Χρήση Αλατόνερου ως θεραπεία
για τα Ετήσια Άστρα 5, 2 (3)

Χρήση Αλατόνερου ως θεραπεία για τα Ετήσια Άστρα 5, 2, 3

Η θεραπεία με το Αλατόνερο και τα 6 Νομίσματα είναι μια δημοφιλής και Δυνατή Θεραπεία στο Feng Shui στο σύστημα Flying Star 飛星 του Xuan Kong 玄空, που συχνά χρησιμοποιείται για να εξουδετερώσει τις αρνητικές επιδράσεις, ή, ποιο σωστά, να αφαιρέσει την ενέργεια της ασθένειας από τα δυσμενή Ετήσια Γήινα Άστρα, 5, 2 (ή τον συνδιασμό αυτών, 2-5 ή 5-2), που έρχονται κάθε χρόνο σε ορισμένες κατευθύνσεις του σπιτιού ή του χώρου εργασίας. Χρησιμοποιείται ως Μεταλλοθεραπεία, όπως θα δείτε παρακάτω, το Μεταλλικό Στοιχείο αντιπροσωπεύεται σε αυτή την Θεραπεία με τη χρήση 6 Μεταλλικών Νομισμάτων.

Γιατί χρησιμοποιούμε 6 νομίσματα; Ο αριθμός 6 είναι Μέταλλο και αντιπροσωπεύεται από το Τρίγραμμο Qian 乾, το Μεταλλικό Στοιχείο είναι απαραίτητο για να κατευθύνει την ενέργεια της ασθένειας των Γήινων Άστρων 5 και 2 στην θεραπεία μετάλλου (αλατόνερο) που έχουμε εισάγει.
Η Θεραπεία με Αλατόνερο συνδυάζει τις καθαριστικές ιδιότητες του αλατιού και του νερού και τη χημική αντίδραση μεταξύ του Μετάλλου και Αλατιού.

Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για να καταστείλει την αρνητική ενέργεια των Γήινων Άστρων της ασθένειας 2 και 5. Ωστόσο, ορισμένοι σύμβουλοι το χρησιμοποιούν επίσης για να "ελέγξουν" την επιθετικότητα, αλλά και θέματα υγείας (από ατυχήματα), που προκαλούνται από το αδίστακτο Ξύλινο Άστρο 3.

Εάν παρατηρήσετε ότι ένα από αυτά τα Δυσμενή Ετήσια Άστρα (5, 2, ή 3) βρίσκονται στην κρεβατοκάμαρα, στο σαλόνι, στο γραφείο, στην είσοδο ή στην κουζίνα σας, ίσως ήρθε ο καιρός να δημιουργήσετε μια θεραπεία με αλατόνερο για να εξουδετερώσετε την αρνητική ενέργεια που φέρουν αυτά τα Άστρα.
Ωστόσο, αν βλέπετε ότι καταλαμβάνουν ένα δωμάτιο που ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) δεν χρησιμοποιείτε, -όπως, η αποθήκη, το γκαράζ, ή το μπάνιο- ΔΕΝ χρειάζεται να έχετε τη θεραπεία με το αλατόνερο.

Πώς να δημιουργήσετε μια Θεραπεία με Αλατόνερο.
Για κάθε Άστρο χρησιμοποιείται και μία θεραπεία με αλατόνερο.

    Αρχικά, αναζητήστε τα παρακάτω συστατικά:
  • Χοντρό θαλασσινό αλάτι
  • Ένα γυάλινο διαφανές στρογγυλό δοχείο
  • 6 κινέζικα νομίσματα, (μπορείτε να χρησιμοποιείστε και τα δικά μας νομίσματα, αλλά τα κινέζικα νομίσματα με την τετράγωνη τρύπα στο κέντρο, συμβολίζουν την Γη με τον Ουρανό και είναι προτιμότερα)
  • Νερό
  • Έναν δίσκο όπου θα βάλετε μέσα το γυάλινο δοχείο για να προστατέψετε τα επιπλά σας από την διάχυση του αλατιού από το δοχείο.
Τρόπος Κατασκευής:
Γεμίστε το δοχείο με 3/4 χοντρό θαλασσινό αλάτι
Τοποθετήστε σε κύκλο πάνω στο αλάτι τα 6 νομίσματα. (εάν επιλέξετε τα κινέζικα νομίσματα, τοποθετήστε τα στο αλάτι με την Yang πλευρά προς τα επάνω.
Γεμίστε το δοχείο με νερό
Τοποθετήστε τα δοχεία, στην κατεύθυνση των Ετήσιων Άστρων 5, 2, (ή και 3), κοντά σε πόρτα ή παράθυρο.
Salt Water Cure 1
Salt Water Cure 2
Salt Water Cure 3
Σημείωση:
Μην καλύπτετε το δοχείο και μην το βάλετε μέσα σε έπιπλο, επειδή το μίγμα αλατιού-κέρματος πρέπει να έρθει σε επαφή με τον αέρα του περιβάλλοντος για να δημιουργήσει τους "Κρυστάλλους Αλατιού".
Προσθέστε τακτικά νερό αν δείτε τη στάθμη του νερού να πέφτει.
Κάποιοι Masters τοποθετούν μερικές φορές και άλλα μεταλλικά στρογγυλά αντικείμενα δίπλα στη θεραπεία με το αλατόνερο, ή, την Κολοκύθα Wu Lu για να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θεραπείας.
Μόλις τοποθετήσετε την θεραπεία με το αλατόνερο στα σημεία που έχετε επιλέξει, αποφύγετε να το μετακινήσετε, μέχρι και 4 Φεβρουαρίου που αλλάζει το Έτος.
Σημαντικές λεπτομέρειες:
Λάβετε υπόψη ότι η θεραπεία με το αλατόνερο ΔΕΝ είναι η ίδια με τις λάμπες άλατος που πωλούνται στο εμπόριο!
Καθώς η θεραπεία θα απορροφήσει και θα συσσωρεύσει πολλή αρνητική ενέργεια, από τα Άστρα, η εμφάνιση του αλατόνερου μπορεί να αλλάξει καθώς περνά ο καιρός.
Όσο περισσότερο βλέπετε κρυστάλλους αλατιού να ξεχειλίζουν από το δοχείο, τόσο περισσότερο να ξέρετε ότι η θεραπεία κάνει τη δουλειά της.
Μην χρησιμοποιήσετε το γυάλινο δοχείο και τα κέρματα για δεύτερη χρήση, αλλά να το πετάξετε μακριά από το σπίτι, ή την εργασία σας.
Το νέο Έτος ξεκινά γύρω στις 4 Φεβρουαρίου, οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή να πετάξετε την παλιά θεραπεία και να την αντικαταστήσετε με νέα στις νέες κατευθύνσεις των Ετήσιων Άστρων 5, 2, ή και 3.
Κατευθύνσεις 2023

Θεραπείες Φενγκ Σούι 2023

Για το 2023:
το Ετήσιο Άστρο 5 Βορειοδυτικά,
το Ετήσιο Άστρο 2 Ανατολικά,
το Ετήσιο Άστρο 3 Νότιοανατολικά.

Κινέζικα Νομίσματα

Salt Water Cure Chinese Coins

Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τα κινέζικα νομίσματα, τοποθετήστε τα επάνω στο αλάτι με την Yang πλευρά προς τα επάνω, και την Yin πλευρά προς το αλάτι.


Σχετικά links