Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018

Nine Star Ki Chart - Πως να βρείτε τα Nine Star Ki Άστρα σας

Τώρα λοιπόν θέλετε να βρείτε τα προσωπικά σας Άστρα, που καθορίζονται από το μήνα και το έτος γέννησης.

Σας παρακαλούμε καταρχήν να σημειώσετε ότι το Nine Star Ki δε διαχωρίζει μεταξύ Αστρων για άντρες και Αστρων για γυναίκες.

Εδώ το σύστημα διαφέρει κατά πολύ από το Κινέζικο σύστημα του Ming Gua που μπορεί να ξέρετε ήδη και που χρησιμοποιείται σε κάποια από τα Κλασσικά Κινέζικα συστήματα Feng Shui. Στο σύστημα Ming Gua, μόνο κατά τη διάρκεια ενός έτους 3 Ξύλο οι άντρες και οι γυναίκες θα έχουν το ίδιο ετήσιο (πρώτο) Αστρο.

Και τα δύο συστήματα χρησιμοποιούν το Κινέζικο Ηλιακό ημερολόγιο και συμφωνούν ότι ένα έτος ξεκινάει είτε στις 4 ή 5 Φεβρουαρίου ενός έτους και διαρκεί μέχρι τις 3 ή 4 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους. Αν η γέννησή σας πέφτει στη Γρηγοριανή περίοδο από τις 1 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου, θεωρείστε γεννημένοι το προηγούμενο έτος και υπολογίζετε το Αστρο του προηγούμενου Ηλιακού έτους.

Βρίσκοντας το πρώτο Άστρο σας

Πριν σας δείξουμε μία απλή εξίσωση για τα ετήσια Αστρα, μπορείτε απλά να ανατρέξετε σε αυτόν τον πίνακα και να βρείτε το πρώτο σας Αστρο, χρησιμοποιώντας το έτος γέννησης.

Θα χρησιμοποιήσουμε το παράδειγμα ενός ανθρώπου γεννημένου το Μάρτιο 1973.

Απλά βρείτε το έτος γέννησής σας σε αυτόν τον πίνακα. Ένα έτος ξεκινάει είτε στις 4 ή 5 Φεβρουαρίου ενός έτους, και τελειώνει στις 3 ή 4 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους. Αν η γέννησή σας πέφτει στη Γρηγοριανή περίοδο από τις 1 Ιανουαρίου έως τις 4 Φεβρουαρίου, θεωρείστε γεννημένος το προηγούμενο έτος.

Βρίσκοντας το δεύτερο Άστρο σας

Αφού βρήκατε το πρώτο Άστρο σας, χρησιμοποιήστε αυτόν τον πίνακα για να βρείτε το δεύτερο Άστρο σας. Αυτό το Αστρο σχετίζεται με το μήνα γέννησής σας.

Τα 9 Άστρα μπορούν να χωριστούν σε τρεις υπο-ομάδες: 1,4,7 - 2,5,8 και 3,6 9. Ο κύκλος των μηνιαίων Αστρων υπάρχει μέσα στον Κύκλο των ετήσιων Αστρων και ο Φεβρουάριος πάντα αρχίζει σε ένα Γήινο μήνα.

Για να βρείτε το μηνιαίο Αστρο σας πρέπει πρώτα να βρείτε το πρώτο Άστρο σας.
Όταν το πρώτο Αστρο είναι 1, ή 4, ή 7 δείτε τη δεύτερη στήλη.
Όταν το πρώτο Αστρο είναι 3, ή 6, ή 9 δείτε τη τρίτη στήλη.
Όταν το πρώτο Αστρο είναι 2, ή 5, ή 8 δείτε την τελευταία στήλη.
Πηγαίνετε στη στήλη που φιλοξενεί το πρώτο Αστρο σας και βρείτε το μήνα γέννησής σας.
Διασταυρώστε τα και τα δύο και βρείτε το δεύτερο Άστρο (ή «Άστρο Απόγονος»).

Σας παρακαλώ να θυμάστε ότι όπως τα έτη του Nine Star Ki, έτσι και οι μήνες δεν αρχίζουν ποτέ την 1η. Αν η ημέρα γέννησης πέφτει μεταξύ της 1 και 9 του μήνα, είναι πιθανό ότι θα ισχύει το Αστρο του προηγούμενου μήνα.

Παρακαλώ ανατρέξτε στον πίνακα στο παράρτημα για την αρχή των ηλιακών μηνών. Αν έχετε αμφιβολία, παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και θα σας πούμε ευχαρίστως τα Αστρα σας.

Βρίσκοντας το τρίτο Άστρο σας

Απλά πάρτε το πρώτο και δεύτερο Αστρο σας και βρείτε το τρίτο Αστρο εδώ. Μετά διαβάστε τα βασικά «θετικά» και «αρνητικά» συναισθήματα και χαρακτηριστικά που ανήκουν στα πρώτα δύο Αστρα σας παρακάτω. Το τρίτο Αστρο δε χρησιμοποιείται για χαρακτήρα και συναισθήματα, ούτε για πρόβλεψη.

  • Μπορείτε να γίνετε μέλος του NineStarKi Yahoo! Group
  • Ένα εξέχον μέλος του group μας, ο Master Joseph Yu έχει εκδόσει ένα e-book Nine Star Ki και Ημερολόγιο - που περιλαμβάνει την πραγματική μέθοδο υπολογισμού των ημερήσιων Αστρων Κι - και επαναφέρει το σύστημα πίσω στην αρχική Κινέζικη μορφή, όπου το τρίτο Αστρο είναι το Qi της ημέρας γέννησης. Με τον Master Joseph Yu επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσα από το NineStarKi forum
  • Ο φίλος Danny Van Den Berghe προσφέρει ένα πρόγραμμα για τον Υπολογιστή, όχι μόνο ενσωματώνοντας τα Αστρα Κi για το έτος, το μήνα και τη μέρα, αλλά το πρόγραμμα Nine Star Ki είναι ενσωματωμένο σε ένα από τα καλύτερα προγράμματα που υπάρχουν για τις Τέσσερις Στήλες και το Feng Shui.

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.