Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018

Κινέζικη Αστρολογία - Γουρούνι

Γουρούνι Το Σεξουαλικό - Χαρακτηριστικά Ιδιότητες

Το Γουρούνι είναι το τελευταίο Zώδιο με το οποίο κλείνει ο Κινέζικος Zωδιακός κύκλος

Όπως όλα τα ζώδια, το Γουρούνι έχει μερικές μοναδικές ιδιότητες που το χαρακτηρίζουν. Πρόκειται για ένα Bόρεια οριοθετημένο ζώδιο με θηλυκή (Γιν) φύση που συμβολίζει την γονιμότητα, την σεξουαλικότητα και την καλη τύχη. Το αντίστοιχο του ζώδιο στο δυτικό ωροσκόπιο είναι ο Σκορπιός ενώ το τυχερό του πετράδι είναι το Ρουμπίνι.

Οι άνθρωποι Γουρούνια είναι πολύ ενεργοί το φθινόπωρο και ειδικά τον Νοέμβριο που είναι και ο αγαπημένος τους μήνας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας κυβερνάνε μεταξύ των ωρών 21:00 και 23:00. Τους αρέσουν τα κόκκινα, ροζ και άσπρα χρώματα και λατρεύουν να τρώνε φρούτα και λαχανικά. Τους συναντάμε κυρίως στην Αυστραλία, την Βόρεια Ευρώπη και την Αφρική. Το Γουρούνι συνδέεται άμεσα με τους πλανήτες Αρη και Δία.

Τα Γουρούνια είναι πολύ γενναιόδωρα, μερικές φορές περισσότερο απο όσο πρέπει. Τους αρέσει να βοηθάνε τους άλλους τόσο πολύ ώστε κάνουν ότι περνάει απο το χέρι τους. Στις σχέσεις τους προσπαθούν να φέρονται με ειλικρίνεια και εντιμότητα και περιμένουν ανταπόδωση για αυτή τους τη συμπεριφορά. Τους αρέσει η οικογένεια και κατα πάσα πιθανότητα θα παντρευτούν νωρίς.

Οι άνθρωποι Γουρούνια είναι οι καλύτεροι γνώστες της τέχνης του σεξ. Οι ερωτικοί τους σύντροφοι τους θαυμάζουν για την δημιουργικότητα τους και την αντοχή τους. Προσπαθούν να περνάνε καλά ότι και αν κάνουν. Ταιριάζουν απόλυτα με το Κουνέλι, το Πρόβατο και την Τίγρη.

Τα Γουρούνια είναι οπαδοί της μελέτης. Θέλουν να διαβάζουν και να ενημερώνονται για διάφορα θέματα. Προσπαθούν να μαθαίνουν συνεχώς καινούργια πράγματα. Επίσης, τους αρέσει να ψωνίζουν ακριβά ρούχα και κοσμήματα και δεν ενδιαφέρονται για το χρήμα. Συνήθως ξοδεύουν περισσότερα απο όσα αντέχει η τσέπη τους αλλά δεν τους νοιάζει και πολύ.

Ειρηνικό απο την φύση του, το Γουρούνι θα κάνει τα πάντα για να αποφύγει καυγάδες και φασαρίες. Σαν κοινωνικό πλάσμα που είναι, του αρέσει να βγαίνει έξω, ειδικά για φαγητό, να πηγαίνει σε εκδηλώσεις και κοινωνικές συνευρέσεις. Δεν θέλει να μένει για πολύ διάστημ μόνο του.

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.