Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018

Υπολογίζοντας τα Πρώτα Άστρα για Άντρες, Γυναίκες και Έτη

Η παρακάτω εξίσωση σας δίνει το ετήσια Αστρο για κάθε έτος μ.Χ. και οι άνδρες και οι γυναίκες υπολογίζουν το πρώτο (ετήσιο) Αστρο Nine Star Ki χρησιμοποιώντας τον ίδιο υπολογισμό. Απλά προσθέστε και τα τέσσερα ψηφία του έτους μέχρι να καταλήξετε σε μονοψήφιο αριθμό και αφαιρέστε από το 11. Παραδείγματα:

Αν το αποτέλεσμα του ετήσιου Αστρου είναι 5, τότε οι άνδρες υιοθετούν το Αστρο 2 και οι γυναίκες υιοθετούν το Αστρο 8. Τα 9 Αστρα μπορούν να αντιστοιχηθούν με Τρίγραμμα από το Yi Jing (I Ching ή Βιβλίο των Αλλαγών). Το Αστρο 5 ανήκει στο κέντρο και δεν έχει Τρίγραμμο.

Όμως, παράλληλα με τα υιοθετούμενα Αστρα, οι άνδρες και οι γυναίκες 5 Γη παρόλα αυτά κολλάνε στο Αστρο 5 για να βρούνε το χαρακτήρα του Nine Star Ki και τα συναισθήματα για το 5 Γη που - αν και το 5 δεν έχει τρίγραμμο που να του αντιστοιχεί - είναι πολύ ειδικά πραγματικά.

Γυναικεία Άστρα στο Κινέζικο Σύστημα Ming GuaΕίναι πιθανό ότι - πριν διαβάσετε αυτό το άρθρο - έχετε μάθει το Κινέζικο σύστημα Ming Gua που εφαρμόζεται στο Κλασσικό Κινέζικο Feng Shui. Εδώ, οι γυναίκες χρησιμοποιούν ένα άλλο υπολογισμό. Το Αστρο ονομάζεται Gua, αλλά χρησιμοποιείται μόνο για τους σκοπούς του Feng Shui, ποτέ για το Nine Star Ki.

Σημειώστε ότι το Κινέζικο Σύστημα Ming Gua χρησιμοποιείται για εφαρμογές συμβατότητας και κατευθυνσιολογίας στο Κινέζικο Feng Shui. Για να καθορίσουμε το χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία, συνεχίζουμε να βασιζόμαστε στο Nine Star Ki και οι γυναίκες πρέπει να υιοθετήσουν το Αστρο Κι, με άλλα λόγια να χρησιμοποιήσουν την «αρσενική» εξίσωση.
Αυτό μπορεί να είναι μπερδεμένο για την αρχή, αλλά θα δείτε ότι χρησιμοποιώντας το γυναικείο Gua για σκοπούς του Nine Star Ki - περιγραφή χαρακτήρα και εφαρμογή κατευθυνσιολογίας, καθώς και πρόβλεψη προσωπικών γεγονότων - είναι πολύ ανακριβές.

Υπάρχει τόσο ενδιαφέρον και στο Feng Shui και το Nine Star Ki τα πρόσφατα χρόνια, που μπορεί να αναρωτιέστε γιατί είστε ένα συγκεκριμένο Αστρο σε ένα σύστημα και ένα άλλο Αστρο σε ένα άλλο σύστημα. Ας μην προσθέσουμε περισσότερο στη σύγχυση και σας δώσουμε την εξίσωση που χρησιμοποιείται για τις γυναίκες στο Ming Gua.

Σημειώστε ότι οι γυναίκες το χρησιμοποιούν για εφαρμογές συμβατότητας στο Κινέζικο Feng Shui, αλλά αναφέρονται στα Αστρα του που δίνονται από την αρσενική εξίσωση για σκοπούς του Nine Star Ki. Πάλι, προσθέστε όλα τα ψηφία του έτους, καταλήξτε σε μονοψήφιο αριθμό και προσθέστε το 4.

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.