Δωρεάν ΜαθήματαΠρέπει να μελετήσει κανείς πολλά για να ξέρει λίγα

 
Συμβουλές Φενγκ Σούι Ιανουάριος 2021 Ενεργοποίηση Άστρων Feng Shui

 

Μήνας 12ος Ji Chou 己丑
Έναρξη Μήνα 5 Ιανουαρίου 05:24
Τέλος Μήνα 3 Φεβρουαρίου 16:59

Η έναρξη του Μήνα στο Κινέζικο Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia 夏历, γνωστό και ως το -Ημερολόγιο των 10 Χιλιάδων Ετών 万年历-, είναι τελείως διαφορετικό από το δικό μας Δυτικό -Γρηγοριανό- Ημερολόγιο.

Σε αντίθεση με το Κινεζικό Σεληνιακό Ημερολόγιο, το Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia, είναι ένα Ημερολογιακό Σύστημα, βασισμένο σε έναν κύκλο 60 Ετών, χρησιμοποιώντας τους 10 Ουράνιους Κλάδους (Tian Gan 天干) σε συνδυασμό με τα 12 Γήινα Κλωνάρια (Di Zhi 地支).
Η έναρξη του Νέου Έτους στο Ηλιακό Ημερολόγιο του Feng Shui, υπολογίζεται όταν ο Ήλιος βρίσκεται στις 315º που σηματοδοτεί τον Eρχομό της Άνοιξης, συνήθως 3-5 Φεβρουαρίου και ονομάζεται Li Chun 立春, (Αρχή της Άνοιξης).

Ο Ιανουάριος είναι ο 12ος και ο τελευταίος Μήνας στο Κινέζικο Σεληνιακό Ημερολόγιο, ξεκινάει 5 Ιανουαρίου στις 05:24 ώρα Ελλάδας.

Όπως και τα Ετήσια Άστρα επηρεάζουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις μέσα στο Έτος που διανύουμε, έτσι και τα Μηνιαία Άστρα με τη σειρά τους επηρεάζουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις μέσα στον Μήνα.

Χρησιμοποιώντας τους χώρους αυτούς, ή και εισάγοντας ένα μικρό σιντριβάνι ενεργοποιούμε τα Άστρα.
Όταν υπάρχει άνοιγμα σε αυτές τις κατευθύνσεις, π.χ. μία πόρτα ή ένα παράθυρο, τα Άστρα αυτά είναι ποιο δυνατά, αν δεν υπάρχει άνοιγμα, τα Άστρα είναι λιγότερα αποτελεσματικά, αλλά επίσης μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε.

 

Μηνιαίος Χάρτης Άστρων
5 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου
Συμβουλές Φενγκ Σούι Ιπτάμενα Άστρα Νοεμβρίου 2020

 

Wealth Star στο Xun 巽
SE2 : 127.5º - 142.5º
Άστρο Πλούτου, Οικονομικής Ανόδου και Ευκαιριών στην Δουλειά, κατάλληλο για άτομα που έχουν Διευθυντική Θέση ή δική τους δουλειά.
Ενεργοποιήστε το Άστρο χρησιμοποιώντας ένα μικρό σιντριβάνι, ή χρησιμοποιήστε τον χώρο για αρκετή ώρα την ημέρα.
-Αν και στα Νοτιοανατολικά υπάρχει το Μηνιαίο Άστρο 5 Γη, δεν δημιουργεί πρόβλημα μιας και σε αυτήν την κατεύθυνση βρίσκεται το Ετήσιο Άστρο 6 Μέταλλο που είναι η φυσική θεραπεία του 5 Γη.-

 

Treasure Star στο Bing 丙
S1 : 157.5º - 172.5º
Το Άστρο Treasure Star μπορεί να βοηθήσει σε Νέες Ιδέες, Ευκαιρίες και καλή Τύχη, να έχουμε την Υποστήριξη από άτομα μου θέλουμε την βοήθεια τους, για καινούργια Ξεκινήματα στη δουλειά, Εύρεση νέας δουλειάς, για Διάβασμα, ή Συγγραφή Βιβλίων.

 

Five Prosperity Star στο Shen 申
SW3 : 232.5º - 247.5º
Το Άστρο Five Prosperity μπορεί να βοηθήσει την οικογένεια σε θέματα, Υγείας, Αγάπης, Ομόνοιας, Ευτυχίας, Τύχης και Οικονομικής Ευημερίας.
Ενεργοποιήστε το Άστρο χρησιμοποιώντας ένα μικρό σιντριβάνι, ή χρησιμοποιήστε τον χώρο για αρκετή ώρα την ημέρα.

 

Monthly Virtue Star στο Geng 庚
W1 : 247.5º - 262.5º
Το Άστρο Monthly Virtue μπορεί να φέρει Ευτυχία, Υγεία και Ασφάλεια, φέρνει Βοήθεια σε περίπτωση δυσκολιών, φέρνει Καλοσύνη και Συμπόνια, Βοηθά τους φτωχούς και τα παιδιά.
Ενεργοποιήστε το Άστρο με ένα μικρό σιντριβάνι, ή χρησιμοποιήστε τον χώρο για αρκετή ώρα την ημέρα.

 

Heavenly Virtue Star στο Geng 庚
W1 : 247.5º - 262.5º
Άστρο της Αρετής, φέρνει την Ουράνια Τύχη και άτομα βοηθούς σε περιόδους ανάγκης, επίσης βοηθά την οικογένεια να είναι υγιής και μονοιασμένοι.
Ενεργοποιήστε το Άστρο με ένα μικρό σιντριβάνι, ή χρησιμοποιήστε τον χώρο για αρκετή ώρα την ημέρα.

 

Heavenly Doctor Star στο Zi 子
N2 : 352.5º - 7.5º
Ουράνιος Γιατρός Ιανουάριος 2021

Το Άστρο Heavenly Doctor (Ουράνιος Γιατρός), είναι το Άστρο της Υγείας, της Θεραπείας και της γρήγορης ανάρρωσης.
Ο Ουράνιος Γιατρός υπολογίζεται από τον Μήνα Γέννησης του ατόμου. Βρείτε εδώ σε ποιον Μήνα γεννηθήκατε.

Για τα άτομα που έχουν Γεννηθεί από 5 Ιανουαρίου έως 4 Φεβρουαρίου, (Chou 丑, Μήνας του Βοδιού), ο Προσωπικός σας Ουράνιος Γιατρός βρίσκεται στην κατέυθυνση Zi 子, N2.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο το Βουνό που βρίσκεται ο Ουράνιος Γιατρός σας, να καθίσετε ή να κοιμηθείτε εκεί για γρήγορη ανάρρωση, όσο και να επιλέξετε και τις προσωπικές σας Ημέρες του Ουράνιου Γιατρού σας μέσα στο Έτος για να, π.χ. να ξεκινήσετε μια θεραπευτική αγωγή, να κάνετε επίσκεψη σε γιατρό, και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με την υγεία και την θεραπεία.

Βρείτε στο Δωρεάν Ημερολόγιο Na Yin 2021 τις ημέρες του προσωπικού σας Ουράνιου Γιατρού.

Αποφύγετε να καθίσετε ή να κοιμηθείτε στην προσωπική σας κατεύθυνση του Ουράνιου Γιατρού όταν στην κατεύθυνση αυτή βρίσκονται τα Ετήσια Άστρα 2, 5 και 3.

 

Qi Activating | Ενεργοποίηση του Qi
Ενεργοποίηση του Qi Ιανουάριος 2021 - Qi Activating

* Μπορείτε να επιλέξετε τις Ευνοϊκές Ημέρες από το Άστρο Happy Spirit, ή τις Ευνοϊκές Ημέρες από το Dong Gong για την Ημέρα Ενεργοποίησης του Qi για καλύτερα αποτελέσματα.

Μέσα στο έτος που διανύουμε υπάρχει μια συγκεκριμένη στιγμή, ένα διάστημα 14-15 ημερών, όπου ο Ήλιος έρχεται στο Facing Βουνό και η Σελήνη στο Sitting Βουνό της οικίας μας ή του επαγγελματικού μας χώρου.
Αυτό το διάστημα είναι ευνοϊκό να κάνουμε μια μικρή ανακαίνιση στον χώρο, να το βάψουμε, να κάνουμε μια γενική καθαριότητα, να διοργανώσουμε ένα πάρτι, ή να κάνουμε τα εγκαίνια σε έναν επαγγελματικό χώρο, έτσι ώστε να ενεργοποιηθούν όλα τα Ορεινά και τα Υδάτινα Άστρα του χώρου.

Η Sun Formula (Φόρμουλα του Ήλιου 太陽到山) βασίζεται στο Facing Βουνό της οικίας ή του επαγγελματικού μας χώρου ενεργοποιώντας τα οικονομικά.
-με Facing στο Gui 癸 N3 (7.5º-22.5º) από 5 έως 19 Ιανουαρίου
-με Facing στο Zi 子 N2 (352.5º-7.5º) από 20 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου

(Χώροι με Facing προσανατολισμό στο Βουνό 甲 Jia δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Φόρμουλα του Ήλιου για το 2020, μιας και το Βουνό 甲 Jia, συγκρούεται με τον Ετήσιο Κλάδο 庚 Geng.)

Η Moon Formula (Φόρμουλα της Σελήνης 太陰到山) βασίζεται στο Sitting Βουνό της οικίας ή του επαγγελματικού μας χώρου ενεργοποιώντας την υγεία και τις σχέσεις.
-με Sitting στο Gui 癸 N3 (7.5º-22.5º) από 5 έως 19 Ιανουαρίου
-με Sitting στο Chou 丑 NE1 (22.5º-37.5º) από 20 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου

Μπορείτε χρησιμοποιήσετε και τις δύο φόρμουλες μέσα στο έτος για την ενεργοποίηση του Qi.

 

Happy Spirit
Happy Spirit - Qi Activating

Το Άστρο Happy Spirit είναι ένα πολύ ευνοϊκό Άστρο, κυβερνά συγκεκριμένες ημέρες μέσα στον Μήνα και είναι κατάλληλο για: υπογραφή σημαντικών εγγράφων, πρόσληψη προσωπικού στην δουλειά, έναρξη δραστηριότητας, εγκαίνια, ρυθμίσεις σε οτιδήποτε θέλετε, αγορές, πωλήσεις, και οτιδήποτε θεωρείτε για εσάς σημαντικό έτσι ώστε να έχει μια καλή μελλοντική εξέλιξη.

 

Dong Gong
Dong Gong - Qi Activating

Το Dong Gong δεν είναι κάποιο άστρο, εξετάζει και μας δείχνει το πόσο δυνατό είναι το Qi της συγκεκριμένης ημέρας.

Χρησιμοποιείται για κάθε είδους δουλειά που θέλουμε, ή θεωρούμε εμείς σημαντική, από αγορές διαφόρων πραγμάτων για το σπίτι, κλείσιμο δουλειάς, επίσκεψη σε γιατρό, έναρξη θεραπείας, τοποθέτηση θεραπειών στο σπίτι και στον επαγγελματικό χώρο, κλπ.

*Οι μέρες σημειωμένες με κόκκινο χρώμα είναι οι ποιο δυνατές Ημέρες του Μήνα.

 

Πίνακας Εύρεσης Ζωδίου Γέννησης
Κινέζικη Αστρολογία και Κινέζικο Ωροσκόπιο Ζωδίων

Το Νέο Έτος Φενγκ Σούι στο Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia 夏历 , ξεκινάει 3-4 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο.
Αν έχετε γεννηθεί πριν τις 4 Φεβρουαρίου, ανήκετε στο προηγούμενο έτος.

Αν έχετε γεννηθεί μεταξύ 2 έως 5 Φεβρουαρίου, βρείτε εύκολα σε ποιο Ζώδιο του Κινέζικου Ωροσκοπίου ανήκετε, για εύκολο και ακριβή υπολογισμό.


Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα | Ιανουάριος 2021
5 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου
Φενγκ Σούι Ιπτάμενα Άστρα Νοέμβριος 2020 Flying Stars Feng Shui

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα είναι οι Ουράνιοι Επισκέπτες στο Φενγκ Σούι και θεωρούνται οι Ενεργοποιητές των Ιπτάμενων Άστρων του Χάρτη της οικίας μας, ή του επαγγελματικού μας χώρου.
Τα Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα με την σειρά τους, συνδυάζονται με τα Ετήσια Άστρα του χώρου και μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια ανενεργούς συνδυασμούς.

Όταν δυο ίδια Άστρα, Ετήσιο με Μηνιαίο συναντιόνται, τότε ο τομέας αυτός ενισχύεται διπλά από την φύση και τις θετικές, ή αρνητικές, ιδιότητες του Άστρου.
Για τον Μήνα Ιανουάριο 2021 ξεχωρίζουν δύο πολύ ευνοϊκοί συνδυασμοί.
1) 1 Ετήσιο με 9 Μηνιαίο στα Βορειοανατολικά (άθροισμα 10)
2) 8 Ετήσιο με 7 Μηνιαίο στα Βορειοδυτικά (άθροισμα 15)

Για την Ενεργοποίηση των Ετήσιων-Μηνιαίων Άστρων, χρησιμοποιείστε τους Πίνακες He Tu 河圖 για καλύτερα αποτελέσματα.

 

Αξιοσημείωτοι Συνδυασμοί

Βορειοδυτικά: ένας πολύ ευνοϊκός τομέας με άθροισμα 15, κατάλληλος για όλα τα επαγγέλματα και τα εμπορικά καταστήματα, επίσης κατάλληλος χώρος ειδικά σε θέματα υγείας.
Χρησιμοποιείστε τον χώρο -αν είναι εφικτό-, εισάγοντας ένα σιντριβάνι και τον Πίνακα He Tu Φωτιάς για να ενεργοποιήσετε και να ενισχύσετε το Ετήσιο Άστρο 8 που με τη σειρά του θα ενισχύσει ενεργοποιώντας το Μηνιαίο Άστρο 7.

Βορειοανατολικά: ένας πολύ ευνοϊκός τομέας με άθροισμα 10. Αν και τα δύο αυτά Άστρα αποτελούν σύγκρουση μέσω του στοιχείου τους (1 Νερό - 9 Φωτιά), είναι ο ποιο ευνοϊκός συνδυασμός γιατί αποτελούν την τέλεια ένωση Άνδρα-Γυναίκας. Επίσης τα Τρίγραμμα Kan και Li που αντιπροσωπεύουν τα δύο αυτά Άστρα, είναι σε τέλεια αρμονία στο Xian Tian και στο Hou Tian Ba Gua.
Eυνοϊκός τομέας κατάλληλος για δουλειές που απαιτούν ιδέες, σχεδιασμό, δημιουργικότητα και συγγραφή βιβλίων.
Χρησιμοποιείστε τον χώρο, -αν είναι εφικτό-, εισάγοντας Πίνακες He Tu Γης και Μετάλλου για να ενεργοποιήσετε και να ενισχύσετε τα Άστρα 1-9.

Δυτικά: επίσης ένας πολύ ευνοϊκός τομέας κατάλληλος για όσοι θέλουν φήμη και αναγνώριση στη δουλειά τους.
Χρησιμοποιείστε τον χώρο, -αν είναι εφικτό-, εισάγοντας ένα σιντριβάνι και τον Πίνακα He Tu Ξύλου (αν είναι δυνατόν στο 1ο Βουνό) για να ενεργοποιήσετε και να ενισχύσετε τα Άστρα 9-8.
Επίσης τα Άστρα Monthly Virtue Star και Heavenly Virtue Star στο 1ο Βουνό (Geng 庚) του Δυτικού τομέα ενισχύει περισσότερο τις ιδιότητες των 9 Άστρων 9-8.
Επίσης δώστε ιδιαίτερη προσοχή, αν στον Δυτικό τομέα είναι ο ηλεκτρικός πίνακας, ή ηλεκτρική κουζίνα, μιας και υπάρχει ο κίνδυνος, βραχυκυκλώματος και φωτιάς.

Νοτιοδυτικά: όχι και τόσο ευνοϊκός τομέας για τον Μήνα Ιανουάριο, κατάλληλος μόνο για τους καλλιτέχνες, δασκάλους, ηθοποιούς, εμπορικά κατάστημα ρούχων και αξεσουάρ, οίκους αισθητικής και συγγραφείς βιβλίων.
Χρησιμοποιείστε τον χώρο μόνο αν η δουλειά σας έχει σχέση με τα παραπάνω προαναφερόμενα επαγγέλματα, εισάγοντας ένα σιντριβάνι και τον Πίνακα He Tu Φωτιάς για να ενεργοποιήσετε και να ενισχύσετε το Άστρο Ξύλου 4 και να απενεργοποιήσετε το Άστρο 3.
Επίσης δώστε ιδιαίτερη προσοχή, αν στον Νοτιοδυτικό τομέα είναι είναι κύρια είσοδος, ή, η κρεβατοκάμαρά σας μιας και τα Άστρα 3-4 μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού και ερωτικά ξεπορτίσματα και χωρισμό. Χρησιμοποιείστε τον Πίνακα He Tu Φωτιάς για να απενεργοποιήσετε τις αρνητικές ιδιότητες των 4-3.
Αν είστε ελεύθεροι και θέλετε μια σχέση, τότε, χρησιμοποιείστε άφοβα τον Νοτιοδυτικό τομέα ενεργοποιώντας τον με νερό και ένα Πίνακα He Tu Φωτιάς

Νοτιοανατολικά: κατάλληλος τομέας για άτομα διευθυντές, ιδιοκτήτες καταστημάτων και των σωμάτων ασφαλείας.
Αν και επηρεάζει όλη την κατεύθυνση του Νοτιοανατολικού τομέα, εντούτοις μόνο το 1ο και 2ο Βουνό από 112.5 έως 142.5 μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Χρησιμοποιείστε τον χώρο εισάγοντας ένα Πίνακα He Tu Γης για να ενεργοποιήσετε και να ενισχύσετε το Άστρο 6. Μην ανησυχείτε για το Μηνιαίο Άστρο 5, το Ετήσιο Άστρο 6 είναι η φυσική θεραπεία του 5.

Βόρεια: τομέας απώλειας, κλεψιάς, χάσιμο χρημάτων, ατυχημάτων, καβγάδων και χωρισμού. Ο συνδυασμός 3-2 είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος για εγκύους.
Μην χρησιμοποιείτε -αν είναι εφικτό- τον χώρο και χρησιμοποιείστε στοιχεία Φωτιάς και Μετάλλου.

Ανατολικά και Νότια: αποφύγετε να χρησιμοποιείστε αυτές του δύο κατευθύνσεις αν είναι εφικτό και κλείστε μπαλκονόπορτες και παράθυρα και χρησιμοποιείστε ένα Πίνακα He Tu Μετάλλου σε κάθε τομέα.


Σχετικά links
00000