Δωρεάν ΜαθήματαΠρέπει να μελετήσει κανείς πολλά για να ξέρει λίγα

 
Συμβουλές Φενγκ Σούι Οκτωβρίου 2020 Ενεργοποίηση Άστρων Feng Shui

 

Μήνας 9ος Bing Xu 丙戌
Έναρξη Μήνα 7 Οκτωβρίου 22:56
Τέλος Μήνα 7 Νοεμβρίου 01:14

Η έναρξη του Μήνα στο Κινέζικο Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia 夏历, γνωστό και ως το -Ημερολόγιο των 10 Χιλιάδων Ετών 万年历-, είναι τελείως διαφορετικό από το δικό μας Δυτικό -Γρηγοριανό- Ημερολόγιο.

Σε αντίθεση με το Κινεζικό Σεληνιακό Ημερολόγιο, το Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia, είναι ένα Ημερολογιακό Σύστημα, βασισμένο σε έναν κύκλο 60 Ετών, χρησιμοποιώντας τους 10 Ουράνιους Κλάδους (Tian Gan 天干) σε συνδυασμό με τα 12 Γήινα Κλωνάρια (Di Zhi 地支).
Η έναρξη του Νέου Έτους στο Ηλιακό Ημερολόγιο του Feng Shui, υπολογίζεται όταν ο Ήλιος βρίσκεται στις 315º που σηματοδοτεί τον Eρχομό της Άνοιξης, συνήθως 3-5 Φεβρουαρίου και ονομάζεται Li Chun 立春.

Ο Οκτώβριος είναι ο 9ος Μήνας στο Κινέζικο Ημερολόγιο και ξεκινάει 7 Οκτωβρίου στις 22:56 ώρα Ελλάδας.

Όπως και τα Ετήσια Άστρα επηρεάζουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις μέσα στο Έτος που διανύουμε, έτσι και τα Μηνιαία Άστρα με τη σειρά τους επηρεάζουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις μέσα στον Μήνα.

Χρησιμοποιώντας τους χώρους αυτούς ή εισάγοντας ένα μικρό σιντριβάνι, ενεργοποιούμε τα Άστρα αυτά.
Όταν υπάρχει άνοιγμα σε αυτές τις κατευθύνσεις, π.χ. μία πόρτα ή ένα παράθυρο, τα Άστρα είναι ποιο δυνατά, αν δεν υπάρχει άνοιγμα, τα Άστρα είναι λιγότερα αποτελεσματικά, αλλά επίσης μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε.

Συμβουλές Φενγκ Σούι Ιπτάμενα Άστρα Οκτωβρίου 2020

 


Wealth Star στο Yin 寅
NE3 : 52.5º - 67.5º
Άστρο Πλούτου, Οικονομικής Ανόδου και Ευκαιριών στην Δουλειά, κατάλληλο για άτομα που έχουν Διευθυντική Θέση ή δική τους δουλειά.
Ενεργοποιήστε το Άστρο χρησιμοποιώντας ένα μικρό σιντριβάνι, ή χρησιμοποιήστε τον χώρο για αρκετή ώρα την ημέρα.

 

Treasure Star στο Jia 甲
E1 : 67.5º - 82.5º
Για τον Μήνα Οκτώβριο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Άστρο Treasure Star μιας και στην κατεύθυνση αυτή βρίσκεται το Ετήσιο 5
Το Άστρο Treasure Star μπορεί να βοηθήσει σε Νέες Ιδέες, Ευκαιρίες και καλή Τύχη, να έχουμε την Υποστήριξη από άτομα μου θέλουμε την βοήθεια τους, για καινούργια Ξεκινήματα στη δουλειά, Εύρεση νέας δουλειάς, για Διάβασμα, ή Συγγραφή Βιβλίων.

 

Five Prosperity Star στο Hai 亥
NW3 : 322.5º - 337.5º
Το Άστρο αυτό μπορεί να βοηθήσει την οικογένεια σε θέματα, Υγείας, Αγάπης, Ομόνοιας, Ευτυχίας, Τύχης και Οικονομικής Ευημερίας.
Ενεργοποιήστε το Άστρο χρησιμοποιώντας ένα μικρό σιντριβάνι, ή χρησιμοποιήστε τον χώρο για αρκετή ώρα την ημέρα.

 

Monthly Virtue Star στο Bing 丙
S1 : 157.5º - 172.5º
Το Άστρο αυτό μπορεί να φέρει Ευτυχία, Υγεία και Ασφάλεια, φέρνει Βοήθεια σε περίπτωση δυσκολιών, φέρνει Καλοσύνη και Συμπόνια, Βοηθά τους φτωχούς και τα παιδιά.
Ενεργοποιήστε το Άστρο με ένα μικρό σιντριβάνι, ή χρησιμοποιήστε τον χώρο για αρκετή ώρα την ημέρα.

 

Heavenly Virtue Star στο Bing 丙
S1 : 157.5º - 172.5º
Άστρο της Αρετής, φέρνει την Ουράνια Τύχη και άτομα βοηθούς σε περιόδους ανάγκης, επίσης βοηθά την οικογένεια να είναι υγιής και μονοιασμένοι.
Ενεργοποιήστε το Άστρο με ένα μικρό σιντριβάνι, ή χρησιμοποιήστε τον χώρο για αρκετή ώρα την ημέρα.

 

Heavenly Doctor Star στο You 酉
W2 : 262.5º - 277.5º
Feng Shui Heavenly Doctor Star

Το Άστρο Heavenly Doctor (Ουράνιος Γιατρός), είναι το Άστρο της Υγείας, της Θεραπείας και της γρήγορης ανάρρωσης.
Ο Ουράνιος Γιατρός υπολογίζεται από τον Μήνα Γέννησης του ατόμου. Βρείτε εδώ σε ποιον Μήνα γεννηθήκατε.

Για τα άτομα που έχουν Γεννηθεί 7 Οκτωβρίου με 7 Νοεμβρίου, (Xu 戌, Μήνας του Σκύλου), ο Προσωπικός σας Ουράνιος Γιατρός βρίσκεται στην κατέυθυνση You 酉, W2.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο το Βουνό που βρίσκεται ο Ουράνιος Γιατρός σας, να καθίσετε ή να κοιμηθείτε εκεί για γρήγορη ανάρρωση, όσο και να επιλέξετε και τις προσωπικές σας Ημέρες του Ουράνιου Γιατρού σας μέσα στο Έτος για να, π.χ. να ξεκινήσετε μια θεραπευτική αγωγή, να κάνετε επίσκεψη σε γιατρό, και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με την υγεία και την θεραπεία.

Βρείτε στο Δωρεάν Ημερολόγιο Na Yin 2020 τις ημέρες του προσωπικού σας Ουράνιου Γιατρού.

Αποφύγετε να καθίσετε ή να κοιμηθείτε στην προσωπική σας κατεύθυνση του Ουράνιου Γιατρού όταν στην κατεύθυνση αυτή βρίσκονται τα Ετήσια Άστρα 2, 5 και 3.

 

Qi Activating | Ενεργοποίηση του Qi
Ενεργοποίηση του Qi Οκτωβρίου 2020 - Qi Activating

* Μπορείτε να επιλέξετε τις Ευνοϊκές Ημέρες από το Άστρο Happy Spirit, ή τις Ευνοϊκές Ημέρες από το Dong Gong για την Ημέρα Ενεργοποίησης του Qi για καλύτερα αποτελέσματα.

Μέσα στο έτος που διανύουμε υπάρχει μια συγκεκριμένη στιγμή, ένα διάστημα 14-15 ημερών, όπου ο Ήλιος έρχεται στο Facing Βουνό και η Σελήνη στο Sitting Βουνό της οικίας μας ή του επαγγελματικού μας χώρου.
Αυτό το διάστημα είναι ευνοϊκό να κάνουμε μια μικρή ανακαίνιση στον χώρο, να το βάψουμε, να κάνουμε μια γενική καθαριότητα, να διοργανώσουμε ένα πάρτι, ή να κάνουμε τα εγκαίνια σε έναν επαγγελματικό χώρο, έτσι ώστε να ενεργοποιηθούν όλα τα Ορεινά και τα Υδάτινα Άστρα του χώρου.

Η Sun Formula 太陽到山 βασίζεται στο Facing Βουνό της οικίας ή του επαγγελματικού μας χώρου ενεργοποιώντας τα οικονομικά.
με Facing στο Yi 乙 E3 (97.5º-112.5º) από 8 έως 23 Οκτωβρίου
με Facing στο Mao 卯 E2 (82.5º-97.5º) από 24 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου

Η Moon Formula 太陰到山 βασίζεται στο Sitting Βουνό της οικίας ή του επαγγελματικού μας χώρου ενεργοποιώντας την υγεία και τις σχέσεις.
με Sitting στο Xin 辛 W3 (277.5º-292.5º) από 8 έως 23 Οκτωβρίου
με Sitting στο Xu 戌 NW1 (292.5º-307.5º) από 24 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου

Μπορείτε χρησιμοποιήσετε και τις δύο φόρμουλες μέσα στο έτος για την ενεργοποίηση του Qi.

 

Happy Spirit
Happy Spirit - Qi Activating

Το Άστρο Happy Spirit είναι ένα πολύ ευνοϊκό Άστρο, κυβερνά συγκεκριμένες ημέρες μέσα στον Μήνα και είναι κατάλληλο για: υπογραφή σημαντικών εγγράφων, πρόσληψη προσωπικού στην δουλειά, έναρξη δραστηριότητας, εγκαίνια, ρυθμίσεις σε οτιδήποτε θέλετε, αγορές, πωλήσεις, και οτιδήποτε θεωρείτε για εσάς σημαντικό έτσι ώστε να έχει μια καλή μελλοντική εξέλιξη.

 

Dong Gong
Dong Gong - Qi Activating

Το Dong Gong δεν είναι κάποιο άστρο, εξετάζει και μας δείχνει το πόσο δυνατό είναι το Qi της συγκεκριμένης ημέρας.

Χρησιμοποιείται για κάθε είδους δουλειά που θέλουμε, ή θεωρούμε εμείς σημαντική, από αγορές διαφόρων πραγμάτων για το σπίτι, κλείσιμο δουλειάς, επίσκεψη σε γιατρό, έναρξη θεραπείας, τοποθέτηση θεραπειών στο σπίτι και στον επαγγελματικό χώρο, κλπ.

*Οι μέρες σημειωμένες με κόκκινο χρώμα είναι οι ποιο δυνατές Ημέρες του Μήνα.

 

Πίνακας Εύρεσης Ζωδίου Γέννησης
Κινέζικη Αστρολογία και Κινέζικο Ωροσκόπιο Ζωδίων

Το Νέο Έτος Φενγκ Σούι στο Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia 夏历 , ξεκινάει 3-4 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο.
Αν έχετε γεννηθεί πριν τις 4 Φεβρουαρίου, ανήκετε στο προηγούμενο έτος.

Αν έχετε γεννηθεί μεταξύ 2 έως 5 Φεβρουαρίου, βρείτε εύκολα σε ποιο Ζώδιο του Κινέζικου Ωροσκοπίου ανήκετε, για εύκολο και ακριβή υπολογισμό.


Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα | Οκτώβριος 2020
Φενγκ Σούι Ιπτάμενα Άστρα Οκτώβριος 2020 Flying Stars Feng Shui

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα είναι οι Ουράνιοι Επισκέπτες στο Φενγκ Σούι και θεωρούνται οι Ενεργοποιητές των Ιπτάμενων Άστρων του Χάρτη της οικίας μας, ή του επαγγελματικού μας χώρου.
Τα Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα με την σειρά τους, συνδυάζονται με τα Ετήσια Άστρα του χώρου και μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια ανενεργούς συνδυασμούς.

Για τον Μήνα Οκτώβριο ξεχωρίζει ένας ευνοϊκός συνδυασμός με Άθροισμα 10 μεταξύ Ετήσιου και Μηνιαίου Άστρου στα Νοτιοδυτικά.
Το Άθροισμα 10 είναι η ένωση του του Yin 陰 με το Yang 陽 που δημιουργούν το Sheng Qi 生氣.

Για την Ενεργοποίηση των Ετήσιων-Μηνιαίων Άστρων, χρησιμοποιείστε τους Πίνακες He Tu 河圖 για καλύτερα αποτελέσματα.

 

Αξιοσημείωτοι Συνδυασμοί Οκτωβρίου

Για τον Μήνα Οκτώβριο ξεχωρίζει ένας πολύ ευνοϊκός συνδυασμός 6 Ετήσιο με 8 Μηνιαίο στα Νοτιοανατολικά, στο Φενγκ Σούι ονομάζουμε αυτόν τον Συνδυασμό “Πλούσιος και Διάσημος”.
Χρησιμοποιείστε τον χώρο εισάγοντας ένα σιντριβάνι και τον Πίνακα He Tu Φωτιάς για να ενεργοποιήσετε τον Συνδυασμό των Άστρων 6-8.

Συνδυασμός με Άθροισμα 10 στα Νοτιοδυτικά, 4 Ετήσιο με 6 Μηνιαίο. Ευνοϊκός Συνδυασμός για διευθυντές και όσοι έχουν δική τους δουλειά.
Χρησιμοποιείστε τον χώρο εισάγοντας ένα μικρό σιντριβάνι, λίγο κόκκινο χρώμα και έναν Πίνακα He Tu Γης για να ενεργοποιήσετε τον συνδυασμό 4-6, αυτό επίσης θα φέρει σε επικοινωνία τα Άστρα από τον έλεγχο που ασκεί το 6 Μέταλλο στο 4 Ξύλο.

Επίσης ένας ευνοϊκός (οικονομικά, συνεργασίες, ιδέες, οργάνωση) συνδυασμός 8 Ετήσιο με 1 Μηνιαίο στα Βορειοδυτικά.
Χρησιμοποιείστε τον χώρο εισάγοντας έναν Πίνακα He Tu Μετάλλου για να ενεργοποιήσετε τον συνδυασμό 8-1, αυτό επίσης θα φέρει σε επικοινωνία τα Άστρα από τον έλεγχο που ασκεί το 8 Γη στο 1 Νερό.

Αν το δωμάτιό σας βρίσκεται στον Νότο ή στον Βορρά και υπάρχει η εναλλακτική να μετακομίσετε σε άλλο δωμάτιο, κάντε το.
Εάν δεν υπάρχει αυτή δυνατότητα, χρησιμοποιείστε λίγο κόκκινο χρώμα και έναν Πίνακα He Tu Μετάλλου για να αποδυναμώσετε τους συνδυασμούς 2-4 και 3-5 σε αυτές τις κατευθύνσεις.


Σχετικά links
00000