Feng Shui 2021

Feng Shui 2021 Ετήσιες Συμβουλές

Το Κινέζικο Σεληνιακό Έτος (Κινέζικη Πρωτοχρονιά) για το 2021 θα ξεκινήσει 3 Φεβρουαρίου. Ο χρόνος όμως στο Feng Shui χρησιμοποιεί το Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia 夏历 για την αρχή του έτους, συνήθως στις 3, ή 4 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο και ονομάζετε Li Chun 立春, Ερχομός της Άνοιξης.

Στις 3 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 16:59 (ώρα Ελλάδας), θα μπούμε στο Έτος Xin Chou 年 辛丑 陰金, του Yin Μεταλλικού Βοδιού.

Το Έτος Xin Chou 辛丑 είναι ένα Yin Μεταλλικό Έτος 年 辛丑 陰金. Όσοι έχουν γεννηθεί στα έτη: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, για αυτούς θα είναι ένα ιδιαιτέρα ευνοϊκό έτος. (Ο Χρόνος στο Φενγκ Σούι ξεκινά 3-4 Φεβρουαρίου, αν γεννηθήκατε πριν τις 3 Φεβρουαρίου, ανήκετε στο προηγούμενο Έτος).

Βρείτε εύκολα εδώ το Προσωπικό σας Έτος.

Αυτό το Νέο Έτος είναι μια καλή χρονιά για να κάνετε μελέτη Φενγκ Σούι στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας για να εξασφαλίσετε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, οικονομική άνοδο, καλή τύχη, καλές σχέσεις και συνεργασίες, θετική ενέργεια, καλή υγεία και αρμονία.

Στο Ημερολόγιο Ze Ri & Feng Shui 2021 μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τις ευνοϊκές για εσάς ημερομηνίες για προσωπικές δραστηριότητες, καθώς και σε δραστηριότητες που συνδέονται με το Feng Shui.

Φενγκ Σούι | Πλούτος και Ευημερία | Wu Fu Lin Men
Δείτε τα Αυθεντικά Μυστικά Σύμβολα Wu Fu Lin Men στο eshop

Η αρχαία Κινέζικη Αστρολογία Zi Wei Dou Shu 紫微斗數, το Ba Zi 八字 και το Yi Jing 易經, χρησιμοποιούν το Κινέζικο Ημερολόγιο που υπολογίζεται χρησιμοποιώντας τους 10 Ουράνιους Κλάδους 十 天干 (Tian Gan) και τα 12 Γήινα Κλωνάρια 十二 地支 (Di Zhi).

Οι δύο αυτοί συνδυασμοί παράγουν μεταξύ τους έναν Κύκλο 60 Ετών (60 Jia Zi 甲子).
Την Ημέρα που το Tai Sui 太歲 πηγαίνει από το ένα τμήμα στο άλλο στην Ουράνια Σφαίρα ονομάζεται Li Chun 立春, ή "Αρχή της Άνοιξης", συνήθως 3-4 Φεβρουαρίου κάθε Έτος. Αυτή είναι η Ημέρα που σηματοδοτεί την έναρξη ενός Νέου Ηλιακού Έτους.


Sha 煞 Κατευθύνσεις 2021

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τη θέση των τριών κατευθύνσεων San Sha 三煞 (Shui Sha 歲煞, Jie Sha 劫煞, Zai Sha 災煞), Tai Sui 太歲, και Sui Po 岁破 για το 2021.
Αυτές οι θέσεις καταλαμβάνονται από τα Sha Qi 殺氣, Ληστείας, Ολικής Καταστροφής, Ασθένειας και Θανάτου.

Οποιαδήποτε διαταραχή στο πλαίσιο αυτών των τομέων-κατευθύνσεων θα φέρει την ασθένεια και την απώλεια στους κατοίκους του κτιρίου.
Λέγοντας διαταραχή εννοούμε την ανακαίνιση, το σκάψιμο, το κάρφωμα και οποιαδήποτε εργασία έχει να κάνει με το πείραγμα της γης σε αυτές τις κατευθύνσεις.

Εκτός του ότι δεν πρέπει να πειράξετε αυτούς τους χώρους, να μην κάθεστε με την πλάτη σας στα San Sha, θα πρέπει να βλέπετε την κατεύθυνση των San Sha.

Ετήσιες Επιρροές San Sha 2021

Τα San Sha 三煞 (3 Δολοφονίες) για το 2021 θα βρίσκονται στην Ανατολή, και συγκεκριμένα από 52.5º έως 127.5º, στα Βουνά: Yin 寅 ΝE3, σε όλο το Ανατολικό Ανάκτορο και στο Chen 辰 SE1.

Αποφύγετε τη μετακίνηση και το σκάψιμο και οποιοιδήποτε πείραγμα της γης στα San Sha. Μην κάθεστε με την πλάτη στα 3 Sha.


Περισσότερες πληροφορίες για:
San Sha, Tai Sui και Sui Po
Υπολογισμός των Four Pillars
Επαγγελματικές Εφαρμογές Φενγκ Σούι
Wu Fu Lin Men | Οι 5 Ευλογίες | Τα Μυστικά Σύμβολα


Tai Sui στο Chou 丑
NE1 : 22.5º - 37.5º
Το Tai Sui, ή αλλιώς Μέγας Δούκας, στο Βουνό Chou 丑 (ΝΕ1), στο 1º Βουνό του Βορειοανατολικού τομέα, από 22.5º - 37.5º.
Για άτομα που έχουν γεννηθεί σε Έτος Κατσίκας (Wei 未), αποφύγετε οποιαδήποτε σημαντική δραστηριότητα σε Μήνα Βοδιού (Chou 丑), από 3 Φεβρουαρίου 2021 έως 4 Μαρτίου 2021, καθώς και σε ημέρες Chou 丑.
*Βρείτε εύκολα τις δυσμενείς για εσάς Ημέρες Chou 丑 στο δωρεάν Ημερολόγιο Na Yin 2021.

Shui Po στο Wei 未
SW1 : 202.5º - 217.5º
Το Shui Po, ή αλλιώς Ετήσιο Ρήγμα, στο Βουνό Wei 未 (SW1) στο 1º Βουνό του Νοτιοδυτικού τομέα, από 202.5º - 217.5º.
Για άτομα που έχουν γεννηθεί σε Έτος Βοδιού (Chou 丑), αποφύγετε οποιαδήποτε σημαντική δραστηριότητα σε Μήνα Κατσίκας (Wei 未), από 7 Αυγούστου 2021 έως 6 Σεπτεμβρίου 2021, καθώς και σε ημέρες Wei 未.
*Βρείτε εύκολα τις δυσμενείς για εσάς Ημέρες Wei 未 στο δωρεάν Ημερολόγιο Na Yin 2021.
Επίσης, αν το σπίτι έχει Facing στο Βουνό Wei 未 (Νοτιοδυτικά 1º Βουνό), θα φέρει δυσκολίες στα οικονομικά, στις σχέσεις και στις συνεργασίες μέσα στο Έτος.

1º Sitting Sha: E1 67.5º-82.5º
2º Sitting Sha: E3 97.5º-112.5º
Τα Sitting Sha στα Βουνά: Jia 甲 (Ανατολή 1º Βουνό) και Yi 乙 (Ανατολή 3º Βουνό).
Όταν το σπίτι έχει Sitting στα δύο αυτά Βουνά της Ανατολής, θεωρείται ότι μέσα στο Έτος θα επηρεάσει αρνητικά και θα φέρει δυσκολίες και εμπόδια σε σχέσεις και οικονομικά.

1º Facing Sha: W1 247.5º-262.5º
2º Facing Sha: W3 277.5º-292.5º
Τα Facing Sha στα Βουνά: Geng 庚 (Δύση 1º Βουνό) και Xin 辛 (Δύση 3º Βουνό).
Όταν το σπίτι έχει Sitting στα δύο αυτά Βουνά της Δύσης, θα φέρει δυσκολίες σε σχέσεις, επαγγελματικές και ερωτικές.

Ετήσιο 5 Νοτιοανατολικά
112.5º - 157.5º
Το Ετήσιο 5, η πιο καταστροφική ενέργεια του έτους θα είναι σε όλο το Νοτιοανατολικό Ανάκτορο, από 112.5º έως 157.5º.
Αν υπάρχει υπνοδωμάτιο Νοτιοανατολικά, αποφύγετε να κοιμηθείτε εκεί, μέχρι και 3 Φεβρουαρίου 2022, καλύτερα να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο δωμάτιο του σπιτιού.
Αν δεν υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης σε άλλο δωμάτιο, χρησιμοποιείστε ένα Πίνακα He Tu Μετάλλου για να απενεργοποιήσετε την αρνητική επίδραση του Ετήσιου Άστρου 5.
Αν το σπίτι έχει Facing (πρόσοψη) στο Chen 辰 (Νοτιοανατολικά 1º Βουνό), θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορούν να προκληθούν σοβαρά θέματα υγείας και ατυχημάτων.
Χρησιμοποιείστε το χρυσό χρώμα και έναν Πίνακα Ba Gua Νοτιοανατολικά στο 1º Βουνό (Chen 辰), για να ελαττώσετε την επίδραση αυτή. Επίσης αν υπάρχει άνοιγμα στο βουνό, π.χ. πόρτα ή παράθυρο, προσπαθήστε να το χρησιμοποιείτε όσο λιγότερο γίνεται.

Κρυφό Ξίφος Sha NW1
292.5º - 307.5º
Το Κρυφό Ξίφος Sha αν και επηρεάζει όλη την Νοτιοδυτική κατεύθυνση, είναι ποιο ισχυρό ανάλογα το Facing Βουνό Κατεύθυνσης (Πρόσοψης) της οικίας ή του επαγγελματιού χώρου. Θα φέρει δυσκολίες στα οικονομικά και στις συνεργασίες μέσα στο Έτος.
Με Facing στο Chen 辰 (Νοτιοανατολικά 1º Βουνό), το Ξίφος Sha, είναι ποιο ισχυρό στο Βουνό Xu 戌 (Νοτιοδυτικό 1º Βουνό)
Με Facing στο Xun 巽 (Νοτιοανατολικά 2º Βουνό), το Ξίφος Sha, είναι ποιο ισχυρό στο Βουνό Qian 乾 (Νοτιοδυτικό 2º Βουνό)
Με Facing στο Si 巳 (Νοτιοανατολικά 3º Βουνό), το Ξίφος Sha, είναι ποιο ισχυρό στο Βουνό Hai 亥 (Νοτιοδυτικό 3º Βουνό)

Τα Σύμβολα Ba Gua και Shou
Σύμβολο Φενγκ Σούι Ba Gua Ba Gua Σύμβολο Φενγκ Σούι Shou Shou
Τρόπος Χρήσης

Χρησιμοποιείστε το Σύμβολο Ba Gua στην κατεύθυνση του Tai Sui (Chou 丑 - NE1 Βουνό), για να ελαχιστοποιήσετε τις αρνητικές επιδράσεις του Tai Sui.

Χρησιμοποιείστε το Σύμβολο Shou στην κατεύθυνση του Sui Po (Wei 未 - SW1 Βουνό), για να ελαχιστοποιήσετε τις αρνητικές επιδράσεις του Sui Po.

Περισσότερες πληροφορίες για τα σύμβολα


2021 Ετήσια Ανάλυση Ιπτάμενων Άστρων

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα είναι οι επισκέπτες που έρχονται από τις Οκτώ Κατευθύνσεις κάθε 3-4 Φεβρουαρίου κάθε Έτος και παίζουν καταλυτικό ρόλο στο πως θα επηρεάσουν τους χώρους του σπιτιού και του επαγγελματικού χώρου.

Τα Ετήσια Άστρα δουλεύουν και ανεξάρτητα από τον Αστρικό Χάρτη του εκάστοτε χώρου. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο γενικές πληροφορίες.
Για μια συνολική αξιολόγηση του Feng Shui του χώρου σας θα πρέπει να ρίξουμε και μια ματιά στο πώς τα Ετήσια Άστρα, ακόμη και τα Μηνιαία Άστρα που επισκέπτονται το χώρο, αλληλεπιδρούν με το βασικό Χάρτη των Ιπτάμενων Άστρων του εκάστοτε χώρου του σπιτιού σας, ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Όταν τα Ετήσια ή τα Μηνιαία Άστρα, έρχονται στην κύρια είσοδο του σπιτιού ή της επιχείρησης, θα επηρεάσουν τα οικονομικά θέματα και τον πλούτο.
Όταν έρχονται στο υπνοδωμάτιο, θα επηρεάσουν την προσωπικότητα, τις σχέσεις και την υγεία των ατόμων.

Η ενέργεια των Ετήσιων Ιπτάμενων Άστρων στο Feng Shui επηρεάζει τα ενεργειακά πρότυπα του κάθε κτιρίου, τον περιβάλλοντα χώρο και τα άτομα που κατοικούν ή εργάζονται στον χώρο αυτό.

Αν ένα κακό Άστρο, όπως το 5 Κίτρινο, επισκέπτεται μια περιοχή ζωτικής λειτουργίας όπως είναι η είσοδος, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, το δωμάτιο εργασίας, τον χώρο υποδοχής, ή το γραφείο σε ένα επαγγελματικό χώρο, οι θεραπείες είναι σίγουρα αναγκαίες.

Αν το ίδιο Άστρο βρεθεί σε ένα λουτρό, σε μια αποθήκη, ή σε έναν χώρο που δεν χρησιμοποιείται, ή χρησιμοποιείται ελάχιστα, δεν απαιτείται καμία θεραπεία.

Το He Tu 河圖, είναι ο συνδυασμός του Ουράνιου Qi 天氣 και του Γήινου Qi 天氣 που δημιουργούν τα 5 Στοιχεία (Wu Xing 五行), τα οποία είναι απαραίτητα στην μελέτη των Ιπτάμενων Άστρων 飛星 στο Feng Shui 風水.
Οι Πίνακες He Tu είναι οι ποιο δυνατοί ενεργοποιητές, ή απενεργοποιητές των Ιπτάμενων Άστρων.

Δείτε εδώ τις Ιδιότητες HeTu και Ιπτάμενων Άστρων.
Δείτε στο eShop τους Πίνακες HeTu.

Συμβουλές Φενγκ Σούι Ιπτάμενων Άστρων 2021

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα (Annual Flying Stars Feng Shui 年飛星風水), είναι ένας από τους κλάδους στο Feng Shui και στην Κινέζικη Αστρολογία η οποία ενσωματώνει τις αρχές των 5 Στοιχείων (Wu Xing 五行), τα 8 Τρίγραμμα (Ba Gua 八卦), τους Αριθμούς Luo Shu 洛書 και τα 24 Βουνά (二十四山) για να αναλύσει σε έναν χώρο την ποιότητα και τη δυναμική του Qi 氣 σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα, είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές και ευρέως χρησιμοποιούμενες πρακτικές στο Feng Shui και φέρνει άμεσα και ακριβή αποτελέσματα.
Η αρχή των Flying Stars στο Feng Shui είναι, ό,τι, ο κάθε αριθμός του Άστρου στο πλέγμα των 9 Τετραγώνων του Luo Shu 洛書 είναι προικισμένο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ιδιότητες, μπορεί να φέρει θετικά, ή αρνητικά αποτελέσματα.

Τα Ευοίωνα Άστρα φέρνουν Πλούτο και Ευημερία, έτσι οι περιοχές με αυτά τα Άστρα πρέπει να χρησιμοποιούνται για βασικούς τομείς, όπως σαλόνι ή υπνοδωμάτια, ενώ οι δυσοίωνες περιοχές πρέπει να αποφεύγονται, ή να χρησιμοποιούνται για αποθήκη.


Ετήσιο Διάγραμμα Luo Shu Ιπτάμενων Άστρων 2021

Ετήσιο Luo Shu 2021 Φενγκ Σούι Ιπτάμενων Άστρων

Το Ετήσιο Άστρο 5 Κίτρινο καταλαμβάνει τον Νοτιοανατολικό Τομέα οποιασδήποτε οικοδόμησης που αντιστοιχεί από 112.5º έως 157.5º.

 • Αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα στους τομείς που βρίσκονται τα Ετήσια Άστρα 5 Κίτρινο και 2 Μαύρο, μιας και η Φωτιά θα ενεργοποιήσει τα Γήινα Άστρα 5 Κίτρινο και 2 Μαύρο.
 • Χρησιμοποιείστε μεταλλικά χρώματα και στρογγυλά αντικείμενα.
 • Για το 5 Κίτρινο, μια πολύ καλή θεραπεία είναι το εκκρεμές ρολόι που χτυπά τις ώρες.
 • Για το 2 Μαύρο, χρησιμοποιείστε 2 Φυσικές Κολοκύθες Wu Lu βαμμένες χρυσές,
 • Επίσης μια πολύ δυνατή θεραπεία για το 5 Κίτρινο και το 2 Μαύρο, είναι ο Πίνακας He Tu Μετάλλου.
 • Επίσης μια πολύ καλή θεραπεία είναι η Χρήση Αλατόνερου για τα Ετήσια Άστρα 5 και 2.


Ετήσιο Άστρο 6 Λευκό
Κέντρο
Το Ετήσιο 6 Λευκό Άστρο, είναι στο κέντρο, Δεν έρχεται από καμία κατεύθυνση, Δεν μας επηρεάζει και Δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Ετήσιο Άστρο 7 Κόκκινο
Βορειοδυτικά

Το Άστρο 7 έχει να κάνει με τη διαφήμιση, τα μίντια, τους ομιλητές, τα μασητικά γραφεία, τους αρχιτέκτονες, τη μεταφυσική, την αστρολογία το στόμα, τα λόγια και γενικά τα εμπορικά καταστήματα και τις πωλήσεις.
Επίσης, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ είναι στην εποπτεία του Άστρου 7.

Επαγγέλματα που σχετίζονται με τις ιδιότητες αυτές του Άστρου 7, θα ευνοηθούν, ειδικά εάν εκεί είναι η κύρια είσοδος.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό σιντριβάνι ή ενυδρείο για την ενεργοποίηση του 7, αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή και να το αφαιρέσετε εάν δείτε αντίθετα αποτελέσματα.

Ιδιαίτερα ευνοϊκό όταν το Άστρο 7 βρίσκεται στην κύρια είσοδο, χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Γης για να ενεργοποιήσετε το Άστρο 7.

Προσέξτε επίσης τα κουτσομπολιά, μπορεί να σας καταστρέψουν, αλλά μπορεί και να σας κάνουν και διάσημο.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί εάν εκεί είναι το υπνοδωμάτιο των παιδιών γιατί μπορεί να δημιουργηθούν σοβαροί καβγάδες μεταξύ αδερφών και του μεγάλου γιου με τον πατέρα, ειδικά περισσότερο επικίνδυνο όταν επισκεφτεί τα Βορειοδυτικά το Μηνιαίο Άστρο 6. Επικίνδυνο επίσης εάν στα Βορειοδυτικά είναι η κρεβατοκάμαρα γιατί μπορεί να προκληθούν σοβαροί καβγάδες και ίσως χωρισμό στο ζευγάρι, ιδιαίτερα επικίνδυνο όταν επισκεφτεί το Άστρο 3 τα Βορειοδυτικά.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί από 3 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου και από 7 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου, μιας και το Μηνιαίο Άστρο 6 επισκέπτεται τον Βορειοδυτικό τομέα, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τους έντονους καβγάδες, το χάσιμο εξουσίας, και χρημάτων καθώς και σοβαρά ατυχήματα, ειδικά εάν στα Ανατολικά είναι η είσοδος.
Χρησιμοποιείστε το μπλε και μαύρο χρώμα για να ελαχιστοποιήσετε την επίδραση των συνδυασμών των Άστρων 7-6.

Κίνδυνος από φωτιά ή βραχυκύκλωμα μπορεί να προκληθεί όταν το Άστρο 7 συνδυαστεί με το Άστρο 2, ειδικά εάν εκεί υπάρχει ο ηλεκτρικός πίνακας ή ηλεκτρικές συσκευές. Αυτό συμβαίνει από 5 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου.


Ετήσιο Άστρο 8 Λευκό
Δυτικά

Το Άστρο 8 είναι το κυρίαρχο Άστρο Πλούτου της εικοσαετίας (2004-2024), θα φέρει ευκαιρίες και κέρδη, ειδικά εάν Δυτικά βρίσκεται η κύρια είσοδος. Ιδανικό για όσους ασχολούνται με κτηματομεσιτικές εργασίες, προϊόντα που έρχονται από τη Γη και ό,τι σχετίζεται με τα μικρά παιδιά, όπως είναι τα παιχνίδια, τα ρούχα και οι παιδικοί σταθμοί.

Για την Ενεργοποίηση του Άστρου 8, χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Φωτιάς, ένα σιντριβάνι ή ενυδρείο εδώ είναι κατάλληλο για να ενεργοποιηθεί το 8. Προσοχή όμως, παρατηρήστε τις αλλαγές στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο μετά την τοποθέτηση του νερού, αν διαπιστώσετε αρνητικά αποτελέσματα αφαιρέστε το.

Αν το νερό τοποθετηθεί σε ακριβή θέση με την Τεχνική των Water Methods, ή, και του Da Gua, μπορεί να κάνει θαύματα. Αλλά αυτό προϋποθέτει ακριβείς μετρήσεις από έναν επαγγελματία Σύμβουλο Feng Shui. Σε λάθος θέση μπορεί να δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα.

Το νερό μπορεί να είναι με τη μορφή σιντριβανιού, ή μιας γυάλας με ψάρια, ...όχι, δεν παίζει ρόλο ο αριθμός των ψαριών, -αν είναι χρυσά ή μαύρα-.. κλπ., το νερό θα κάνει την διαφορά και ΟΧΙ τα ψάρια.

Ο ποιο ευνοϊκός Μήνας είναι από 7 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου, μιας και το Άστρο 9 επισκέπτεται τον Δυτικό τομέα και θα ενεργοποιήσει περισσότερο το Άστρο 8 Χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα και τα τριγωνικά αντικείμενα.
Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη είναι πολύ πιθανόν αυτόν το Μήνα, ιδιαίτερα εάν Δυτικά είναι η κρεβατοκάμαρα.

Ευνοϊκός τομέας από 5 Μαΐου έως 4 Ιουνίου | Μηνιαίο Άστρο 4
μόνο αν είστε καλλιτέχνης ή συγγραφέας, ή ελέθερος/η μιας και το Μηνιαίο Άστρο 4, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το άλλο σας μισό, χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Φωτιάς για να απενεργοποιήσει τις ανεπιθύμητες ενεργείς του 4 και να ενισχύσει τις θετικές.

Προσοχή από 5 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου | Μηνιαίο Άστρο 3, το Μηνιαίο Άστρο 3 μπορεί να προκαλέσει σοβαρά ατυχήματα στα μικρά παιδιά, ειδικά εάν εκεί είναι το υπνοδωμάτιό τους.
επίσης σοβαρά ατυχήματα μπορούν να προκληθούν στον άντρα του σπιτιού, ειδικά εάν εκεί είναι η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού.

Στην κύρια είσοδο μπορεί να προκαλέσει νομικά προβλήματα και το χάσιμο χρημάτων.
Χρησιμοποιήστε το κόκκινο χρώμα για να αποτρέψετε την επιθετικότητα του 3.


Ετήσιο Άστρο 9 Μωβ
Βορειοανατολικά

Άστρο της φήμης, της ομορφιάς και του θεάματος. Ιδανικό για μοντέλα, ηθοποιούς, μουσικούς, ειδικά εάν στον Βορειοανατολικό τομέα είναι ο χώρος που δουλεύετε ή κάνετε τις πρόβες σας. Ιδανικό επίσης για καταστήματα με glamour ρούχα και ακριβά αξεσουάρ.

Για την Ενεργοποίηση του Άστρου 9 είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Ξύλου.
Χρησιμοποιείστε επίσης νερό για να ενεργοποιήσετε το Άστρο 9, αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή, και να το αφαιρέσετε εάν δείτε αντίθετα αποτελέσματα.

Ο πιο δυνατός και ευνοϊκός Μήνας που θα ενεργοποιήσει περισσότερο το Άστρο 9, είναι το Μηνιαίο Άστρο 4,
από 5 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου, μιας και το Μηνιαίο Άστρο 4 θα βοηθήσει το 9 να αναπτύξει περισσότερο τις ιδιότητές του.

Προσοχή: στα Μηνιαία Άστρα, 5 και 2 που επισκέπτονται τον Βορειοανατολικά τομέα.
Άστρο 5: από 5 Μαΐου έως 4 Ιουνίου.
Άστρο 2: από 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου.
Χρησιμοποιείστε τα μεταλλικά χρώματα, όπως το χρυσό και κυκλικά σχήματα.

Αν έχετε γεννηθεί σε Έτος Wei 未 (Κατσίκα), αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε της 15 μοίρες του 1ου βουνού (Chou 丑) του Βορειοανατολικού τομέα, μιας και το Wei 未 συγκρούεται με το Chou 丑.


Ετήσιο Άστρο 1 Λευκό
Νότο

Πολύ ευνοϊκός τομέας για τους συγγραφείς και σχεδιαστές, όσοι έχουν δική τους επιχείρηση ή διατηρούν γραφείο στο σπίτι, ειδικά εάν εκεί βρίσκετε η είσοδος ή το γραφείο σας.

Για την Ενεργοποίηση του Άστρου 1, χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Μετάλλου.

Το Άστρο 1 θα σας φέρνει, σοφία, νέες ιδέες, δημιουργικότητα και ερωτισμό.
Μπορεί να συμβάλλει σε προαγωγές και επιτυχία σε εξετάσεις.
Αν στον Νότο βρίσκεται το γραφείο όσων σπουδάζουν, το διάβασμα θα γίνει πιο εύκολο και η επιτυχία είναι πιο πιθανή.

Το Άστρο 1 μπορεί επίσης να φέρει και ερωτικά ξελογιάσματα, ειδικά στους νέους άνδρες και τις γυναίκες, ειδικά εάν στον Νότο βρίσκετε το υπνοδωμάτιο.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκεφτεί στον Νότο, (είτε εκεί βρίσκεται η είσοδος, ή, το υπνοδωμάτιο), το Μηνιαίο Άστρο 4,
από 7 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τον χωρισμό, να εγκαταλείψει ο άνδρας τη γυναίκα.
Ερωτικά σκάνδαλα και καβγάδες είναι πολύ πιθανόν. Καβγάδες μεταξύ αδερφών, είναι επίσης πολύ πιθανοί αν εκεί είναι η είσοδος, ή, το υπνοδωμάτιο.

Για να αντιμετωπίσετε την ερωτικότατα του Άστρου 1 χρησιμοποιείστε μεγάλα φυσικά φυτά εξωτερικά στο Νότιο τομέα.
Χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα για τους μήνες που επισκέπτεται το Μηνιαίο 4 τον Νότιο τομέα, από 7 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου.

Επίσης ιδιαίτερη προσοχή στο Μηνιαίο Άστρο 2, από 7 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου.
Ο συνδυασμός 1-2, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά θέματα υγείας στους άνδρες και στις έγκυες γυναίκες, έντονους καβγάδες και άσχημο χωρισμό στο ζευγάρι.
Επίσης μπορεί να προκαλέσει διαρροές νερού, ειδικά εάν περνούν από τον Νότιο τομέα σωληνώσεις νερού.
Χρησιμοποιείστε τα μεταλλικά χρώματα, όπως το χρυσό και κυκλικά σχήματα.

Μηνιαίο Άστρο 5, από 5 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου. Ο συνδυασμός 1-5, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά ατυχήματα και θέματα υγείας που σχετίζονται με το αίμα.
Χρησιμοποιείστε τα μεταλλικά χρώματα, όπως το χρυσό και κυκλικά σχήματα.


Ετήσιο Άστρο 2 Μαύρο
Βορρά

Το Άστρο 2 είναι το Άστρο της ασθένειας, μπορεί να προκαλέσει αναπνευστικά προβλήματα, εξασθένηση της άμυνας του οργανισμού, δηλητηριάσεις και κοιλιακές διαταραχές μιας και σχετίζετε με το πεπτικό σύστημα και με την μήτρα.

Για την Απενεργοποίση του Άστρου 2, χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Μεττάλου.
Για την Ενεργοποίηση του Άστρου 2, χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Φωτιάς.

Εφόσον το Άστρο 2 σχετίζεται με την υγεία, είναι ένα πολύ καλό Άστρο για τους Γιατρούς, τους χειρουργούς και τους θεραπευτές, ειδικά αν η πόρτα του γραφείου τους ή η θέση του εξεταστηρίου βρίσκετε στον Βορρά.

Η είσοδος του σπιτιού σας είναι το "Στόμα του Σπιτιού".
Αν στον Βορρά βρίσκετε η κύρια είσοδος θα επηρεάσει όλο το σπίτι.
Χρησιμοποιείστε δύο (2) Φυσικές Λολοκύθες Wu Lu βαμμένες χρυσές, αριστερά και δεξιά της εισόδου, προτιμήστε μεταλλικά χρώματα και στρογγυλά σχήματα και αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα.

Αν στον Βορρά βρίσκετε η κρεβατοκάμαρά σας, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να επηρεάσει τον άντρα του σπιτιού.
Στο υπνοδωμάτιο των παιδιών θα πρέπει να δώσετε επίσης ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να επηρεάσει τον γιο της οικογένειας.

Αν η κουζίνα σας βρίσκεται στον Βορρά, προσέξτε την υπερκατανάλωση τροφής μιας και το Άστρο 2 σχετίζεται και με το πάχος.
Να ελέγχετε προσεκτικά τις ημερομηνίες λήξεως των προϊόντων και να καθαρίζετε καλά τα φρούτα και τα λαχανικά.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκέπτονται τον Βορρά τα Μηνιαία Άστρα:
Μηνιαίο Άστρο 2, από 8 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου.

Μηνιαίο Άστρο 3, το πιο επιβλαβές και επικίνδυνο σε συνδυασμό με το Ετήσιο 2 από 7 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου.
Σοβαρά ατυχήματα, καβγάδες μεταξύ αδερφών και πατέρα με κόρη.

Μηνιαίο Άστρο 5, από 7 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου.
Οι συνδυασμοί αυτοί είναι ιδιαίτεροι επικίνδυνοι σε θέματα υγείας, ατυχημάτων, χάσιμο παιδιού και δικαστικών υποθέσεων.

Το Μηνιαίο Άστρο 9, από 6 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου 2022, μιας και το Άστρο 9 θα ενεργοποιήσει περισσότερο το Άστρο 2.

Για να αντιμετωπίσετε την ασθένεια του Άστρου 2 χρησιμοποιείστε δύο φυσικές (2) Κολοκύθες Wu Lu αριστερά και δεξιά από την πόρτα του υπνοδωματίου και αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα.
Επίσης πολύ δυνατή θεραπεία είναι να χρησιμοποιήσετε έναν Πίνακα He Tu Μεττάλου και η Χρήση Αλατόνερου.


Ετήσιο Άστρο 3 Τιρκουάζ
Νοτιοδυτικά

Το Άστρο 3 είναι η ενέργεια της κλεψιάς, χάσιμο χρημάτων, καβγάδες, νομικές υποθέσεις και διαζύγιο.

Για την Ενεργοποίηση του Άστρου 3, χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Νερού.

Αν και το Άστρο 3 θεωρείται ότι είναι ένα κακό Άστρο, παρ’ολα αυτά, είναι ένα πολύ καλό Άστρο για τους Δικηγόρους, Αναγνώριση και φήμη, ειδικά αν η είσοδος ή το γραφείο τους βρίσκεται Νοτιοδυτικά.

Κλειδώνετε καλά τις πόρτες ή τα παράθυρα που βρίσκονται Νοτιοδυτικά, μιας και το Άστρο 3 προσκαλεί τους κλέφτες να μπουν στο σπίτι σας και να σας κλέψουν. Τραυματισμός στα πόδια ιδιαίτερα αν εκεί υπάρχει σκάλα.

Αν η είσοδος του σπιτιού βρίσκετε Νοτιοδυτικά, Θα φέρει ατυχήματα και νομικά προβλήματα, θα προκαλέσει καβγάδες μεταξύ ζευγαριού και μάνας με γιο.
Χρησιμοποιείστε λίγο κόκκινο χρώμα όχι υπερβολές όμως.

Αν στα Νοτιοδυτικά βρίσκετε το υπνοδωμάτιό σας αποφύγετε να κάθεστε ή να συζητείτε μιας και μπορεί μια συζήτηση να εξελιχθεί σε άσχημο καβγά και χωρισμό.
Αν στα Νοτιοδυτικά είναι το δωμάτιο των αγοριών μπορεί να προκαλέσει άσχημα ατυχήματα, χρησιμοποιείστε λίγο κόκκινο χρώμα και κατεβάστε τα ρολά στις πόρτες ή και στα παράθυρα του δωματίου, τουλάχιστον 3 ώρες πριν πάνε τα παιδιά για ύπνο.

Αν στα Νοτιοδυτικά βρίσκετε η κρεβατοκάμαρα, καβγάδες με άσχημη εξέλιξη μεταξύ του ζευγαριού. Επίσης, εάν η γυναίκα είναι έγκυος, υπάρχει κίνδυνος για χάσιμο του παιδιού, καλύτερα να μετακινηθεί σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, π.χ. στα Δυτικά, εάν υπάρχει εκεί δωμάτιο.

Προσοχή: από 5 Μαρτίου έως 3 Απριλίου μιας και το Μηνιαίο Άστρο 1 θα ενισχύσει την επιρροή του Άστρου 3.

από 3 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου, και από 7 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου, διότι το Μηνιαίο Άστρο 2 θα δημιουργήσει θέματα υγείας καθώς θα ελεγχτεί από το Άστρο 3.

από 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου, διότι το Μηνιαίο Άστρο 5 θα δημιουργήσει χάσιμο χρημάτων, σοβαρά ατυχήματα και θέματα υγείας καθώς θα ελεγχτεί από το Άστρο 3.

Χρησιμοποιείστε λίγο κόκκινο για να εξασθενήσετε την επιρροή του Άστρου 3, και μεταλλικό χρώμα για τα Μηνιαία Άστρο 2 και 5.


Ετήσιο Άστρο 4 Πράσινο
Ανατολικά

Άστρο των τεχνών, της εκπαίδευσης, της ομορφιάς και του έρωτα.
Πολύ ευνοϊκός τομέας για το 2021 για καταστήματα με ρούχα, αξεσουάρ, μπιζού, προϊόντα ομορφιάς, αισθητικοί και για όσοι-όσες ασχολούνται με το μόντελινγκ, και τα καλλιτεχνικά (τραγουδιστές, ηθοποιοί, ζωγράφοι, συγγραφείς, εκπαιδευτικοί, δάσκαλοι) ειδικά εάν εκεί είναι η κύρια είσοδος, το γραφείο τους, ή το δωμάτιό τους.

Αν ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά ή την εκπαίδευση, το Άστρο 4 θα σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας.

Για την Ενεργοποίηση του Άστρου 4, μια πολύ δυνατή θεραπεία είναι να χρησιμοποιήσετε έναν Πίνακα He Tu Νερού.
Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νερό σε μορφή σιντριβανιού ή ενυδρείου για να ενεργοποιήσετε το Άστρο 4, ...και όχι, δεν μας ενδιαφέρει ο αριθμός των ψαριών στο ενυδρείο, ή αν θα είναι χρυσά ή μαύρα, το Νερό κάνει την ενεργοποίηση και ΟΧΙ τα ψάρια.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί αν η είσοδος του σπιτιού ή η κρεβατοκάμαρά σας (ειδικά για τα παντρεμένα ζευγάρια) βρίσκετε στα Ανατολικά, ερωτικά σκάνδαλα είναι πολύ πιθανά, καθώς και η γυναίκα να εγκαταλείψει τον άνδρα της για κάποιον άλλον.
Χρησιμοποιείστε λίγο κόκκινο για να εξασθενήσετε την επιρροή του Άστρου 4.

Αν στα Νοτιοδυτικά βρίσκετε το δωμάτιο των παιδιών το Άστρο 4 θα τους βοηθήσει στο διάβασμα και στις εξετάσεις.
πίσης αν στην Ανατολή είναι το δωμάτιο της γιου μπορεί να δημιουργήσει σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκεφτεί τον Νοτιοδυτικό τομέα, (είτε εκεί βρίσκεται η είσοδος ή το υπνοδωμάτιο), το Μηνιαίο Άστρο 1,
από 4 Απριλίου έως 5 Μαΐου, και από 5 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου 2022, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τα ερωτικά ξελογιάσματα και τον χωρισμό, να εγκαταλείψει η γυναίκα τον άνδρα, ή το αντίθετο.

Χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα σε μικρή ποσότητα για να αποφύγετε τις εξωσυζυγικές σχέσεις και τα σκάνδαλα.

Τέσσερα μπαμπού σε νερό τοποθετημένα Νοτιοδυτικά είναι κατάλληλα για άντρες, ή γυναίκες, που αναζητούν τον/την ιδανικό ερωτικό σύντροφο και μια καλή σχέση.

Επιπλέον προσοχή θα πρέπει να ληφθεί όταν επισκέπτονται επίσης τα Μηνιαία Άστρα 2, 3 και 5 τον Νοτιοδυτικό τομέα. Αυτό συμβαίνει:
το Μηνιαίο Άστρο 5 από 7 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου, (σοβαρά ατυχήματα, χάσιμο δουλειάς), χρησιμοποιείστε το κόκκινο και το χρυσό χρώμα.
το Μηνιαίο Άστρο 3 από 3 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου, και από 7 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου, (δικαστικά θέματα, ατυχήματα, χάσιμο χρημάτων, χωρισμός και διαζύγιο), χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα.
το Μηνιαίο Άστρο 2 από 5 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, και από 6 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου 2022, (σοβαρά θέματα υγείας, ατυχήματα, αποβολή), χρησιμοποιείστε το κόκκινο και το χρυσό χρώμα.


Ετήσιο Άστρο 5 Κίτρινο
Νοτιοανατολικά

Άστρο της ασθένειας, των ατυχημάτων, της ολικής καταστροφής και του θανάτου.
Προσοχή αν εκεί είναι η κουζίνα ή το μπάνιο γιατί μπορεί να δημιουργηθούν διαρροές και αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα.

Για την Απενεργοποίηση του Άστρου 5 η καλύτερη θεραπεία είναι να χρησιμοποιήσετε έναν Πίνακα He Tu Μετάλλου.

Αν Νοτιοανατολικά υπάρχει κάποιο υπνοδωμάτιο, αποφύγετε να κοιμηθείτε σε αυτό μέχρι και 3 Φεβρουαρίου 2022, καλύτερα να μετακινηθείτε σε άλλο δωμάτιο.
Το ίδιο ισχύει αν εκεί είναι το σαλόνι σας ή ένας χώρος που περνάτε αρκετές ώρες.

Είτε μπορείτε να το κάνετε είτε όχι, καλό είναι να μην ενοχλήσετε τον Νοτιοανατολικό τομέα του σπιτιού σας. Χρησιμοποιείστε το χρυσό χρώμα και τα στρογγυλά αντικείμενα.
Επίσης πολύ καλό είναι ένα εκκρεμές στο σπίτι σας που χτυπάει ανά μισή, ή μία ώρα. Ο ήχος θα πρέπει να είναι μεταλλικός και βαρύς ώστε να ηρεμήσει το Άστρο 5.

Τέλος έχετε κλειστά το παράθυρο ή την μπαλκονόπορτα και αποφύγετε να σκάψετε τη γη στον Νοτιοανατολικό τομέα του κήπου σας.
Για φέτος να μην κάνετε οποιαδήποτε ανακαίνιση ή επέκταση σε αυτή την κατεύθυνση, και επίσης μην καρφώνετε στους τοίχους.

Εάν η κύρια πόρτα του σπιτιού σας βρίσκετε Νοτιοανατολικά, να είστε επιπλέον προσεκτικοί από 8 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου και αυτό γιατί το Μηνιαίο Άστρο 5 θα βρίσκετε επίσης Νοτιοανατολικά.
Το διπλό 5 Νοτιοανατολικά θα φέρει σοβαρά προβλήματα υγείας και ατυχήματα, ατυχίες στον επαγγελματικό τομέα και καταστροφές.

Επιπλέον προσοχή θα πρέπει να ληφθεί όταν επισκέπτονται επίσης τα Μηνιαία Άστρα 2, 3 και 4 τον Νοτιοανατολικό τομέα. Αυτό συμβαίνει:
το Μηνιαίο Άστρο 4 από 3 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου,
το Μηνιαίο Άστρο 3 από 5 Μαρτίου έως 3 Απριλίου και από 6 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου 2022,
το Μηνιαίο Άστρο 2 από 4 Απριλίου έως 4 Μαΐου και από 5 Ιανουαρίου 2022 έως 3 Φεβρουαρίου 2022.

Ο συνδυασμός: 5 Ετήσιου, 5-2 και 3-4 Μηνιαίου όταν ενοχληθούν χρησιμοποιώντας τον Νοτιοανατολικό τομέα, θα φέρουν την απώλεια πλούτου, την καταστροφή, τον σοβαρό τραυματισμό, την ασθένεια, ακόμη και τον θάνατο.

Επίσης μια πολύ καλή θεραπεία είναι η Χρήση Αλατόνερου.


Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα 2021

Τα Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα είναι και αυτά πολύ σημαντικά και θα πρέπει να τα εξετάζουμε. Τα Μηνιαία Άστρα είναι οι ενεργοποιητές των Ετήσιων Άστρων και κάνουν συνδυασμό με τα Ετήσια Άστρα, αλλά και με τα Άστρα του χάρτη του εκάστοτε χώρου.

Όταν τα Ετήσια ή τα Μηνιαία Άστρα έρχονται στην κύρια είσοδο, επηρεάζουν τα οικονομικά. Όταν έρχονται στο υπνοδωμάτιο, επηρεάζουν, την προσωπικότητα, τις σχέσεις και την υγεία των ατόμων.

  Ο πιο κάτω πίνακας δείχνει τα Μηνιαία Άστρα για το 2021. Απ’ όλα τα Μηνιαία Άστρα τα πιο δυσμενή είναι:
 • Το Άστρο 2, θέματα υγείας.
 • Το Άστρο 3, νομικά θέματα, χάσιμο χρημάτων, καυγάδες, ατυχήματα.
 • Το Άστρο 5, χάσιμο χρημάτων, οικονομική καταστροφή, σοβαρά ατυχήματα, σοβαρά θέματα υγείας.


Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα Φενγκ Σούι 2021Feng Shui Activation 2021
Ενεργοποίηση Άστρων Φενγκ Σούι

Κάθε χρόνο κάποιες από τις 8 κατευθύνσεις θεωρούνται ευνοϊκές, ενώ κάποιες άλλες θεωρούνται δυσμενείς.

Πέρα από τα Ετήσια Άστρα που επισκέπτονται κάθε χρόνο το ακίνητο από τις 8 κατευθύνσεις και επηρεάζουν διάφορους τομείς της ζωής μας, υπάρχουν και κάποια άλλα άστρα που ανάλογα τον χρόνο που διανύουμε, επηρεάζουν κάποια συγκεκριμένα Βουνά, από τα 24 Βουνά βουνά των κατευθύνσεων.

* Λέγοντας Άστρα, δεν εννοούμε κάποια άστρα στον ουρανό, αλλά κάποιες συγκεκριμένες ιδιότητες-ποιότητες και μεταμορφώσεις του Qi στο διάστημα ενός Έτους.

Συμβουλές Φενγκ Σούι Ιπτάμενων Άστρων 2021


Δυσμενείς τομείς 2021

Αποφύγετε οποιοδήποτε σημαντική δραστηριότητα στα Νοτιοανατολικά της οικίας, μιας και εκεί υπάρχει το Άστρο 5 Κίτρινο της ασθένειας καθώς και στην Ανατολική κατεύθυνση, μιας και εκεί είναι τα San Sha, στους τομείς, NE3 (Jie Sha), E2 (Zhai Sha) και SE1 (Sui Sha).

Οι έγκυες γυναίκες, -ή οι γυναίκες που θέλουν να μείνουν- καλό είναι να αποφύγουν την Βόρεια κατεύθυνση αν είναι εκεί βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα σας. Ιδιαίτερα επικίνδυνο αν γεννηθήκατε σε έτος Wu 午 (Αλόγου).

Βρείτε εύκολα σε ποιο Κινέζικο Ζώδιο Ανήκετε.


Ευνοϊκοί τομείς 2021

Heavenly Nobleman Stars
S2 Wu 午 (172.5º-187.5º)
NE3 Yin 寅 (52.5º-67.5º)

Οι ποιο ευνοϊκοί τομείς για το Έτος Xin Chou.
Το Άστρο Nobleman μπορεί να βοηθήσει σε θέματα υγείας και καλών σχέσεων, είναι ένα Άστρο βοήθειας.
Χρησιμοποιήστε τους χώρους αυτούς, ή βάλτε ένα μικρό σιντριβάνι για την ενεργοποίηση στα αντίστοιχα Βουνά.
Από το Βουνό Wu S2 αφαιρείστε το σιντριβάνι από 5 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου.
Από το Βουνό Yin NE3 αφαιρείστε το σιντριβάνι από 5 Μαΐου έως 6 4 Ιουνίου.

Heaven Fortune Star
NW1 Xu 戌 | 292.5º-307.5º

Άστρο Πλούτου, Τύχης και Ευκαιριών. Χρησιμοποιήστε τον χώρο αυτό και βάλτε ένα μικρό σιντριβάνι για την ενεργοποίηση.
Αφαιρείστε το σιντριβάνι κατά τους Μήνες: από 5 Μαρτίου έως 3 Απριλίου και από 6 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου 2022.

Heavenly Wealth Star
W2 You 酉 | 262.5º-277.5º

Το Άστρο Heavenly Wealth βοηθά στην άνοδο της εργασίας, στην καλυτέρευση των οικονομικών και στις καλές συνεργασίες.
Για την ενεργοποίηση του Άστρου, ρίξτε μερικά νομίσματα μέσα σε ένα μικρό σιντριβάνι ή σε βάζο με νερό στο Βουνό 酉 You, αν υπάρχει άνοιγμα σε αυτή την κατεύθυνση.
Εξωτερικά, π.χ. στο μπαλκόνι, χρησιμοποιείστε ένα ψηλό φυτό.

Sun Star
NE3 Yin 寅 | 52.5º-67.5º

Το Άστρο Sun είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για σπίτια ή τους επαγγελματικούς χώρους με Facing στο Yin 寅 Βουνό.
Χρησιμοποιήστε τον χώρο και βάλτε ένα μικρό σιντριβάνι για την ενεργοποίηση στο Βουνό Yin 寅.
Αφαιρείστε το σιντριβάνι από το Βουνό από 5 Μαΐου έως 6 4 Ιουνίου.

Wealth Star
SE3 Si 巳 | 142.5º-157.5º

To Wealth Star είναι ένα Άστρο Πλούτου. Αν και βρίσκεται στην κατεύθυνση που βρίσκεται το Ετήσιο Άστρο 5, εντούτοις, μπορεί να ενεργοποιηθεί εισάγοντας ένα μικρό σιντριβάνι στο Βουνό Si SE3, μόνο για τον Μήνα από 7 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου 2021.


Σχετικά links