Σάββατο, 24 Μάρτιος 2018

Υπηρεσίες Σχολής: Μελέτη Feng Shui, Αστρολογικές Υπηρεσίες

 

Μελέτη Feng Shui σε Επαγγελματικούς ΧώρουςΤο επαγγελματικό ακίνητο, ως χώρος ενεργειακός, επηρεάζει καταλυτικά την κάθε πτυχή της δραστηριότητας των ατόμων που εργάζονται μέσα σε αυτόν. Αρνητικές ενέργειες μπορεί να είναι παρούσες στην είσοδο του ακινήτου, στη θέση της ταμειακής μηχανής, στο γραφείο του ιδιοκτήτη, στο δωμάτιο των αποφάσεων, στα γραφεία των υπεύθυνων της προώθησης των προϊόντων ή υπηρεσιών, στους χώρους έκθεσης. Οι δε ευνοϊκές θετικές ενέργειες μπορεί να μένουν ανεκμετάλλευτες ή να μη βρίσκουν δίοδο μέσα στο ακίνητο, οπότε χάνονται οι ευκαιρίες για άνοδο και πρόοδο.

 

Μελέτη Feng Shui σε ΣπίτιαΤο σπίτι μας, όπως και κάθε ακίνητο, δεν είναι ένα άψυχο σύνολο από τούβλα και μπετόν. Είναι μία ενεργειακή ολότητα με την οποία συναλλασσόμαστε καθημερινά, μας επηρεάζει και την επηρεάζουμε. Για κάποιους συνειδητά, για τους περισσότερους ασυνείδητα οι αρνητικές ενέργειες του χώρου μας εξωθούν σε λάθος σκέψεις, αποφάσεις, ενέργειες και καταστάσεις. Θετικές ενέργειες που πιθανόν να μένουν ανεκμετάλλευτες δεν έχουν τη δυνατότητα να μας ευνοήσουν. Κι επειδή το κακό συνήθως είναι περισσότερο από το καλό, δημιουργείται ανισορροπία και δυσαρμονία μέσα στο σπίτι μας, με φανερό αντίκτυπο στη ζωή μας. Με δυο λόγια αυτό ονομάζεται κακό φενγκ σούι.

 

Αστρολογικές ΥπηρεσίεςΠάντα χρειάζεται ο Χρόνος και ο Τόπος για να συμβεί ένα γεγονός, από την στιγμή που το γνωρίζουμε μπορούμε να κάνουμε τις ανάλογες κινήσεις, "Συν Αθηνά και χείρα κίνει", όπως λέει και το αρχαίο ρητό, έτσι... Δεν θα είμαστε έρμαια της τύχης μας, γι' αυτό...

 

Αγορές με Πιστωτική Κάρτα μέσω PayPalΜαθήματα Φενγκ Σούι δι' Αλληλογραφίας. E-Books. Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι. Online Φενγκ Σούι Σεμινάρια του Master Joseph Yu.

 

Κατάστημα Φενγκ Σούι - ΠροϊόνταΕπισκεφτείτε το on line κατάστημά μας για αυθεντικά συμβολικά Κινέζικα αντικείμενα και κοσμήματα.

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.