Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018

Nine Star Ki το 3ο Άστρο - Πώς να το Εντοπίσετε

Τώρα που έχουμε συζητήσει το καθορισμένο ιπτάμενο σχέδιο για τα Άστρα μέσα στο Luoshu, μπορούμε να σας δείξουμε πώς βρίσκεται το τρίτο Αστρο στον ενεργειακό σας χάρτη, για το σύστημα που εξετάζουμε.

Για να βρείτε το τρίτο Αστρο σας, πρώτα κατασκευάζετε το γενέθλιο χάρτη του δεύτερου Αστρου σας και βρίσκετε το Ανάκτορο όπου εμφανίζεται το πρώτο Αστρο σας.

Στο παράδειγμά μας του ατόμου 9.4.1, τοποθετούμε το δεύτερο Αστρο 4 στο κέντρο ενός κενού Luoshu και μετράμε εμπρόσθια κατά το καθορισμένο σχέδιο του Luoshu μέχρι να φτάσουμε στο πρώτο Αστρο 9. Το τρίτο Αστρο παίρνει απλά τον Αριθμό του Ανακτόρου όπου βρίσκεται το πρώτο Αστρο. Το Αστρο 9 εμφανίζεται στο Ανάκτορο 1 Νερό.

Και πάλι, άλλα συστήματα θα χρησιμοποιούσαν το ημερήσιο Αστρο γέννησης ως τρίτο Αστρο σας. Σας παρακαλώ κοιτάξτε το σύστημα για το τρίτο Αστρο που προτείνει ο Robert Sachs για μία άλλη καταπληκτική τεχνική. Όλα αυτά τα διαφορετικά συστήματα είναι αυθεντικά.

Ανακεφαλαίωση και Άσκηση

Πριν συνεχίσουμε και σας δείξουμε ακριβώς πώς κατασκευάζεται ένα ετήσιο, μηνιαίο ή ημερήσιο Luoshu και σας δώσουμε περισσότερες θεμελιώδεις πληροφορίες και τα «θετικά» και «αρνητικά» συναισθήματα των Αστρων, ας κάνουμε μία ανακεφαλαίωση.

  • Τώρα ξέρετε πώς να χρησιμοποιείτε τους πίνακες για να βρίσκετε τα τρία Άστρα σας
  • Τώρα μπορείτε να βρείτε οποιοδήποτε μηνιαίο ή ετήσιο Άστρο μέσα από τους πίνακες
  • Τοποθετώντας ένα Άστρο στο κέντρο ενός άδειου Luoshu και ακολουθώντας την καθορισμένη τροχιά του Luo Shu μπορείτε να συμπληρώσετε οποιοδήποτε Luo Shu
  • Αν θέλετε να επεκτείνετε το Luoshu σας για να περιλάβει τα ημερήσια Άστρα, μπορείτε ακόμα να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του Joseph Yu και του Danny Van Den Berghe

Ως άσκηση, βρείτε το μηνιαίο και το ετήσιο Luoshu για το Σεπτέμβριο 2002. Θα βρείτε ότι είναι ένας μήνας 1 Νερό σε ένα έτος 7 Μέταλλο.

Τα μηνιαία Άστρα τοποθετούνται στην πάνω δεξιά γωνία των ετήσιων Άστρων.

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.