Τίγρης Η Μυστηριώδης

Κινέζικη Αστρολογία - Τίγρης

Η Τίγρης είναι ένα Ξεχωριστό και Αινιγματικό Κινέζικο Ζώδιο

Βρείτε εδώ σε ποιο Κινέζικο Ζώδιο ανήκετε.

Όπως όλα τα ζώδια, η Τίγρης έχει μερικές μοναδικές ιδιότητες που την χαρακτηρίζουν. Πρόκειτα για ένα Βορειοανατολικά οριοθετημένο ζώδιο με αρσενική (Γιανγκ) φύση που προστατεύεται απο τις δυνάμεις του Ζαφειριού που είναι το τυχερό της πετράδι. Η Τίγρης συμβολίζει το κουράγιο, την αντοχή και την δύναμη και το αντίστοιχο της ζώδιο στο δυτικό ωροσκόπιο είναι ο Υδροχόος.

Οι άνθρωποι Τίγρεις είναι πολύ ενεργοί το Χειμώνα και ιδιαίτερα τον Φεβρουάριο που είναι και ο αγαπημένος τους μήνας. Κατα τη διάρκεια της ημέρας κυβερνάνε μεταξύ των ωρών 03:00 και 05:00. Τους αρέσουν τα ζυμαρικά και το ψωμί και τα αγαπημένα τους χρώματα είναι το πράσινο, το μπλε, το άσπρο και το κίτρινο. Πολλούς ανθρώπους Τίγρεις συναντάμε στην Ρωσία, την Δυτική Ευρώπη και την Μέση Ανατολή. Η Τίγρης συνδέεται άμεσα με τον πλανήτη Ουρανό.

Πρόκειται για άτομα που ξέρουν καλά την τέχνη του ξελογιάσματος. Είναι τόσο θερμόαιμα και αυθεντικά πλάσματα που είναι αδύνατο να τους αντισταθείς. Η Τίγρης είναι επίσης πολύ έντιμη και δεν την ενδιαφέρει το χρήμα. Το μόνο που θέλει είναι να περνάει καλά κάθε μέρα σαν να ήταν η τελευταία. Αυτή η προσέγγιση την βοηθά να αναγεννιέται απο τις στάχτες σε κάθε απογοήτευση ή αποτυχία. Πάντα ξεκινάει απο την αρχή σαν να μην συνέβη τίποτα.

Οι άνθρωποι Τίγρεις είναι πολύ παθιασμένοι και συνήθως γίνονται υπέροχοι εραστές. Ωστόσο δεν τους αρέσει να παραδίνονται και να τα δίνουν όλα σε έναν μόνο σύντροφο. Προτιμάνε να είναι μόνοι και να αλλάζουν σεξουαλικούς παρτενέρ απο καιρό σε καιρό. Οι Τίγρεις είναι πολύ ενεργά άτομα και απρόβλεπτα τόσο που τα υπόλοιπα ζώδια δυσανασχετούν μαζί τους. Ταιριάζουν απόλυτα με το Σκύλο, το Αλογο και τον Δράκο.