Εξερευνώντας τα 9 Μαγικά Τετράγωνα

Εξερευνώντας τα 9 Μαγικά Τετράγωνα του Nine Star Ki

Τώρα που ξέρετε ότι έχετε τρία Αστρα και ξέρετε ότι κάθε Αστρο αντιστοιχεί σε μία από τις Πέντε Μεταμορφώσεις, ας εξερευνήσουμε το σύστημα λίγο περισσότερο.

Άστρο Μεταμόρφωση Φύλο Yin/Yang
1 Νερό Αρσενικό Yang
2 Γη Θηλυκό Yin
3 Ξύλο Αρσενικό Yang
4 Ξύλο Θηλυκό Yin
5 Γη Αρσενικό/Θηλυκό Yang/Yin
6 Μέταλλο Αρσενικό Yang
7 Μέταλλο Θηλυκό Yin
8 Γη Αρσενικό Yang
9 Φωτιά Θηλυκό Yin

Αν τα Αστρα είναι 9.4.1 - και κοιτώντας μόνο το πρώτο και δεύτερο Αστρο - μπορείτε να δείτε ότι είστε γεννημένος σε ένα έτος Φωτιάς (9) και σε ένα μήνα Ξύλου (4).

Μπορείτε επίσης να δείτε ότι και τα δύο Αστρα είναι Yin, θηλυκά.

Το Ξύλο και η Φωτιά είναι σε αρμονία εφόσον το Ξύλο ενισχύει τη Φωτιά.

Αν τα άστρα σας είναι 6.3.8, το πρώτο (Ενήλικος Αριθμός) και το δεύτερο (Απόγονος Αριθμός) Αστρο έχουν ελεγκτική σχέση, διότι το 6 Μέταλλο ελέγχει το 3 Ξύλο.

Κάθε Αστρο μπορεί να τοποθετηθεί στο κέντρο ενός Μαγικού Τετραγώνου εννέα τομέων. Από εκεί το κεντρικό Αστρο κυβερνά τα άλλα Αστρα και αποφασίζει πώς αυτά πετάνε με ένα καθορισμένο σχέδιο στο Luoshu. Κάθε Ανάκτορο κατεύθυνσης καλύπτει 45 μοίρες, ή, θα ήταν καλύτερα να είμαστε πιο αναλυτικοί εδώ και να διαχωρίσουμε μεταξύ της Κινέζικης εκδοχής (45 μοίρες για κάθε Ανάκτορο όπως είπαμε) και το Ιαπωνικό σύστημα που δίνει 30 μοίρες στις κύριες κατευθύνσεις και 60 μοίρες στις ενδιάμεσες κατευθύνσεις.

Εφόσον το Nine Star Ki καλύπτει ένα κύκλο Εννέα ετών, κάθε έτος έχει το δικό του ξεχωριστό Μαγικό Τετράγωνο, δίνοντας συνολικά 9 τετράγωνα.

Ο κύκλος των εννέα ετών περιστρέφεται γύρω από το βασικό Luoshu, ή Μαγικό Τετράγωνο, που έχει το Αστρο 5 στο κέντρο.

Από τη στιγμή που γνωρίζετε τα τρία προσωπικά σας Αστρα, μπορείτε να τα εντοπίσετε στις αντίστοιχες κατευθύνσεις τους, ενώ πάντα θα ανατρέχετε στο βασικό Μαγικό Τετράγωνο του 5 Γη.

Αν ξέρετε τα Nine Star Ki Αστρα σας και ξέρετε πώς να κατασκευάζετε το τετράγωνο, μπορείτε εύκολα να δείτε τι είδους Qi θα σας επηρεάζει για μία μέρα, μήνα ή έτος.

Τώρα μπορείτε να προβλέπετε προσωπικά και παγκόσμια γεγονότα.

Αυτό είναι εξαιρετικό για να σχεδιάζετε τι να κάνετε και τι να αποφεύγετε και θα σας βοηθήσει να είστε στο σωστό τόπο τη σωστή στιγμή, κάνοντας το σωστό πράγμα με το σωστό πνεύμα.

9 Luo Shu

Παρακάτω βλέπετε τα 9 Luoshu, που κάθε ένα κυβερνάται από το αντίστοιχο Αστρο. Το πάνω αριστερό τετράγωνο είναι το τετράγωνο 4 Ξύλο.

4 Ξύλο 9 Φωτιά 2 Γη
3 Ξύλο 5 Γη 7 Μέταλλο
8 Γη 1 Νερό 6 Μέταλλο