2023 η Χρονιά του Λαγού : Έτος 癸卯 Gui Mao

2023 η Χρονιά του Λαγού

Η κλασική Κινέζικη Αστρολογία (BaZi)
ΔΕΝ χρησιμοποιείται για προβλέψεις γεγονότων
στη ζωή ενός ανθρώπου.

Πιστεύω ό,τι ο σκοπός μας είναι να μάθουμε ποιοι είμαστε, γιατί είμαστε εδώ και αφού το ανακαλύψουμε, το επόμενο βήμα είναι να πάμε να το υλοποιήσουμε και να το ζήσουμε.
Η Κινέζικη Αστρολογία, είναι απλώς ένας Xάρτης Οδηγός όπου μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε αυτό το ταξίδι της ζωής μας.


Σε αυτόν τον Ετήσιο Οδηγό, έχουμε συμπεριλάβει πληροφορίες και πρακτικούς τρόπους για να αποκτήσετε σαφήνεια και επίγνωση, να αναλάβετε δράση και να συνειδητοποιήσετε τις λανθάνουσες δυνατότητές σας έτσι ώστε να αδράξετε τις επιτυχίες σας μέσα στο Έτος, ή τουλάχιστον να ελαχιστοποιήσετε τις αρνητικές επιρροές.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2023 και Ώρα 04:43 (ώρα Ελλάδας), θα μπούμε στην Νέα Χρονιά του Υδάτινου Λαγού ( 癸卯 陰水 ).
Κάθε Νέο Έτος φέρνει μαζί του υποσχέσεις, υπόσχεση για μια Νέα Αρχή, υπόσχεση για Νέες Περιπέτειες, ή μια υπόσχεση Νέων Προκλήσεων.

Τώρα, ενώ ορισμένα πράγματα είναι πέρα από τον έλεγχό μας, υπάρχουν κάποια άλλα πράγματα που είναι θετικά και βρίσκονται κάτω από τον έλεγχό μας.
Εάν δεν καταφέρατε να πετύχετε όλους τους στόχους που είχατε θέσει το 2022, τότε ήρθε η ώρα αυτή τη χρονιά, να θέσετε Νέους Στόχους και εμπειρίες για να ξεκινήσετε.
Εάν σχεδόν τα καταφέρατε, αλλά με κάποιο τρόπο δεν πετύχατε τους στόχους που είχατε θέσει το 2022, τότε είναι καιρός να επανεξετάσετε, να αξιολογήσετε εκ νέου τα σχέδια σας και να τα ανανεώσετε για το 2023.

Αυτός ο Οδηγός θα σας διδάξει πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Τέχνη της Κινεζικής Μεταφυσικής ( το Φενγκ Σούι, την Κινεζική Αστρολογία και την Επιλογή Hμερομηνίας ) για να σας βοηθήσει να πάρετε τον Έλεγχο της κατάστασης στα χέρια σας και να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να κάνετε άλματα επιτυχίας, στις επιχειρήσεις, τις σταδιοδρομίες, τις σχέσεις και τη ζωή σας. Να κάνετε δηλαδή το 2023 την Καλύτερη Χρονιά σας!

Πριν ξεκινήσουμε την Ετήσια Ανάλυση των 12 Ζωδίων του Κινέζικου Ωροσκοπίου για το 2023, ας δούμε κάποιες από τις Βασικές Αρχές που χρησιμοποιούνται.


氣  Qi

Το Qi 氣 μπορεί να περιγραφεί ως Συμπαντική Ενέργεια, Ενέργεια Ζωτικής Δύναμης Ζωής ή απλώς Ενέργεια.
Το Qi είναι η Ζωτική Δύναμη, η Ενέργεια που υπάρχει σε όλα τα όντα. Είναι η Ενέργεια της Ζωής που διαπερνά όλο το σώμα μας, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, Είναι η σύνδεση μεταξύ κάθε ζωντανού όντος του σύμπαντος. Ενώνει το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα μας σε ένα.
Διαβάστε περισσότερα για το Qi


陰陽  Yin και Yang

Από την προοπτική των Βασικών Αρχών, "τα πάντα μπορούν να ληφθούν ως ένα ενιαίο σύνολο", αλλά συγχρόνως όλα είναι και σχετικά.
Ένα πράγμα μπορεί να συνδυαστεί και να είναι κατανοητό μόνο σε σχέση με κάτι άλλο. Αυτή είναι και η βασική ιδέα πίσω από την έννοια του Yin 陰 και του Yang 陽.
Yin και Yang εναντιώνονται αμοιβαία και απωθούν το ένα το άλλο, αλλά επίσης δεν μπορεί να υπάρξουν το ένα χωρίς το άλλο.
Μαζί δημιουργούν μια αρμονική ισορροπία ένωσης. Για παράδειγμα, ο Άνδρας και η Γυναίκα, το Φωτεινό και το Σκοτεινό, το Θετικό και το Αρνητικό, το Παθητικό και το Ενεργητικό, το Ζεστό και το Κρύο, κλπ..
Διαβάστε περισσότερα για το Yin και Yang


五行  Wu Xing

Wu Xing 五行, ή αλλιώς "5 Στοιχεία”, είναι από της Βασικές Αρχές του Φενγκ Σούι και της Κινέζικης Αστρολογίας, είναι η μελέτη των σχέσεων μεταξύ του Qi 氣 και των Πέντε Στοιχείων 五行 σε ένα χάρτη ανάλυσης.
Η αλληλεπίδραση και οι θέσεις αυτών των Στοιχείων συμβολίζουν διαφορετικές φάσεις ή πρωταρχικές δυνάμεις μέσα στο σύμπαν, τη φύση και το σώμα μας.
Χωρίζονται σε 5 κατηγορίες:
Γη 土, Νερό 水, Φωτιά 火, Μέταλλο 金 και Ξύλο 木.
Διαβάστε περισσότερα για τα 5 Στοιχεία


天地人  Tien Di Ren

Σύμφωνα με τους αρχαία κλασικά κείμενα, υπάρχουν τρεις Δυνάμεις, “αλλά αλληλένδετες μεταξύ τους”, δυνάμεις που επηρεάζουν την τύχη της πορείας του ταξιδιού μας στη ζωή.
Κάθε μία από αυτές τις δυνάμεις, έχουν εξίσου σημαντική σημασία χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ιεραρχία ή η τάξη μεταξύ τους. Αυτό ονομάζεται Κοσμική Τριάδα και αποτελείται από τρεις Τύπους Τύχης:
Ουρανός (天 Tien), Άνθρωπος (人 Ren) και Γη (地 Di).
Διαβάστε περισσότερα για το Tien, Di, Ren


地支  Di Zhi | τα 12 Ζώα
Στοιχείο Ξύλο
ΞΥΛΟ
Στοιχείο Φωτιά
ΦΩΤΙΑ
Στοιχείο Νερό
ΝΕΡΟ
Στοιχείο Γη
ΓΗ
Στοιχείο Μέταλλο
ΜΕΤΑΛΛΟ
Τίγρης

Yin
Τίγρης

Λαγός

Mao
Λαγός

Φίδι

Si
Φίδι

Άλογο

Wu
Άλογο

Χοίρος

Hai
Χοίρος

Ποντικός

Zi
Ποντικός

Βόδι

Chou
Βόδι

Δράκος

Chen
Δράκος

Κατσίκα

Wei
Κατσίκα

Σκύλος

Xu
Σκύλος

Πίθηκος

Shen
Πίθηκος

Πετεινός

You
Πετεινός


Η Θεωρία των 5 Στοιχείων είναι μια φιλοσοφία που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις αλληλεπιδράσεις και τις σχέσεις μεταξύ πραγμάτων.
Τα 5 Στοιχεία, το Ξύλο, η Φωτιά, η Γη, το Μέταλλο και το Νερό, πιστεύεται ότι είναι τα Θεμελιώδη Στοιχεία του Σύμπαντος.
Όλοι ανήκουν σε ένα από τα 12 Ζώδια και σε έναν κύκλο 12 Ετών, ανάλογα με το Έτος που γεννήθηκαν. Ένα από τα 5 Στοιχεία σχετίζεται με κάθε ένα από τα Ζώδια στον 12ετή Κύκλο. Τα 5 Στοιχεία λοιπόν αποτελούν τα συστατικά που δημιουργούν τη ζωή.
Διαβάστε για τις Ιδιότητες των 5 Στοιχείων


Πρωταθλητές και Πρωτοπόροι

Πριν προχωρήσουμε στις αναλύσεις για τα 12 Ζώα του 2023, εδώ είναι κάτι για να ξεκινήσετε. Συγκεντρώσαμε μια μικρή επισκόπηση των μεγαλύτερων Νικητών του Έτους. Αυτοί είναι: “Οι Βασιλιάδες” | “Οι Πολεμιστές" | “Οι Μάγοι” και “Οι Θεραπευτές”, για το 2023.


Οι Βασιλιάδες
Κατσίκα
Σκύλος
Λαγός
Οι Πολεμιστές
Ποντικός
Πίθηκος
Άλογο
Οι Μάγοι
Δράκος
Τίγρης
Φίδι
Οι Θεραπευτές
Βόδι
Πετεινός
Χοίρος

Bρείτε εύκολα
Ποιο είναι το Προσωπικό σας Κινέζικο Ζώο
Εισάγοντας απλά τα Στοιχεία Γέννησής σας στην εφαρμογή.

Σημειώστε, ό,τι το Έτος ξεκινά 2-4 Φεβρουαρίου, αν γεννηθήκατε πριν της 4 Φεβρουαρίου, ανήκετε στο προηγούμενο Έτος.
Επισκεφτείτε τον ποιο πάνω σύνδεσμο για να βρείτε εύκολα το Έτος γέννησης σας και το Κινέζικο Ζώδιό σας.


Mao 卯 Λαγός
Mao Λαγός 2023
Έτη Λαγού
1939 | 1951 | 1963 | 1975
1987 | 1999 | 2011 | 2023
Διοίκηση / Υποστήριξη
95%
Οικονομικά / Πλούτος
90%
Επαγγελματικά / Καριέρα
95%
Ερωτικά / Ειδύλλιο
50%
Οικογένεια / Φίλοι
45%
Υγεία / Φυσική Κατάσταση
40%
Περιουσιακά Στοιχεία
70%

Ο Λαγός τo 2023 θα πηδήξει προς μια Νέα Εξαιρετική Χρονιά, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στο Ετήσιο ταξίδι του.

Ετοιμαστείτε να είστε το επίκεντρο της προσοχής, γιατί ο Λαγός στέκεται ως ο Μεγάλος Δούκας το 2023.
Θα υπάρχουν άφθονες ευλογίες και ευημερία, ειδικά για την καριέρα σας. Άνοδος και επιτυχίες στη δουλειά σας, μπορείτε να περιμένετε μια προαγωγή ή αύξηση μισθού μέσα σε αυτό το Έτος.

Συνολικά, μπορεί ίσως να υπάρξουν μερικά προβλήματα κατά τη διάρκεια του Έτους, αλλά μην ανησυχείτε. Θα είστε περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους που θα είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν στο παρασκήνιο, έτσι η επιτυχία σας θα είναι δεδομένη.

Οικονομικά
Σας περιμένει Καλή Τύχη το 2023, καθώς και η βοήθεια από φίλους και συνεργάτες και γενικά από ανθρώπους που θα σπεύσουν πιθανότατα να σας βοηθήσουν όποτε έχετε ανάγκη.
Ωστόσο, προσπαθήστε να ελέγξετε τα έξοδά σας και το πορτοφόλι σας, γιατί μπορεί να μπείτε στον πειρασμό από κάποια απροσδόκητα έξοδα.
Ασκήστε λίγο έλεγχο στον προϋπολογισμού σας και αποταμιεύστε, έτσι θα είστε μια χαρά.
Καριέρα
Τα πράγματα εξελίσσονται καλά για την καριέρα σας και θα μπορούσατε να καταλήξετε με αύξηση των αμοιβών ή την προαγωγή μέσα σε αυτή τη χρονιά.
Η σκληρή δουλειά σας θα αποδώσει και οι συνάδελφοί σας θα σας εκτιμήσουν. Αυτό θα επεκταθεί ακόμη και στους γονείς σας, οι οποίοι μπορεί να σας βοηθήσουν όταν το χρειάζεστε. Εάν σκέφτεστε να αναζητήσετε μια νέα δουλειά, το 2023 είναι επίσης μια καλή στιγμή για αλλαγή δουλειάς.
Σχέσεις
Απολαύστε βραδινές εξόδους σε κοινωνικές εκδηλώσεις με φίλους και ίσως έτσι γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. Έτσι λοιπόν, είναι μια καλή χρονιά για την αναζήτηση ενός νέου συντρόφου.
Ωστόσο, μην προχωράτε πολύ γρήγορα, γιατί αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σύντομο ειδύλλιο, αλλά ξεκινήστε χαλαρά και αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους.
Υγεία
Φέτος, φροντίστε τον εαυτό σας και προσέξτε από σωματικές βλάβες. Εκτός από αυτό, είναι καιρός να παρακολουθείτε πιο προσεκτικά την υγεία σας, το τι τρώτε και μην ξεχνάτε να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στη φροντίδα των δοντιών και των οστών σας.

Chen 辰 Δράκος
Chen Δράκος 2023
Έτη Δράκου
1940 | 1952 | 1964 | 1976
1988 | 2000 | 2012 | 2024
Διοίκηση / Υποστήριξη
85%
Οικονομικά / Πλούτος
70%
Επαγγελματικά / Καριέρα
65%
Ερωτικά / Ειδύλλιο
55%
Οικογένεια / Φίλοι
45%
Υγεία / Φυσική Κατάσταση
40%
Περιουσιακά Στοιχεία
55%

Οι Δράκοι το 2023 θα πρέπει να δείξετε προσοχή. Θα έχετε καλή τύχη στα οικονομικά και άνοδο στην καριέρα σας. Ωστόσο, αυτό μπορεί να συμβεί μόνο εάν βοηθήσετε ανθρώπους στη δουλειά σας, ή τους ανθρώπους γύρω σας που έχουν ανάγκη. Έτσι, εάν κάποιος που γνωρίζετε επικοινωνήσει μαζί σας για να ζητήσει βοήθεια, θυμηθείτε να τον βοηθήσετε όσο καλύτερα μπορείτε.

Για όσους από εσάς απολαμβάνετε έναν περιπετειώδη τρόπο ζωής, είναι μια καλή χρονιά για ταξίδια, ειδικά αν είναι για επαγγελματικούς λόγους. Μπορεί να παρατηρήσετε μια αίσθηση μοναξιάς, μελαγχολίας ή απώλειας τους επόμενους Μήνες, αλλά μην φοβάστε. Προσπαθήστε να αναζητήσετε νέα ενδιαφέροντα ή χόμπι, θα μπορούσε έτσι να είναι αυτό που χρειάζεστε για να ανανεώσετε τα πράγματα ξανά.

Οικονομικά
Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να πιεστούν τα οικονομικά σας το 2023, ώστε να καταλήξετε να ξοδέψετε περισσότερα από το συνηθισμένο. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορεί να δυσκολεύονται λίγο περισσότερο να αποκομίσουν κέρδη, αλλά δεν είναι το τέλος του κόσμου. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο προσεκτικοί με τα χρήματά σας κάνοντας έναν αυστηρό προϋπολογισμό και τηρώντας τον.
Καριέρα
Μπορεί να αισθάνεστε κάποιες φορές ότι τα πράγματα φτάνουν σε αδιέξοδο στην καριέρα σας και η συνεννόηση με τους συναδέλφους να είναι δύσκολη. Αλλά μην αφήσετε αυτό να σας ενοχλήσει. Υπάρχει πάντα χώρος για να βελτιώσετε τον εαυτό σας, όπως να παρακολουθήσετε μαθήματα κατάρτισης που σχετίζονται με τις επαγγελματικές σας δεξιότητες.
Σχέσεις
Για όσους από εσάς είστε ελεύθεροι και κινήστε στο χώρο των γνωριμιών, υπάρχουν σημάδια ότι μπορεί να κυνηγάτε σχέσεις της μιας βραδιάς. Αυτό με τη σειρά του θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσμενείς αντιδράσεις από το αντίθετο φύλο με άσχημες εξελίξεις, οπότε ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να επιβραδύνετε λίγο. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, δώστε την πλήρη αφοσίωσή σας και θα δείτε τη σχέση σας να αλλάζει.
Υγεία
Προσέξτε την ψυχική σας υγεία το 2023 και μην πιέζεστε πολύ στη δουλειά, καθώς μπορεί να καταλήξετε να υποφέρετε από εξάντληση. Να θυμάστε ότι η καλή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι πάντα σημαντική, ανεξάρτητα από το πόσο δυναμικοί μπορεί να είστε. Επίσης, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα με το στομάχι σας, γι' αυτό δώστε λίγη περισσότερη προσοχή στο τι τρώτε.

Si 巳 Φίδι
Si Φίδι 2023
Έτη Φιδιού
1941 | 1953 | 1965 | 1977
1989 | 2001 | 2013 | 2025
Διοίκηση / Υποστήριξη
90%
Οικονομικά / Πλούτος
80%
Επαγγελματικά / Καριέρα
90%
Ερωτικά / Ειδύλλιο
25%
Οικογένεια / Φίλοι
35%
Υγεία / Φυσική Κατάσταση
30%
Περιουσιακά Στοιχεία
40%

Για εσάς τα Φίδια, το 2023 αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική χρονιά για να ταξιδέψετε για την καριέρα και την εκπαίδευσή σας. Αν θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση, αυτή είναι μια καλή χρονιά, γιατί μπορεί να συναντήσετε χρήσιμους ανθρώπους για να λειτουργήσουν ως μέντορες ή συνεργάτες που χρειάζεστε. Επίσης, θυμηθείτε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα ηλικιωμένα μέλη της οικογένειάς σας, γιατί μπορεί να χρειαστούν τη βοήθειά σας τους επόμενους μήνες.

Οικονομικά
Χρησιμοποιήστε σωστά τις σχέσεις με τα άτομα γύρω σας, αυτό θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα να ανοίξουν νέες πόρτες για την επιχείρησή σας. Να είστε πάντα ενεργοί στις επαφές με τους ανθρώπους και δεν θα χάσετε ποτέ ευκαιρία. Υπάρχει επίσης μια ένδειξη ότι οι ευνοϊκές πολιτικές σε μια εταιρεία ή σε εθνικό επίπεδο θα μπορούσαν να σας αποφέρουν καλές αποδόσεις.
Καριέρα
Δεν υπάρχουν προβλήματα στη δουλειά σας και εργασιακές δυσκολίες για εσάς τα Φίδια το 2023 και τα πράγματα φαίνονται να κυλούν ομαλά. Εάν αντιμετωπίσετε όμως προβλήματα, αντιμετωπίστε τα αμέσως και δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε μελλοντικά. Το αφεντικό ή ο προϊστάμενός σας μπορεί επίσης να αναγνωρίσει τις προσπάθειές σας και να ανταμειφθείτε γι’ αυτό, οπότε συνεχίστε.
Σχέσεις
Είστε έτοιμοι για μία νέα σχέση αυτή τη νέα χρονιά; Εάν Ναι, τότε η απάντηση είναι, ραντεβού, ραντεβού, ραντεβού! Στην πραγματικότητα, όσο περισσότερα ραντεβού βγαίνετε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να βρείτε αυτό το ξεχωριστό άτομο που ψάχνετε για εσάς. Η σκληρή δουλειά πάντα αποδίδει, γι' αυτό επιμείνετε και σας επιφυλάσσει η νέα χρονιά μια υπέροχη έκπληξη.
Υγεία
Μπορεί να υπάρχουν, ή να εμφανιστούν κάποια προβλήματα υγείας που περιμένουν να εμφανιστούν το 2023, επομένως είναι σημαντικό να ενεργήσετε τώρα. Μην ανησυχείτε, δεν είναι τόσο δύσκολο. Μειώστε το αλκοόλ, δώστε περισσότερη προσοχή στο σώμα και τις σωματικές σας συνήθειες και προσπαθήστε να αποφύγετε τυχόν ακραία αθλήματα. Εξάλλου, δεν θα υπάρχουν τέτοια θέματα αν είστε πολύ προσεκτικοί.

Wu 午 Άλογο
Wu Άλογο 2023
Έτη Αλόγου
1942 | 1954 | 1966 | 1978
1990 | 2002 | 2014 | 2026
Διοίκηση / Υποστήριξη
80%
Οικονομικά / Πλούτος
65%
Επαγγελματικά / Καριέρα
55%
Ερωτικά / Ειδύλλιο
75%
Οικογένεια / Φίλοι
60%
Υγεία / Φυσική Κατάσταση
60%
Περιουσιακά Στοιχεία
70%

Ετοιμαστείτε να βάλετε τα δυνατά σας για το 2023, γιατί θα είναι ένα Έτος θάρρους και γενναιότητας. Εάν μέχρι στιγμής κρατούσατε πίσω οποιαδήποτε σχέδια είχατε να εφαρμόσετε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε και να τα βάλετε σε εφαρμογή. Υπάρχει επίσης ρομαντισμός και πολλή αγάπη στον αέρα, καθιστώντας αυτή τη χρονιά κατάλληλη για όσους επιδιώκουν μια μακροχρόνια σχέση, ή ακόμη και τον γάμο.
Θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε επίσης και ένα συγκεκριμένο βαθμό κουτσομπολιού και άγχους από τους ανθρώπους γύρω σας, γι' αυτό επικεντρωθείτε στην ψυχραιμία και μην αντιδράσετε άσχημα. Η πίεση και τα προβλήματα θα φτάσουν σε εσάς μόνο αν τα επιτρέψετε.

Οικονομικά
Νέες ευκαιρίες περιμένουν σε πολλούς και διαφορετικούς κλάδους φέτος, έτσι ώστε να καταλήξετε να έχετε μεγάλο κέρδος στην επιχείρησή σας. Για τα Άλογα που θέλουν να αξιοποιήσουν τα οικονομικά τους, τα νέα είναι καλά! Υπάρχει πιθανότητα να γνωρίσετε κάποιον που θα μπορούσε να σας διδάξει και να σας βοηθήσει σε έναν τομέα που δουλεύεται.
Καριέρα
Το 2023 θα ανταμείψει τα Άλογα για την αφοσίωσή σας, γι' αυτό συνεχίστε να εργάζεστε σκληρά και μπορεί απλώς να αναγνωριστείτε στη δουλειά, να προωθηθείτε σε μεγαλύτερη θέση, ή να πάρετε την αύξηση που περιμένατε. Για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, η συμβουλή της χρονιάς είναι να μένουν ανοιχτόμυαλοι. Η αλλαγή φέρνει πάντα νέες ευκαιρίες, γι' αυτό να είστε έτοιμοι.
Σχέσεις
Τα νερά στα αισθηματικά σας φαίνονται να είναι ήρεμα και σταθερά για τη νέα χρονιά και θα μπορούσατε πραγματικά να βιώσετε καλύτερη και μεγαλύτερη προσοχή από το αντίθετο φύλο. Αυτά είναι καλά νέα για όσους από εσάς συμμετέχετε στο χώρο γνωριμιών, οπότε συνεχίστε έτσι.
Υγεία
Τα πράγματα είναι καλά για την υγεία σας το 2023 και θα μπορούσατε ακόμη και να δείτε βελτιώσεις σε διάφορα θέματα που πιθανόν να αντιμετωπίζετε. Το σημαντικό που πρέπει να θυμάστε εδώ, είναι να φροντίζετε την καρδιά και το στομάχι σας, δύο πράγματα που γίνονται εύκολα με μια απλή δίαιτα και μία άσκηση ρουτίνας. Εάν κάτι δεν σας φαίνεται σωστό, απλά μείνετε ήρεμοι και συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

Wei 未 Κατσίκα
Wei Κατσίκα 2023
Έτη Κατσίκας
1943 | 1955 | 1967 | 1979
1991 | 2003 | 2015 | 2027
Διοίκηση / Υποστήριξη
45%
Οικονομικά / Πλούτος
55%
Επαγγελματικά / Καριέρα
90%
Ερωτικά / Ειδύλλιο
65%
Οικογένεια / Φίλοι
40%
Υγεία / Φυσική Κατάσταση
35%
Περιουσιακά Στοιχεία
80%

Για άτομα που εργάζονται στον τομέα των πωλήσεων και του μάρκετινγκ, αυτή η χρονιά αντιπροσωπεύει μια θαυμάσια στιγμή για να αφήσετε τις δημιουργικές σας ενέργειες να ξεφύγουν. Αυτά είναι καλά νέα, γιατί όλα τα Κατσίκια μπορούν να ανυπομονούν να βιώσουν περισσότερα κίνητρα και ενέργεια για να ολοκληρώσουν τα πράγματα που θέλουν να εφαρμόσουν το 2023. Υπάρχει επίσης πιθανότητα η σκληρή δουλειά σας να τραβήξει τη σωστή προσοχή, κάτι που θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε προαγωγή.

Θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε τον κίνδυνο να τραυματιστείτε κατά λάθος κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας, επομένως αποφύγετε οτιδήποτε ακραίο και επικίνδυνο. Εάν εμφανιστούν άλλα προβλήματα μην ανησυχείτε, γιατί αυτό το νέο έτος υπόσχεται άφθονη απροσδόκητη βοήθεια από φίλους για την επίλυση των προβλημάτων σας.

Οικονομικά
Συνολικά, το 2023 είναι μια ιδανική εποχή για να αποθηκεύσετε και να δημιουργήσετε τον πλούτο σας, ειδικά για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Ωστόσο, προσπαθήστε να αποφύγετε επενδύσεις υψηλού κινδύνου και υψηλής ανταμοιβής. Αργά και σταθερά είναι ο δρόμος.
Καριέρα
Οι Κατσίκες που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου και του Χειμώνα είναι πιθανώς έτοιμοι για προαγωγή στη δουλειά τους, αλλά να θυμάστε ότι οι ευθύνες σας θα αυξηθούν επίσης. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση συνεργαζόμενοι στενά με τους ανωτέρους σας.
Σχέσεις
Οι καλές νέες σχέσεις περιμένουν και τα δύο φύλα, αρκεί φυσικά να παραμείνετε αρκετά υπομονετικοί για να αναζητήσετε το κατάλληλο άτομο για εσάς. Δώστε σε κάθε συνάντηση μια στιγμή ανάσας και προσπαθήστε να αποφύγετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να εντυπωσιάσετε στα ραντεβού σας.
Υγεία
Αφιερώστε περισσότερο χρόνο για εσάς και παρακολουθείτε τη υγεία σας, γιατί μπορεί να καταλήξετε να το παρακάνετε. Φροντίστε να εξισορροπήσετε κάθε εργασία που κάνετε με τη σωστή ποσότητα ανάπαυσης και να διατηρήσετε μια σταθερή διατροφή. Είναι πιο εύκολο να παραμείνετε μπροστά από τυχόν προβλήματα υγείας, παρά να προσπαθήσετε να τα αντιμετωπίσετε αργότερα.

Shen 申 Πίθηκος
Shen Πίθηκος 2023
Έτη Πιθήκου
1944 | 1956 | 1968 | 1980
1992 | 2004 | 2016 | 2028
Διοίκηση / Υποστήριξη
70%
Οικονομικά / Πλούτος
50%
Επαγγελματικά / Καριέρα
70%
Ερωτικά / Ειδύλλιο
55%
Οικογένεια / Φίλοι
65%
Υγεία / Φυσική Κατάσταση
40%
Περιουσιακά Στοιχεία
90%

Μη διστάσετε να μπείτε στο 2023 με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη σας, γιατί οι Πίθηκοι θα λάβουν μεγάλη βοήθεια και υποστήριξη φέτος. Στην πραγματικότητα, οι δικές σας δεξιότητες θα σας βοηθήσουν επίσης όταν πρόκειται να λύσετε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν. Εάν είστε στο εργατικό δυναμικό, τότε υπάρχει μια καλή πιθανότητα να πάρετε αυτή τη μεγάλη προαγωγή που ίσως περιμένατε.

Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι ότι μπορεί να καταλήξετε να ξοδέψετε πάρα πολλά χρήματα χωρίς νόημα, οπότε να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας. Εάν βοηθάει, προσπαθήστε να αποταμιεύεται κάποια από τα χρήματά σας κάθε μήνα.

Οικονομικά
Να είστε συντηρητικοί με όποιες επενδύσεις μπορεί να κάνετε. Μπορεί να υπάρχουν πιθανότητες να χτίσετε τον πλούτο σας, αλλά αν κάνετε χρήματα, παραμείνετε ταπεινοί και συνεχίστε.
Καριέρα
Μια δύσκολη περίοδος μπορεί να σας περιμένει στη δουλειά φέτος και οι προαγωγές μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να επιτευχθούν. Αλλά μην το αφήσετε αυτό να σας καταρρίψει. Αντίθετα, μείνετε ταπεινοί και προσπαθήστε να τα πάτε καλά με τους ανωτέρους σας.
Σχέσεις
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα φέτος να συναντήσετε κάποιον κατά λάθος από το παρελθόν, αλλά προτού προχωρήσετε περαιτέρω, βεβαιωθείτε ότι ξεκινάτε με το σωστό πόδι. Εάν μια σχέση ξεκινά, κρατήστε χαμηλούς τόνους και προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί, έτσι θα είστε μια χαρά.
Υγεία
Το περισσότερο με το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσετε φέτος είναι πιθανώς το κοινό κρυολόγημα, οπότε είναι καλή στιγμή να είστε ευγνώμονες για την καλή σας υγεία. Ωστόσο, χαλαρώστε στη δουλειά και επικεντρωθείτε στη διαχείριση του άγχους σας για να αποφύγετε πράγματα όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση ή οι καρδιακές παθήσεις.

You 酉 Πετεινός
You Πετεινός 2023
Έτη Πετεινού
1945 | 1957 | 1969 | 1981
1993 | 2005 | 2017 | 2029
Διοίκηση / Υποστήριξη
30%
Οικονομικά / Πλούτος
20%
Επαγγελματικά / Καριέρα
45%
Ερωτικά / Ειδύλλιο
30%
Οικογένεια / Φίλοι
60%
Υγεία / Φυσική Κατάσταση
15%
Περιουσιακά Στοιχεία
40%

Δεν θα λείψουν τα άτομα που θα έρθουν σε διαπληκτισμούς με τους Πετεινούς το 2023, οπότε αφήστε τους στην τύχη τους και επικεντρωθείτε στον εαυτό σας. Θα ήταν επίσης συνετό να είστε πιο διακριτικοί στα οικονομικά σας και να αποφύγετε να αγοράζετε περιττά πράγματα. Ίσως χρειαστεί να εργαστείτε λίγο πιο σκληρά για να κάνετε τους στόχους σας πραγματικότητα σε αυτή τη νέα χρονιά, αλλά διατηρήστε την δυναμική σας και το ταλέντο σας και θα δείτε σημαντικά αποτελέσματα.

Εάν έχετε σχέδια να ταξιδέψετε, δώστε ιδιαίτερη προσοχή και φροντίστε να λάβετε και τα σωστά μέτρα ασφαλείας.

Οικονομικά
Τα φυσικά σας ταλέντα ίσως να μην αποφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα για τη δημιουργία χρημάτων το 2023. Αντίθετα, συνεχίστε να προχωράτε με σκληρή δουλειά και να είστε σε επιφυλακή για τις σωστές ευκαιρίες. Αν επιμείνεις, η επιτυχία θα έρθει τελικά να σε βρει.
Καριέρα
Η δουλειά σας μπορεί να σας κάνει να ταξιδεύετε συνεχώς, οπότε ετοιμαστείτε να κινηθείτε σωστά. Αν θέλετε να προχωρήσετε ευνοϊκότερες θέσεις εργασίας, ή νέας δουλειάς, το 2023 είναι μια καλή στιγμή για αλλαγή καριέρας. Όσον αφορά τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, περιμένετε μια κατάλληλη συνθήκη, αλλά μείνετε μακριά από επικίνδυνες στρατηγικές.
Σχέσεις
Είναι λίγο αδιέξοδο για τον αισθηματικό τομέα και τον ρομαντισμό για τους Πετεινούς, αλλά μην το αφήσετε να σας απογοητεύσει. Μερικές φορές, τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που έχουν υπομονή και περιμένουν. Επομένως, μην σταματήσετε να βγαίνετε έξω για αναζήτηση του κατάλληλου ατόμου, πάρτε το χαλαρά και αφήστε την αγάπη να φτάσει στην ώρα της.
Υγεία
Οι Πετεινοί το 2023 μπορεί φέτος να είστε λίγο ευάλωτοι σε κρυολογήματα και αναπνευστικές παθήσεις. Έτσι, θυμηθείτε να τρώτε καλά και να παίρνετε επιπλέον βιταμίνες για να διατηρήσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα ισχυρό και έτοιμο.

Xu 戌 Σκύλος
Xu Σκύλος 2023
Έτη Σκύλου
1934 | 1946 | 1958 | 1970
1982 | 1994 | 2006 | 2018
Διοίκηση / Υποστήριξη
80%
Οικονομικά / Πλούτος
80%
Επαγγελματικά / Καριέρα
85%
Ερωτικά / Ειδύλλιο
55%
Οικογένεια / Φίλοι
60%
Υγεία / Φυσική Κατάσταση
40%
Περιουσιακά Στοιχεία
65%

Οι ισχυρές στοργικές και εξυπηρετικές σχέσεις θα σας βοηθήσουν στην καθοδήγηση το 2023, παρά τα ορισμένα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Είναι επίσης μια εξαιρετική χρονιά για τους μελετητές, συγγραφείς και τους ακαδημαϊκούς, ιδιαίτερα εκείνους που επιδιώκουν να κάνουν νέες ανακαλύψεις στους αντίστοιχους τομείς τους.

Μπορεί να εμφανιστούν αρνητές και άτομα που θα θέλουν να σας μπλέξουν με τους στόχους σας, αλλά μην τους δίνετε σημασία. Απλώς κρατήστε το βλέμμα σας στο αντικείμενό σας και συνεχίστε.

Οικονομικά
Τα οικονομικά σας θα παραμείνουν σταθερά αυτή τη νέα χρονιά. Ωστόσο, έχετε κατά νου ότι θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθειες να περιορίσετε τις δαπάνες σας και να προγραμματίσετε τις μεγάλες αγορές που έχετε προγραμματίσει εκ των προτέρων.
Καριέρα
Να περιμένετε λίγο άγχος στη δουλειά σας, αλλά συνεχίστε τις προσπάθειές σας και ίσως μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το άγχος για να βελτιώσετε πραγματικά τις προοπτικές της σταδιοδρομίας σας. Μην φοβάστε να συναλλαχτείτε με τους συναδέλφους σας και να συνεργαστείτε, γιατί θα μπορέσετε να αποκτήσετε και εσείς εύχρηστες νέες δεξιότητες.
Σχέσεις
Η αγάπη περιφέρεται στον αέρα για τους Σκύλους το 2023. Αυτή είναι μια καλή χρονιά για την δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων, οπότε αν είστε έτοιμοι για αυτό, για μια δέσμευση, ή και τον γάμο, τότε προχωρήστε.
Υγεία
Υπάρχει κίνδυνος να αναπτύξετε προβλήματα υγείας από την εξάντληση του εαυτού σας λόγο της υπερβολικής δουλειάς, επομένως επικεντρωθείτε στην ισορροπημένη διατροφή και κάντε λίγη άσκηση για να διατηρήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Hai 亥 Χοίρος
Hai Χοίρος 2023
Έτη Χοίρου
1935 | 1947 | 1959 | 1971
1983 | 1995 | 2007 | 2019
Διοίκηση / Υποστήριξη
60%
Οικονομικά / Πλούτος
45%
Επαγγελματικά / Καριέρα
70%
Ερωτικά / Ειδύλλιο
45%
Οικογένεια / Φίλοι
35%
Υγεία / Φυσική Κατάσταση
75%
Περιουσιακά Στοιχεία
70%

Με άφθονη καλή τύχη στον ορίζοντα για τους Χοίρους, το 2023 διαμορφώνεται ως η χρονιά σας για να απολαύσετε τις απολαύσεις της ζωής με την καρδιά σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το εισόδημά σας φέτος, αλλά απλά να είστε προσεκτικοί όταν πρόκειται για οποιαδήποτε δραστηριότητα που μπορεί να πληγωθείτε.

Οικονομικά
Το να δίνεις είναι το κλειδί για να λαμβάνεις επίσης, όταν πρόκειται για τα οικονομικά το 2023, οπότε να είσαι γενναιόδωρος. Είναι εντάξει στο να δείξετε λίγη επιμονή και να κυνηγήσετε τα χρήματά σας, αλλά προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικά ανταγωνιστικοί. Μείνετε σε οικεία περιοχή όταν πρόκειται για τα οικονομικά σας και αποφύγετε οτιδήποτε νέα ή επικίνδυνα ανοίγματα.
Καριέρα
Οι θορυβώδεις πολιτικές των γραφείων εργασίας μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στο χώρο εργασίας σας, οπότε να είστε προσεκτικοί. Επικεντρωθείτε στη μακροπρόθεσμη εξέλιξη σας, αποκτώντας νέες δεξιότητες που βασίζονται στην εργασία.
Σχέσεις
Οι φιλίες σας θα ανθίσουν και θα μεγαλώσουν το 2023, μαζί με την ευκαιρία να γνωρίσετε αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο που τόσο επιθυμείτε.
Υγεία
Κοιτάζοντας τη μεγάλη εικόνα, η υγεία σας για το νέο έτος φαίνεται να είναι τέλεια. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσατε να δείτε καλύτερη βελτίωση από προηγούμενες χρονιές. Μην ξεχνάτε να τρώτε καθαρά για να αποφύγετε ορισμένες πεπτικές παθήσεις.

Zi 子 Ποντικός
Zi Ποντικός 2023
Έτη Ποντικού
1936 | 1948 | 1960 | 1972
1984 | 1996 | 2008 | 2020
Διοίκηση / Υποστήριξη
80%
Οικονομικά / Πλούτος
35%
Επαγγελματικά / Καριέρα
55%
Ερωτικά / Ειδύλλιο
90%
Οικογένεια / Φίλοι
70%
Υγεία / Φυσική Κατάσταση
55%
Περιουσιακά Στοιχεία
50%

Σηκώστε τα ποτήρια σας και ετοιμαστείτε για πάρτι, γιατί, για εσάς τους Ποντικούς το 2023 υπόσχεται να είναι μια φανταστική χρονιά. Θα είναι μια χαρούμενη περίοδος, γι' αυτό μη διστάσετε να είστε τολμηροί και να περνάτε καλά όσο πιο συχνά μπορείτε. Θα υπάρχει επίσης πιθανότητα προαγωγής στη δουλειά σας, γόνιμες επενδύσεις και οι επιχειρήσεις μπορούν να περιμένουν μεγάλα κέρδη.

Ωστόσο, οι καβγάδες με τους ανθρώπους γύρω σας μπορεί να είναι πιθανοί. Έτσι, θυμηθείτε να έχετε ανοιχτό μυαλό και να είστε δεκτικοί σε άλλες απόψεις και θα είστε μια χαρά.

Οικονομικά
Μια μικρή περίοδος οικονομικής πίεσης θα μπορούσε να είναι στον ορίζοντα, πιθανώς από έξοδα ταξιδιού ή ιατρικούς λογαριασμούς. Αλλά όλα αυτά τα διαχειρίζεστε εύκολα απλά έχοντας επίγνωση των εξόδων σας και φροντίζοντας την υγεία σας.
Καριέρα
Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να εστιαστείτε στη δουλειά σας και το μυαλό σας μπορεί να περιπλανηθεί. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε κακές σχέσεις με τους ανωτέρους σας, γι' αυτό βάλτε τις προσπάθειές σας προς την δημιουργία μιας καλής εργασιακής σχέσης.
Σχέσεις
Καλά νέα! Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον το 2023 που θα είναι ευγενικός, αλλά μπορεί να φοβηθεί αν δείξετε ότι είστε τολμηροί και χωρίς κόμπλεξ. Θυμηθείτε να είστε προσεκτικοί με τη συμπεριφορά και τις προόδους σας.
Υγεία
Να είστε σε επιφυλακή, καθώς υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσετε προβλήματα που σχετίζονται με τα εσωτερικά σας όργανα όπως είναι το συκώτι και τα νεφρά. Υπάρχει επίσης μια πιθανότητα να αντιμετωπίσετε άγχος λόγω της έλλειψης ύπνου, οπότε δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη σωματική και ψυχική σας υγεία το 2023.

Chou 丑 Βόδι
Chou Βόδι 2023
Έτη Βοδιού
1937 | 1949 | 1961 | 1973
1985 | 1977 | 2009 | 2021
Διοίκηση / Υποστήριξη
20%
Οικονομικά / Πλούτος
35%
Επαγγελματικά / Καριέρα
45%
Ερωτικά / Ειδύλλιο
20%
Οικογένεια / Φίλοι
25%
Υγεία / Φυσική Κατάσταση
10%
Περιουσιακά Στοιχεία
15%

Το 2023 εσείς τα Βόδια, να είστε προετοιμασμένοι για μια αρκετά δύσκολη χρονιά που θα έχετε να αντιμετωπίσετε μπροστά σας. Ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να έχουν πολλά να πουν για εσάς όταν τους γυρίζετε την πλάτη, αλλά μην τους δίνετε σημασία και προχωρήστε. Ακόμα κι αν νιώσετε μοναξιά, να θυμάστε ότι έχετε ανθρώπους γύρω σας που σας αγαπούν, οπότε το να είστε κοντά τους θα σας βοηθήσει.

Αυτή η χρονιά μπορεί να μοιάζει με μια δύσκολη μάχη, αλλά θα αντέξετε και θα βγείτε ποιο δυνατοί.

Οικονομικά
Μείνετε μακριά από επενδύσεις υψηλού κινδύνου για να αποφύγετε την πιθανότητα να πέσετε θύματα απάτης. Τα χρήματά σας θα πρέπει να δαπανώνται με σύνεση και με μέτρο, επομένως κρατήστε τα θέλω σας στην άκρη και επικεντρωθείτε στις ανάγκες.
Καριέρα
Υπάρχουν πολύ λίγες πιθανότητες το 2023 να αποδείξετε τον εαυτό σας στη δουλειά και αυτό θα μπορούσε να σας κάνει να αντιμετωπίζετε έναν τόνο άγχους. Η σωστή κίνηση εδώ είναι να είστε έξυπνοι και να προσπαθήσετε να επωμιστείτε τις νέες ευθύνες που θα μπορούσαν να σας δώσουν την ευκαιρία να ξεφύγετε από το τέλμα.
Σχέσεις
Για όσους είναι ελεύθεροι και έτοιμοι να συναναστραφούν, μπορεί να συναντήσετε κάποιο ιδιαίτερο άτομο φέτος. Ωστόσο, αφήστε να εξελιχθεί η σχέση ομαλά, μέχρι να βεβαιωθείτε ότι οι προθέσεις τους είναι ειλικρινείς.
Υγεία
Προσπαθήστε να αποφύγετε υπαίθριες τοποθεσίες όπως τα βουνά, τα δάση και τα επικίνδυνα σπορ γιατί μπορεί να καταλήξετε να τραυματιστείτε ή να αρρωστήσετε. Για τη νέα χρονιά, είναι προς το συμφέρον σας να μείνετε μακριά από αυτές τις τοποθεσίες.

Yin 寅 Τίγρης
Yin Τίγρης 2023
Έτη Τίγρη
1938 | 1950 | 1962 | 1974
1986 | 1998 | 2010 | 2022
Διοίκηση / Υποστήριξη
70%
Οικονομικά / Πλούτος
75%
Επαγγελματικά / Καριέρα
80%
Ερωτικά / Ειδύλλιο
35%
Οικογένεια / Φίλοι
30%
Υγεία / Φυσική Κατάσταση
25%
Περιουσιακά Στοιχεία
75%

Αγαπητοί Τίγρεις, το 2023 φαίνεται να είναι μια αρκετά ισορροπημένη χρονιά, επομένως εναπόκειται σε εσάς να το αξιοποιήσετε στο μέγιστο. Για άτομα που αναζητούν ιατρική περίθαλψη, οι πιθανότητες είναι υπέρ σας όταν πρόκειται να βρείτε έναν ιατρό ή έναν επαγγελματία ιατρό υψηλής εξειδίκευσης. Το νέο έτος αντιπροσωπεύει επίσης μια καλή στιγμή για ταξίδια, αρκεί να κρατάτε τον εαυτό σας ασφαλή.

Οικονομικά
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσετε χρήματα αυτή τη χρονιά δυστυχώς και ορισμένα άτομα μπορεί να θέλουν να σας εκμεταλλευτούν. Κρατήστε την επιφυλακή σας και μην απογοητεύεστε πολύ, αυτός ο προβληματικός χρόνος θα περάσει.
Καριέρα
Θα αντιμετωπίσετε μεγάλο ανταγωνισμό στη δουλειά και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε το γεγονός ότι κάποιοι από τους συναδέλφους σας τα πάνε καλύτερα από εσάς. Ωστόσο, αυτό δεν είναι δικαιολογία για να τα παρατήσετε. Μείνετε ταπεινοί και συνεχίστε να κάνετε το καλύτερο.
Σχέσεις
Σε αυτό το το νέο έτος, υπάρχει η μεγάλη πιθανότητα να συναντήσετε κάποιο άλλο φύλου με παρόμοια ενδιαφέροντα. Το αν πρόκειται για μια νέα φιλία, ή για μια πολλά υποσχόμενη σχέση μένει να φανεί, απλά επικεντρωθείτε πρώτα στη συναισθηματική σας σταθερότητα.
Υγεία
Αυτή τη χρονιά υπάρχει μεγάλος κίνδυνος σωματικής βλάβης από την υπερβολική καταπόνηση των μυών σας, οπότε φροντίστε περισσότερο το σώμα σας. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίζετε προβλήματα στο στομάχι ή να έχετε αναπνευστικά προβλήματα, οπότε αν εμφανιστεί κάποιο από αυτά, φροντίστε να επισκεφτείτε το γιατρό σας.


Σχετικά links