Δωρεάν ΜαθήματαΠρέπει να μελετήσει κανείς πολλά για να ξέρει λίγα

 
Αύγουστος 2020 Ενεργοποίηση Άστρων στο Φενγκ Σούι

 

Μήνας 7ος Jia Shen 甲申
Έναρξη Μήνα 7 Αυγούστου 04:07
Τέλος Μήνα 7 Σεπτεμβρίου 16:31

Η έναρξη του Μήνα στο Κινέζικο Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia 夏历, γνωστό και ως το -Ημερολόγιο των 10 Χιλιάδων Ετών 万年历-, είναι τελείως διαφορετική από το δικό μας Δυτικό -Γρηγοριανό- Ημερολόγιο.

Σε αντίθεση με το Κινεζικό Σεληνιακό Ημερολόγιο, το Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia, είναι ένα Ημερολογιακό Σύστημα, βασισμένο σε έναν κύκλο 60 Ετών, χρησιμοποιώντας τους 10 Ουράνιους Κλάδους (Tian Gan 天干) σε συνδυασμό με τα 12 Γήινα Κλωνάρια (Di Zhi 地支).
Η έναρξη του Νέου Έτους στο Ηλιακό Ημερολόγιο του Feng Shui, υπολογίζεται όταν ο Ήλιος βρίσκεται στις 315º που σηματοδοτεί τον Eρχομό της Άνοιξης -3-5 Φεβρουαρίου- και ονομάζεται Li Chun 立春.

Ο Αύγουστος είναι ο 7ος Μήνας στο Κινέζικο Ημερολόγιο και ξεκινάει 7 Αυγούστου στις 04:07 ώρα Ελλάδας.

Όπως και τα Ετήσια Άστρα επηρεάζουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις μέσα στο Έτος που διανύουμε, έτσι και τα Μηνιαία Άστρα με τη σειρά τους επηρεάζουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις μέσα στον Μήνα.

Χρησιμοποιώντας τους χώρους αυτούς ή εισάγοντας ένα μικρό σιντριβάνι, ενεργοποιούμε τα Άστρα αυτά.
Όταν υπάρχει άνοιγμα σε αυτές τις κατευθύνσεις, π.χ. μία πόρτα ή ένα παράθυρο, τα Άστρα είναι ποιο δυνατά, αν δεν υπάρχει άνοιγμα, τα Άστρα είναι λιγότερα αποτελεσματικά, αλλά επίσης μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε.

Αύγουστος 2020 Ιπτάμενα Άστρα Φενγκ Σούι

 


Wealth Star στο Kun 坤
SW2 : 217.5º - 232.5º
Άστρο Πλούτου, Οικονομική Άνοδο και Ευκαιριών στην Δουλειά, κατάλληλο για άτομα που έχουν Διευθυντική Θέση ή δική τους δουλειά.
Ενεργοποιήστε το Άστρο χρησιμοποιώντας ένα μικρό σιντριβάνι ή χρησιμοποιήστε τον χώρο για αρκετή ώρα την ημέρα.

 

Treasure Star στο Geng 庚
W1 : 247.5º - 262.5º
Το Άστρο αυτό μπορεί να βοηθήσει σε Νέες Ιδέες, Ευκαιρίες και Τύχη, να έχουμε την Υποστήριξη από άτομα μου θέλουμε την βοήθεια τους, για καινούργια Ξεκινήματα στη δουλειά, Εύρεση νέας δουλειάς, για Διάβασμα, ή Συγγραφή Βιβλίων.
Ενεργοποιήστε το Άστρο χρησιμοποιώντας ένα μικρό σιντριβάνι ή χρησιμοποιήστε τον χώρο για αρκετή ώρα την ημέρα.

 

Five Prosperity Star στο Si 巳
SE3 : 142.5º - 157.5º
Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μιας και στην κατεύθυνση αυτή βρίσκεται το Jie Sha.

 

Monthly Virtue Star στο Ren 壬
N1 : 337.5º - 352.5º
Το Άστρο αυτό μπορεί να φέρνει Ευτυχία, Υγεία και Ασφάλεια, φέρνει Βοήθεια σε περίπτωση δυσκολιών, φέρνει Καλοσύνη και Συμπόνια, Βοηθά τους φτωχούς και τα παιδιά.
Ενεργοποιήστε το Άστρο με ένα μικρό σιντριβάνι, ή χρησιμοποιήστε τον χώρο για αρκετή ώρα την ημέρα.

 

Heavenly Virtue Star στο Gui 癸
N3 : 7.5º - 22.5º
Άστρο της Αρετής, φέρνει την Ουράνια Τύχη και άτομα βοηθούς σε περιόδους ανάγκης, επίσης βοηθά την οικογένεια να είναι υγιής και μονοιασμένοι.
Ενεργοποιήστε το Άστρο με ένα μικρό σιντριβάνι ή χρησιμοποιήστε τον χώρο για αρκετή ώρα την ημέρα.

 

Heavenly Doctor Star στο Wei 未
SW1 : 202.5º - 217.5º
Heavenly Doctor Star
Το Άστρο Heavenly Doctor (Ουράνιος Γιατρός), είναι το Άστρο της Υγείας, της Θεραπείας και της γρήγορης ανάρρωσης.
Υπολογίζεται από τον Μήνα Γέννησης του ατόμου. Βρείτε εδώ σε ποιον Μήνα γεννηθήκατε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο το Βουνό που βρίσκεται ο Ουράνιος Γιατρός σας, να καθίσετε ή να κοιμηθείτε εκεί για γρήγορη ανάρρωση, όσο και να επιλέξετε και τις προσωπικές σας Ημέρες του Ουράνιου Γιατρού σας μέσα στο Έτος για να, π.χ. να ξεκινήσετε μια θεραπευτική αγωγή, να κάνετε επίσκεψη σε γιατρό, και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με την υγεία και την θεραπεία.

Βρείτε στο Δωρεάν Ημερολόγιο Na Yin 2020 τις ημέρες του προσωπικού σας Ουράνιου Γιατρού.
Αποφύγετε να καθίσετε ή να κοιμηθείτε στην προσωπική σας κατεύθυνση του Ουράνιου Γιατρού όταν στην κατεύθυνση αυτή βρίσκονται τα Ετήσια Άστρα 2, 5 και 3.

 

Qi Activating | Ενεργοποίηση του Qi
Ενεργοποίηση του Qi - Qi Activating

* Μπορείτε να επιλέξετε τις Ευνοϊκές Ημέρες από το Άστρο Happy Spirit, ή τις Ευνοϊκές Ημέρες από το Dong Gong για την Ημέρα Ενεργοποίησης του Qi για καλύτερα αποτελέσματα.

Μέσα στο έτος που διανύουμε υπάρχει μια συγκεκριμένη στιγμή, ένα διάστημα 14-15 ημερών, όπου ο Ήλιος έρχεται στο Facing Βουνό και η Σελήνη στο Sitting Βουνό της οικίας μας ή του επαγγελματικού μας χώρου.
Αυτό το διάστημα είναι ευνοϊκό να κάνουμε μια μικρή ανακαίνιση στον χώρο, να το βάψουμε, να κάνουμε μια γενική καθαριότητα, να διοργανώσουμε ένα πάρτι, ή να κάνουμε τα εγκαίνια σε έναν επαγγελματικό χώρο, έτσι ώστε να ενεργοποιηθούν όλα τα Ορεινά και τα Υδάτινα Άστρα του χώρου.

Η Sun Formula 太陽到山 βασίζεται στο Facing Βουνό της οικίας ή του επαγγελματικού μας χώρου ενεργοποιώντας τα οικονομικά.
με Facing στο Bing 丙 S1 (157.5º-172.5º) από 8 έως 23 Αυγούστου
με Facing στο Si 巳 SE3 (142.5º-157.5º) από 24 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου

Η Moon Formula 太陰到山 βασίζεται στο Sitting Βουνό της οικίας ή του επαγγελματικού μας χώρου ενεργοποιώντας την υγεία και τις σχέσεις. Μπορείτε χρησιμοποιήσετε και τις δύο φόρμουλες μέσα στο έτος για την ενεργοποίηση του Qi.
με Sitting στο Kun 坤 SW2 (217.5º-232.5º) από 8 έως 23 Αυγούστου
με Sitting στο Shen 申 SW3 (232.5º-247.5º) από 24 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου

 

Happy Spirit
Happy Spirit - Qi Activating
Το Άστρο Happy Spirit είναι ένα πολύ ευνοϊκό Άστρο, κυβερνά συγκεκριμένες ημέρες μέσα στον Μήνα και είναι κατάλληλο για: υπογραφή σημαντικών εγγράφων, πρόσληψη προσωπικού στην δουλειά, έναρξη δραστηριότητας, εγκαίνια, ρυθμίσεις σε οτιδήποτε θέλετε, αγορές, πωλήσεις, και οτιδήποτε θεωρείτε για εσάς σημαντικό έτσι ώστε να έχει μια καλή μελλοντική εξέλιξη.

 

Dong Gong
Dong Gong - Qi Activating

Το Dong Gong δεν είναι κάποιο άστρο, εξετάζει και μας δείχνει το πόσο δυνατό είναι το Qi της συγκεκριμένης ημέρας.
Χρησιμοποιείται για κάθε είδους δουλειά που θέλουμε, ή θεωρούμε εμείς σημαντική, από αγορές διαφόρων πραγμάτων για το σπίτι, κλείσιμο δουλειάς, επίσκεψη σε γιατρό, έναρξη θεραπείας, τοποθέτηση θεραπειών στο σπίτι και στον επαγγελματικό χώρο, κλπ.

*Οι μέρες σημειωμένες με κόκκινο χρώμα είναι οι ποιο δυνατές Ημέρες του Μήνα.

 

Πίνακας Εύρεσης Ζωδίου Γέννησης
Αστρολογία Κινέζικο Ωροσκόπιο Ζωδίων

Το Νέο Έτος Φενγκ Σούι στο Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia 夏历 , ξεκινάει 3-4 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο.
Αν έχετε γεννηθεί πριν τις 4 Φεβρουαρίου, ανήκετε στο προηγούμενο έτος.

Αν έχετε γεννηθεί μεταξύ 2 έως 5 Φεβρουαρίου, βρείτε εύκολα σε ποιο Ζώδιο του Κινέζικου Ωροσκοπίου ανήκετε, για εύκολο και ακριβή υπολογισμό.


Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα | Αύγουστος 2020
Φενγκ Σούι Ιπτάμενα Άστρα Αύγουστος 2020 Flying Stars Feng Shui

 

He Tu Flying Stars Feng Shui

Τα Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα σε συνδυασμό με τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα για αυτόν τον Μήνα έχουν ορισμένους πολύ Ευνοϊκούς τομείς, μιας και σε αυτές τις κατευθύνσεις δημιουργούνται Συνδυασμοί He Tu 河圖, Ετήσιο με Μηνιαίο Ιπτάμενο Άστρο.

Αυτοί οι συνδυασμοί He Tu πρόκειται να φέρουν Νέες Ευκαιρίες, Ιδέες, Νέα Ξεκινήματα, Μεγάλη Τύχη και Πλούτο, όταν χρησιμοποιηθούν αυτές οι κατευθύνσεις και ενεργοποιηθούν με τους κατάλληλους Πίνακες He Tu (που προτείνουμε ως Ενεργοποιητές και Ενισχυτές), τόσο οι συνδυασμοί He Tu και τα Ιπτάμενα Άστρα του Χάρτη, όσο και τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα.

Οι Συνδυασμοί He Tu 河圖 είναι πολύ δυνατοί συνδυασμοί και αυτό γιατί το He Tu 河圖, είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού του Ουράνιου Qi 天氣 με το Γήινο Qi 天氣 που ενώθηκαν και δημιούργησαν τα 5 Στοιχεία (Wu Xing 五行), τα οποία είναι πολύ σημαντικά και απαραίτητα στην μελέτη των Ιπτάμενων Άστρων 飛星 στο Feng Shui 風水.

 

7-2 | Κέντρο *He Tu

Ο συνδυασμός Άστρων HeTu του Μήνα είναι: 7 Ετήσιο και 2 Μηνιαίο.
Αν και τα Άστρα του κέντρου δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν, όταν όμως δημιουργείται συνδυασμός He Tu, έχουν την τάση αυτόν τον συνδυασμό να τον εκπέμπουν σε όλο το σπίτι μιας και το Κέντρο θεωρείται η Καρδιά του Σπιτιού.

Ο συνδυασμός των Άστρων, 7 Ετήσιο και 2 Μηνιαίου, δημιουργούν το He Tu Ουράνιας Φωτιάς.
Ο συνδυασμός αυτός ο οποίος θα φέρει, Απροσδόκητη Τύχη, Φήμη, Νέες Ευκαιρίες, Καλυτέρευση Οικονομικών και Πλούτο σε όλη την οικογένεια, ιδιαίτερα ευνοϊκός αν στο κέντρο υπάρχει υπνοδωμάτιο ή γραφείο.

Κατάλληλος Συνδυασμός για, Χειρουργούς Ιατρούς, Θεραπευτές και Δερματολόγους.
Για την Ενεργοποίηση του Συνδυασμού 7-2 He Tu Φωτιάς, χρησιμοποιήστε τον χώρο αρκετή ώρα την ημέρα και εισάγετε έναν Πίνακα He Tu Φωτιάς -δίπλα σε μπαλκονόπορτα ή παράθυρο- για την ενεργοποίηση του συνδυασμού και για καλύτερα αποτελέσματα.
Ιδιαίτερη προσοχή αν στον τομέα του 7-2 υπάρχει ηλεκτρικός πίνακας, ή ηλεκτρικές συσκευές, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί βραχυκύκλωμα και υπάρχει ο κίνδυνος φωτιάς.

 

3-7 | Βορράς:
337.5º - 22.5º

Ο συνδυασμός Άστρων του Μήνα είναι: 3 Ετήσιο και 7 Μηνιαίο, που δίνει Άθροισμα 10.
Χρησιμοποιώντας τον χώρο, αυτός ο συνδυασμός φέρνει Νέες Ευκαιρίες, Καλυτέρευση Οικονομικών, Τύχη και Πλούτο ειδικά σε άτομα που είναι Δικηγόροι, ή σπουδάζουν Νομική.
Για την Ενεργοποίηση του Ετήσιου Άστρου 3, εισάγετε έναν Πίνακα He Tu Νερού, ή έναν Πίνακα He Tu Ξύλου, δίπλα σε μπαλκονόπορτα ή παράθυρο, για καλύτερα αποτελέσματα.

Κατάλληλο επίσης σε όσοι είναι ή έχουν, Καταστήματα Εμπορίου, Εργολάβοι και Αρχιτεκτονικά Γραφεία, Εστιατόρια, Μπαρ-Καφέ, Διαφήμιση-Μάρκετινγκ, Αστρολόγοι, Δημοσιογράφοι και Συνεργεία Αυτοκινήτων.

Για την Ενεργοποίηση του Άστρου 7, εισάγετε έναν Πίνακα He Tu Γης, δίπλα σε μπαλκονόπορτα ή παράθυρο, για καλύτερα αποτελέσματα.
Αλλά επειδή το Ετήσιο Άστρο 3 θεωρείτε Άστρο απώλειας, χάσιμο χρημάτων, νομικών υποθέσεων, καβγάδων και χωρισμού, ίσως υπάρχει πιθανότητα επιθετικότητας και θυμού αν ειδικά στον Βορρά υπάρχει υπνοδωμάτιο.
Χρησιμοποιήστε επιπλέον, το Κόκκινο και το Καφέ χρώμα στο δωμάτιο, έτσι ώστε να κατευνάσετε το Ετήσιο Άστρο 3 και να ενισχύσετε το Μηνιαίο Άστρο 7.

 

1-5 | Βορειοανατολικά:
22.5º - 67.5º

Ο συνδυασμός Άστρων του Μήνα είναι: 1 Ετήσιο και 5 Μηνιαίο.
Ένας ακόμη τομέας που πρέπει να προσέξετε λόγω του Μηνιαίου Άστρου 5 που δημιουργεί, Ατυχίες, Εμπόδια, Απώλειες, Ατυχήματα, Χάσιμο Χρημάτων και θεμάτων Υγείας.
Για να εξουδετερώσετε το Μηνιαίο Άστρο 5, και να Ενισχύσετε το Ετήσιο Άστρο 1, εισάγετε έναν Πίνακα He Tu Μετάλλου, δίπλα σε μπαλκονόπορτα ή παράθυρο.

Τότε ο χώρος γίνεται πολύ ευνοϊκός, κατάλληλος για, Σχεδιαστές, Συμβούλους, Ψυχολόγους, Συγγραφείς Βιβλίων, Αστρολόγους, Διαλογισμός-Γιόγκα, Διαφημιστές, Προγραμματιστές, Γραφίστες, Αρχιτέκτονες και οτιδήποτε άλλο επάγγελμα χρειάζεται Ιδέες και Σχεδιασμό.

 

5-9 | Ανατολή:
67.5º - 112.5º

Ο συνδυασμός Άστρων του Μήνα είναι: 5 Ετήσιο και 9 Μηνιαίο.
Το Μηνιαίο Άστρο 9 Φωτιά θα ενισχύσει κατά πολύ το Ετήσιο Άστρο 5 Γη της Ανατολής.

Δωμάτια που υπάρχουν στον τομέα της Ανατολής θα πρέπει να αποφευχθούν και καλύτερα να μετακινηθείτε σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού μέχρι και 3 Φεβρουαρίου 2021.
Αν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε να μετακινηθείτε σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, χρησιμοποιήστε ένα Πίνακα He Tu Μετάλλου κοντά στην μπαλκονόπορτα ή το παράθυρο του δωματίου, έτσι ώστε να απενεργοποιήσετε τον συνδυασμό των Άστρων 5-9.
Τέλος προσπαθήστε να διατηρήσετε το δωμάτιο όσο το δυνατόν πιο ήσυχο και έχετε τα ρολά από τις μπαλκονόπορτες και των παραθύρων κλειστά.

 

6-1 | Νοτιοανατολικά:
112.5º - 157.5º *He Tu

Ο συνδυασμός Άστρων HeTu του Μήνα είναι: 6 Ετήσιο και 1 Μηνιαίο.
Ένας πολύ όμορφος συνδυασμός He Tu Νερού από τα Λευκά Άστρα καριέρας και επιτυχίας 1 και 6.

Χώρος κατάλληλος για, Διευθυντές, Προέδρους, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Στρατιωτικούς και Σώματα Ασφαλείας, Χειρουργούς, Κληρικούς, Αυτοκινητιστές, Σιδηρουργοί, Μηχανικοί-Μηχανολόγοι και Ηλεκτρολόγοι.

Για την ενίσχυση του Ετήσιου Άστρου 6, χρειάζεται ένας Πίνακας He Tu Γης, ή ένας Πίνακας He Tu Μετάλλου, δίπλα σε μπαλκονόπορτα ή το παράθυρο για να είναι αποτελεσματικό.
Ακόμη εισάγετε ένα μικρό σιντριβάνι ή ενυδρείο, αν ο χώρος δεν χρησιμοποιείται ως υπνοδωμάτιο.

 

2-6 | Νότος:
157.5º - 202.5º

Ο συνδυασμός Άστρων του Μήνα είναι: 2 Ετήσιο και 6 Μηνιαίο.
Το Γήινο Άστρο 2, είναι το Άστρο της Ασθένειας, κανονικά, υπνοδωμάτια που βρίσκονται στον Νότο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για τις έγκυες γυναίκες.

Λόγω όμως του Μηνιαίου Μεταλλικού Άστρου 6, που είναι η φυσική θεραπεία του Άστρου 2, το δωμάτιο -για αυτόν τον Μήνα μόνο-, μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα.
Λόγω του Ετήσιου Άστρου 2, ο χώρος είναι κατάλληλος μόνο για Χειρουργούς, Θεραπευτές και Δερματολόγους.
Για ενίσχυση του Ετήσιου Άστρου 2, χρησιμοποιήστε ένα Πίνακα He Tu Μετάλλου κοντά στην μπαλκονόπορτα ή το παράθυρο.

 

4-8 | Νοτιοδυτικά:
202.5º - 247.5º

Ένας όμορφος συνδυασμός Τύχης, Καλυτέρευσης Οικονομικών και Πλούτου, ιδιαίτερα ευνοϊκός όταν βρίσκεται στην κύρια είσοδο.
Για την Ενεργοποίηση του συνδυασμού 4-8, εισάγετε ένα μικρό σιντριβάνι ή ενυδρείο -αν ο χώρος δεν χρησιμοποιείται ως υπνοδωμάτιο- και λίγο Κόκκινο Χρώμα.

Για το Ετήσιο Άστρο 4, ο χώρος είναι κατάλληλος για, Καταστήματα με Ρούχα, Αξεσουάρ και Μπιζού, Προϊόντα Ομορφιάς, Χειρουργοί Αισθητικοί-Δερματολόγοι, Διαιτολόγοι, Μακιγιέζ, Κομμωτές, Μανικιούρ-Πεντικιούρ, Μόντελινγκ, Καλλιτέχνες, Τραγουδιστές, Ηθοποιοί, Ζωγράφοι, Συγγραφείς, Εκπαιδευτικοί, Δάσκαλοι.
Για την Ενεργοποίηση του Ετήσιου Άστρου 4, εισάγετε έναν Πίνακα He Tu Νερού, δίπλα σε μπαλκονόπορτα ή παράθυρο και χρησιμοποιήστε τον χώρο.

 

9-4 | Δυτικά:
247.5º - 292.5º *He Tu

Ο συνδυασμός Άστρων HeTu του Μήνα είναι: 9 Ετήσιο και 4 Μηνιαίο.
Εδώ το Ετήσιο Άστρο 9 Φωτιά, ενισχύεται από το Μηνιαίο Ξύλινο Άστρο 4.

Αυτός ο συνδυασμός HeTu φέρνει, Ακαδημαϊκή Kαριέρα, Eπιτυχία και Άνοδο των Οικονομικών της Eπιχείρησης.
Για το Ετήσιο Άστρο 9 της Φήμης και της Αναγνώρισης, ο χώρος είναι κατάλληλος για, το Μόντελινγκ, Ηθοποιούς, Μουσικούς, Αισθητικούς, Τραγουδιστές, ιδανικό για καταστήματα με glamour ρούχα και ακριβά αξεσουάρ, Κοσμηματοπωλεία, και οποιοσδήποτε θέλει την Eπιτυχία, την Αναγνώριση και την Φήμη.

Το Ετήσιο Άστρο 9 χρειάζεται έναν Πίνακα He Tu Φωτιάς, ή έναν Πίνακα He Tu Ξύλου, δίπλα σε μπαλκονόπορτα ή παράθυρο για να είναι αποτελεσματικό.
Ακόμη μπορείτε να εισάγετε ένα μικρό σιντριβάνι ή ενυδρείο αν ο χώρος δεν χρησιμοποιείται ως υπνοδωμάτιο.

 

8-3 | Βορειοδυτικά:
292.5º - 337.5º *He Tu

Ο συνδυασμός Άστρων HeTu του Μήνα είναι: 8 Ετήσιο και 3 Μηνιαίο.
Αυτός ο συνδυασμός ονομάζεται επίσης “He Tu Leader”, βοηθά στην Τύχη και την Ηγεσία.
Ο Συνδυασμός αυτός χρειάζεται τον Πίνακα He Tu Φωτιάς για να είναι αποτελεσματικός, επίσης να κάψει την επιθετικότητα του Μηνιαίου Ξύλινου Άστρου 3 και να Ενισχύσει το Ετήσιο Γήινο Άστρο 8.

Το Άστρο 8 είναι το Κυρίαρχο Άστρο Πλούτου της εικοσαετίας (2004-2024), θα φέρει Ευκαιρίες, Κέρδη, Άνοδο Οικονομικών και Επιτυχίες.
Αν και το Άστρο 8 είναι κατάλληλο για όλα τα επαγγέλματα, ως Leader της 20ετίας, ωστόσο σχετίζεται περισσότερο με, Κτηματομεσιτικά Γραφεία, Εργολαβικές Εργασίες, Γεωργικά Επαγγέλματα, Καταστήματα με Παιδικά Ρούχα και Παιχνίδια, Παιδικό Θέατρο, Κινηματογράφος, Μοντελισμό, Καταστήματα με Οπωρολαχανικά και γενικά με Προϊόντα Γης.
Επίσης μπορεί να βοηθήσει σε θέματα στην καλυτέρευση της υγείας και την γρήγορη ανάρρωση.
Εισάγετε έναν Πίνακα He Tu Φωτιάς δίπλα σε μπαλκονόπορτα ή παράθυρο για την ενίσχυση του Ετήσιου Άστρου 8 και χρησιμοποιήστε τον χώρο.
Ακόμη μπορείτε να εισάγετε ένα μικρό σιντριβάνι ή ενυδρείο αν ο χώρος δεν χρησιμοποιείται ως υπνοδωμάτιο.


Σχετικά links
00000