Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018

Κινέζικη Αστρολογία - Ποντικός

Ποντικός Ο Ηγέτης - Χαρακτηριστικά Ιδιότητες

Ο Ποντικός είναι το Ζώδιο με το οποίο ξεκινά ο Κινέζικος Ζωδιακός Κύκλος

Όπως όλα τα ζώδια, ο Ποντικός έχει μερικές μοναδικές ιδιότητες που τον χαρακτηρίζουν. Πρόκειται για ένα βόρεια οριοθετημένο ζώδιο με αρσενική (Γιανγκ) φύση που συμβολίζει νέα ξεκινήματα, την δύναμη, την ηγεσία και την κατάκτηση. Το τυχερό του πετράδι είναι ο Γρανίτης.

Οι άνθρωποι Ποντικοί είναι πολύ ενεργοί το Χειμώνα και ιδιαίτερα τον Δεκέμβριο που είναι και ο αγαπημένος τους μήνας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας κυβερνάνε μεταξύ των ωρών 23:00 και 01:00. Τους αρέσουν τα μαύρα, κόκκινα, άσπρα και μωβ χρώματα και λατρεύουν να τρώνε χοιρινό κρέας και λάχανο. Τους συναντάμε κυρίως στην Ευρώπη και την Νότια Αμερική.

Ο Ποντικός είναι ισχυρά συνδεδεμένος με τον πλανήτη Δία. Δεν είναι σύμπτωση πως το αντίστοιχο του ζώδιο στο δυτικό ωροσκόπιο είναι ο Τοξότης που κυβερνάται απο τον Δία.

Οι άνθρωποι Ποντικοί είναι οπαδοί της καλής ζωής και του σεξ. Είναι πολύ ενθουσιώδεις, συναρπαστικοί και γοητευτικοί. Τους αρέσει να γοητεύουν τους άλλους και το κάνουν καλά. Ξέρουν να εντοπίζουν και να διαχειρίζονται τα αδύνατα σημεία των άλλων. Έπειτα χρησιμοποιούν στρατηγικές μεθόδους για να εκμεταλλευτούν αυτές τις αδυναμίες και να κατακτήσουν. Παρόλα αυτά είναι πολύ προστατευτικοί και τρυφεροί με όσους αγαπούν. Ταιριάζουν απόλυτα με άλλους Ποντικούς, με το Βουβάλι και τον Δράκο.

Ο Ποντικός μπορεί να γίνει πολύ κακός και εκδικητικός. Νευριάζει εύκολα και μπορεί να πεί πράγματα για τα οποία αργότερα θα μετανιώσει. Δεν μπορείς ούτε να τον αγαπάς, ούτε να τον μισείς. Πρέπει να βρείς την χρυσή τομή και να ισορροπήσεις ώστε να τον πλησιάσεις και να περάσεις καλά μαζί του. Ποτέ μην τον προκαλέσεις γιατί τότε είναι που γίνεται σκληρός και ύπουλος.

Για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και το σεβασμό του πρέπει πρώτα να του δείξεις εσύ σεβασμό. Τότε ο Ποντικός μπορεί να γίνει πολύ γενναιόδωρος και να σου αφοσιωθεί. Αυτό μπορεί να ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι. Για αυτό και οι Ποντικοί έχουν περισσότερους γνωστούς παρά φίλους. Συνήθως θα τους συναντήσεις σε εκδηλώσεις, πάρτι, δεξιώσεις ή συγκεντρώσεις μιας και τους αρέσει η κοινωνική ζωή. Θέλουν να περιστοιχίζονται απο ανθρώπους.

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.