Δωρεάν ΜαθήματαΠρέπει να μελετήσει κανείς πολλά για να ξέρει λίγα

 
Συμβουλές Φενγκ Σούι Δεκεμβρίου 2020 Ενεργοποίηση Άστρων Feng Shui

 

Μήνας 11ος Wu Zi 戊子
Έναρξη Μήνα 6 Δεκεμβρίου 18:10
Τέλος Μήνα 5 Ιανουαρίου 05:24

Η έναρξη του Μήνα στο Κινέζικο Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia 夏历, γνωστό και ως το -Ημερολόγιο των 10 Χιλιάδων Ετών 万年历-, είναι τελείως διαφορετικό από το δικό μας Δυτικό -Γρηγοριανό- Ημερολόγιο.

Σε αντίθεση με το Κινεζικό Σεληνιακό Ημερολόγιο, το Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia, είναι ένα Ημερολογιακό Σύστημα, βασισμένο σε έναν κύκλο 60 Ετών, χρησιμοποιώντας τους 10 Ουράνιους Κλάδους (Tian Gan 天干) σε συνδυασμό με τα 12 Γήινα Κλωνάρια (Di Zhi 地支).
Η έναρξη του Νέου Έτους στο Ηλιακό Ημερολόγιο του Feng Shui, υπολογίζεται όταν ο Ήλιος βρίσκεται στις 315º που σηματοδοτεί τον Eρχομό της Άνοιξης, συνήθως 3-5 Φεβρουαρίου και ονομάζεται Li Chun 立春, (Αρχή της Άνοιξης).

Ο Δεκέμβριος είναι ο 11ος Μήνας στο Κινέζικο Ημερολόγιο και ξεκινάει 6 Δεκεμβρίου στις 18:10 ώρα Ελλάδας.

Όπως και τα Ετήσια Άστρα επηρεάζουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις μέσα στο Έτος που διανύουμε, έτσι και τα Μηνιαία Άστρα με τη σειρά τους επηρεάζουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις μέσα στον Μήνα.

Χρησιμοποιώντας τους χώρους αυτούς, ή και εισάγοντας ένα μικρό σιντριβάνι ενεργοποιούμε τα Άστρα.
Όταν υπάρχει άνοιγμα σε αυτές τις κατευθύνσεις, π.χ. μία πόρτα ή ένα παράθυρο, τα Άστρα αυτά είναι ποιο δυνατά, αν δεν υπάρχει άνοιγμα, τα Άστρα είναι λιγότερα αποτελεσματικά, αλλά επίσης μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε.

Συμβουλές Φενγκ Σούι Ιπτάμενα Άστρα Νοεμβρίου 2020

 


Wealth Star στο Shen 申
SW3 : 232.5º - 245.5º
Άστρο Πλούτου, Οικονομικής Ανόδου και Ευκαιριών στην Δουλειά, κατάλληλο για άτομα που έχουν Διευθυντική Θέση ή δική τους δουλειά.
Ενεργοποιήστε το Άστρο χρησιμοποιώντας ένα μικρό σιντριβάνι, ή χρησιμοποιήστε τον χώρο για αρκετή ώρα την ημέρα.

 

Treasure Star στο You 酉
W2 : 262.5º - 277.5º
Το Άστρο Treasure Star μπορεί να βοηθήσει σε Νέες Ιδέες, Ευκαιρίες και καλή Τύχη, να έχουμε την Υποστήριξη από άτομα μου θέλουμε την βοήθεια τους, για καινούργια Ξεκινήματα στη δουλειά, Εύρεση νέας δουλειάς, για Διάβασμα, ή Συγγραφή Βιβλίων.

 

Five Prosperity Star στο Si 巳
SE3 : 142.5º - 157.5º
*Για τον Μήνα Δεκέμβριο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Άστρο Five Prosperity Star μιας και στην κατεύθυνση αυτή βρίσκεται το Jie Sha.*
Το Άστρο Five Prosperity μπορεί να βοηθήσει την οικογένεια σε θέματα, Υγείας, Αγάπης, Ομόνοιας, Ευτυχίας, Τύχης και Οικονομικής Ευημερίας.
Ενεργοποιήστε το Άστρο χρησιμοποιώντας ένα μικρό σιντριβάνι, ή χρησιμοποιήστε τον χώρο για αρκετή ώρα την ημέρα.

 

Monthly Virtue Star στο Ren 壬
N1 : 337.5º - 352.5º
Το Άστρο Monthly Virtue μπορεί να φέρει Ευτυχία, Υγεία και Ασφάλεια, φέρνει Βοήθεια σε περίπτωση δυσκολιών, φέρνει Καλοσύνη και Συμπόνια, Βοηθά τους φτωχούς και τα παιδιά.
Ενεργοποιήστε το Άστρο με ένα μικρό σιντριβάνι, ή χρησιμοποιήστε τον χώρο για αρκετή ώρα την ημέρα.

 

Heavenly Virtue Star στο Xun 巽
SE2 : 127.5º - 142.5º
Άστρο της Αρετής, φέρνει την Ουράνια Τύχη και άτομα βοηθούς σε περιόδους ανάγκης, επίσης βοηθά την οικογένεια να είναι υγιής και μονοιασμένοι.
Ενεργοποιήστε το Άστρο με ένα μικρό σιντριβάνι, ή χρησιμοποιήστε τον χώρο για αρκετή ώρα την ημέρα.

 

Heavenly Doctor Star στο Hai 亥
NW3 : 322.5º - 337.5º
Feng Shui Heavenly Doctor Star 2020

Το Άστρο Heavenly Doctor (Ουράνιος Γιατρός), είναι το Άστρο της Υγείας, της Θεραπείας και της γρήγορης ανάρρωσης.
Ο Ουράνιος Γιατρός υπολογίζεται από τον Μήνα Γέννησης του ατόμου. Βρείτε εδώ σε ποιον Μήνα γεννηθήκατε.

Για τα άτομα που έχουν Γεννηθεί από 6 Δεκεμβρίου έως 5 Ιανουαρίου, (Zi 子, Μήνας του Ποντικού), ο Προσωπικός σας Ουράνιος Γιατρός βρίσκεται στην κατέυθυνση Ηαι 亥, NW3.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο το Βουνό που βρίσκεται ο Ουράνιος Γιατρός σας, να καθίσετε ή να κοιμηθείτε εκεί για γρήγορη ανάρρωση, όσο και να επιλέξετε και τις προσωπικές σας Ημέρες του Ουράνιου Γιατρού σας μέσα στο Έτος για να, π.χ. να ξεκινήσετε μια θεραπευτική αγωγή, να κάνετε επίσκεψη σε γιατρό, και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με την υγεία και την θεραπεία.

Βρείτε στο Δωρεάν Ημερολόγιο Na Yin 2021 τις ημέρες του προσωπικού σας Ουράνιου Γιατρού.

Αποφύγετε να καθίσετε ή να κοιμηθείτε στην προσωπική σας κατεύθυνση του Ουράνιου Γιατρού όταν στην κατεύθυνση αυτή βρίσκονται τα Ετήσια Άστρα 2, 5 και 3.

 

Qi Activating | Ενεργοποίηση του Qi
Ενεργοποίηση του Qi Δεκεμβρίου 2020 - Qi Activating

* Μπορείτε να επιλέξετε τις Ευνοϊκές Ημέρες από το Άστρο Happy Spirit, ή τις Ευνοϊκές Ημέρες από το Dong Gong για την Ημέρα Ενεργοποίησης του Qi για καλύτερα αποτελέσματα.

Μέσα στο έτος που διανύουμε υπάρχει μια συγκεκριμένη στιγμή, ένα διάστημα 14-15 ημερών, όπου ο Ήλιος έρχεται στο Facing Βουνό και η Σελήνη στο Sitting Βουνό της οικίας μας ή του επαγγελματικού μας χώρου.
Αυτό το διάστημα είναι ευνοϊκό να κάνουμε μια μικρή ανακαίνιση στον χώρο, να το βάψουμε, να κάνουμε μια γενική καθαριότητα, να διοργανώσουμε ένα πάρτι, ή να κάνουμε τα εγκαίνια σε έναν επαγγελματικό χώρο, έτσι ώστε να ενεργοποιηθούν όλα τα Ορεινά και τα Υδάτινα Άστρα του χώρου.

Η Sun Formula (Φόρμουλα του Ήλιου 太陽到山) βασίζεται στο Facing Βουνό της οικίας ή του επαγγελματικού μας χώρου ενεργοποιώντας τα οικονομικά.
-με Facing στο Gen 艮 NE2 (37.5º-52.5º) από 7 έως 21 Δεκεμβρίου
-με Facing στο Chou 丑 NE1 (22.5º-37.5º) από 22 Δεκεμβρίου έως 5 Ιανουαρίου

(Χώροι με Facing προσανατολισμό στο Βουνό 甲 Jia δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Φόρμουλα του Ήλιου για το 2020, μιας και το Βουνό 甲 Jia, συγκρούεται με τον Ετήσιο Κλάδο 庚 Geng.)

Η Moon Formula (Φόρμουλα της Σελήνης 太陰到山) βασίζεται στο Sitting Βουνό της οικίας ή του επαγγελματικού μας χώρου ενεργοποιώντας την υγεία και τις σχέσεις.
-με Sitting στο Ren 壬 N1 (337.5º-352.5º) από 7 έως 21 Δεκεμβρίου
-με Sitting στο Zi 子 NW3 (352.5º-7.5º) από 22 Δεκεμβρίου έως 5 Ιανουαρίου

Μπορείτε χρησιμοποιήσετε και τις δύο φόρμουλες μέσα στο έτος για την ενεργοποίηση του Qi.

 

Happy Spirit
Happy Spirit - Qi Activating

Το Άστρο Happy Spirit είναι ένα πολύ ευνοϊκό Άστρο, κυβερνά συγκεκριμένες ημέρες μέσα στον Μήνα και είναι κατάλληλο για: υπογραφή σημαντικών εγγράφων, πρόσληψη προσωπικού στην δουλειά, έναρξη δραστηριότητας, εγκαίνια, ρυθμίσεις σε οτιδήποτε θέλετε, αγορές, πωλήσεις, και οτιδήποτε θεωρείτε για εσάς σημαντικό έτσι ώστε να έχει μια καλή μελλοντική εξέλιξη.

 

Dong Gong
Dong Gong - Qi Activating

Το Dong Gong δεν είναι κάποιο άστρο, εξετάζει και μας δείχνει το πόσο δυνατό είναι το Qi της συγκεκριμένης ημέρας.

Χρησιμοποιείται για κάθε είδους δουλειά που θέλουμε, ή θεωρούμε εμείς σημαντική, από αγορές διαφόρων πραγμάτων για το σπίτι, κλείσιμο δουλειάς, επίσκεψη σε γιατρό, έναρξη θεραπείας, τοποθέτηση θεραπειών στο σπίτι και στον επαγγελματικό χώρο, κλπ.

*Οι μέρες σημειωμένες με κόκκινο χρώμα είναι οι ποιο δυνατές Ημέρες του Μήνα.

 

Πίνακας Εύρεσης Ζωδίου Γέννησης
Κινέζικη Αστρολογία και Κινέζικο Ωροσκόπιο Ζωδίων

Το Νέο Έτος Φενγκ Σούι στο Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia 夏历 , ξεκινάει 3-4 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο.
Αν έχετε γεννηθεί πριν τις 4 Φεβρουαρίου, ανήκετε στο προηγούμενο έτος.

Αν έχετε γεννηθεί μεταξύ 2 έως 5 Φεβρουαρίου, βρείτε εύκολα σε ποιο Ζώδιο του Κινέζικου Ωροσκοπίου ανήκετε, για εύκολο και ακριβή υπολογισμό.


Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα | Δεκέμβριος 2020
Φενγκ Σούι Ιπτάμενα Άστρα Νοέμβριος 2020 Flying Stars Feng Shui

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα είναι οι Ουράνιοι Επισκέπτες στο Φενγκ Σούι και θεωρούνται οι Ενεργοποιητές των Ιπτάμενων Άστρων του Χάρτη της οικίας μας, ή του επαγγελματικού μας χώρου.
Τα Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα με την σειρά τους, συνδυάζονται με τα Ετήσια Άστρα του χώρου και μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια ανενεργούς συνδυασμούς.

Όταν δυο ίδια Άστρα, Ετήσιο με Μηνιαίο συναντιόνται, τότε ο τομέας αυτός ενισχύεται διπλά από την φύση και τις θετικές, ή αρνητικές, ιδιότητες του Άστρου.
Για τον Μήνα Δεκέμβριο ξεχωρίζουν δύο πολύ ευνοϊκοί τομείς με διπλά Άστρα.
1) 8 Ετήσιο με 8 Μηνιαίο στα Βορειοδυτικά.
2) 9 Ετήσιο με 9 Μηνιαίο στα Δυτικά.

Για την Ενεργοποίηση των Ετήσιων-Μηνιαίων Άστρων, χρησιμοποιείστε τους Πίνακες He Tu 河圖 για καλύτερα αποτελέσματα.

 

Αξιοσημείωτοι Συνδυασμοί Δεκεμβρίου

Βορειοδυτικά: ένας πολύ ευνοϊκός τομέας κατάλληλος για όλους και ειδικά σε θέματα υγείας.
Χρησιμοποιείστε τον χώρο -αν είναι εφικτό-, εισάγοντας ένα σιντριβάνι και τον Πίνακα He Tu Φωτιάς για να ενεργοποιήσετε και να ενισχύσετε τα διπλά Γήινα Άστρα 8.

Δυτικά: πολύ ευνοϊκός τομέας κατάλληλος για όσοι θέλουν φήμη και αναγνώριση στη δουλειά τους.
Χρησιμοποιείστε τον χώρο, -αν είναι εφικτό-, εισάγοντας ένα σιντριβάνι και τον Πίνακα He Tu Γης για να ενεργοποιήσετε και να ενισχύσετε τα διπλά Άστρα Φωτιάς 9. Επίσης το Άστρο Treasure Star στο 2ο Βουνό του Δυτικού τομέα ενισχύει περισσότερο τις ιδιότητες των 9 Άστρων.
Γιατί πίνακα He Tu Γης στα διπλά Άστρα 9 και όχι Ξύλο, που ενισχύει την Φωτιά; γιατί το Στοιχείο της Φωτιάς στον τομέα εκεί είναι πάρα πολύ δυνατό, και θέλουμε μέσω του στοιχείου της Γης να ελαττώσουμε την επίδραση των 9.
Επίσης δώστε ιδιαίτερη προσοχή, αν στον Δυτικό τομέα είναι ο ηλεκτρικός πίνακας, ή ηλεκτρική κουζίνα, μιας και υπάρχει ο κίνδυνος, βραχυκυκλώματος και φωτιάς. Χρησιμοποιείστε τον Πίνακα He Tu Γης και γήινα χρώματα, όπως είναι το καφέ και το κίτρινο για να αποδυναμώσετε το στοιχείο της φωτιάς.

Βορειοανατολικά: ευνοϊκός τομέας κατάλληλος για δουλειές που απαιτούν ιδέες, σχεδιασμό, δημιουργικότητα και συγγραφή βιβλίων.
Χρησιμοποιείστε τον χώρο, -αν είναι εφικτό-, εισάγοντας ένα Πίνακα He Tu Ξύλου για να ενεργοποιήσετε και να ενισχύσετε τα διπλά Άστρα Νερού 1.
Γιατί πίνακα He Tu Ξύλου στα διπλά Άστρα 1 και όχι Μέταλλο, που ενισχύει το Νερό; γιατί το Στοιχείο του Νερού στον τομέα εκεί είναι πάρα πολύ δυνατό, και θέλουμε μέσω του στοιχείου του Ξύλου να ελαττώσουμε την επίδραση των 1.
Επίσης δώστε ιδιαίτερη προσοχή, αν στον Βορειοανατολικά τομέα είναι υπάρχουν σωληνώσεις νερού, μιας και υπάρχει ο κίνδυνος διαρροής νερού. Χρησιμοποιείστε τον Πίνακα He Tu Ξύλου και το πράσινο χρώμα για να αποδυναμώσετε το στοιχείο του νερού.

Νοτιοανατολικά: κατάλληλος τομέας για άτομα διευθυντές, ιδιοκτήτες καταστημάτων και των σωμάτων ασφαλείας. Αν και επηρεάζει όλη την κατεύθυνση του Νοτιοανατολικού τομέα, εντούτοις μόνο το 1o και 2o Βουνό από 112.5o έως 142.5o μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
Χρησιμοποιείστε τον χώρο εισάγοντας ένα σιντριβάνι και τον Πίνακα He Tu Γης για να ενεργοποιήσετε και να ενισχύσετε τα διπλά Μεταλλικά Άστρα 6.

Νοτιοδυτικά: ο τελευταίος ευνοϊκός τομέας για τον Μήνα Δεκέμβριο κατάλληλος για τους καλλιτέχνες, δασκάλους, ηθοποιούς, εμπορικά κατάστημα ρούχων και αξεσουάρ, οίκους αισθητικής και συγγραφείς βιβλίων.
Χρησιμοποιείστε τον χώρο μόνο αν η δουλειά σας έχει σχέση με τα παραπάνω προαναφερόμενα επαγγέλματα, -αν είναι εφικτό-, εισάγοντας ένα σιντριβάνι και τον Πίνακα He Tu Φωτιάς για να ενεργοποιήσετε και να ενισχύσετε τα διπλά Άστρα Ξύλου 4.
Γιατί πίνακα He Tu Φωτιάς στα διπλά Άστρα 4 και όχι Νερού, που ενισχύει το Ξύλο; γιατί το Στοιχείο του Ξύλου στον τομέα εκεί είναι πάρα πολύ δυνατό, και θέλουμε μέσω του στοιχείου της Φωτιάς να ελαττώσουμε την επίδραση των 4.
Επίσης δώστε ιδιαίτερη προσοχή, αν στον Νοτιοδυτικό τομέα είναι είναι κύρια είσοδος, ή, η κρεβατοκάμαρά σας μιας και τα διπλά 4 μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις του ζευγαριού και ερωτικά ξεπορτίσματα. Χρησιμοποιείστε τον Πίνακα He Tu Φωτιάς για να απενεργοποιήσετε τις αρνητικές ιδιότητες των 4.
Αν είστε ελεύθεροι και θέλετε μια σχέση, τότε, χρησιμοποιείστε άφοβα τον Νοτιοδυτικό τομέα ενεργοποιώντας τον με νερό και ένα πίνακα He Tu Φωτιάς

Βόρεια: τομέας απώλειας, κλεψιάς, χάσιμο χρημάτων, ατυχημάτων, καβγάδων και χωρισμού.
Μην χρησιμοποιείτε -αν είναι εφικτό- τον χώρο και χρησιμοποιείστε έναν Πίνακα He Tu Φωτιάς. και το κόκκινο χρώμα

Ανατολικά και Νότια: αποφύγετε να χρησιμοποιείστε αυτές του δύο κατευθύνσεις αν είναι εφικτό και κλείστε μπαλκονόπορτες και παράθυρα και χρησιμοποιείστε ένα πίνακα He Tu Μετάλλου σε κάθε τομέα και το χρυσό χρώμα.


Σχετικά links
00000