Σάββατο, 24 Μάρτιος 2018
Sada Τσατσούλη Αθήνα
Επαφή
Διεύθυνση:
Κωστή Παλαμά 11
Νέο Ψυχικό Αθήνα
15451

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 210 6717107
Κινητό: 697 9776409
http://www.oshoexperiencegreece.com

Πληροφορίες: Η Sada Τσατσούλη είναι απόφοιτος του εκπαιδευτικού προγράμματος Φενγκ Σούι FSRC Professional Feng Shui Seminars Modules 1-4.

Βιογραφικό: Η Sada γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.
To 1997 έλαβε τον Πρώτο Βαθμό στο Reiki και το 2003 το Δεύτερο Βαθμό. To 2012 εκπαιδεύτηκε και έγινε Δασκάλα OSHO Neo Reiki Μaster.
Από το 2004 μέχρι και σήμερα ταξιδεύει στην Πούνα στην Ινδία, όπου εκπαιδεύεται και εργάζεται στο OSHO International Meditation Resort.
Το 2004 ξεκίνησαν οι σπουδές της στο Feng Shui Research Center Greece: το 2004 Feng Shui Επίπεδο 1 Modules 1-2, το 2005 Feng Shui Επίπεδο 2 Modules 3-4 και το 2015 Master Feng Shui.

Η Sada εργάζεται στο OSHO Information Center: OSHO Experience Greece όπου καθοδηγεί διαλογισμούς, βιωματικά group αυτογνωσίας, Art Therapy Group, δίνει συνεδρίες και διδάσκει OSHO Neo Reiki.
Από το 2005 εργάζεται ως Σύμβουλος Feng Shui σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους.


Επικοινωνήστε μαζί μου...

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.