Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018

Higher Feng Shui Diploma - Ανώτερο Δίπλωμα Φενγκ Σούι

Δίπλωμα Φενγκ Σούι - Higher Feng Shui Diploma Το FSRC (Feng Shui Research Center) του Master Joseph Yu αναγνωρίζει σπουδαστές που έχουν συμπληρώσει τη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευσή τους στο Xuan Kong Feng Shui ως εξής.

Στο σπουδαστή απονέμεται το Ανώτερο Δίπλωμα Εκπαίδευσης Φενγκ Σούι (Higher Feng Shui Diploma) και ο σπουδαστής αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας Σύμβουλος Feng Shui και καταχωρείται στην Ελληνική Λίστα Σύμβουλοι Φενγκ Σούι καθώς και στη Λίστα του FSRC.

 

Οι προϋποθέσεις για τους Έλληνες σπουδαστές είναι οι εξής:

1Ο σπουδαστής θα πρέπει να έχει παρακολουθήσει τα 2 Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι FSRC Feng Shui Modules 1-2 και FSRC Feng Shui Modules 3-4
ή εναλλακτικά πρέπει να έχει πάρει και τα τρία επίπεδα του Ελληνικού Feng Shui Correspondence Course (Elementary, Intermediate και Advanced) που διατίθενται από εμάς.

2Ο σπουδαστής πρέπει να συμμετέχει ενεργά στο forum FSRC Feng Shui 3-4 Professional για 12 μήνες και να δείξει κατανόηση της θεωρίας και της πρακτικής.

3Μετά την πάροδο των 12 μηνών ο σπουδαστής μπορεί να κάνει Αίτηση (*) στον Τάκη Καραγιαννόπουλο για το Higher Feng Shui Diploma (Ανώτερο Δίπλωμα Φενγκ Σούι) και να δώσει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Distance Learning On-line Feng Shui Σεμινάρια

Εξετάσεις:
  • Ο υποψήφιος πρέπει να αποστείλει 2 γραπτές πραγματικές μελέτες σπιτιών στις οποίες χρησιμοποίησε την Τεχνική των Ιπτάμενων Aστρων (Flying Stars Technique), μία μελέτη κάθε φορά. Η πρώτη μελέτη θα διορθωθεί από τον Τάκη Καραγιαννόπουλο και θα επιστραφεί με διορθώσεις και οδηγίες για βελτίωση της τεχνικής.
  • Κατόπιν πρέπει να αποσταλεί η δεύτερη μελέτη. Αν αυτή είναι ικανοποιητική, αυτό σημαίνει ότι ο υποψήφιος πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις και ο Τάκης Καραγιαννόπουλος δίνει το όνομά του, τα στοιχεία του και τη φωτογραφία του στο Master Joseph Yu για να εκδώσει το Higher Feng Shui Diploma, υπογεγραμμένο από τον ίδιο και να τον αναγνωρίσει ως σύμβουλο, καταχωρώντας τον στη Λίστα Συμβούλων του FSRC.
  • Σε περίπτωση που η δεύτερη μελέτη δεν είναι ικανοποιητική, ο υποψήφιος έχει δικαίωμα να υποβάλει και μία τρίτη. Αν και αυτή δεν είναι σωστή, τότε η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί με την υποβολή μίας πρώτης γραπτής μελέτης μετά από 3 μήνες.
  • Η όλη διαδικασία θα τελειώσει και ο υποψήφιος θα περάσει τις εξετάσεις και θα αποκτήσει το Higher Feng Shui Diploma μόνο όταν υποβάλει μία ικανοποιητική μελέτη Feng Shui. Η υποβολή αυτών των εργασιών είναι μέρος της εκπαίδευσης.

Ο επιτυχημένος απόφοιτος που έχει πάρει το Δίπλωμα μέσω των Μαθημάτων Αλληλογραφίας, έχει υποχρέωση να εκπαιδευτεί περισσότερο, παρακολουθώντας τα Σεμινάρια FSRC Professional Feng Shui Modules 1-4 μέσα σε 24 μήνες από την ημερομηνία της αποφοίτησης. Ως επαγγελματίας Σύμβουλος πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις και να συμμορφώνεται με τους κανόνες που θέτει το FSRC, προκειμένου να διατηρήσει τη θέση του. Εξέταστρα: 280 € (που πρέπει να αποσταλούν με την Αίτηση (*) για το Higher Feng Shui Diploma).

  • (*) Για την ηλεκτρονική αποστολή της αίτησης θα πρέπει να έχετε την τελευταία έκδοση του Adobe Reader εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας. Κατεβάστε την Αίτηση κάνοντας δεξί κλικ στο link και αποθήκευση ως. Συμπληρώστε ηλεκτρονικά την αίτηση και στείλτε τη μέσω e-mail ή Fax ή μπορείτε να την εκτυπώσετε και να την αποστείλετε μέσω ταχυδρομείου.

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.