Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018

Online Feng Shui Σεμινάρια - Distance Learning

Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια

Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα του Feng Shui Distance Learning (εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση), με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια, όπου δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε από την πόλη σας, το σπίτι σας ή το γραφείο σας για να παρευρεθείτε σε αίθουσα σεμιναρίων, αλλά μπορείτε να τα παρακολουθήσετε μέσω του Υπολογιστή σας, του Tablet σας ή ακόμη και του Smart Phone σας.

Παρακολουθώντας τα Online Feng Shui Σεμινάρια, είναι σαν να βρίσκετε μέσα στην αίθουσα, όπου μπορείτε να δείτε live την PowerPoint παρουσίαση του σεμιναρίου, εμένα, αλλά και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες μαθητές μέσω Webcam, καθώς επίσης υπάρχει και η δυνατότητα ερωτήσεων κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου μέσω μικροφώνου ή chatroom.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, το σεμινάριο εγγράφετε σε μορφή HD Video και αποστέλλεται σε εσάς μετά το τέλος της κάθε ενότητας του σεμιναρίου για να το έχετε στο αρχείο σας και για να μπορείτε να το δείτε στον υπολογιστή σας ή να το εγγράψετε σε DVD και να το δείτε στην τηλεόρασή σας.
Αυτό είναι επίσης χρήσιμο σε εσάς που για κάποιο έκτακτο λόγο δεν είστε σε θέση να παρακολουθήσετε το online σεμινάριο, να έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε το video και να το παρακολουθήσετε αργότερα.

Τα Online Feng Shui σεμινάρια είναι ευέλικτα. Δηλαδή, δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες μαθητές, μετά την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου, να μπορούν να αλλάξουν την διάρκεια, τις ημέρες και τις ώρες του σεμιναρίου.

Σε κάθε Online σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν έως 8 άτομα. Εάν συμπληρωθεί ο αριθμός των (8) ατόμων πριν την ημερομηνία έναρξης του σεμιναρίου, οι μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ημέρα και ώρα έναρξης.

Με την εγγραφή σας στο On-line Φενγκ Σούι Σεμινάριο θα σας αποσταλεί στο e-mail σας σε pdf το Βιβλίο Ύλης Σεμιναρίου και αποκτάτε πρόσβαση σε ειδικό forum στο site για περαιτέρω εκπαιδευτική υποστήριξη.
Με το πέρας του On-line Σεμιναρίου χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης "Certificate of Attendance".

Λόγο περιορισμού θέσεων (8) των online σεμιναρίων, επιλέξτε την ημερομηνία διεξαγωγής για το Σεμινάριο που ενδιαφέρεστε και κλείστε άμεσα θέση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ή τηλεφωνικά στο 211 4002615 και 697 7210817.


Προϋποθέσεις Παρακολούθησης On-line Σεμιναρίων:

  • Εγγραφή στο σεμινάριο μέσω Φόρμα Εγγραφής, ή τηλεφωνικά για κράτηση θέσης. Το κόστος εγγραφής είναι 150€ με τραπεζική κατάθεση στην ALPHA BANK: 123-002101-232539 - IBAN: GR31 0140 1230 1230 0210 1232 539.
  • Εξοπλισμός H/Y με σύνδεση στο Internet, ηχεία, camera και μικρόφωνο.
  • Μία με δύο ημέρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου, θα σας αποσταλεί στο e-mail σας το invitation link όπου θα πρέπει να συνδεθείτε 5-10 λεπτά πριν την ώρα έναρξης του σεμιναρίου.
  • Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου μέσω Tablet ή Smartphone, θα πρέπει να εγκαταστήσετε και την ανάλογη εφαρμογή (Application) για, iPhone - iPad, συσκευές με λειτουργικό Android και συσκευές BlackBerry.
  • Για άλλες κινητές 3G/4G, ή άλλες WiFi συσκευές, μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο εισάγοντας τον σύνδεσμο URL (invitation link) που έχει αποσταλεί στο e-mail σας, στο πρόγραμμα περιήγησης της συσκευής σας.
  • Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στην σελίδα Webex.

Μπορείτε να πληρώσετε τα Online Feng Shui Σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν να παρακολουθήσετε χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα μέσω PayPal με ασφάλεια και ευκολία. Περισσότερες Πληροφορίες.


 

...Νέες Ημερομηνίες Online Φενγκ Σούι Σεμιναρίων θα ανακοινωθούν αργότερα...

Webinars e-learning Feng Shui Online Seminars

 

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.