Τετάρτη, 17 Ιανουάριος 2018

Τάκης Καραγιαννόπουλος Βιογραφικό Φενγκ Σούι

Βιογραφικό: Τάκης ΚαραγιαννόπουλοςΟ είναι Πιστοποιημένος Master Σύμβουλος Feng Shui και Εξουσιοδοτημένος Δάσκαλος Φενγκ Σούι για την Ελλάδα από τον Master Joseph Yu, ιδρυτή του Feng Shui Research Center Canada. Είναι επίσης ιδρυτής του Feng Shui Research Center Greece (FSRC Greece) και επίσημος εκπρόσωπος του FSRC Canada στην Ελλάδα.

Η πρώτη του επαφή με το Feng Shui έγινε το 1999, έχοντας ήδη ολοκληρώσει με επιτυχία σπουδές στο Σχέδιο, στη Διακόσμηση εσωτερικών χώρων και στην Αστρολογία.

Δίπλα στον Master Joseph Yu, έναν από τους πιο Αναγνωρισμένους Δασκάλους Feng Shui διεθνώς, μαθήτευσε επί 7 χρόνια, παρακολουθώντας τα Επαγγελματικά Σεμινάρια: FSRC Professional Feng Shui Seminar Modules 1-2, FSRC Professional Feng Shui Seminar Modules 3-4, Dynamic Xuan Kong Feng Shui, Professional Business Feng Shui, Master Feng Shui Seminar: Water Methods, Master Feng Shui Seminar: Xuan Kong Da Gua, Plum Blossom Divination, Yi Jing Divination, Qi Man Dun Jia κ.α., λαμβάνοντας μια σειρά από πιστοποιήσεις και διακρίσεις, μεταξύ των οποίων το «Higher Feng Shui Diploma».

Από το 2001 ο Τάκης Καραγιαννόπουλος ασχολείται αποκλειστικά με την εφαρμογή του Feng Shui σε Επαγγελματικό Επίπεδο, διοργανώνοντας Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι και διαλέξεις στην Αθήνα και σε άλλες Ελληνικές πόλεις (Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Κέρκυρα) και διαθέτοντας μια πλήρη σειρά Επαγγελματικών Μαθημάτων Feng Shui δια αλληλογραφίας, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στην έως τώρα καριέρα του έχει επιμορφώσει συνολικά περισσότερους από 150 μαθητές, πολλοί από τους οποίους έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές τους δίπλα του, έχουν πιστοποιηθεί και οι ίδιοι ως Επαγγελματίες Σύμβουλοι Feng Shui. Παράλληλα πραγματοποιεί Επαγγελματικές Μελέτες Feng Shui σε Σπίτια και Φενγκ Σούι σε Επαγγελματικούς Χώρους, συχνά σε συνεργασία με πολιτικούς μηχανικούς και τεχνικά γραφεία, ενώ το βιογραφικό του συμπληρώνουν δημοσιεύσεις και άρθρα σε περιοδικά διακόσμησης σπιτιού και ευ ζειν, καθώς και εμφανίσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Πέραν των διακρίσεων και της μεγάλης εμπειρίας που έχει αποκτήσει, ο Τάκης Καραγιαννόπουλος συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον την επιμόρφωση στο Feng Shui, σε προσωπική συνεργασία με τον Master Joseph Yu, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο τις γνώσεις του και βελτιστοποιώντας συνεχώς την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.

 

Σπουδές στο Φενγκ Σούι:

Certificate of Attendance: Feng Shui Research Center Canada - Master Joseph Yu

 • FSRC Professional Feng Shui Seminar Modules 1-2 - (2004)
 • FSRC Professional Feng Shui Seminar Modules 3-4 - (2004)
 • Master Feng Shui Seminar: Water Methods - (2004)
 • Master Feng Shui Seminar: Xuan Kong Da Gua - (2005)
 • Dynamic Xuan Kong Feng Shui - (2005)
 • Professional Business Feng Shui - (2005)
 • Plum Blossom Divination - (2005)
 • Professional Yi Jing (I-Ching) Divination - (2006)
 • Professional Four Pillars Seminar - (2008)
 • Master Seminar: Qi Men Dun Jia - (2012)
 • Zi Wei Dou Shu Astrology - (2012)
 • Master Seminar: Da Liu Ren - (2014)

Certificate of Attendance: Master Heluo (Roel Hill)

 • Nine Star Ki Predictions - (2006)

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.