Πρόβατο Το Ευαίσθητο

Κινέζικη Αστρολογία - Πρόβατο

Το Πρόβατο είναι ένα Zώδιο που δεν παρουσιάζεται μόνο στο Κινέζικο Ωροσκόπιο

Βρείτε εδώ σε ποιο Κινέζικο Ζώδιο ανήκετε.

Παλλά και στο δυτικό ως Κριός αν και το αντίστοιχο του ζώδιο στο δυτικό ωροσκόπιο είναι ο Καρκίνος. Γενικά κυβερνάται απο το φεγγάρι. Όπως όλα τα ζώδια, το Πρόβατο έχει μερικές μοναδικές ιδιότητες που το χαρακτηρίζουν. Πρόκειται για ένα νότια, νοτιοδυτικά οριοθετημένο ζώδιο με θηλυκή (Γιν) φύση. Τα Πρόβατα είναι πολύ ενεργά το Καλοκαίρι και ιδιαίτερα τον Ιούλιο που είναι και ο αγαπημένος τους μήνας. Το πολύτιμο Σμαράγδι είναι το τυχερό τους πετράδι ενώ τους αρέσουν τα κίτρινα, πράσινα και μπλε χρώματα.

Στους ανθρώπους Πρόβατα αρέσει να τρώνε θαλασσινά και να πίνουν πολύ γάλα. Κατα τη διάρκεια της ημέρας κυβερνάνε μεταξύ των ωρών 13:00 και 15:00. Τους συναντάμε κυρίως στη Βόρεια Αμερική, την Αφρική και την Αυστραλία. Πρόκειται για άτομα με έντονη δημιουργικότητα και αισθητική, πολύ εκλεκτικά. Έχουν καλους τρόπους τους οποίους χρησιμοποιούν για να προσελκύσουν τα άλλα ζώδια και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την συμπάθεια τους. Δεν τους αρέσουν οι περίπλοκες καταστάσεις και θα κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν κάθε είδους ρίσκο.

Οι άνθρωποι Πρόβατα δεν θέλουν να παίρνουν βαρυσήμαντες αποφάσεις. Περιμένουν οι άλλοι να το κάνουν για λογαριασμό τους. Είναι συνήθως τεμπέλικα άτομα και λίγο αποδιοργανωμένα. Δεν τους αρέσει να δουλεύουν πολλές ώρες αλλά λατρεύουν το γράψιμο και το διάβασμα. Είναι επίσης λάτρεις των τεχνών λόγω της έντονης δημιουργικότητας τους. Το Πρόβατο κατά πάσα πιθανότητα θα ασχολήθεί με την αστρολογία, την παραψυχολογία ή τη μεταφυσική. Θα δείξει εμπιστοσύνη σε αστρολόγους, χειρομάντες ή μάγους.

Οι άνθρωποι Πρόβατα είναι πολύ έντιμοι και νομοταγείς. Εύκολα αποδέχονται κανόνες και όρους και προσαρμόζονται ανάλογα. Θέλουν να έχουν μια μόνιμη, σταθερή σχέση. Τους αρέσει ο γάμος και η σπιτική ζωή περισσότερο απο κάθε άλλο ζώδιο του Κινέζικου ωροσκοπίου. Ταιριάζουν απόλυτα με το Γουρούνι, Το Κουνέλι και το Αλογο.