Σάββατο, 24 Μάρτιος 2018

Κινέζικη Αστρολογία - Σκύλος

Σκύλος Ο Πιστός - Χαρακτηριστικά Ιδιότητες

Ο Σκύλος είναι ένα Eκπληκτικό Κινέζικο Zώδιο

Όπως όλα τα ζώδια, ο Σκύλος έχει μερικές μοναδικές ιδιότητες που τον χαρακτηρίζουν. Πρόκειται για ένα Δυτικά, Βορειοδυτικά οριοθετημένο ζώδιο με αρσενική (Γιανγκ) φύση. Συμβολίζει την δικαιοσύνη, την πίστη και την υπομονή ενώ το αντίστοιχο του ζώδιο στο δυτικό ωροσκόπιο είναι ο Ζυγός. Το τυχερό πετράδι του Σκύλου είναι το Διαμάντι.

Οι άνθρωποι Σκυλιά είναι πολύ ενεργοί το Φθινόπωρο και ειδικά τον Οκτώβριο που είναι και ο αγαπημένος τους μήνας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας κυβερνάνε μεταξύ των ωρών 19:00 και 21:00. Τους αρέσουν τα άσπρα, κίτρινα και ασημένια χρώματα και λατρεύουν να τρώνε γλυκά. Πολλούς ανθρώπους Σκυλιά συναντάμε στην Νότια Αμερική, στη Δυτική Ευρώπη και στην Αυστραλία. Ο Σκύλος σχετίζεται έντονα με τον πλανήτη Αφροδίτη.

Τα Σκυλιά είναι πολύ πιστά και ειλικρινή προς τους φίλους τους και την οικογένεια τους. Ενδιαφέρονται περισσότερο για τους ανθρώπους παρά για άλλα πράγματα όπως το χρήμα. Ωστόσο, είναι συνήθως οικονομικά ανεξάρτητα άτομα που βρίσκουν έυκολα τρόπους για να κερδίσουν χρήματα. Ο Σκύλος ξέρει πως να τραβήξει την προσοχή των άλλων χρησιμοποιώντας τις ομιλιτικές του ικανότητες με επιτυχία. Ταιριάζει απόλυτα με το Αλογο, την Τίγρη και το Γουρούνι.

Οι άνθρωποι Σκυλιά παλεύουν συνεχώς για το δίκαιο. Είναι διατεθιμένοι να θυσιάσουν τα όνειρα τους και τα θέλω τους στο βωμό της αλήθειας και της δικαιοσύνης. Είναι επίσης πολύ υπεύθυνα άτομα στα οποία μπορείς να βασιστείς. Τους αρέσει να βοηθάνε τους άλλους. Δεν τους αρέσει να λένε πολλά αλλά προτιμάνε να μιλάνε με τις πράξεις τους.

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.