Άρης Νιζάμης Ze Ri Σύμβουλος Φενγκ Σούι

Άρης Νιζάμης

Σύμβουλος Ze Ri
Επιλογής Ημερομηνίας


Βιογραφικό:

Γεννήθηκα στην Καβάλα το 1984.
Το 2003 αποφοίτησα από το Τμήμα Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων του ΟΑΕΔ Καβάλας.

Αν και εργάστηκα μετά την αποφοίτηση από το ΟΑΕΔ Καβάλας ως συντηρητής μηχανημάτων σε βιομηχανία ρούχων, δεν ήταν στην πραγματικότητα αυτό που πραγματικά ήθελα.

2004-2007 - Παρακολούθησα μαθήματα χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας.
Εργάστηκα ως Διαφημιστής, Διανομέας εφημερίδων, Δημόσιες Σχέσεις και Μουσικός Παραγωγός, στην εφημερίδα / ραδιόφωνο Ενήμερος στην πόλη της Καβάλας.
Διαφημιστής και Μουσικός Παραγωγός στο Ραδιόφωνο Μακεδώνισα στην Καβάλα.
Διαφημιστής και Δημόσιες Σχέσεις στο Ραδιόφωνο Ακρόαμα στην Καβάλα.

Εργάστηκα ως DJ (2007-2011) σε Cafe-Bar στην Καβάλα.

Το 2011 μετακόμισα Αθήνα και εργάστηκα ως ανεξάρτητος συνεργάτης στην εταιρία Ferendi Fashion Watches.

Από το 2016 έως σήμερα, εργάζομαι στα Ιατρικά Κέντρα Medi Jeunesse στον Πειραιά ως Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων (promotion).


Η πρώτη επαφή με το Feng Shui:

Η πρώτη μου επαφή με το Φενγκ Σούι ήταν το 2012, όταν είχα δει σε σπίτι φίλης που το είχε γεμίσει τότε με διάφορα "αντικείμενα φενγκ σούι", βούδες, δράκοι και χελώνες για χρήματα, πάπιες μανδαρίνοι για την ομόνοια στο ζευγάρι, πίνακες με παιώνιες για την καριέρα, καθώς και κρεμασμένα φυτά σε κάθε γωνία από τις κολόνες του σπιτιού της.

Εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ τότε μπορώ να πω, που ζήτησα από την φίλη μου, να μου δανείσει τα βιβλία της έτσι ώστε να μπορέσω να εφαρμόσω το φενγκ σούι και στο δικό μου σπίτι.

Για έναν χρόνο είχα αγοράσει ότι βιβλίο υπήρχε στα βιβλιοπωλεία σχετικά με το φενγκ και είχα βάλει σε εφαρμογή ότι πρακτικές εφαρμογές αναφερόταν σε αυτά τα βιβλία.

Είχα μετατρέψει τότε το σπίτι σαν εκθεσιακό χώρο, ο οποίος όμως περισσότερο θύμιζε σαν κινέζικος ναός.
Για διάστημα περισσότερο από 2 χρόνια, δεν είδα κάποιες σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, στα οικονομικά, στις σχέσεις, κλπ.

Μέσα στο 2014 και ενώ έψαχνα στο ίντερνετ να βρω διάφορες τεχνικές φενγκ σούι για βελτίωση των οικονομικών, έπεσα στην σελίδα astrofengshui.gr του δασκάλου μου και άρχισα να διαβάζω τις ετήσιες συμβουλές των ιπτάμενων άστρων που έδινε για το 2014.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά τον δάσκαλό μου Τάκη Καραγιαννόπουλο, που τόσο απλόχερα μοιράζει τις γνώσεις του και είναι πάντα κοντά στον μαθητή όταν αυτός τον έχει ανάγκη.

Τότε ήταν που πραγματικά συνειδητοποίησα ότι το φενγκ σούι δεν είναι πανάκια και καθόλου εύκολο.
Θυμάμαι στις ετήσιες συμβουλές που έδινε εξέταζε με αναλυτικό τρόπο το ετήσιο άστρο της κάθε κατεύθυνσης με υποδείξεις για την ενεργοποίησή του.
Στις μέρες που ακολούθησαν, διάβασα κάθε άρθρο που είχε στην σελίδα του.
Έτσι συνειδητοποίησα τότε και σκέφτηκα, ότι για να δίνει τόσες πολλές γνώσεις στην ιστοσελίδα του, η γνώση του φενγκ σούι είναι πολύ ποιο βαθιά.

Αποφάσισα έτσι να ξεκινήσω με τα μαθήματα αλληλογραφίας φενγκ σούι, και στην συνέχεια παρακολούθησα και τα σεμινάρια.
Πραγματικά μπορώ να πω με σιγουριά ότι είδα σημαντικές αλλαγές τόσο στα επαγγελματικά μου, όσο στα οικονομικά και τις σχέσεις.

Αυτό που με κέρδισε πραγματικά, που αγαπώ, το εφαρμόζω και είδα πραγματικά αποτελέσματα, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι η Επιλογή Ημερομηνίας (Ze Ri).

Μέσω των σεμιναρίων Ze Ri Xuan, είδα την μαγευτική πλευρά του Φενγκ Σούι.
Έκτοτε, ασχολούμαι και επαγγελματικά με την έκδοση προσωπικών Ευνοϊκών Ημερομηνιών για κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί άμεσα αποτελέσματα σε θέματα,
Επαγγελματικά, Οικονομικά, Καριέρας, Σχέσεων, Γάμου, Έναρξη Δραστηριότητας, Πρόσληψη κατάλληλου προσωπικού, Υπογραφή Συμβολαίων, Αγορές και Πωλήσεις, Νομικά θέματα, κλπ.

Επικοινωνήστε μαζί μου, για όποιες πληροφορίες θέλετε σχετικά με την Επιλογή Ευνοϊκών Ημερομηνιών. Θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω και μαζί να βρούμε τις λύσεις που θέλετε.


  Σπουδές Feng Shui

  Επικοινωνία

  6940 82 0011

  e-mail

  Web-Page

 


Share