Τετάρτη, 17 Ιανουάριος 2018

Δωρεάν Μαθήματα Feng Shui - Ερωτική Συμβατότητα

Ο αριθμός γκούα χρησιμοποιείται επίσης για να εκτιμάται η συμβατότητα μεταξύ δύο ανθρώπων, ενός άνδρα και μίας γυναίκας. Μπορεί δε να χρησιμοποιηθεί και για την εκτίμηση της σχέσης δύο ανθρώπων, όταν αυτή είναι φιλική.

Είπαμε ότι οι άνθρωποι ανάλογα με τον αριθμό γκούα χωρίζονται σε δύο Ομάδες, την Ανατολική και τη Δυτική. Συνήθως λοιπόν άνθρωποι από την ίδια ομάδα ταιριάζουν περισσότερο με ανθρώπους της ίδιας ομάδας. Δηλαδή άτομα Ανατολικής Ομάδας συνεννοούνται καλύτερα με άτομα Ανατολικής Ομάδας και άτομα Δυτικής Ομάδας συνεννοούνται καλύτερα με άτομα Δυτικής Ομάδας.

Η σημασία αυτής της θεωρίας είναι μεγαλύτερη για τα ανδρόγυνα, γιατί αν ανήκουν και οι δύο στην ίδια Ομάδα, έχουν τη δυνατότητα να προσανατολίσουν το κρεβάτι τους ή την κουζίνα τους σε καλότυχες και για τους δύο κατευθύνσεις. Σε διαφορετική περίπτωση, που οι δύο σύντροφοι ανήκουν σε διαφορετικές ομάδες είναι αδύνατο να βρουν κοινές καλές κατευθύνσεις για το κρεβάτι τους ή την κουζίνα του σπιτιού τους. Αυτό που είναι καλό για τον ένα θα είναι κακό για τον άλλο. Ενώ, αν και οι δύο ανήκουν στην ίδια ομάδα, μπορεί η Sheng Qi (F1) κατεύθυνση του ενός να μην είναι η Sheng Qi (F1) κατεύθυνση του άλλου, αλλά τουλάχιστον θα είναι μία από τις ευνοϊκές του κατευθύνσεις. Στην περίπτωση δε που και οι δύο έχουν τον ίδιο αριθμό γκούα, τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο εύκολα.

Ας δούμε λοιπόν τη μέθοδο με την οποία μπορούμε να εκτιμήσουμε την ποιότητα της σχέσης μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας από τον αριθμό γκούα του κάθε ενός.

Η μέθοδος

Κοιτάξτε τους παρακάτω πίνακες

Σίγουρα οι πίνακες αυτοί σας θυμίζουν το Luo Shu. Και όχι αδικαιολόγητα. Αν προσέξετε λίγο καλύτερα θα δείτε ότι από το Luo Shu και τον αριθμό γκούα μπορούμε να βρούμε την F4 κατεύθυνση κάθε ανθρώπου.

Ας πάρουμε για παράδειγμα έναν άνθρωπο που έχει Life Gua 1. Στο Luo Shu ο αριθμός 1 βρίσκεται στο Βορρά. Κοιτάξτε τώρα τον παραπάνω πίνακα του Life Gua 1. Βλέπετε ότι το F4 βρίσκεται στο ίδιο τετραγωνάκι που θα είχαμε τον αριθμό 1 αν αυτός ο πίνακας ήταν το Luo Shu. Από τους παραπάνω πίνακες μπορείτε να βρείτε και το αντίστροφο. Καλύψτε τους αριθμούς γκούα, ώστε να μην ξέρετε ποιος αριθμός αντιστοιχεί σε ποιον πίνακα. Πάρτε ένα τυχαίο F4, π.χ. του τελευταίου πίνακα. Το F4 αντιστοιχεί στον αριθμό του Luo Shu που βρίσκεται στο ίδιο τετραγωνάκι, δηλαδή στο Νότο. Ο Νότος έχει αριθμό 9. Αυτός λοιπόν ο πίνακας αντιστοιχεί στο Life Gua 9. Παρατηρείστε όλους τους πίνακες και εξακριβώστε την ταύτιση του αριθμού του Luo Shu με το F4 του ίδιου αριθμού γκούα.

Τώρα που το ξέρετε αυτό μπορείτε να καταλάβετε και πώς να χρησιμοποιήσετε τον επόμενο πίνακα, για να βρείτε αν μια σχέση μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας είναι άριστη, πολύ καλή, καλή, ελαττωματική, κακή ή καταστροφική.

  • 1. Υπολογίστε το δικό σας αριθμό γκούα
  • 2. Υπολογίστε τον αριθμό γκούα του ατόμου που σας ενδιαφέρει
  • 3. Μέσα από τους παραπάνω πίνακες (Life Gua πίνακες) βρείτε τον πίνακα που αντιστοιχεί στο δικό σας γκούα και δείτε πού πέφτει ο αριθμός γκούα του ατόμου που σας ενδιαφέρει, σύμφωνα με τη θέση αυτού του αριθμού στο Luo Shu.
  • 4. Εκτιμήστε τη σχέση μεταξύ εσάς και αυτού του ατόμου.

Παράδειγμα:
1. Είστε άνδρας και έχετε αριθμό γκούα 1
2. Η γυναίκα σας ή η σύντροφός σας έχει αριθμό γκούα 9
3. Το 9 στο Luo Shu βρίσκεται στο Νότο. Από τον πίνακα του Life Gua 1 βρίσκετε ότι το 9 πέφτει πάνω στο τετραγωνάκι F3 (ο Νότος είναι η F3 κατεύθυνσή σας).
4. Η σχέση σας με τη σύζυγο ή τη σύντροφό σας είναι πολύ καλή!

Πρακτική

Για να διευκολυνθείτε και να μπορείτε πιο γρήγορα να υπολογίζετε την ερωτική συμβατότητα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, μπορείτε να κάνετε το εξής πρακτικό.

Αντιγράψτε και τυπώστε τους πίνακες των Life Gua σε ένα φύλλο χαρτί. Φτιάξτε σε μία διαφάνεια το Τετράγωνο του Luo Shu έτσι ώστε να έχει το ίδιο μέγεθος με έναν πίνακα Life Gua. Αν θέλετε μάλιστα κόψτε αυτή τη διαφάνεια, ώστε να είναι πιο εύχρηστη.

Κάθε φορά που θα θέλετε να βρείτε πόσο συμβατοί είναι δύο άνθρωποι μεταξύ τους, θα τοποθετείτε τη διαφάνεια πάνω στον αντίστοιχο πίνακα, του Life Gua του ενός και θα βρίσκετε σε ποιο τετραγωνάκι πέφτει ο αριθμός του Luo Shu, που είναι ίδιος με τον αριθμό γκούα του άλλου. Κατόπιν θα ανατρέχετε στον πίνακα με τις διαβαθμίσεις των σχέσεων.

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.