Σάββατο, 24 Μάρτιος 2018

Συνεργασία - Διοργάνωση Σεμιναρίων Feng Shui

Feng Shui Συνεργασία Διοργάνωση Σεμιναρίων Τα σεμινάρια που έχουν γίνει μέχρι σήμερα είχαν μεγάλη επιτυχία! Μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας αν διαβάσετε τα Σχόλια των Μαθητών.

Χάρη στην επιτυχία αυτή αποφάσισα να διεξάγω σεμινάρια και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος, ώστε να εξυπηρετούνται εκείνοι που για διάφορους λόγους αντιμετωπίζουν δυσκολία μετακίνησης από τον τόπο τους.

Διοργάνωση Σεμιναρίων
Με στόχο την εξάπλωση του Φενγκ Σούι μέσα από τη μάθηση και τη γνώση προσφέρω την ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται, να διοργανώσουν κάποιο Σεμινάριο στον τόπο τους, ακόμα και στην Αθήνα.
Μπορεί να γίνει στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο. Αυτό μπορεί να είναι μία μόνιμη συνεργασία ή να γίνει και μία φορά. Μπορεί για παράδειγμα να έχει κανείς μία ομάδα ανθρώπων που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν κάποιο σεμινάριο.

Αν και οι όροι και η προμήθεια του υποψήφιου συνεργάτη θα συζητηθούν κατόπιν προσωπικής επικοινωνίας κάποιες προϋποθέσεις είναι το ήθος και η καλοπροαίρετη διάθεση, η όρεξη και η αγάπη για το αντικείμενο, η θέληση και η δυναμικότητα, η παρακολούθηση τουλάχιστον του Σεμιναρίου Φενγκ Σούι FSRC Modules 1-2, ή η αγορά του Feng Shui Correspondence Course.

Δε ζητάω κάποιο συγκεκριμένο αριθμό ατόμων, γιατί ο μόνος στόχος είναι η διάδοση του Φενγκ Σούι. Απλά πρέπει να υπάρχει κάποιο minimum ανάλογα με την περιοχή (απόσταση κλπ.), ώστε να μπορούν να καλύπτονται τα έξοδα μετακίνησης και διεξαγωγής. Όλα αυτά βέβαια μπορούν να εκτιμηθούν μόνο κατά περίπτωση.

Επειδή η προετοιμασία ενός σεμιναρίου απαιτεί κάποιο χρόνο πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του, όσοι ενδιαφέρεστε σοβαρά, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μου όσο το δυνατό νωρίτερα, για μία πρώτη επαφή.

- Διοργανωτές Σεμιναρίων Φενγκ Σούι -

Δήμητρα Καπετανάκη
Δήμητρα Καπετανάκη Διοργανώτρια Σεμιναρίων Φενγκ Σούι στην Λάρισα
Δήμητρα Καπετανάκη

Διοργανώτρια Σεμιναρίων στην Λάρισα

Γεωρ. Μέγα 49 Νέα Πολιτεία Λάρισα

Κιν: 6934 255020

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Facebook Page: Force of Soul

 

Δέσποινα Μπούρα
Δέσποινα Μπούρα Διοργανώτρια Σεμιναρίων Φενγκ Σούι στην Κρήτη
Δέσποινα Μπούρα

Διοργανώτρια Σεμιναρίων στην Κρήτη

Ηράκλειο Κρήτης

Κιν: 6947 451900

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Έλενα Κάπονα
Έλενα Κάπονα Διοργανώτρια Σεμιναρίων Φενγκ Σούι στην Κύπρο
Έλενα Κάπονα

Διοργανώτρια Σεμιναρίων στην Κύπρο

Nicosia Κύπρος

Κιν: +357-99543062

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.