Άλογο Το Σοφό

Κινέζικη Αστρολογία - Άλογο

Το Άλογο είναι απο τα πιο Σεβαστά Κινέζικα Ζώδια

Βρείτε εδώ σε ποιο Κινέζικο Ζώδιο ανήκετε.

Όπως όλα τα ζώδια, το Αλογο έχει μερικές μοναδικές ιδιότητες που το χαρακτηρίζουν. Πρόκειται για ένα νότια οριοθετημένο ζώδιο με αρσενική (Γιανγκ) φύση. Συμβολίζει την ελευθερία και την ελεύθερη βούληση. Επηρεάζεται ιδιαίτερα απο το Τοπάζιo που είναι το τυχερό του πετράδι. Το αντίστοιχο του ζώδιο στο δυτικό ωροσκόπιο είναι οι Δίδυμοι.

Οι άνθρωποι Αλογα είναι πολύ ενεργοί το Καλοκαίρι και ιδιαίτερα τον Ιούνιο που είναι και ο αγαπημένος τους μήνας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας κυβερνάνε μεταξύ των ωρών 11:00 - 13:00. Τους αρέσουν τα μάυρα, κίτρινα και πορτοκαλί χρώματα και λατρέυουν να τρώνε καλομαγειρεμένα φαγητά. Πολλούς ανθρώπους Αλογα μπορούμε να συναντήσουμε στην Ευρώπη, την Ανατολική Ασία και σε περιοχές της Αφρικής. Το Αλογο συνδέεται έντονα με τον πλανήτη Ερμή.

Τα Αλογα ξέρουν πως να φροντίζουν τους εαυτούς τους και την εξωτερική τους εμφάνιση. Νιώθουν άνετα σε μέρη με πολύ κόσμο. Τους αρέσει να κάνουν μεγάλες συζητήσεις και ακούνε τους συνομιλητές τους με προσοχή. Μερικές φορές μάλιστα νομίζεις οτι βρίσκονται στο μυαλό των άλλων και γνωρίζουν τις σκέψεις τους.

Οι άνθρωποι Αλογα συνήθως θα πετύχουν στους στόχους που βάζουν. Μισούν την αδράνεια και για αυτό ασχολούνται με πολλά πράγματα μόνο και μόνο για να μην κάθονται. Πρόκειται για πολύ ενεργά άτομα. Ξέρουν πως να κάνουν φίλους λόγω της γοητευτικής και χαρούμενης φύσης τους. Επίσης διαθέτουν μια μοναδική αίσθηση του χιούμορ.

Αν και προσεγγίζουν το κάθε τι με μεγάλο ενθουσιασμό, τα Αλογα μπορεί να χάσουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους και να απογοητεύσουν τους άλλους. Επίσης είναι πολύ ευάλωτα σε μέλη του αντίθετου φύλου και μπορεί να δώσουν οτι έχουν και δεν έχουν για την αγάπη. Το Αλογο ταιριάζει απόλυτα με το Πρόβατο, το Σκύλο και την Τίγρη.