Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018

14-17 Ιουνίου 2018 Σεμινάριο Feng Shui FSRC Modules 1-2

Feng Shui Seminar Modules 1-2

Το Σεμινάριο FSRC Professional Feng Shui Seminar Modules 1-2, θα διεξαχθεί 14-17 Ιουνίου 2018 στην Αθήνα.

Στο Σεμινάριο θα διδαχτείτε την Επαγγελματική Τεχνική Ba Zhai (Σχολή των 8 Οίκων) που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες σύμβουλοι...

Το επαγγελματικό αυτό σεμινάριο είναι σχεδιασμένο από τον Master Joseph Yu και διδάσκεται μόνο από εξουσιοδοτημένους δασκάλους.

Το FSRC Professional Feng Shui Modules 1-2 είναι το πρώτο - από τα δύο - επαγγελματικά σεμινάρια Feng Shui (διάρκειας 4 ημερών) του εκπαιδευτικού κύκλου του FSRC. Το σεμινάριο προσφέρει ισχυρή θεμελίωση στις βασικές αρχές του Feng Shui και τροφοδοτεί τους σπουδαστές με τα απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική εφαρμογή του. Χωρίς αυτά η εκμάθηση οποιασδήποτε τεχνικής είναι μάταιη. Η πραγματική ύλη του σεμιναρίου διαφέρει κατά πολύ από την παρακάτω λίστα. Η ουσία βρίσκεται στο λογικό τρόπο διδασκαλίας, που σκοπό έχει τη σωστή και υπεύθυνη εκπαίδευση των υποψήφιων επαγγελματιών Συμβούλων Feng Shui.

Στο σεμινάριο αυτό θα μάθετε να χειρίζεστε αποτελεσματικά την τεχνική αυτή, θα μάθετε επίσης και τεχνικές που δεν γνωρίζουν άλλες σχολές. Μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι σπουδαστές έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν το FSRC Professional Feng Shui Seminar Modules 3-4, για να ολοκληρώσουν τον εκπαιδευτικό κύκλο και να οδηγηθούν έτσι στην απόκτηση του Higher Feng Shui Diploma και την αναγνώριση ως Επαγγελματίες Σύμβουλοι από τον Master Joseph Yu.

Μετά το πέρας του Σεμιναρίου χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης (Certificate Of Attendance) και οι μαθητές θα έχουν πρόσβαση στο Forum FSRC Feng Shui 1-2 Professional, για περαιτέρω εκπαιδευτική υποστήριξη, για υποβολή ερωτήσεων-αποριών και με δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής κατόψεων χώρων για μελέτη και βοήθεια από εμένα και τους υπόλοιπους μαθητές.

Περιεχόμενα Υλης του Σεμιναρίου:
*Τι είναι πραγματικά το Feng Shui *Κινέζικη Κοσμολογία και Qi *Ουρανός, Ανθρωπος και Γη *Yin και Yang *Τα Πέντε Στοιχεία και οι Κύκλοι *He Tu και Xian Tian Ba Gua *Luo Shu και Hou Tian Ba Gua *10 Ουράνιοι Κλάδοι - 12 Γήινα Κλωνάρια *Yi Jing : Τι είναι *Shuo Gua Zhuan : Εξήγηση των Τριγράμμων *Feng Shui και Αρχιτεκτονική *Feng Shui και Εσωτερική Διακόσμηση *Βουνά και Κτίρια *Ποτάμια και Δρόμοι *Κινέζικη Αστρονομία : τα Τέσσερα Ουράνια Ζώα *Κινέζικη Αστρονομία : 28 Xiu *Qing Nang Jing *Xing Sha και Θεραπείες *Η Σχολή των 8 Οίκων (Ανατολικό/Δυτικό Σύστημα)*Συμβατότητα Σπιτιού και Ανθρώπων *Na Jia (Προχωρημένη Σχολή των 8 Οίκων)*Πώς να χρησιμοποιείτε το Luopan *Πώς να κάνετε μία μελέτη Feng Shui.

Ημερομηνία: 14-17 Ιουνίου 2018
Τόπος: Αθήνα
Κόστος: 700 €
Δηλώσεις Συμμετοχής: έως και 10 Ιουνίου 2018
Τηλέφωνα Συμμετοχής: 211-4002615, 6977-210817

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.