Σάββατο, 24 Μάρτιος 2018

Κινέζικη Αστρολογία - Φίδι

Φίδι Το Σοφό - Χαρακτηριστικά Ιδιότητες

Το Φίδι είναι απο τα πιο Χαρισματικά και Σοφά Ζώδια του Κινέζικου Ωροσκοπίου

Όπως όλα τα ζώδια, το Φίδι έχει μερικές μοναδικές ιδιότητες που το χαρακτηρίζουν. Πρόκειται για ένα νότια, νοτιοανατολικά οριοθετημένο ζώδιο με θυληκή (Γιν) φύση. Συμβολίζει την σοφία και οτιδήποτε θεϊκό. Το αντίστοιχο του ζώδιο στο δυτικό ωροσκόπιο είναι ο Ταύρος. Σχετίζεται άμεσα με το Οπάλιο που είναι το τυχερό του πετράδι και με τον πλανήτη Αφροδίτη.

Οι άνθρωποι φίδια είναι πολύ ενεργοί την Ανοιξη και ιδιαίτερα τον Μάιο που είναι και ο αγαπημένος τους μήνας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας κυβερνάνε μεταξύ των ωρών 09:00 και 11:00. Τους αρέσουν τα πράσινα, καφέ και χρυσά χρώματα και λατρεύουν να τρώνε καλομαγειρεμένα κρέατα. Πολλούς ανθρώπους φίδια συναντάμε στην Αφρική και την Δυτική Ασία.

Οι άνθρωποι φίδια είναι ιδιαίτερα γοητευτικοί και ξέρουν να ξελογιάζουν. Νιώθουν μεγάλη υπερηφάνεια για αυτή τους την ικανότητα. Τα υπόλοιπα Κινέζικα ζώδια νιώθουν μεγάλη έλξη προς τον αινιγματικό και μυστηριακό χαρακτήρα του Φιδιού. Επίσης, έχουν την ικανότητα να αισθάνονται τις αλλαγές του καιρού αλλά και να συζητάνε για τα καιρικά φαινόμενα! Απο την άλλη πλευρά το Φίδι υπερβάλλει πολύ και λέει έυκολα ψέματα.

Πολύ γνωστό για την ιδιότητα του να κινείται με ταχύτητα και να φέρεται έξυπνα, το Φίδι έχει αναπτύξει μια έκτη αίσθηση που το αναγκάζει να βασίζεται συνεχώς στο ένστικτο του και τα συναισθήματα του. Του αρέσει να ακολουθεί την καρδιά του και περιμένει και απο τους γύρω του να κάνουν το ίδιο.

Τα Φίδια πάντα σκέφτονται βαθιά πριν δράσουν. Για αυτό ίσως θεωρούνται και σοφά ζώδια ικανά να επιλύσουν τους πιο δύσκολους γρίφους. Τους αρέσει αισθάνονται ασφάλεια και να βρίσκονται σε ασφαλές περιβάλλον. Τέλος, νοιάζονται πολύ για την γνώμη των άλλων και θέλουν να ξέρουν ποιοί τους σέβονται και τους εγκρίνουν πραγματικά. Το Φίδι ταιριάζει απόλυτα με το αλογο, το Βουβάλι και τον Πετεινό.

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.