Δευτέρα, 20 Νοέμβριος 2017

23-26 Νοεμβρίου 2017 Master Feng Shui Seminar

Master Feng Shui Practitioner Training Seminar

Το Σεμινάριο Master Feng Shui Practitioner Training Seminar, θα διεξαχθεί 23-26 Νοεμβρίου 2017 στην Αθήνα.

Στο 4ήμερο αυτό σεμινάριο αυτό θα διδαχτείτε:...

1. Πώς να επιλέξετε ένα οικόπεδο βάσει των εδαφικών σχηματισμών (μορφές) σε σχέση με τον προσανατολισμό του κτιρίου που θα χτιστεί εκεί και τους ανθρώπους που θα κατοικίσουν ή θα εργαστούν στον χώρο αυτό. Αρχιτεκτονικό σχέδιο και δομή του κτιρίου βάσει του εξωτερικού περιβάλλοντος και των Ιπτάμενων Αστρων. Πώς να κάνετε μια επιτυχημένη μελέτη Feng Shui εξετάζοντας τις ανάγκες που έχουν τα άτομα που θα κατοικίσουν ή θα εργαστούν στον χώρο αυτό. Εξωτερικές και εσωτερικές μορφές. Η χρήση του Luo Pan. Ασκήσεις-Μελέτες. Το Σεμινάριο αυτό είναι επίσης κατάλληλο για Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς και Διακοσμητές.

2. Business Feng Shui: Η επαγγελματική μέθοδος εφαρμογής του Feng Shui για επαγγελματικούς χώρους, η οποία είναι τελείως διαφορετική από αυτή των σπιτιών.

3. Water Methods: στην τεχνική αυτή θα μάθετε πώς να ενεργοποιείτε αποτελεσματικά τα Άστρα με την τοποθέτηση εξωτερικού νερού σε σχέση με την πόρτα. Δεν αρκεί η απλή τοποθέτηση νερού για την ενεργοποίηση ενός άστρου, θα πρέπει να βρίσκετε σε καλή θέση μέσα στο ανάκτορο και να επικοινωνεί με το facing της πόρτας. Κατάλληλα και ακατάλληλα facing.

4. Xuan Kong Da Gua: με την τεχνική αυτή θα καταλάβετε γιατί κάποιες φορές το feng shui δεν δουλεύει μετά από ενεργοποίηση. Παράλληλα, θα εξασκηθείτε στη σωστή χρήση του Luo Pan και θα αποκτήσετε μεγαλύτερη εμπειρία μέσα από ασκήσεις και μελέτες που γίνονται κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου. Στο Σεμινάριο αυτό υπάρχουν Πρακτικές Εφαρμογές που δεν υπάρχουν στα Σεμινάρια FSRC Modules 1-4 ή στα Μαθήματα Αλληλογραφίας.

Σε όλους τους μαθητές χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης - Certificate of Attendance
Περισσότερα για το Σεμινάριο Master Feng Shui Practitioner Training Seminar

Ημερομηνία: 23-26 Νοεμβρίου 2017
Τόπος: Αθήνα
Κόστος: 1000 €
Δηλώσεις Συμμετοχής: έως και 20 Νοεμβρίου 2017
Τηλέφωνα Συμμετοχής: 211-4002615, 6977-210817

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.