Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018

Master Feng Shui Practitioner Training Seminar

Βάζοντας μαζί τις δεξιότητές σας και τις γνώσεις σας ως μελλοντικού επαγγελματία συμβούλου, το Επαγγελματικό Σεμινάριο Master Feng Shui Practitioner Training Seminar (Κατάρτιση Επαγγελματιών Συμβούλων Feng Shui) περιλαμβάνει την πρακτική εφαρμογή της γνωμοδότησης του Feng Shui.

Master Feng Shui Practitioner Training Seminar

  • Θα μάθετε από το πώς να επιλέξετε ένα οικόπεδο βάσει των εδαφικών σχηματισμών (μορφές) σε σχέση με τον προσανατολισμό του κτιρίου που θα χτιστεί εκεί και τους ανθρώπους που θα κατοικίσουν ή θα εργαστούν στον χώρο αυτό
  • Αρχιτεκτονικό σχέδιο και δομή του κτιρίου βάσει του εξωτερικού περιβάλλοντος και των Ιπτάμενων Αστρων
  • Πώς να κάνετε μια επιτυχημένη μελέτη Feng Shui εξετάζοντας τις ανάγκες που έχουν τα άτομα που θα κατοικίσουν ή θα εργαστούν στον χώρο αυτό
  • Εξωτερικές και εσωτερικές μορφές
  • Η χρήση του Luo Pan
  • Ακήσεις - Μελέτες... κλπ.

Κόστος Σεμιναρίου: 1000 €
Δείτε το Ετήσιο Πρόγραμμα Σεμιναρίων Φενγκ Σούι.

Distance Learning On-line Feng Shui Σεμινάρια

 

Στο 4ήμερο αυτό σεμινάριο θα διδαχτείτε:

1Πώς να επιλέξετε ένα οικόπεδο βάσει των εδαφικών σχηματισμών (μορφές) σε σχέση με τον προσανατολισμό του κτιρίου που θα χτιστεί εκεί και τους ανθρώπους που θα κατοικίσουν ή θα εργαστούν στον χώρο αυτό.

2Αρχιτεκτονικό σχέδιο και δομή του κτιρίου βάσει του εξωτερικού περιβάλλοντος και των Ιπτάμενων Αστρων. Πώς να κάνετε μια επιτυχημένη μελέτη Feng Shui εξετάζοντας τις ανάγκες που έχουν τα άτομα που θα κατοικίσουν ή θα εργαστούν στον χώρο αυτό. Εξωτερικές και εσωτερικές μορφές. Η χρήση του Luo Pan. Ασκήσεις-Μελέτες... Το Σεμινάριο αυτό είναι επίσης κατάλληλο για Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς και Διακοσμητές.

3Business Feng Shui: Η επαγγελματική μέθοδος εφαρμογής του Feng Shui για επαγγελματικούς χώρους, η οποία είναι τελείως διαφορετική από αυτή των σπιτιών.

4Water Methods: στην τεχνική αυτή θα μάθετε πώς να ενεργοποιείτε αποτελεσματικά τα ’στρα με την τοποθέτηση εξωτερικού νερού σε σχέση με την πόρτα. Δεν αρκεί η απλή τοποθέτηση νερού για την ενεργοποίηση ενός άστρου, θα πρέπει να βρίσκετε σε καλή θέση μέσα στο ανάκτορο και να επικοινωνεί με το facing της πόρτας. Κατάλληλα και ακατάλληλα facing.

5Xuan Kong Da Gua: με την τεχνική αυτή θα καταλάβετε γιατί κάποιες φορές το feng shui δεν δουλεύει μετά από ενεργοποίηση. Παράλληλα, θα εξασκηθείτε στη σωστή χρήση του Luo Pan και θα αποκτήσετε μεγαλύτερη εμπειρία μέσα από ασκήσεις και μελέτες που γίνονται κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Στο Σεμινάριο αυτό υπάρχουν Πρακτικές Εφαρμογές που δεν υπάρχουν στα Σεμινάρια Φενγκ Σούι FSRC Modules 1-4 και στα Μαθήματα Αλληλογραφίας.

Σε όλους τους μαθητές χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης - Certificate of Attendance
Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές επικοινωνήστε μαζί μου
.

 

Εξέταση της Μορφής - Εδαφικοί Σχηματισμοί

Το εξωτερικό περιβάλλον είναι υπεύθυνο για την συμπεριφορά των Ιπτάμενων Αστρων, ενεργοποιούνται ή απενεργοποιούνται από τη μορφή.
Κατηγοριοποίηση της μορφής βάσει των Εννέα Αστρων.
Γνωρίζοντας την μορφή, τα βουνά, τα κτίρια, τους δρόμους και τα στοιχεία τους, θα ξέρετε πώς να επιλέξετε το σημείο εκείνο και τον προσανατολισμό που θα δώσετε στο κτίριο.

 

Αρχιτεκτονικό Σχέδιο - Σχήμα

Το Αρχιτεκτονικό σχήμα του κτιρίου, εξωτερική μορφή και σχεδιασμός σε συνδυασμό με τα Ιπτάμενα Αστρα.

 

Εξωτερική Διαμόρφωση - Μορφή

Διαμόρφωση και σχεδιασμός του εξωτερικού περιβάλλοντος χώρου. Εξωτερική είσοδος, μονοπάτια, κήπος, τοποθέτηση νερού.

 

Εσωτερική Διαμόρφωση - Κάτοψη

Δουλεύοντας με την κάτοψη, επιλέγουμε τους χώρους του σπιτιού βάσει των Ιπτάμενων Αστρων. Είσοδος, εσωτερικοί διάδρομοι, πόρτες και παράθυρα. Εσωτερική διακόσμηση, χρώματα και σχήματα.

 

Η Χρήση του Luo Pan

Πρακτική εφαρμογή της χρήσης του Luo Pan.

Τώρα μπορείτε να πληρώσετε το Σεμινάριο χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα μέσω PayPa με αφάλεια και ευκολία.

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.