Εισαγωγή στην Αστρολογία του Nine Star Ki

Εισαγωγή στην Αστρολογία του Nine Star Ki

Το Nine Star Ki (το Ki των Εννέα Αστρων) είναι μία καταπληκτική και ακριβέστατη μέθοδος πρόβλεψης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προσωπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Μας δίνει τη δυνατότητα να προβλέψουμε την προσωπική μας πορεία στη ζωή, καθώς και παγκόσμια γεγονότα. Για αυτό το Nine Star Ki αποτελεί αστρολογικό εργαλείο, μέχρι ένα σημείο. Από εκεί και πέρα είναι ένα εργαλείο ζωής που μας επιτρέπει όχι μόνο να γνωρίζουμε εκ των προτέρων πότε και τι να κάνουμε ή να μην κάνουμε, ποιος σύντροφος μας ταιριάζει και ποιος όχι, σε ποιες κατευθύνσεις βρίσκονται οι ευκαιρίες και ποιες να αποφεύγουμε.

Είναι εκείνο το εργαλείο που μπορεί να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την ζωή μας κατανοώντας πρώτα τον ίδιο μας τον εαυτό, το χαρακτήρα μας και την προσωπικότητά μας και δείχνοντάς μας τον τρόπο να αλλάξουμε το πεπρωμένο μας, ενισχύοντας τη συναισθηματική, βιολογική και φυσική μας κατάσταση.

Έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε στις σελίδες μας μία σειρά άρθρων, γραμμένα από το He Luo, έναν από τους καλύτερους, αν όχι τον καλύτερο, γνώστες και δασκάλους του Nine Star Ki στον κόσμο. Με δική μας πρωτοβουλία ο Heluo θα έρθει στην Ελλάδα το 2006 για να διδάξει το Nine Star Ki. Όλοι μπορούμε να ωφεληθούμε από αυτή τη γνώση.

Εισαγωγή στην Αστρολογία του Nine Star Ki Αυτή η σειρά άρθρων για την Πρόβλεψη με τα 9 Αστρα έχει γραφτεί έχοντας υπόψιν τον αρχάριο. Για αυτό θα αρχίσουμε δείχνοντάς σας πώς βγαίνουν τα τρία προσωπικά σας Αστρα και μετά θα συνεχίσουμε με τα πιο σχετικές θεμελιώδεις αρχές που αφορούν τις δυναμικές του Μαγικού Τετραγώνου.

Τα άρθρα θα ωφελήσουν και τους εφαρμοστές του Feng Shui και τους εφαρμοστές του Nine Star Ki και αποτελούνται από δύο τμήματα:

  • Τμήμα Ένα, Βασικές Αρχές του Nine Star Ki
  • Τμήμα Δύο, Πρόβλεψη προσωπικών και παγκόσμιων γεγονότων

Επίσης στο τέλος αυτών των άρθρων θα βρείτε το Luoshu για όλους τους μήνες και τα χρόνια και άλλα πρότυπα που μπορείτε να αντιγράψετε.

Αν και η τέχνη των 9 Αστρων εφαρμόζεται στο Κινέζικο Feng Shui και το Nine Star Ki, θα εστιάσουμε κυρίως σε ότι αφορά το Nine Star Ki, αλλά και οι εφαρμοστές του Feng Shui θα έχουν μεγάλο όφελος από αυτή την πραγματεία.

Αφού έχουμε αναλύσει τα πιο βασικά στο πρώτο τμήμα, θα σας καθοδηγήσουμε στον πυρήνα και θα σας δείξουμε πώς γίνεται η πρόβλεψη των προσωπικών «ναι» και «όχι», καθώς και η πρόβλεψη των παγκόσμιων γεγονότων. Ο στόχος δεν είναι απλά να σας δείξουμε πώς γίνεται η πρόβλεψη, αλλά να μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας.

Το δεύτερο τμήμα διαιρείται σε ένα τμήμα που αφορά τα προσωπικά γεγονότα και ασχολείται με το προσωπικό σας 9χρονο ταξίδι μέσα στο Luoshu, και τα παγκόσμια γεγονότα. Από τη στιγμή που θα μπείτε στο τμήμα δύο, θα μπορείτε να βρείτε το Luoshu για κάθε μήνα και έτος.

Με σκοπό να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τις προβλέψεις σας αμέσως, αυτό το άρθρο επίσης προσφέρει κάποια από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά των 9 Αστρων, κάποια χαρακτηριστικά για καθένα από τα 9 Ανάκτορα του Luoshu και σας δίνει μία λίστα ελέγχου σχεδόν όλων των «κανόνων» που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προβλέπετε μόνοι σας τάσεις, κυρίως νέων γεγονότων. Στο τέλος, θα περιπλέξουμε κάποιες προσωπικές απόψεις.

Η σειρά των άρθρων καταλήγει να είναι αρκετά μεγάλη. Εφόσον θα κάνετε κάποιες διασταυρώσεις μεταξύ των σελίδων, πηγαίνοντας πίσω-μπρος δε θα είναι εύκολο. Για αυτό, για να ωφεληθείτε περισσότερο από αυτή τη διατριβή, σας προτείνουμε να τυπώσετε αυτά τα άρθρα και να τα μελετήσετε. κατόπιν θα μπορείτε να:

  • Βρείτε τα προσωπικά ΝΑΙ και ΟΧΙ (σ.μ. τι να κάνετε και τι να αποφεύγετε) για κάθε δεδομένη στιγμή, παρελθόν, παρόν ή μέλλον
  • Να προβλέπετε νέα γεγονότα - παγκόσμια γεγονότα - και να βλέπετε διαφανώς μέσα από τις ειδήσεις

Η αστρολογία των 9 Αστρων και η πρόβλεψη των 9 Αστρων είναι μία ευρύτατη περιοχή που δε μπορεί να καλυφθεί με ένα άρθρο. Οι πιο ικανοί ειδήμονες συμφωνούν ότι οι εφαρμογές τους είναι ανεξάντλητες. Παρόλα αυτά οι θεμελιώδεις αρχές μπορούν να μοιραστούν και να αφομοιωθούν σε λίγο ή καθόλου χρόνο και θα είναι δική σας περιπέτεια να εξοικειωθείτε με τους πολλούς συγγραφείς στο πεδίο αυτό.

Δε χρειάζονται ιδιαίτερες ικανότητες για να εφαρμόσετε την πρόβλεψη των 9 Αστρων, ο καθένας μπορεί να το κάνει και το σύστημα είναι αρκετά ξεκάθαρο. Στην πραγματικότητα αυτό που κάνετε είναι απλά το εξής:

Μεταφράζετε τα Άστρα σε Γεγονότα και τα Γεγονότα πάλι σε Άστρα

Αυτό το άρθρο κάνει ακριβώς αυτό, σας βοηθάει να κοιτάτε τα άστρα σε ένα Luoshu και να «προβλέπετε» το πιο πιθανό αποτέλεσμα και σας βοηθάει να κοιτάτε ένα συγκεκριμένο γεγονός και να το αναζητάτε στα Αστρα που ανήκει. Για να σας δώσουμε μία ιδέα, δείτε ένα παράδειγμα:

Ακριβώς όπως ο γείτονάς σας - αλλά σε αυτή την περίπτωση εσείς έχετε τη χαρά - είδατε μία εικόνα στην εφημερίδα που δείχνει ένα δέντρο να πέφτει πάνω σε ένα αυτοκίνητο. Ή βλέπετε μια εικόνα στην εφημερίδα που δείχνει ένα αυτοκίνητο που προσέκρουσε σε ένα δέντρο. Είναι πιθανό να το βρείτε μετά στο Luoshu, όπου μεταφράζετε το δέντρο στο Αστρο 3 και το αυτοκίνητο στο Αστρο 6.

Έτος 6 - Μήνας 3
Nine Star Ki Έτος 6 - Μήνας 3
Nine Star Ki Έτος 6 - Μήνας 3
Το Άστρο 3 επισκέπτεται το Άστρο 6 στο κεντρικό Ανάκτορο του Luoshu, προμηνύοντας πιθανά γεγονότα.
Έτος 3 - Μήνας 6
Nine Star Ki Έτος 3 - Μήνας 6
Nine Star Ki Έτος 3 - Μήνας 6
Το Άστρο 6 επισκέπτεται το Άστρο 3 στο κεντρικό Ανάκτορο του Luoshu, προμηνύοντας πιθανά γεγονότα.

Το πρώτο Luoshu είναι ενός μήνα 3 Ξύλο σε ένα έτος 6 Μέταλλο, το δεύτερο Luoshu είναι ενός μήνα 6 Μέταλλο σε ένα έτος 3 Ξύλο. Μπορείτε να δείτε πώς στο πρώτο Luoshu το Qi του 3 Ξύλου (το δέντρο είναι βέβαια μόνο ένα από τα πολλά χαρακτηριστικά του Αστρου 3) τείνει να συνδεθεί με το Αστρο 6.
Το άλλο παράδειγμα είναι πώς το Qi του 6 Μετάλλου τείνει να συνδεθεί με το Άστρο 3. Αυτό είναι απλά ένας τρόπος να αντιληφθούμε τα Άστρα του Luoshu.

Είναι επιθυμία μου να σας μεταδώσω την έκστασή μου και το δέος μου για τα 9 Αστρα και το Luo Shu. Σας εύχομαι χαρούμενο διάβασμα.

Υπολογίστε εύκολα τα Ki Άστρα σας