Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018

I Ching - Yi Jing Μέθοδος Πρόβλεψης με το I Ching

Ο Master Joseph Yu έχει γράψει ένα απλό και εύχρηστο ebook (145 σελίδες) Πρόβλεψης με το I Ching. Σε αυτό έχει περιλάβει την ουσία του πρωτότυπου κειμένου. Οι ερμηνείες και των 64 Εξαγραμμάτων είναι σε απλή γλώσσα και αναφέρονται στους καθημερινούς τομείς της ζωής, συγκεκριμένα:

  • Τύχη
  • Έρωτας
  • Οικογένεια
  • Επαγγελματικά
  • Υγεία
  • Νομικά
  • Καριέρα
  • Ακαδημαϊκά

Το βιβλίο είναι μεταφρασμένο στα Ελληνικά και απευθύνεται σε όλους. Δε χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις. Ο τρόπος ρίψης των νομισμάτων και η απόκτηση του εξαγράμματος (απάντησης) βρίσκονται μέσα στα δωρεάν Μαθήματα I Ching.

Υπάρχουν στιγμές που νιώθουμε ότι βρισκόμαστε σε αδιέξοδο ή δε μπορούμε να αποφασίσουμε ή να διαλέξουμε ανάμεσα σε δύο επιλογές ή που θέλουμε να ξέρουμε την εξέλιξη μίας κατάστασης, ώστε να προστατευθούμε από άσκοπες και καμιά φορά επιβλαβείς ενέργειες. Οι περιπτώσεις που μπορούμε να βρεθούμε σε μία τέτοια κατάσταση είναι άπειρες. Είναι αυτές τις στιγμές που χρειαζόμαστε μια έγκυρη συμβουλή. Ο χρησμός του I Ching μπορεί να μας βοηθήσει. Η απάντηση έρχεται από τον Ουρανό.

Το βιβλίο είναι σε ηλεκτρονική μορφή και παρέχεται Δωρεάν.
Kατεβάσετε ένα δείγμα του e-book I-Ching

Διαβάστε μερικά πραγματικά παραδείγματα I-Ching Πρόβλεψης από ανθρώπους που χρησιμοποίησαν το πιο πάνω Βιβλίο.

Αν νομίζετε ότι θα ωφεληθείτε από την απόκτηση αυτού του βιβλίου κάντε μία δωρεά στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα. Στείλτε μας την απόδειξη και θα σας στείλουμε το βιβλίο στο email σας. Το ποσό δεν έχει σημασία!

Εθνική Τράπεζα: 189/296008-74
EFG Eurobank/Ergasias: 0026.0076.52.0100752194
Alpha Bank: 253-002101-024135
Tράπεζα Πειραιώς: 5103-013414-035
Marfin Egnatia Bank: 0323744422

Για περισσότερες πληροφορίες για την Ιστορία, τη δράση του Ιδρύματος και τις δωρεές επισκεφθείτε τη σελίδα του www.xatzikiriakio.gr

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.