Ιπτάμενα Άστρα Συμβουλές Φενγκ Σούι Μάρτιος 2021

 

Μήνας 2ος Xin Mao 辛卯
Έναρξη Μήνα 5 Μαρτίου 10:54
Τέλος Μήνα 4 Απριλίου 16:35

Η έναρξη του Μήνα στο Κινέζικο Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia 夏历, γνωστό και ως το -Ημερολόγιο των 10 Χιλιάδων Ετών 万年历-, είναι τελείως διαφορετικό από το δικό μας Δυτικό Ημερολόγιο.

Σε αντίθεση με το Κινεζικό Σεληνιακό Ημερολόγιο, το Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia, είναι ένα Ημερολογιακό Σύστημα, βασισμένο σε έναν κύκλο 60 Ετών, χρησιμοποιώντας τους 10 Ουράνιους Κλάδους (Tian Gan 天干) σε συνδυασμό με τα 12 Γήινα Κλωνάρια (Di Zhi 地支).
Η έναρξη του Νέου Έτους στο Ηλιακό Ημερολόγιο του Feng Shui, υπολογίζεται όταν ο Ήλιος βρίσκεται στις 315º που σηματοδοτεί τον Eρχομό της Άνοιξης, συνήθως 3-5 Φεβρουαρίου και ονομάζεται Li Chun 立春, (Αρχή της Άνοιξης).

Ο Μάρτιος είναι ο 2ος Μήνας του Έτους στο Κινέζικο Ημερολόγιο, ξεκινάει 5 Μαρτίου στις 10:54 ώρα Ελλάδας.

Όπως και τα Ετήσια Άστρα επηρεάζουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις μέσα στο Έτος που διανύουμε, έτσι και τα Μηνιαία Άστρα με τη σειρά τους επηρεάζουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις μέσα στον Μήνα.

Χρησιμοποιώντας τους χώρους αυτούς, ή και εισάγοντας ένα μικρό σιντριβάνι ενεργοποιούμε τα Άστρα.
Όταν υπάρχει άνοιγμα σε αυτές τις κατευθύνσεις, π.χ. μία πόρτα ή ένα παράθυρο, τα Άστρα αυτά είναι ποιο δυνατά, αν δεν υπάρχει άνοιγμα, τα Άστρα είναι λιγότερα αποτελεσματικά, αλλά επίσης μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε.

 

Μηνιαίος Χάρτης Άστρων
5 Μαρτίου - 4 Απριλίου
Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα Μαρτίου 2021

 

Wealth Star στο Hai 亥
NW3 : 322.5º - 337.5º
Άστρο Πλούτου, Οικονομικής Ανόδου και Ευκαιριών στην Δουλειά, κατάλληλο για άτομα που έχουν Διευθυντική Θέση ή δική τους δουλειά.
Ενεργοποιήστε το Άστρο χρησιμοποιώντας ένα μικρό σιντριβάνι, ή χρησιμοποιήστε τον χώρο για αρκετή ώρα την ημέρα.
-Ευνοϊκός τομέας μιας και σε αυτή την κατεύθυνση είναι το Ετήσιο Άστρο 7 Μέταλλο, το Μηνιαίο Άστρο 5 δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα, γιατί το 7 Μέταλλο είναι η φυσική θεραπεία για το 5.-

 

Treasure Star στο Zi 子
N2 : 352.5º - 7.5º
Το Άστρο Treasure Star μπορεί να βοηθήσει σε Νέες Ιδέες, Ευκαιρίες και καλή Τύχη, να έχουμε την Υποστήριξη από άτομα που θέλουμε την βοήθεια τους, για καινούργια Ξεκινήματα στη δουλειά, Εύρεση νέας δουλειάς, για Διάβασμα, ή Συγγραφή Βιβλίων.
-Δεν είναι ευνοϊκός τομέας για αυτόν τον Μήνα., μη χρησιμοποιείται τον χώρο-

 

Five Prosperity Star στο Yin 寅
NE3 : 52.5º - 67.5º
Το Άστρο Five Prosperity μπορεί να βοηθήσει την οικογένεια σε θέματα, Υγείας, Αγάπης, Ομόνοιας, Ευτυχίας, Τύχης και Οικονομικής Ευημερίας.
Ενεργοποιήστε το Άστρο χρησιμοποιώντας ένα μικρό σιντριβάνι, ή χρησιμοποιήστε τον χώρο για αρκετή ώρα την ημέρα. -Πολύ Ευνοϊκός τομέας μιας και σε αυτή την κατεύθυνση είναι το Ετήσιο Άστρο 9 Φωτιά, το Μηνιαίο Άστρο 7 Μέταλλο θέλει το Στοιχείο της Γης για να μπορέσει να συνδικαστεί με το 9 Φωτιά.-

 

Monthly Virtue Star στο Jia 甲
E1 : 67.5º - 82.5º
Το Άστρο Monthly Virtue μπορεί να φέρει Ευτυχία, Υγεία και Ασφάλεια, φέρνει Βοήθεια σε περίπτωση δυσκολιών, φέρνει Καλοσύνη και Συμπόνια, Βοηθά τους φτωχούς και τα παιδιά.
Ενεργοποιήστε το Άστρο με ένα μικρό σιντριβάνι, ή χρησιμοποιήστε τον χώρο για αρκετή ώρα την ημέρα.
-Eυνοϊκός τομέας του Μήνα,το Μηνιαίο Άστρο 2 Γη θέλει τα Στοιχεία της Φωτιάς και του Μετάλλου για να μπορέσει να απενεργοποιήσει το Μηνιαίο Άστρο 2 Γη.-

 

Heavenly Virtue Star στο Kun 坤
SW2 : 217.5º - 232.5º
Άστρο της Αρετής, φέρνει την Ουράνια Τύχη και άτομα βοηθούς σε περιόδους ανάγκης, επίσης βοηθά την οικογένεια να είναι υγιής και μονοιασμένοι.
Ενεργοποιήστε το Άστρο με ένα μικρό σιντριβάνι, ή χρησιμοποιήστε τον χώρο για αρκετή ώρα την ημέρα.
-Eυνοϊκός τομέας του Μήνα μόνο αν χρησιμοποιηθεί το Στοιχείο της Φωτιάς.-

 

Heavenly Doctor Star στο Yin 寅
NE3 : 52.5º - 67.5º
Ουράνιος Γιατρός Μάρτιος 2021

Το Άστρο Heavenly Doctor (Ουράνιος Γιατρός), είναι το Άστρο της Υγείας, της Θεραπείας και της γρήγορης ανάρρωσης.
Ο Ουράνιος Γιατρός υπολογίζεται από τον Μήνα Γέννησης του ατόμου. Βρείτε εδώ σε ποιον Μήνα γεννηθήκατε.

Για τα άτομα που έχουν Γεννηθεί από 5 Μαρτίου έως 4 Απριλίου, (Mao 卯, Μήνας του Λαγού), ο Προσωπικός σας Ουράνιος Γιατρός βρίσκεται στην κατέυθυνση Yin 寅, NE3.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο το Βουνό που βρίσκεται ο Ουράνιος Γιατρός σας, να καθίσετε ή να κοιμηθείτε εκεί για γρήγορη ανάρρωση, όσο και να επιλέξετε και τις προσωπικές σας Ημέρες του Ουράνιου Γιατρού σας μέσα στο Έτος για να, π.χ. να ξεκινήσετε μια θεραπευτική αγωγή, να κάνετε επίσκεψη σε γιατρό, και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με την υγεία και την θεραπεία.

Βρείτε στο Δωρεάν Ημερολόγιο Na Yin 2021 τις ημέρες του προσωπικού σας Ουράνιου Γιατρού.

Αποφύγετε να καθίσετε ή να κοιμηθείτε στην προσωπική σας κατεύθυνση του Ουράνιου Γιατρού όταν στην κατεύθυνση αυτή βρίσκονται τα Ετήσια Άστρα 2, 5 και 3.

 

Qi Activating | Ενεργοποίηση του Qi
Ενεργοποίηση του Qi Μάρτιος 2021 - Qi Activating

* Μπορείτε να επιλέξετε τις Ευνοϊκές Ημέρες από το Άστρο Happy Spirit, ή τις Ευνοϊκές Ημέρες από το Dong Gong για την Ημέρα Ενεργοποίησης του Qi για καλύτερα αποτελέσματα.

Μέσα στο Έτος που διανύουμε υπάρχει μια συγκεκριμένη στιγμή, ένα διάστημα 14-15 ημερών, όπου ο Ήλιος έρχεται στο Facing Βουνό και η Σελήνη στο Sitting Βουνό της οικίας μας ή του επαγγελματικού μας χώρου.
Αυτό το διάστημα είναι ευνοϊκό να κάνουμε μια μικρή ανακαίνιση στον χώρο, να το βάψουμε, να κάνουμε μια γενική καθαριότητα, να διοργανώσουμε ένα πάρτι, ή να κάνουμε τα εγκαίνια σε έναν επαγγελματικό χώρο, έτσι ώστε να ενεργοποιηθούν όλα τα Ορεινά και τα Υδάτινα Άστρα του χώρου.

Η Sun Formula (Φόρμουλα του Ήλιου 太陽到山) βασίζεται στο Facing Βουνό της οικίας ή του επαγγελματικού μας χώρου ενεργοποιώντας τα οικονομικά.
-με Facing στο Qian 乾 NW2 (307.5º-322.5º) από 6 έως 20 Μαρτίου
-με Facing στο Xu 戌 NW1 (292.5º-307.5º) από 21 Μαρτίου έως 5 Απριλίου

Η Moon Formula (Φόρμουλα της Σελήνης 太陰到山) βασίζεται στο Sitting Βουνό της οικίας ή του επαγγελματικού μας χώρου ενεργοποιώντας την υγεία και τις σχέσεις.
-με Sitting στο Jia 甲 E1 (67.5º-82.5º) από 6 έως 20 Μαρτίου
-με Sitting στο Mao 卯 E2 (82.5º-97.5º) από 21 Μαρτίου έως 5 Απριλίου

Μπορείτε χρησιμοποιήσετε και τις δύο φόρμουλες μέσα στο έτος για την ενεργοποίηση του Qi.

Χώροι με Facing, ή Sitting προσανατολισμό
στο Βουνό Yi 乙 (E1 : 97.5º-112.5º), και
στο Βουνό Wei 未 (SW1 : 202.5º-217.5º),
δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Φόρμουλα του Ήλιου και της Σελήνης για το 2021, μιας και αυτά τα 2 Βουνά συγκρούονται με τον Ετήσιο Κλάδο και το Ετήσιο Κλωνάρι.

 

Happy Spirit
Heavenly Star Happy Spirit

Το Άστρο Happy Spirit είναι ένα πολύ ευνοϊκό Άστρο, κυβερνά συγκεκριμένες ημέρες μέσα στον Μήνα και είναι κατάλληλο για: υπογραφή σημαντικών εγγράφων, πρόσληψη προσωπικού στην δουλειά, έναρξη δραστηριότητας, εγκαίνια, ρυθμίσεις σε οτιδήποτε θέλετε, αγορές, πωλήσεις, και οτιδήποτε θεωρείτε για εσάς σημαντικό έτσι ώστε να έχει μια καλή μελλοντική εξέλιξη.

 

Dong Gong
Dong Gong Qi Activating

Το Dong Gong δεν είναι κάποιο άστρο, εξετάζει και μας δείχνει το πόσο δυνατό είναι το Qi της συγκεκριμένης ημέρας.

Χρησιμοποιείται για κάθε είδους δουλειά που θέλουμε, ή θεωρούμε εμείς σημαντική, από αγορές διαφόρων πραγμάτων για το σπίτι, κλείσιμο δουλειάς, επίσκεψη σε γιατρό, έναρξη θεραπείας, τοποθέτηση θεραπειών στο σπίτι και στον επαγγελματικό χώρο, κλπ.

*Οι μέρες σημειωμένες με κόκκινο χρώμα είναι οι ποιο δυνατές Ημέρες του Μήνα.

 

Πίνακας Εύρεσης Ζωδίου Γέννησης
Κινέζικη Αστρολογία Εύρεση Κινέζικο Ωροσκόπιο Ζωδίων

Το Νέο Έτος Φενγκ Σούι στο Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia 夏历 , ξεκινάει 3-4 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο.
Αν έχετε γεννηθεί πριν τις 4 Φεβρουαρίου, ανήκετε στο προηγούμενο έτος.

Αν έχετε γεννηθεί μεταξύ 2 έως 5 Φεβρουαρίου, βρείτε εύκολα σε ποιο Ζώδιο του Κινέζικου Ωροσκοπίου ανήκετε, για εύκολο και ακριβή υπολογισμό.


Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα
5 Μαρτίου - 4 Απριλίου
Φενγκ Σούι Ιπτάμενα Άστρα Μάρτιος 2021 Flying Stars Feng Shui

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα είναι οι Ουράνιοι Επισκέπτες στο Φενγκ Σούι και θεωρούνται οι Ενεργοποιητές των Ιπτάμενων Άστρων του Χάρτη της οικίας μας, ή του επαγγελματικού μας χώρου.
Τα Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα με την σειρά τους, συνδυάζονται με τα Ετήσια Άστρα του χώρου και μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια ανενεργούς συνδυασμούς.

Όταν Ετήσια ή Μηνιαία Άστρα, ακολουθούν την τροχιά του Luo Shu 洛書, -όπως συμβαίνει αυτόν τον Μήνα-, έχουν την τάση να ενισχύουν περισσότερο τους συνδυασμούς που δημιουργούνται στην κάθε κατεύθυνση.

Όταν δυο ίδια Άστρα, Ετήσιο με Μηνιαίο συναντιόνται, τότε ο τομέας αυτός ενισχύεται διπλά από την φύση και τις θετικές, ή αρνητικές, ιδιότητες του Άστρου.
Για τον Μήνα Φεβρουάριο ξεχωρίζουν δύο πολύ ευνοϊκοί συνδυασμοί.

1) Ετήσιο 1 με Μηνιαίο 9 στον Νότο (άθροισμα 10)
2) Ετήσιο 8 με Μηνιαίο 7 στα Δυτικά (άθροισμα 15)

Για την Ενεργοποίηση των Ετήσιων-Μηνιαίων Άστρων, χρησιμοποιείστε τους Πίνακες He Tu 河圖 για καλύτερα αποτελέσματα.

 

Αξιοσημείωτοι Συνδυασμοί

6-5 - Κέντρο
Τα Άστρα στο Κέντρο είναι: 6 Ετήσιο και 5 Μηνιαίο.
Τα Άστρα στο κέντρο δεν σας επηρεάζουν, δεν μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε και να τα χρησιμοποιήσετε, εκτός και αν δημιουργείται ειδικός συνδυασμός He Tu, ή, Άθροισμα 10.


1-8 - Νότος
Ο συνδυασμός Άστρων του Μήνα είναι: 1 Ετήσιο και 8 Μηνιαίο.
Αν και τα δύο αυτά Άστρα αποτελούν σύγκρουση μέσω του στοιχείου τους (1 Νερό - 8 Γη), είναι ο ποιο ευνοϊκός συνδυασμός αν εισάγετε ένα Πίνακα HeTu Μετάλλου.
Eυνοϊκός τομέας κατάλληλος για δουλειές που απαιτούν ιδέες, σχεδιασμό, δημιουργικότητα και συγγραφή βιβλίων.
Χρησιμοποιείστε τον χώρο, -αν είναι εφικτό-, εισάγοντας Πίνακες He Tu Μετάλλου για να ενεργοποιήσετε και να ενισχύσετε τα Άστρα 1-8.


8-6 - Δυτικά
Ο συνδυασμός Άστρων του Μήνα είναι: 8 Ετήσιο και 6 Μηνιαίο.
Ένας πολύ ευνοϊκός τομέας κατάλληλος για όλα τα επαγγέλματα και τα εμπορικά καταστήματα, επίσης κατάλληλος χώρος ειδικά σε θέματα υγείας, ανάρρωσης.
Χρησιμοποιείστε τον χώρο -αν είναι εφικτό-, εισάγοντας ένα σιντριβάνι και τον Πίνακα He Tu Φωτιάς για να ενεργοποιήσετε και να ενισχύσετε το Ετήσιο Άστρο 8 που με τη σειρά του θα ενισχύσει ενεργοποιώντας το Μηνιαίο Άστρο 6.


9-7 - Βορειοανατολικά
Ο συνδυασμός Άστρων του Μήνα είναι: 9 Ετήσιο και 7 Μηνιαίο.
Επίσης ένας πολύ ευνοϊκός τομέας κατάλληλος για όσοι θέλουν φήμη και αναγνώριση στη δουλειά τους, κατάλληλος για όλα τα επαγγέλματα.
Χρησιμοποιείστε τον χώρο, -αν είναι εφικτό-, εισάγοντας ένα σιντριβάνι και έναν Πίνακα He Tu Γης (αν είναι δυνατόν στο 3ο Βουνό) για να ενεργοποιήσετε και να ενισχύσετε τα Άστρα 9-7.
Επίσης το Άστρο Five Prosperity στο Yin 寅, στο 3ο Βουνό του Βορειοανατολικού τομέα ενισχύει περισσότερο τις ιδιότητες των Άστρων.
Επίσης δώστε ιδιαίτερη προσοχή, αν στον Δυτικό τομέα είναι ο ηλεκτρικός πίνακας, ή ηλεκτρική κουζίνα, μιας και υπάρχει ο κίνδυνος, βραχυκυκλώματος και φωτιάς.


7-5 - Βορειοδυτικά
Ο συνδυασμός Άστρων του Μήνα είναι: 7 Ετήσιο και 5 Μηνιαίο.
Κατάλληλο σε όσοι είναι, ή έχουν, Καταστήματα Εμπορίου, Εργολάβοι και Αρχιτεκτονικά Γραφεία, Εστιατόρια, Μπαρ-Καφέ, Διαφήμιση-Μάρκετινγκ, Αστρολόγοι, Δημοσιογράφοι και Συνεργεία Αυτοκινήτων.
Για την Ενεργοποίηση του Άστρου 7, εισάγετε έναν Πίνακα He Tu Μετάλλου, στο 3ο Βουνό που είναι το Wealth Star.


2-9 - Βορράς
Ο συνδυασμός Άστρων του Μήνα είναι: 2 Ετήσιο και 9 Μηνιαίο.
Κατάλληλος Συνδυασμός μόνο για τους Χειρουργούς Ιατρούς, Θεραπευτές και Δερματολόγους.
Για την Ενεργοποίηση του Συνδυασμού, χρησιμοποιήστε τον χώρο αρκετή ώρα την ημέρα και εισάγετε έναν Πίνακα He Tu Μετάλλου -δίπλα σε μπαλκονόπορτα ή παράθυρο- για την ενεργοποίηση του συνδυασμού και για καλύτερα αποτελέσματα.
Αν ο συνδυασμός αυτός βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα μπορεί να δημιουργήσει θέματα υγείας.
Χρησιμοποιείστε 2 κολοκύθες Wu Lu και έναν Πίνακα He Tu Μετάλλου για να απενεργοποιήσετε τον συνδυασμό 2-9.


5-3 - Νοτιοανατολικά
Ο συνδυασμός Άστρων του Μήνα είναι: 5 Ετήσιο και 3 Μηνιαίο.
Επικίνδυνος συνδυασμός μιας και το Μηνιαίο Ξύλινο 3 Άστρο, ενοχλεί το Ετήσιο Γήινο Άστρο 5.
Αποφύγετε να χρησιμοποιείστε την κατεύθυνση αν είναι εφικτό και κλείστε μπαλκονόπορτες και παράθυρα, χρησιμοποιείστε ένα Πίνακα He Tu Μετάλλου, και λίγο Φωτιά.


3-1 - Νοτιοδυτικά
Ο συνδυασμός Άστρων του Μήνα είναι: 3 Ετήσιο και 1 Μηνιαίο.
Επικίνδυνος συνδυασμός μιας και το Ετήσιο Ξύλινο 3 Άστρο, ενισχύεται από το Μηνιαίο Υδάτινο Άστρο 1.
Χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Φωτιάς


Σχετικά links
00000