Σάββατο, 21 Απρίλιος 2018

18-21 Οκτωβρίου 2018 Σεμινάριο Feng Shui FSRC Modules 3-4

Feng Shui Seminar Modules 3-4

Το Σεμινάριο FSRC Professional Feng Shui Seminar Modules 3-4, θα διεξαχθεί 18-21 Οκτωβρίου 2018 στην Αθήνα.

Στο Σεμινάριο θα διδαχτείτε την Επαγγελματική Τεχνική των Ιπτάμενων Άστρων (Flying Stars Feng Shui) που χρησιμοποιούν οι Επαγγελματίες Σύμβουλοι Feng Shui.

Τα Άστρα αυτά δεν είναι απλοί αριθμοί, βρίσκονται σε κάθε χώρο και μας επηρεάζουν είτε θετικά είτε αρνητικά σε όλους τους τομείς της ζωή μας. Από τη στιγμή που θα μάθετε να ανακαλύπτετε αυτές τις ενέργειες σε έναν χώρο, θα μπορείτε να βελτιώσετε τη ζωή σας (σε σύντομο χρονικό διάστημα) καθώς και τη ζωή των ανθρώπων που θα ζητήσουν τη βοήθειά σας.

Στο σεμινάριο αυτό θα μάθετε να χειρίζεστε αποτελεσματικά τη δυναμική των Ιπτάμενων Άστρων, θα μάθετε επίσης και τεχνικές που δεν γνωρίζουν άλλες σχολές.

Μετά το τέλος του Σεμιναρίου, χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης Certificate of Attendance. Οι μαθητές καταχωρούνται επίσης με τη φωτογραφία τους στη σελίδα FSRC Σύμβουλοι Φενγκ Σούι της Σχολής και αποκτούν πρόσβαση στο Forum FSRC Feng Shui 3-4 Professional, για περαιτέρω εκπαιδευτική υποστήριξη, μελέτη και βοήθεια από εμένα και από τους πιο προχωρημένους μαθητές. Οδηγείστε έτσι στην απόκτηση του Higher Feng Shui Diploma και αναγνωρίζεστε ως Επαγγελματίες Σύμβουλοι από τον Master Joseph Yu.

Περιεχόμενα Σεμιναρίου:
*3 Κύκλοι και 9 Περίοδοι *Κατασκευή ενός Χάρτη Ιπτάμενων Αστρων *Υδάτινα Αστρα και Ορεινά Αστρα *Τα Τέσσερα Βασικά Είδη Χαρτών *Οι προσωπικότητες των Εννέα Αστρων *Zheng Shen και Ling Shen (Ιερή 1 και Ιερή 0) *81 Συνδυασμοί των Αστρων με αναφορά στα: Xuan Kong Mi Zi, Xuan Ji Fu, Fei Xing Fu και Zi Bai Jue *Πραγματικές Μελέτες *Πώς να αναλύσετε έναν Αστρικό Χάρτη *Αποσπάσματα από το Yang Zhai Zhi Nan (Οδηγός για Κατοικίες) του Master Jiang Da Hong της Δυναστείας Qing *Με Αθροισμα Δέκα και η Σημασία του *Fu Yin και Fan Yin *Fu Mo San Ban Gua, Τα Τρίγραμμα των Γονέων και η Σημασία τους *Το Pearl String και η Σημασία του *Φυλακισμένο Κυρίαρχο Αστρο *Ετήσια και Μηνιαία Αστρα *Θεωρία της Πύλης του Κάστρου *Αστρα Αντικατάστασης *Εξωτερικές και Εσωτερικές Φόρμες.

Ημερομηνία: 18-21 Οκτωβρίου 2018
Τόπος: Αθήνα
Κόστος: 800 €
Δηλώσεις Συμμετοχής: έως και 15 Οκτωβρίου 2018
Τηλέφωνα Συμμετοχής: 211-4002615, 6977-210817

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.