Ze Ri Xuan Date Selection


擇日 Ze Ri
Εισαγωγή στην Επιλογή ΗμερομηνίαςΥπάρχει Τύχη,
ή μήπως είναι απλώς ένα θέμα,
να Βρεθείς στο Σωστό Μέρος τη Σωστή Στιγμή;


Πολλά είναι τα διάφορα Ημερολόγια Ευνοϊκών Ημερομηνιών που κυκλοφορούν στο internet σε κάθε Νέα Χρονιά κάθε χρόνο και υπόσχονται οι ειδικοί στους έχοντες αυτό το ημερολόγιο, ότι με τη χρήση του μπορείτε να αδράξετε την επιτυχία.
Κάποιοι άλλοι αναφέρουν ότι οι ημερομηνίες στο δικό τους ημερολόγιο προέρχονται από το αρχαίo κινέζικο ημερολόγιο Tong Shu και άλλα πολλά.

Τι είναι όμως στην πραγματικότητα αυτά τα ημερολόγια, και ποιες είναι οι αρχές που πρέπει να ακολουθηθούν έτσι ώστε να βοηθήσουν πραγματικά τον αναγνώστη η χρήση αυτών των ημερολογίων!

Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε τα πάντα γύρω από αυτά τα ημερολόγια, την Επιλογή Ευνοϊκών Ημερομηνιών ή αλλιώς Ze Ri 擇日. Ze Ri σημαίνει Επιλογή Κατάλληλης Ημέρας.


通書  Εισαγωγή στο Tong Shu
Αυτοκράτορας Qian Long

Κατά τη Δυναστεία Qing 大清 (1636-1912), ο τότε Αυτοκράτορας Qian Long 乾隆帝 (1711-1799), ανέλαβε να ενοποιήσει όλα όσα ήταν γνωστά τότε από τα Αρχαία Κείμενα για την Αστρονομία, την Κινέζικη Αστρολογία και το Φενγκ Σούι, για να δημιουργήσει ένα Μεγάλο Βιβλίο που θα αποτελούσε βασικά μια αναφορά μελέτης του Ουράνιου Tien Qi 天氣 και του Γήινου Di Qi 地氣 στην Θεωρία και την Πρακτική των Πάντων.

Αυτό το Βιβλίο του Αυτοκράτορα Qian Long είναι γνωστό σήμερα ως “Xie Ji Bian Fang Shu 協紀辨方書”, αυτό το Βιβλίο λοιπόν έγινε η Βάση της δημιουργίας του Κινέζικου Αλμανάκ, ή αλλιώς γνωστό σε όλους Tong Shu 通書 και αποτελεί σήμερα τα Θεμέλια και τη Βάση στην Επιλογή Ημερομηνίας.

Πρέπει να σημειωθεί εδώ, ό,τι η Επιλογή Ημερομηνίας αρχικά στην αρχαία Κίνα χρησιμοποιήθηκε Ειδικά για Στρατηγικές Πολέμου και Μάχης.

Στα χρόνια που ακολούθησαν στο Κινέζικο Αλμανάκ Tong Shu 通書, προστέθηκαν περισσότερες πληροφορίες γύρω από διάφορα Συστήματα Αστρολογίας όπως είναι:
το Zi Ping Ba Zi 子平八字
το Zi Wei Dou Shu 紫微斗數
το Nine Star Ki 九星命理
το Qi Men Dun Jia 奇門遁甲
το Da Liu Ren 大六壬
το Tai Yi Shen Shu 太乙神數, κ.α.

Kαθώς και Τεχνικές από Φενγκ Σούι όπως είναι:
το Ba Zhai 八宅
το Zi Bai Jue 紫白诀
το Xuan Kong Fei Xing 玄空飛星
το Xuan Kong Liu Fa 玄空六法
το Xuan Kong Da Gua 玄空大卦
το San Yuan Da Gua 三元大卦 κ.α.


通書  Tong Shu το Κινέζικο Αλμανάκ
Tong Shu
Tong Shu Κινέζικο Αλμανάκ 1 Tong Shu Κινέζικο Αλμανάκ 2 Tong Shu Κινέζικο Αλμανάκ 3

Στο σημερινό Κινέζικο Αλμανάκ Tong Shu, που εκδίδεται κάθε χρόνο, μπορεί να βρει κανείς Πληροφορίες για Ακατάλληλες και Κατάλληλες Ημέρες γύρω από:
Όλες τις Γεωργικές Εργασίες όπως είναι το όργωμα, η σπορά, το θέρισμα και το μάζεμα των καρπών.
Εργασίες για το Σπίτι όπως είναι τα σκάψιμο για την ανέγερση κτιρίου, η συντήρηση, η ανακαίνιση, το βάψιμο, κλπ.
Θέματα Υγείας όπως είναι, η επίσκεψη σε γιατρό, οι επεμβάσεις, η έναρξη Θεραπείας.
Άλλες Δραστηριότητες όπως είναι, η Ταφή του Νεκρού, Ημερομηνίες Αρραβώνα και Γάμου, Ταξίδια, Εκπαίδευση, Μετακόμιση, Επαγγελματικές Δραστηριότητες, Οικονομικά, Τύχη, Πλούτος κλπ.

To Ημερολόγιο Wan Nian Li 萬年曆, ή αλλιώς το “Ημερολόγιο των 10.000 Χρόνων”, όπως οι περισσότεροι από εσάς θα το έχετε δει να το αναφέρουν, είναι απλά μια άλλη ονομασία του Tong Shu και χωρίζεται σε 2 βασικές κατηγορίες Ημερολογίων.


Το Ημερολόγιο Yin Li 陰曆

Το Ημερολόγιο Yin Li 陰曆 ή αλλιώς "Σεληνιακό Ημερολόγιο", εξετάζει την περιφορά της Σελήνης στο διάστημα των 29-30 Ημερών της.
Αν και η Κίνα έχει υιοθετήσει το Γρηγοριανό Ημερολόγιο για επίσημες και επαγγελματικές περιστάσεις, εντούτοις το Παραδοσιακό Κινέζικο Ημερολόγιο χρησιμοποιείται ευρέως μέχρι και σήμερα για να υπολογιστεί η Αρχή του Νέου Κινέζικου Έτους.

Η παράδοση λέει ότι το Σεληνιακό Ημερολόγιο ( Yin Li 陰曆 ) αναπτύχθηκε από τον πρώτο Αυτοκράτορα Huang Di 黃帝, ή αλλιώς "Ο Κίτρινος Αυτοκράτορας", ( 2698-2599 π.Χ .).
Αργότερα, ο Αυτοκράτορας Yao 堯帝 πρόσθεσε τον “Εμβόλιμο Μήνα” (τον 13ο Mήνα για διόρθωση) όπως αναφέρει η παράδοση.

Υπάρχουν 12-13 Μήνες σε ένα Σεληνιακό Έτος και το Σεληνιακό Έτος αρχίζει στην 2η Νέα Σελήνη μετά το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, αυτό ποικίλλει μεταξύ 20 Ιανουαρίου και 20 Φεβρουαρίου, που είναι η Κινέζικη Πρωτοχρονιά.

Το Σεληνιακό Ημερολόγιο χρησιμοποιείται επίσης για τον καθορισμό των Παραδοσιακών Εορτών και την Αστρολογία, όπως είναι τα 12 Ζώα του Κινέζικου Ωροσκοπίου, τα 24 Εποχιακά Σημεία 節氣 JieQi που δηλώνουν την έναρξη και λήξη των Μηνών, Τους 10 Ουράνιους Κλάδους και τα 12 Γήινα Κλωνάρια.


Το Ημερολόγιο Yang Li 陽曆

Το Ημερολόγιο Yang Li 陽曆 ή αλλιώς "Ηλιακό Ημερολόγιο" από την άλλη, ακολουθεί την περιφορά του Ήλιου.
Η αρχή του Ηλιακού Ημερολογίου ορίζει το Νέο Έτος με την 1η Ημέρα του Μήνα που είναι πλησιέστερη στην Αρχή της Άνοιξης, δηλαδή όταν ο Ήλιος φτάσει στις 315° στο Ουράνιο Γεωγραφικό Μήκος που ξεκινά και ο 1ος Ηλιακός Όρος και ονομάζεται “Li Chun 立春”, Η Αρχή της Άνοιξης, αυτό συμβαίνει γύρω στις 3-5 Φεβρουαρίου κάθε Χρόνο.

Τα 24 Εποχιακά Σημεία 節氣 Jie Qi, χρησιμοποιούνται και στα δύο Ημερολόγια Yin Li και Yang Li γιατί καθορίζουν τις Εποχές και την Έναρξη των Μηνών καθώς και τους συνδυασμούς Κλάδων-Κλωναριών, τα Στοιχεία των Εποχών κ.α.

Από τα ποιο πάνω 2 Ημερολόγια, μπορούμε να καταλάβουμε ότι ανάλογα τη σχολή που ακολουθεί κάποιος υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις και τεχνικές υπολογισμού ημερομηνιών,
1) Επιλογή Ημερομηνιών βάση του Σεληνιακού Ημερολογίου Yin Li,
2) Επιλογή Ημερομηνιών βάση του Ηλιακού Ημερολογίου Yang Li.


2 Βασικές Κατηγορίες Υπολογισμού

Υπάρχουν 2 Βασικές κατηγορίες υπολογισμού εύρεσης ευνοϊκών ημερομηνιών,
η 1η κατηγορία βασίζεται στις Τεχνικές Φενγκ Σούι και αφορά το Γήινο Μέρος του Qi και
η 2η κατηγορία βασίζεται στα συστήματα Αστρολογίας και αφορά το Ουράνιο Μέρος του Qi.

Το κάθε Σύστημα Αστρολογίας και η κάθε Τεχνική Φενγκ Σούι, έχουν μέσα τους δικές τους τεχνικές υπολογισμού, κάποιες από αυτές είναι αυθεντικές και δουλεύουν, άλλες πάλι “φυτεύτηκαν” στα χρόνια που ακολούθησαν, από άτομα που θα ήθελαν περισσότερο να αποπροσανατολίσουν για να μην διαφύγει η γνώση αυτή σε άτομα που θα τις χρησιμοποιούσαν για να βλάψουν κάποιον.

Συνολικά μιλώντας, υπάρχουν πάνω από 260 μέθοδοι υπολογισμού στα Αστρολογικά Συστήματα και πάνω από 80 μέθοδοι υπολογισμού στο Φενγκ Σούι.
Κάποιες από αυτές τις μεθόδους χρησιμοποιούνται για γενικές Ημερομηνίες Υπολογισμού, άλλες για Ημερομηνίες Πρόβλεψης και κάποιες άλλες εξετάζουν το ίδιο το άτομο.

Από τα δύο παραπάνω Ημερολόγια Υπολογισμού Ημερομηνιών, μόνο το Σύστημα Αστρολογίας Zi Wei Dou Shu 紫微斗數 χρησιμοποιεί το Σεληνιακό Ημερολόγιο, τα άλλα συστήματα χρησιμοποιούν το Ηλιακό Ημερολόγιο για τον υπολογισμό ημερομηνιών.

Σημείωση: κάποιες σχολές αναμιγνύουν τα δύο ημερολόγια Yin Li και Yang Li, σε διαφορετικά συστήματα αστρολογίας, κάνονας έτσι πιο πολύπλοκη τη μέθοδο υπολογισμού, ή μήπως με αυτόν τον τρόπο θέλουν περισσότερο να παραπλανήσουν;


八字  Ba Zi : 4 Πυλώνες
Ba Zi Four Pillars

Ba Zi 八字, σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει “8 Χαρακτήρες” το σύμβολο “八 Ba” είναι ο αριθμός “8” και το σύμβολο “字 Zi”, μεταφράζεται ως “Χαρακτήρας, ή Εικόνα”.

Υπάρχουν 4 Πυλώνες ( 4 Pillars ) που αντιπροσωπεύουν, το Έτος, τον Μήνα, την Ημέρα και την Ώρα.
- Οι επάνω 4 Χαρακτήρες είναι οι 10 Ουράνιοι Κλάδοι (αναφέρονται επίσης ως: "10 Μίσχοι", ή "10 Στέμματα") και αντιπροσωπεύουν συγκριμένο Qi που στέλνει ο Ουρανός στην Γη.
- Οι κάτω 4 Χαρακτήρες είναι τα 12 Γήινα Κλωνάρια (αναφέρονται επίσης ως: "12 Κορμοί") και αντιπροσωπεύουν συγκριμένο Qi που στέλνει η Γη.

Οι Συνδυασμοί Κλάδων Κλωναριών παράγουν μεταξύ τους έναν Κύκλο του 60 ( 60 Jia Zi 甲子 ), σε Έτος, Μήνα, Ημέρα και Ώρα.

Όποιο σύστημα αστρολογίας και αν χρησιμοποιεί κάποιος, οι 4 Πυλώνες (Ba Zi), αποτελούν την ραχοκοκαλιά Ανάλυσης του Ουράνιου και Γήινου Qi σε συγκεκριμένο χρόνο.

Στην Κινέζικη Αστρολογία, η Ημερομηνία Επιλογής και η Ημερομηνία Γέννησης θεωρείται ως ένα ενεργειακό σχέδιο που λέει μια συγκεκριμένη ιστορία.
Αυτή η Ημερομηνία αντιπροσωπεύεται από αυτό που είναι γνωστό ως "Ο Χάρτης των Τεσσάρων Πυλώνων”.
Αυτός ο Χάρτης των 4 Πυλώνων περιγράφει τα Γεγονότα και τη Διαδρομή Ζωής που σας επιφυλάσσει το μέλλον. Τα γεγονότα είναι προκαθορισμένα σε κάποιο βαθμό, αλλά μπορούν να τροποποιηθούν από την επιλογή και τα αποτελέσματα των αποφάσεών σας.

Πόσο ακριβής είναι η Ανάλυση BaZi;
Λοιπόν, η πιθανότητα δύο ατόμων να έχουν πανομοιότυπους Χάρτες Ba Zi είναι 1 στα 12.96 εκατομμύρια. Χρειάζονται επίσης 240 Χρόνια για τον Επόμενο Κύκλο για να παραχθεί μια άλλη περίπτωση πανομοιότυπου Χάρτη BaZi. Με μια τέτοια διαφοροποίηση, απαιτείται υψηλό επίπεδο λεπτομερών υπολογισμών για να υπάρχει ακρίβεια κατά την προσπάθεια να ξετυλίξετε και να αναλύσετε το πεπρωμένο σας.

Όταν ένα άτομο γεννιέται, συλλαμβάνει την ενέργεια και τα στοιχεία εκείνης ακριβώς της στιγμής και η σύνθεση αυτών των στοιχείων είναι το Δακτυλικό σας Αποτύπωμα στον κόσμο. Το BaZi είναι το Πνευματικό σας Δακτυλικό Αποτύπωμα και εξηγεί το ΓΙΑΤΙ στη ζωής σας και σας δίνει στοιχεία για το ΠΩΣ να το αλλάξετε και να το Μεταμορφώσετε.


風水  Φενγκ Σούι
Feng Shui 24 Mountains

Ο χαρακτήρας “風” Φενγκ, ή ποιο σωστά “Φανγκ” σημαίνει “Άνεμος” και ο χαρακτήρας “水” Σούι, ή ποιο σωστά “Σουέι” σημαίνει “Νερό”.

Εξηγεί, ό,τι το Qi 氣 χρειάζεται ένα όχημα, τον Άνεμο ή την κίνηση, για να μεταφερθεί από ένα μέρος σε ένα άλλο και η τοποθέτηση του Νερού βοηθά έτσι ώστε το Qi να συγκρατηθεί στο σημείο αυτό για να μην διασκορπιστεί.

Φενγκ Σούι “風水 Feng Shui” είναι ο όρος που έχει επικρατήσει τα τελευταία 80 χρόνια.
Η παλαιότερη ονομασία του ήταν, Kan Yu 堪輿, που σημαίνει “Ο Δρόμος του Ουρανού και της Γης”.

Η Επιλογή Ημερομηνίας στο Φενγκ Σούι, χρησιμοποιεί τον Χρόνο ( Ba Zi ) σε σχέση με την Θέση του ακινήτου, την Κατεύθυνσή του, τα 8 Τρίγραμμα, τα 24 Βουνά, τα 12 Γήινα Κλωνάρια, τα 64 Gua, για να προσδιορίσει έτσι συγκεκριμένους Ευνοϊκούς και Δυσμενείς Τομείς μέσα στο Έτος ή και στον Μήνα.

Διαφορετικές Σχολές και Τεχνικές Φενγκ Σούι, χρησιμοποιούν διαφορετικά συστήματα Αστρολογίας, ή Συνδυασμούς για την σύνταξη του Ημερολογίου Επιλογής Φενγκ Σούι.


  Τα Βασικά στην Επιλογή Ημερομηνίας

Στα Ημερολόγια Επιλογής Ημερομηνίας που κυκλοφορούν ευρέως στο ίντερνετ, τα περισσότερα από αυτά αναφέρουν Γενικές Ημερομηνίες βάση τις σχέσεις των 4 Πυλώνων, του Έτους, του Μήνα και της Ημέρας για γενικά θέματα και οι ποιο δημοφιλείς Tεχνικές που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα Ημερολόγια Επιλογής Ημερομηνίας είναι οι ποιο κάτω:

 1. Gods and Sha Stars (神煞星)
 2. 24 Jie Qi (二十四節氣)
 3. 28 Xiu Constellations (二十八宿星)
 4. 12 Deity of Tai Sui (十二神太岁)
 5. 10 Big Disaster Days (十惡大敗日)
 6. 12 Stages of Life (十二長生)
 7. 12 Day Officers (建除十二值神)
 8. Purple White Stars (紫白九星)
 9. Void, Death & Emptiness (空亡)
 10. Stems & Branches Clashes (天干 沖 地支)
 11. Stems & Branches Combinations (天干 合 地支)
 12. 4 Extinction Days (四絕日)
 13. 4 Separation Days (四離日)
 14. No Wealth Days (無祿日)
 15. Yang Gong Disaster Days (杨公忌日)
 16. Luo Hou, Master Killing Days (羅侯日)
 17. Purple Star (紫微斗数)
 18. Dong Gong Date Selection (董公择日)
 19. Yellow & Black Belt Stars (黄道黑道十二吉凶神煞)
 20. Xuan Kong Da Gua Date Selection (玄空大挂择日)
 21. Xuan Kong Da Gua Blood Link (玄空大挂择日)
 22. Qi Men Dun Jia (奇門遁甲)
 23. Da Liu Ren (大六壬)
 24. Fire Star Day (火星日)
 25. Heavenly Thief Day (天賊日)
 26. Receiving Death Day (受死日)
 27. Knife Cut Day (勾絞日)
 28. Black Path Day Red Phoenix (朱雀黑道日)
 29. Black Path Day White Tiger (白虎黑道日)
 30. Black Path Day Black Tortoise (玄武黑道日)
 31. Black Path Day Grappling Hook (勾陳黑道日)
 32. Avoid Visiting the Sick Days (探病忌日)
 33. Heavenly Pardon Days (天赫日)
 34. Three Wonder Noble Days (三奇日)
 35. Nine Earth Ghost Day (九土鬼日)
 36. Day to Move the Bed (設帳安床吉日)
 37. San Sha (三煞)
 38. Tai Sui & Sui Po (太歲岁破)
 39. Annual & Monthly Flying Stars (年月飛星)

Σημείωση: χρησιμοποιούνται οι διεθνείς ονομασίες για εύκολη κατανόηση.
τα: 1, 10, 11, 20, 21, 22 και 23 υπολογίζονται και από τον Γενέθλιο BaZi Χάρτη του ατόμου.

Όλες οι ποιο πάνω Τεχνικές Υπολογισμού Επιλογής Ευνοϊκών Ημερομηνιών υπολογίζονται από τους Πυλώνες του Έτους, του Μήνα και της Ημέρας εξετάζοντας και αναλύοντας Ουράνιο και Γήινο Qi σε συγκεκριμένη ημερομηνία, με λίγα λόγια, είναι γενικές ημερομηνίες για διάφορα θέματα για όλους.

Με τόσο πλούσια ιστορία, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ό,τι η Τέχνη της Επιλογής Ημερομηνιών εξακολουθεί να είναι ένας κανόνας που εφαρμόζεται ευρέως και σήμερα.

Αλήθεια, που βρίσκεται ο Άνθρωπος σε όλα τα παραπάνω και γιατί το προσωπικό Qi του Ανθρώπου δεν λαμβάνεται υπόψιν σε αυτές τις ημερομηνίες;

Λοιπόν, ενώ το Tong Shu μπορεί γενικά να προσδιορίσει Ευοίωνες και Δυσοίωνες Ημερομηνίες για ορισμένα γεγονότα, εντούτοις δεν έχει εξατομίκευση.

Επομένως, το Tong Shu για την Επιλογή Ημερομηνίας και Ώρας είναι περισσότερο κατάλληλο για δραστηριότητες που είναι γενικές και δεν απαιτούν εξατομίκευση και στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό ίσως να είναι αρκετό για τους περισσότερους χρήστες αυτών των ημερολογίων.

Ωστόσο όμως, όταν υπάρχουν Προσωπικά Ζητήματα και λαμβάνεται υπόψιν και η Ημερομηνία Γέννησης του ανθρώπου, τότε η Επιλογή Προσωπικών Ημερομηνιών είναι η πιο κατάλληλη και η ποιο ολοκληρωμένη Τεχνική.


天地人  Tien Di Ren

Yπάρχουν 3 Tύποι Τύχης Qi : Ουράνιο Qi, Γήινο Qi και Ανθρώπινο Qi.

Η Ουράνια Τύχη ( 天氣 Tian Qi )
Όταν γεννηθείς θα καθορίσει την Ουράνια Τύχη σου.
Αυτός είναι ο "Παράγοντας Συγχρονισμού" του ατόμου με το Ουράνιο Qi, το να είσαι στο σωστό timing είναι ένας σημαντικός παράγοντας.

Η Γήινη Τύχη ( 地氣 Di Qi )
Η Τύχη της Γης σχετίζεται με το είδος της τύχης που σας επηρεάζει από το περιβάλλον που ζείτε, το οποίο είναι ευρέως γνωστό ως "Φενγκ Σούι".
Αυτός λοιπόν είναι ο "Παράγοντας του Χώρου και του Τόπου", το να ζείτε σε ένα ευνοϊκό μέρος είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας.

Η Ανθρώπινη Τύχη ( 人氣 Ren Qi )
Η Ανθρώπινη Τύχη δημιουργείται από τη συμπεριφορά και τη στάση σας απέναντι στη ζωή, καθώς και από τις αποφάσεις που παίρνετε στο ταξίδι σας στη ζωή.
Αυτός είναι ο "Παράγοντας της Ανθρώπινης Δράσης", το να κάνεις τη Σωστή Επιλογή Ημέρας και Ώρας, είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας.

Το να έχεις και τους τρεις Παράγοντες είναι το ποιο σημαντικό, δηλαδή για να είσαι επιτυχημένος πρέπει να είσαι στο Σωστό Μέρος, τη Σωστή Στιγμή και να Επιλέξεις την Κατάλληλη Ημέρα και Ώρα.

Η Σωστή Επιλογή Ημερομηνίας Ze Ri 擇日, ή ποιο σωστά Ze Ri Xuan 擇日選, είναι η Τέχνη της Επιλογής του Σωστού Χρονισμού του Ανθρώπου μέσω από την Επικοινωνία του με το Ουράνιο και το Γήινο Qi.

Άρα τα Ημερολόγια που κυκλοφορούν ευρέως στο ίντερνετ δεν υπολογίζουν το Ανθρώπινο Qi (人氣 Ren Qi) και αν κάποια ημερομηνία που θεωρείται ευνοϊκή σε αυτό το ημερολόγιο, για το ίδιο το άτομο μπορεί να είναι δυσμενής ή καταστροφική.


Ze Ri Επιλογή Ευνοϊκών Ημερομηνιών

Με το Προσωπικό μας Ημερολόγιο Ze Ri Xuan και την κατάλληλη Ημερομηνία, μπορούμε να εντοπίσουμε Ευνοϊκές Ημέρες και Ώρες όπως είναι:
τα Οικονομικά, ο Πλούτος, η Τύχη, τα Τυχερά Παιχνίδια, οι Συνεργασίες, οι Επαγγελματικές Σχέσεις, οι Αγορές και οι Πωλήσεις, η Ανακαίνιση Σπιτιού ή Επαγγελματικού Χώρου, οι Επενδύσεις, οι Καταθέσεις, οι Ενοικιάσεις και η Αγορά Χώρων, η Υπογραφή Συμβολαίων, η Πρόσληψη του κατάλληλου προσωπικού για την επιχείρησή, η Μετακόμιση σε άλλο σπίτι ή αλλαγή Επαγγελματικής έδρας, η Υγεία, οι Ερωτικές Σχέσεις, ο Αρραβώνας και ο Γάμος, η Σύγκριση δύο Χαρτών σε θέματα Συνεργασίας και Γάμου, η Καριέρα, -και άλλα πολλά-,
έτσι ώστε να έχουμε Σίγουρη Επιτυχία σε ό,τι κάνουμε.


Θέλετε να μάθετε την Επαγγελματική Τεχνική Ze Ri Xuan 擇日選 Επιλογής Ημερομηνίας και το πως μπορείτε να φτιάξετε εύκολα μόνοι σας το δικό σας Προσωπικό Ημερολόγιο Επιλογής Ημερομηνίας, διαβάστε περισσότερα εδώ: Ze Ri Xuan Date Selection.

Για όποιες απορίες ή ερωτήσεις έχετε σχετικά με το άρθρο,
μπορείτε να θέσετε την ερώτησή σας στην Ομάδα FSRC Greece στο Facebook,
ή, ακολουθήστε μας στο Κανάλι FSRC στο Viber.Σχετικά links