Peach Blossoms - Tao Hua

Peach Blossom Ερωτική Επιτυχία

Η Τεχνική Peach Blossom (Tao Hua 桃花 - Άνθος Ροδακινιάς) χρησιμοποιείται στο Κλασικό Φενγκ Σούι για να προσελκύσει τον/την ερωτικό σύντροφο στη ζωή σας. Χρησιμοποιείται επίσης για την Ακαδημαϊκή Επιτυχία καθώς και να δεχτείτε μια πρόταση γάμου μέσα από μια ήδη σοβαρή σχέση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από γυναίκες, όσο και από άντρες.

Στην πρακτική του Feng Shui, ο καθένας έχει μια προσωπική Peach Blossom κατεύθυνση, που αντιπροσωπεύει τη δική του Αισθηματική/Ερωτική και Ακαδημαϊκή Τύχη.
Το Peach Blossom βασίζεται στην προσωπική ανάλυση του Ba Zi 八字 "Four Pillars" (Τέσσερις Πυλώνες του Πεπρωμένου) και στο Zi Wei Dou Shu 紫薇斗数 (Κώδικας Πεπρωμένου), χρησιμοποιώντας το Ετήσιο Γήινο Κλωνάρι ή και το Ημερήσιο Γήινο Κλωνάρι.

Peach Blossom - Ερωτική Επιτυχία
1η Μέθοδος

Τα αισθηματικά είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής. Πολλοί άνθρωποι με ρωτάνε πώς να ενισχύσουν την τύχη τους στα Αισθηματικά χρησιμοποιώντας το Feng Shui.
Στα Ιπτάμενα Άστρα στο Φενγκ Σούι θα πρέπει να εξετάσουμε τα Άστρα στον χάρτη του σπιτιού για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα και να επιλέξουμε το κατάλληλο Άστρο. Συνήθως είναι μια περίπλοκη διαδικασία και χρειάζεται περισσότερη μελέτη. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες (φτιάξτο μόνος σου) απλές τεχνικές και μέθοδοι που δεν παραβιάζουν τις αρχές του Φενγκ Σούι και έχουν αναφερθεί ότι είναι αποτελεσματικές.

Για να μάθετε σε πιο Έτος γεννηθήκατε, κάντε κλικ στο Υπολογισμός Ming Gua.

Στην ανάλυση χάρτη των Four Pillars (4 Πυλώνες), ανάλογα με το έτος γέννησης, τον μήνα την ημέρα και την ώρα ενός ατόμου, υπάρχει ένας συγκεκριμένος συνδυασμός που ονομάζεται "Peach Blossoms".

Επιλέξτε από το μενού το Ετήσιο ή Ημερήσιο Γήινο Κλωνάρι του Έτους ή της Ημέρας γέννησής σας για να δείτε και να ενεργοποιήσετε την κατεύθυνση Peach Blossom

Το Peach Blossom σχετίζεται με τον ρομαντισμό και την εύρεση συντρόφου. Ο πιο πάνω πίνακας δείχνει τη θέση του Ετήσιου / Ημερήσιου Γήινου Κλωναριού Peach Blossom του Ζώου.
Ο Ποντικός βρίσκεται στον Βορρά (345-15 μοίρες). Ο Λαγός βρίσκεται στην Ανατολή (75-105 μοίρες). Το Άλογο στο Νότο (165-195 μοίρες). Ο Πετεινός στην Δύση (255-285 μοίρες).

Peach Blossom Ερωτική Επιτυχία

Εάν ενεργοποιηθεί το Peach Blossom, τότε το άτομο που ανήκει στο συγκεκριμένο Ζώο πιθανόν να βρει σύντροφο. Ο τρόπος για να ενεργοποιήσετε το Peach Blossom, είναι η χρήση των λουλουδιών σε ένα όμορφο βάζο με καθαρό νερό στην κατεύθυνση Peach Blossom.
Πρέπει να προσέχετε έτσι ώστε να διατηρείτε φρέσκα τα λουλούδια και καθαρό το νερό, διαφορετικά το αίσθημα θα στραφεί εναντίον σας. Ρομαντικά χρώματα όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί και το ροζ, τόσο για τα λουλούδια, όσο και για το βάζο είναι πιο αποτελεσματικά.

Τα παντρεμένα ή αρραβωνιασμένα ζευγάρια δεν θα πρέπει να ενεργοποιήσουν το Peach Blossom, καθώς αυτό θα προκαλέσει χωρισμό, την καταστροφική σχέση του ζευγαριού και την οικογενειακή αρμονία.

Peach Blossom - Ερωτική Επιτυχία
2η Μέθοδος

Μία δεύτερη μέθοδος Peach Blossom εξετάζει το Κλωνάρι της ημέρας, σε σχέση με την προηγούμενη τεχνική που εξέταζε το Ετήσιο Γήινο Κλωνάρι του έτους. Τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι τείνουν να χρησιμοποιούν τον Γήινο Κλωνάρι της Ημέρας ως σημείο αναφοράς.

Ποια από τις δύο πιο πάνω τεχνικές είναι πιο αποτελεσματική; Θα σας συνιστούσα να κάνετε μια προσπάθεια για 3 μήνες χρησιμοποιώντας μια θέση, και στη συνέχεια εάν δεν λειτουργεί, χρησιμοποιείστε την άλλη θέση για άλλους 3 μήνες.


Peach Blossom - Ακαδημαϊκή Επιτυχία

Peach Blossom - Ακαδημαϊκή Επιτυχία
1η Μέθοδος

Η Ακαδημαϊκή Επιτυχία είναι άλλο ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής. Είναι ιδιαίτερα σημαντικά για οικογένειες με παιδιά που σπουδάζουν σε κάποιο σχολείο ή πανεπιστήμιο. Στα Ιπτάμενα Άστρα στο Φενγκ Σούι εξετάζετε με περισσότερη λεπτομέρεια ο Χάρτης των Άστρων του σπιτιού και πως μπορεί να βελτιωθεί η ακαδημαϊκή πορεία του παιδιού. Ο συνδυασμός των Άστρων που υπάρχουν στο δωμάτιο που διαβάζει το παιδί, είναι υπεύθυνα για την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Στην ανάλυση των Τεσσάρων Πυλώνων, ανάλογα με το έτος γέννησης, τον μήνα την ημέρα και την ώρα ενός ατόμου, υπάρχει ένας συγκεκριμένος συνδυασμός που ονομάζεται "Ακαδημαϊκή Επιτυχία". Οι ευνοϊκές θέσεις για τα άτομα που γεννήθηκαν σε διαφορετικά έτη παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα:

Τελευταίο Ψηφίο
Έτους Γέννησης
Κατεύθυνση
Peach Blossom
0 Βορειοδυτικά
1 Βορράς
2 Βορειοανατολικά
3 Ανατολικά
4 Νοτιοανατολικά
5 Νότος
6 Νοτιοδυτικά
7 Δύση
8 Νοτιοδυτικά
9 Δύση

Είναι πιο αποτελεσματικό εάν στη θέση αυτή τοποθετηθεί το γραφείο. Εάν στην ίδια θέση βρίσκετε και το δωμάτιο, τότε τα αποτελέσματα είναι πιο εμφανή. εάν αυτό δεν είναι εύκολο, μπορείτε να τοποθετήσετε στην θέση εκεί ορισμένα αντικείμενα για να ενεργοποιήσετε το Ακαδημαϊκό Qi.
Τέσσερα μολύβια σε στυλοθήκη, ή μία παγόδα αν τοποθετηθούν στις θέσεις αυτές, θα κάνουν θαύματα. Οι διακοσμητικού Πύργοι είναι επίσης καλοί.

* Σημειώστε ότι το ηλιακό έτος ξεκινά συνήθως στης 4 Φεβρουαρίου. Μερικές φορές αυτό ενδέχεται να ξεκινήσει στης 3 ή 5 Φεβρουαρίου. άτομα που έχουν γεννηθεί πριν της 4 Φεβρουαρίου, ανήκουν στο προηγούμενο έτος.

Peach Blossom - Ακαδημαϊκή Επιτυχία
2η Μέθοδος

Μια άλλη απλή μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε το Ανάκτορο του Ανέμου (Xun) του σπιτιού. Το Ανάκτορο του Ανέμου στο Luo Shu είναι το Άστρο 4 που είναι υπεύθυνο για την Ακαδημαϊκή Επιτυχία και βρίσκετε στα Νοτιοανατολικά.