όχι υπερβολές όμως.

Αν στα Βορειοανατολικά βρίσκετε το υπνοδωμάτιό σας αποφύγετε να κάθεστε ή να συζητείτε μιας και μπορεί μια συζήτηση να εξελιχθεί σε άσχημο καυγά και χωρισμό.

Αν στα Βορειοανατολικά είναι το δωμάτιο των αγοριών μπορεί να προκαλέσει άσχημα ατυχήματα, χρησιμοποιείστε λίγο κόκκινο χρώμα και κατεβάστε ρολά στις πόρτες ή και στα παράθυρα του δωματίου, τουλάχιστον 3 ώρες πριν πάνε τα παιδιά για ύπνο.

Προσοχή από 7 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου μιας και το Μηνιαίο Άστρο 1 και θα ενισχύσει την επιρροή του Άστρου 3.
Επίσης από 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου διότι το Μηνιαίο Άστρο 2 θα δημιουργήσει θέματα υγείας καθώς θα ελεγχτεί από το Άστρο 3.

Χρησιμοποιείστε λίγο κόκκινο για να εξασθενήσετε την επιρροή του Άστρου 3 και μεταλλικό χρώμα για το Μηνιαίο Αστρο 2.


Το Ετήσιο Άστρο 4 Πράσινο έρχεται από τον Νότο

Άστρο των τεχνών, της εκπαίδευσης, της ομορφιάς και του έρωτα.

Πολύ ευνοϊκός τομέας για καταστήματα με ρούχα, αξεσουάρ, μπιζού, προϊόντα ομορφιάς και αισθητικοί και για όσοι-όσες ασχολούνται με το μόντελινγκ, ειδικά εάν εκεί είναι η κύρια είσοδος.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί αν η είσοδος του σπιτιού ή η κρεβατοκάμαρά σας (ειδικά για τα παντρεμένα ζευγάρια) βρίσκετε στον Νότο, ερωτικά σκάνδαλα επίσης είναι πολύ πιθανά. Αν ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά ή την εκπαίδευση, το Άστρο 4 θα σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας.

Αν στον Νότο βρίσκετε το δωμάτιο των παιδιών το Άστρο 4 θα τους βοηθήσει στο διάβασμα και στις εξετάσεις. Επίσης αν στον Νότο είναι το δωμάτιο του γιου μπορεί να δημιουργήσει σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκεφτεί τον Νότιο τομέα, (είτε εκεί βρίσκεται η είσοδος ή το υπνοδωμάτιο), το Μηνιαίο Άστρο 1, από 8 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τα ερωτικά ξελογιάσματα και τον χωρισμό, να εγκαταλείψει ο άνδρας την γυναίκα του ή το αντίθετο.
Χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα σε μικρή ποσότητα για να αποφύγετε τις εξωσυζυγικές σχέσεις και τα σκάνδαλα.

Τέσσερα μπαμπού σε νερό τοποθετημένα στον Νότο είναι κατάλληλα για αυτούς/ες που αναζητούν τον/την ιδανικό ερωτικό σύντροφο.

Επιπλέον προσοχή θα πρέπει να ληφθεί όταν επισκέπτονται επίσης τα Μηνιαία Άστρα 2 και 3 τον Νότιο τομέα.
Αυτό συμβαίνει:
το Μηνιαίο Άστρο 2 από 7 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου.
το Μηνιαίο Άστρο 3 από 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου.


Το Ετήσιο Άστρο 5 Κίτρινο έρχεται από τον Βορρά

Άστρο της ασθένειας, των ατυχημάτων, της ολικής καταστροφής και του θανάτου.
Προσοχή αν εκεί είναι η κουζίνα ή το μπάνιο γιατί μπορεί να δημιουργηθούν διαρροές και αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα.

Αν στον Βορρά υπάρχει κάποιο υπνοδωμάτιο, αποφύγετε να κοιμηθείτε σε αυτό μέχρι και της 3 Φεβρουαρίου 2019, καλύτερα να μετακινηθείτε σε άλλο δωμάτιο.
Το ίδιο ισχύει αν εκεί είναι το σαλόνι σας ή ένας χώρος που περνάτε αρκετές ώρες.

Είτε μπορείτε να το κάνετε είτε όχι, καλό είναι να μην ενοχλήσετε τον Βόρειο τομέα του σπιτιού σας καθώς επίσης και το δεύτερο βουνό του Νότου, από 172,5 έως 187,5 μοίρες, μιας και εκεί επίσης είναι κρυμμένη η ενέργεια του 5. Χρησιμοποιείστε το χρυσό χρώμα και τα στρογγυλά αντικείμενα.
Επίσης πολύ καλό είναι ένα εκκρεμές στο σπίτι σας που χτυπάει ανά μισή ή μία ώρα. Ο ήχος θα πρέπει να είναι μεταλλικός και βαρύς ώστε να ηρεμήσει το Άστρο 5.

Τέλος έχετε κλειστά το παράθυρο ή την μπαλκονόπορτα και αποφύγετε να σκάψετε τη γη στον Βόρειο τομέα και στο 2ο Βουνό του Νότου του κήπου σας.
Για φέτος να μην κάνετε οποιαδήποτε ανακαίνιση ή επέκταση σε αυτές τις κατευθύνσεις και επίσης μην καρφώνετε στους τοίχους.

Εάν η κύρια πόρτα του σπιτιού σας βρίσκετε στον Βόρειο τομέα, να είστε επιπλέον προσεκτικοί από 7 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου, και αυτό γιατί το Μηνιαίο Άστρο 5 θα βρίσκετε επίσης στον Βορρά.
Το διπλό 5 στον Βορρά θα φέρει σοβαρά προβλήματα υγείας και ατυχήματα, ατυχίες στον επαγγελματικό τομέα και καταστροφές.

Επιπλέον προσοχή θα πρέπει να ληφθεί όταν επισκέπτονται επίσης τα Μηνιαία Άστρα 2 και 3 τον Βόρειο τομέα. Αυτό συμβαίνει:
το Μηνιαίο Άστρο 2 από 8 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου,
το Μηνιαίο Άστρο 3 από 7 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου.

Ο συνδυασμός: 5 Ετήσιου, 5, 2 και 3 Μηνιαίου όταν ενοχληθούν χρησιμοποιώντας αυτόν τον τομέα θα φέρουν την απώλεια πλούτου, την καταστροφή, τον σοβαρό τραυματισμό, την ασθένεια, ακόμη και τον θάνατο.


Το Ετήσιο Άστρο 6 Λευκό έρχεται από τα Νοτιοδυτικά

Άστρο των στρατιωτικών και των σωμάτων ασφαλείας. Κατάλληλο για αυτούς/ες που έχουν διευθυντικές θέσεις και θέλουν να περνά ο λόγος τους, αναγνώριση, προαγωγή και φήμη.
Επίσης μπορεί να προκληθούν λογομαχίες ειδικά αν εκεί βρίσκετε η κύρια είσοδος της οικίας σας.

Στο υπνοδωμάτιο μπορεί να φέρει καβγάδες στο ζευγάρι και διαμάχη μεταξύ μητέρας και γιου.
Πρόβλημα στα νεφρά, αναπνευστικά και ψυχολογικά προβλήματα, τη μοναξιά και την απομόνωση.
Μπορεί να προκαλέσει νομικά προβλήματα, το χάσιμο χρημάτων και δουλειάς.
Κακός τομέας για τις έγκυες γυναίκες, μιας και υπάρχει κίνδυνος να χάσουν το παιδί.
Επίσης οι γυναίκες δεν πρέπει να μείνουν έγκυες κάτω από αυτόν τον συνδυασμό, μιας και η ενέργεια αυτή μπορεί να περάσει στο έμβρυο.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκεφτεί τον Νοτιοδυτικό τομέα το Ετήσιο Άστρο 3, από 8 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου.

Το Ετήσιο Άστρο 3 σε συνδυασμό με το 6 στην είσοδο του σπιτιού μπορεί να προκαλέσει καβγάδες, νομικά προβλήματα, το χάσιμο δουλειάς και χρημάτων. Στο υπνοδωμάτιο μπορεί να προκαλέσει επίσης καβγάδες στο ζευγάρι χωρισμός, καβγάδες με τον γιο καθώς και αναπνευστικά προβλήματα.

Για να εξουδετερώσετε την επίδραση του Άστρου 3 χρησιμοποιείστε το κόκκινο και γήινα χρώμα, (μόνο στις συγκριμένες ημερομηνίες).

Ο ποιο ευνοϊκός Μήνας είναι από 5 Μαίου έως 4 Ιουνίου, διότι το Άστρο 8 επισκέπτεται τον Νοτιοδυτικό τομέα, ιδιαιτέρα ευνοϊκό εάν εκεί είναι η κύρια είσοδος.


Το Ετήσιο Άστρο 7 Κόκκινο έρχεται από την Ανατολή

Το Άστρο 7 έχει να κάνει με τη διαφήμιση, τη μεταφυσική, την αστρολογία το στόμα και τα λόγια.

Επαγγέλματα που σχετίζονται με τις ιδιότητες αυτές του 7, θα ευνοηθούν, ειδικά εάν εκεί είναι η κύρια είσοδος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό σιντριβάνι ή ενυδρείο για την ενεργοποίηση του 7, αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή και να το αφαιρέσετε εάν δείτε αντίθετα αποτελέσματα.
Προσέξτε τα κουτσομπολιά, μπορεί να σας καταστρέψουν, αλλά μπορεί και να σας κάνουν και διάσημο.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί εάν εκεί είναι το υπνοδωμάτιο των παιδιών γιατί μπορεί να δημιουργηθούν σοβαροί καβγάδες μεταξύ αδερφών και της κόρης με τον πατέρα, ειδικά όταν επισκέπτεται την Ανατολή το Ετήσιο Άστρο 6.

Επικίνδυνο επίσης εάν στην Ανατολή είναι η κρεβατοκάμαρα γιατί μπορεί να προκληθούν σοβαροί καυγάδες και ίσως χωρισμό στο ζευγάρι.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί από 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου, μιας και το Μηνιαίο Άστρο 6 επισκέπτεται τον Ανατολικά τομέα, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τους έντονους καβγάδες, το χάσιμο εξουσίας, και χρημάτων καθώς και σοβαρά ατυχήματα, ειδικά εάν στα Ανατολικά είναι η είσοδος.

Κίνδυνος από φωτιά ή βραχυκύκλωμα μπορεί να προκληθεί όταν το Άστρο 7 συνδυαστεί με το Άστρο 2, ειδικά εάν εκεί υπάρχει ο ηλεκτρικός πίνακας ή ηλεκτρικές συσκευές. Αυτό συμβαίνει από 5 Μαρτιου έως 3 Απριλίου και από 7 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου 2019.


Το Ετήσιο Άστρο 8 Λευκό έρχεται από τα Νοτιοανατολικά

Το Άστρο 8 είναι το κυρίαρχο Άστρο πλούτου της εικοσαετίας (2004-2024), θα φέρει ευκαιρίες και κέρδη, ειδικά εάν εκεί βρίσκεται η κύρια είσοδος. Ιδανικό για όσους ασχολούνται με κτηματομεσιτικές εργασίες και τα προϊόντα που έρχονται από τη Γη.

Ένα σιντριβάνι ή ενυδρείο εδώ είναι κατάλληλο για να ενεργοποιηθεί το 8. Προσοχή όμως, παρατηρήστε τις αλλαγές στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο μετά την τοποθέτηση του νερού.
Αν διαπιστώσετε αρνητικά αποτελέσματα αφαιρέστε το.

Αν το νερό τοποθετηθεί σε ακριβή θέση (τεχνική Water Methods), μπορεί να κάνει θαύματα. Αλλά αυτό προϋποθέτει ακριβείς μετρήσεις από έναν επαγγελματία Σύμβουλο Feng Shui. Σε λάθος θέση μπορεί να δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα.
Το νερό μπορεί να είναι με τη μορφή μιας γυάλας με ψάρια, (όχι, δεν παίζει ρόλο ο αριθμός των ψαριών, αν είναι χρυσά ή μαύρα.. κλπ., το νερό κάνει την διαφορά και ΟΧΙ τα ψάρια), ή σιντριβανιού.

Ο ποιο ευνοϊκός Μήνας είναι από 5 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου, μιας και το Άστρο 9 επισκέπτεται τον Νοτιοανατολικό τομέα.
Χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα και τα τριγωνικά αντικείμενα.

Προσοχή από 5 Μαρτίου έως 3 Απριλίου και από 7 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου 2019, μιας και τα Μηνιαίο Άστρο 3 μπορεί να προκαλέσει σοβαρά ατυχήματα στα μικρά παιδιά, ειδικά εάν εκεί είναι το υπνοδωμάτιό τους.

Στην κύρια είσοδο μπορεί να προκαλέσει το χάσιμο χρημάτων.
Χρησιμοποιήστε το κόκκινο χρώμα για να αποτρέψετε την επιθετικότητα του 3. Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη είναι πολύ πιθανόν, ιδιαίτερα εάν εκεί είναι η κρεβατοκάμαρα για το διάστημα από 5 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου.Ανάλυση Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα 2018


Τα Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα είναι και αυτά πολύ σημαντικά και θα πρέπει να τα εξετάζουμε. Τα Μηνιαία Άστρα είναι οι ενεργοποιητές των Ετήσιων Άστρων και κάνουν συνδυασμό και με τα Ετήσια Άστρα, αλλά και με τα Άστρα του χάρτη του εκάστοτε χώρου.

Όταν τα Άστρα έρχονται στην κύρια είσοδο, επηρεάζουν τα οικονομικά. Όταν έρχονται στο υπνοδωμάτιο, επηρεάζουν την προσωπικότητα, τις σχέσεις και την υγεία των ατόμων.

  Ο πιο κάτω πίνακας δείχνει τα Μηνιαία Άστρα για το 2018. Απ’ όλα τα Μηνιαία Άστρα τα πιο βασικά είναι:
 • Το Άστρο 2, θέματα υγείας.
 • Το Άστρο 3, νομικά θέματα, χάσιμο χρημάτων, καυγάδες.
 • Το Άστρο 5, χάσιμο χρημάτων, οικονομική καταστροφή, ατυχήματα, θέματα υγείας.

Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα 2018