Σάββατο, 24 Μάρτιος 2018

Κινέζικη Αστρολογία - Κουνέλι

Κουνέλι Το Τυχερό - Χαρακτηριστικά Ιδιότητες

Το Κουνέλι είναι το πιο Τυχερό Ζώδιο του Κινέζικου Ωροσκοπίου

Όπως όλα τα ζώδια, το Κουνέλι έχει μερικές μοναδικές ιδιότητες που το χαρακτηρίζουν. Πρόκειται για ένα ανατολικά οριοθετημένο ζώδιο με θηλυκή (Γιν) φύση. Συμβολίζει την καλοτυχία, την ηρεμία και την ειρήνη. Το αντίστοιχο του ζώδιο στο δυτικό ωροσκόπιο είναι οι Ιχθείς. Το τυχερό του πετράδι είναι το μαργαριτάρι, το μαγικό πετράδι του φεγγαριού.

Οι άνθρωποι Κουνέλια είναι πολύ ενεργοί την Ανοιξη και ιδιαίτερα τον Μάρτιο που είναι και ο αγαπημένος τους μήνας. Κατα τη διάρκεια της ημέρας κυβερνάνε μεταξύ των ωρών 05:00 και 07:00. Τους αρέσουν τα μπλε, γκρι και άσπρα χρώματα και λατρεύουν να τρώνε θαλασσινά και λαχανικά. Τους συναντάμε κυρίως σε περιοχές της Ασίας και της Κεντρικής Ευρώπης. το Κουνέλι συνδέεται έντονα με τον πλανήτη Ποσειδώνα.

Τα Κουνέλια είναι πολύ δημοφιλή ανάμεσα στους φίλους τους και την οικογένεια τους. Είναι πολύ χαδιάρικα και προστατευτικά πλάσματα, μερικές φορές παραπάνω απο το κανονικό. Τους αρέσει να φροντίζουν το σπίτι τους το οποίο είναι συνήθως διακοσμημένο με ξεχωριστό τρόπο. τους αρέσει να ψωνίζουν και ξοδεύουν αρκετά χρήματα σε ακριβά και επώνυμα αντικείμενα.

Το Κουνέλι είναι πολύ ευαίσθητο και συναισθηματικό. Συνήθως γίνεται καλός φίλος, συνεργάτης ή σύντροφος λόγω της συμπάθειας του προς τα προβλήματα των άλλων. ταιριάζει απόλυτα με το Γουρούνι, το Πρόβατο και τον Πίθηκο.

Οι άνθρωποι Κουνέλια είναι πολύ κοινωνικοί και προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κάνουν τους άλλους να διασκεδάσουν και να περάσουν όμορφα. Τους αρέσει να ξελογιάζουν και τα καταφέρνουν πολύ καλά. Δεν θέλουν να μπλέκονται σε καυγάδες. φασαρίες και μάχες και θα κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν τέτοιες καταστάσεις.

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.