Σάββατο, 21 Απρίλιος 2018
Nanda Μπακράτσα Λαμία
Επαφή
Διεύθυνση:
Λαμία
35100

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Κινητό: 6972 259623

Πληροφορίες: Η Nanda Μπακράτσα είναι απόφοιτος του εκπαιδευτικού προγράμματος Φενγκ Σούι FSRC Professional Feng Shui Seminars Modules 1-4.

Βιογραφικό: Η Nanda Bakratsa γεννήθηκε στον Άγιο Κων/νο Φθιώτιδος, και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Αρχικά σπούδασε Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων στη σχολή ΑΤΕΣ και στη συνέχεια συνέχισε τις σπουδές της στο SOUTHEASTERN COLLEGE (1990 -1993) από όπου και απέκτησε το πτυχίο BACHELOR OF ARTS με ειδίκευση σε Interior Design & Photography.
Από το 1994 μέχρι και σήμερα εργάζεται στο χώρο της διακόσμησης.

Το 2011 ξεκίνησε η επαφή της με το Reiki, αποκτώντας τον 1ο βαθμό καθώς και το 2013 το 2ο βαθμό στο OSHO Neo Reiki.

Η εμπειρία της με τις ενεργειακές θεραπείες, την οδήγησαν τελικά τον Νοέμβριο του 2015, να σπουδάσει Feng Shui, στο Feng Shui Research Center Greece, με δάσκαλο τον Τάκη Καραγιαννόπουλο, όπου και παρακολούθησε τα FSRC Feng Shui Seminar 1-2 και 3-4.

Η Nanda εργάζεται ως σύμβουλος Feng Shui με τη μέθοδο Flying Stars και δίνει συνεδρίες Reiki.

Επικοινωνήστε μαζί μου...

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.