Πίθηκος Ο Καινοτόμος

Κινέζικη Αστρολογία - Πίθηκος

Ο Πίθηκος είναι ένα Κινέζικο Zώδιο που όλοι εκτιμούν

Βρείτε εδώ σε ποιο Κινέζικο Ζώδιο ανήκετε.

Όπως όλα τα ζώδια, ο Πίθηκος έχει μερικές μοναδικές ιδιότητες που τον χαρακτηρίζουν. Πρόκειται για ένα δυτικά, νοτιοδυτικά οριοθετημένο ζώδιο με αρσενική (Γιανγκ) φύση. το αντίστοιχο του ζώδιο στο δυτικό ωροσκόπιο είναι ο Λέοντας. Το τυχερό του πετράδι είναι o Χρυσόλιθος και συνδέεται άμεσα με τον πλανήτη Ηλιο.

Οι άνθρωποι Πίθηκοι είναι πολύ ενεργοί το καλοκαίρι και ιδιαίτερα τον Αυγουστο που είναι και ο αγαπημένος τους μήνας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας κυβερνάνε μεταξύ των ωρών 15:00 και 17:00. Τους αρέσουν τα άσπρα, βιολετί, πράσινα και χρυσά χρώματα και λατρεύουν να τρώνε μπανάνες και ξηρούς καρπούς. Μεγάλες ομάδες ανθρώπων Πιθήκων συναντάμε στην Βόρεια Αμερική, την Ιαπωνία και την Ανατολική Ασία.

Οι Πίθηκοι είναι πολύ έξυπνοι και ευέλικτοι. Απλά δεν μπορούν να σταματήσουν να κινούνται και να σκέφτονται. Είναι ιδιαίτερα ενεργητικοί και τους αρέσει να βρίσκονται στο κέντρο του ενδιαφέροντος των άλλων. Τους αρέσει να τραβάνε την προσοχή. Τους είναι δύσκολο να κρύψουν τα συναισθήματα τους αλλά ξέρουν να κρύβουν την γνώμη που έχουν για τους άλλους. Επίσης είναι ικανοί να πείσουν τους πάντες για τα πάντα.

Οι άνθρωποι Πίθηκοι έχουν ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ κάτι που όλοι ευχαριστιούνται και αναγνωρίζουν. Μπορούν ακόμα να βρουν λύσεις στα πιο πολύπλοκα και δύσκολα προβλήματα. Η τακτική τους είναι να ακούν τα προβλήματα των άλλων με προσοχή και να παρατηρούν το κάθε τι μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Έπειτα εξετάζουν κάθε πιθανή λύση και παρουσιάζουν την καλύτερη και πιο αποτελεσματική. Απο την άλλη πλευρά όμως ο Πίθηκος μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απαιτητικός και κριτικός ειδικά απέναντι στο σύντροφο του ή την οικογένεια του.

Οι Πίθηκοι λατρεύουν τα παιδιά και αν αποφασίσουν να κάνουν οικογένεια, αυτή θα είναι πολυμελής. Επίσης γίνονται πολύ καλοί και έμπιστοι φίλοι που ξέρουν να κρατάνε μυστικά. Θα καταλάβουν έυκολα πότε κάποιος τους βλέπει σαν πραγματικούς φίλους και πότε υποκρίνεται. Ταιριάζουν απόλυτα με άλλους Πιθήκους, με τον Δράκο και το Βουβάλι. Απο την φύση τους είναι ανοιχτόμυαλοι και οπαδοί των καλών τεχνών, της τεχνολογίας και των εφευρέσεων. Συνήθως καταλήγουν ως επιτυχημένοι εφευρέτες, επιστήμονες ή καθηγητές.