Επαγγελματικό Σεμινάριο Master Feng Shui Seminar

Master Feng Shui Seminar


Online Πρόγραμμα Σεμιναρίων Φενγκ Σούι
Classroom Πρόγραμμα Σεμιναρίων Φενγκ Σούι


Βάζοντας μαζί τις δεξιότητές σας και τις γνώσεις σας ως μελλοντικού επαγγελματία συμβούλου, το Επαγγελματικό Σεμινάριο Master Feng Shui Practitioner Training Seminar (Κατάρτιση Επαγγελματιών Συμβούλων Feng Shui) περιλαμβάνει την πρακτική εφαρμογή της γνωμοδότησης του Feng Shui.


  Περιεχόμενα Σεμιναρίου:

 • Θα μάθετε από το πώς να επιλέξετε ένα οικόπεδο βάσει των εδαφικών σχηματισμών (μορφές) σε σχέση με τον προσανατολισμό του κτιρίου που θα χτιστεί εκεί και τους ανθρώπους που θα κατοικίσουν ή θα εργαστούν στον χώρο αυτό
 • Αρχιτεκτονικό σχέδιο και δομή του κτιρίου βάσει του εξωτερικού περιβάλλοντος και των Ιπτάμενων Άστρων
 • Πώς να κάνετε μια επιτυχημένη μελέτη Feng Shui εξετάζοντας τις ανάγκες που έχουν τα άτομα που θα κατοικίσουν ή θα εργαστούν στον χώρο αυτό
 • Εξωτερικές και εσωτερικές μορφές
 • Η χρήση του Luo Pan
 • Ακήσεις - Μελέτες... κλπ.

  Στο σεμινάριο (32 Διδακτικές Ώρες) θα διδαχτείτε:

 1. Πώς να επιλέξετε ένα οικόπεδο βάσει των εδαφικών σχηματισμών (μορφές) σε σχέση με τον προσανατολισμό του κτιρίου που θα χτιστεί εκεί και τους ανθρώπους που θα κατοικίσουν ή θα εργαστούν στον χώρο αυτό.

 2. Αρχιτεκτονικό σχέδιο και δομή του κτιρίου βάσει του εξωτερικού περιβάλλοντος και των Ιπτάμενων Αστρων.
  Πώς να κάνετε μια επιτυχημένη μελέτη Feng Shui εξετάζοντας τις ανάγκες που έχουν τα άτομα που θα κατοικίσουν ή θα εργαστούν στον χώρο αυτό.
  Εξωτερικές και εσωτερικές μορφές.
  Η χρήση του Luo Pan.
  Ασκήσεις-Μελέτες.
  Το Σεμινάριο αυτό είναι επίσης κατάλληλο για Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς και Διακοσμητές.

 3. Business Feng Shui: Η επαγγελματική μέθοδος εφαρμογής του Feng Shui για επαγγελματικούς χώρους, η οποία είναι τελείως διαφορετική από αυτή των σπιτιών.

 4. Water Methods: στην τεχνική αυτή θα μάθετε πώς να ενεργοποιείτε αποτελεσματικά τα Άστρα με την τοποθέτηση εξωτερικού νερού σε σχέση με την πόρτα.
  Δεν αρκεί η απλή τοποθέτηση νερού για την ενεργοποίηση ενός άστρου, θα πρέπει να βρίσκετε σε καλή θέση μέσα στο ανάκτορο και να επικοινωνεί με το facing της πόρτας.
  Κατάλληλα και ακατάλληλα facing.

 5. Xuan Kong Da Gua: με την τεχνική αυτή θα καταλάβετε γιατί κάποιες φορές το feng shui δεν δουλεύει μετά από ενεργοποίηση.
  Παράλληλα, θα εξασκηθείτε στη σωστή χρήση του Luo Pan και θα αποκτήσετε μεγαλύτερη εμπειρία μέσα από ασκήσεις και μελέτες που γίνονται κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Στο Σεμινάριο αυτό υπάρχουν Πρακτικές Εφαρμογές που δεν υπάρχουν στα Σεμινάρια Φενγκ Σούι FSRC Modules 1-4 και στα Μαθήματα Αλληλογραφίας.


Εξέταση της Μορφής - Εδαφικοί Σχηματισμοί

Το εξωτερικό περιβάλλον είναι υπεύθυνο για την συμπεριφορά των Ιπτάμενων Αστρων, ενεργοποιούνται ή απενεργοποιούνται από τη μορφή.
Κατηγοριοποίηση της μορφής βάσει των Εννέα Αστρων.
Γνωρίζοντας την μορφή, τα βουνά, τα κτίρια, τους δρόμους και τα στοιχεία τους, θα ξέρετε πώς να επιλέξετε το σημείο εκείνο και τον προσανατολισμό που θα δώσετε στο κτίριο.

Αρχιτεκτονικό Σχέδιο - Σχήμα

Το Αρχιτεκτονικό σχήμα του κτιρίου, εξωτερική μορφή και σχεδιασμός σε συνδυασμό με τα Ιπτάμενα Αστρα.

Εξωτερική Διαμόρφωση - Μορφή

Διαμόρφωση και σχεδιασμός του εξωτερικού περιβάλλοντος χώρου. Εξωτερική είσοδος, μονοπάτια, κήπος, τοποθέτηση νερού.

Εσωτερική Διαμόρφωση - Κάτοψη

Δουλεύοντας με την κάτοψη, επιλέγουμε τους χώρους του σπιτιού βάσει των Ιπτάμενων Αστρων. Είσοδος, εσωτερικοί διάδρομοι, πόρτες και παράθυρα. Εσωτερική διακόσμηση, χρώματα και σχήματα.

Η Χρήση του Luo Pan

Πρακτική εφαρμογή της χρήσης του Luo Pan.

Κόστος Σεμιναρίου: 1000 €
Σε όλους τους μαθητές χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης - Certificate of Attendance - υπογεγραμμένο από τον Master Joseph Yu
οι μαθητές αποκτούν πρόσβαση στην Ομάδα FSRC Master Seminar στο Facebook για περαιτέρω Εκπαιδευτική Υποστήριξη
και καταχωρούνται με τη φωτογραφία τους στη σελίδα FSRC Σύμβουλοι Φενγκ Σούι της Σχολής.


Για περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάριο, επικοινωνήστε μαζί μου στα τηλέφωνα: 211-4002615, 6977-210817
Οι τιμές των σεμιναρίων δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ +24%