Πέμπτη, 22 Μάρτιος 2018

Feng Shui Research Center Canada

Feng Shui Research Center Canada

Έχοντας ως στόχο να καταλάβουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι τι είναι πραγματικά η Κινέζικη Αστρολογία και το Φενγκ Σούι, ο Joseph Yu προσφέρει προσεκτικά σχεδιασμένα Σεμινάρια Feng Shui. Κάποια από αυτά απευθύνονται στο μέσο άνθρωπο. Aλλα στοχεύουν στην εκπαίδευση ανθρώπων, αφιερωμένων στην εφαρμογή του Φενγκ Σούι και της Κινέζικης Αστρολογίας.

Υπάρχει η ελπίδα ότι κάποια μέρα αυτή η πολύτιμη Κινέζικη κουλτούρα θα κερδίσει την αναγνώριση που της αξίζει από τον Επιστημονικό Κόσμο.

Ο Joseph Yu ίδρυσε το Feng Shui Research Center (Ερευνητικό Κέντρο Φενγκ Σούι) το 1988 για να εκπληρώσει αυτήν ακριβώς την αποστολή.

Το Φενγκ Σούι του κτιρίου, όπου στεγάζεται το Κέντρο, είναι τέτοιο που ευνοεί την εξάπλωση του Φενγκ Σούι και των Κινέζικων Μεταφυσικών Επιστημών σε όλον τον κόσμο. Ο πλούτος είναι παραπροϊόν.

Feng Shui Research Center Canada

 

Feng Shui Research Center Canada26 Betty Roman Blvd
Markham, Ontario L6C 0A4
Ontario Canada
Tel: +416-917-0863
Webpage: http://www.astro-fengshui.com
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.