Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018

Yi Jing - Εισαγωγή στο I Ching (Yi Jing)

To I Ching κυριολεκτικά σημαίνει το Βιβλίο των Αλλαγών. Είναι το πιο αρχαίο βιβλίο στην Κίνα για την ανάλυση της παρούσας κατάστασης με πιθανές αλλαγές στο μέλλον. Η κινέζικη φιλοσοφία ενστερνίζεται την πίστη ότι ο άνθρωπος είναι μέρος του Σύμπαντος και ότι αυτό που θα συμβεί στο άμεσο μέλλον μπορεί να προβλεφθεί από αυτό που είναι στο μυαλό κάποιου στο παρόν. Αυτό που είναι στο μυαλό κάποιου μπορεί να μεταφερθεί σε φανερά μη σχετιζόμενα αποτελέσματα ενός τυχαίου πειράματος. Χρησιμοποιώντας το Κείμενο του I Ching αυτά τα αποτελέσματα μπορούν να ερμηνευθούν, ώστε να προβλέπουν τα αποτελέσματα των διαφόρων πράξεων. Η ρίψη νομισμάτων είναι ένα τέτοιο τυχαίο πείραμα.

Το αρχικό κείμενο είναι περίπλοκο και βαθύ ακόμα και για τον έμπειρο. Ο Master Joseph Yu έχει εξάγει την ουσία του κειμένου και κάνει αναφορά στις καθημερινές πλευρές της ζωής. Έτσι είναι εύκολο να καταλάβει κανείς την ερμηνεία. Τις ερμηνείες και των 64 Εξαγραμμάτων μπορείτε να βρείτε στο ebook του Master Joseph Yu Πρόβλεψη με το Ι Ching.

Αν σας ενδιαφέρει να διδαχθείτε το I Ching και να μάθετε την επαγγελματική μέθοδο πρόβλεψης μπορείτε να πάρετε το Professional Yi Jing Correspondence Course του Master Joseph Yu. Τα μαθήματα αλληλογραφίας είναι στην Ελληνική γλώσσα.

Πάρετε τρία νομίσματα που δείχνουν Κορώνα στη μία πλευρά και Γράμματα στην άλλη.


Κορώνα                           Γράμματα

Συγκεντρωθείτε σε αυτό που σας ενδιαφέρει να ρωτήσετε. Για παράδειγμα μπορεί να θέλετε να ξέρετε αν θα επιτύχετε σε μία επαγγελματική συνέντευξη την άλλη εβδομάδα. Ή θέλετε να ξέρετε αν αξίζει να κάνετε μία σχέση με κάποιον στο άμεσο μέλλον. Ή θέλετε να ξέρετε αν η δουλειά σας θα βελτιωθεί στο κοντινό μέλλον. Η λίστα είναι ατέλειωτη.

Μεταφέρετε τη σκέψη σας στα νομίσματα και ρίξτε τα στο τραπέζι. Καταγράψτε το αποτέλεσμα. Αυτό θα είναι ένα από τα τέσσερα παρακάτω:

ΚΚΚ.....Και τα τρία Κορώνα
ΚΚΓ.....Δύο Κορώνα και ένα Γράμματα (η σειρά δεν έχει σημασία)
ΓΓΚ.....Δύο Γράμματα και ένα Κορώνα (η σειρά δεν έχει σημασία)
ΓΓΓ.....Και τα τρία Γράμματα

Επαναλάβετε το πείραμα 6 φορές και καταγράψτε το αποτέλεσμα. Ο πλήρης τρόπος ρίψης των νομισμάτων και απόκτησης του εξάγραμμου, καθώς και άλλα δωρεάν μαθήματα, βρίσκεται στο μενού "I Ching (Yi Jing)". Αν δεν είστε μέλος του site, Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση.

Στο I Ching προτιμούνται τα κινέζικα νομίσματα, διότι αντιπροσωπεύουν τον Ουρανό και τη Γη.
Ο Ανθρωπος είναι ο ενδιάμεσος κρίκος.

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.