Σάββατο, 24 Μάρτιος 2018
Δέσποινα Μπούρα Κρήτη
Επαφή
Διεύθυνση:
Ριζάρη 1 & Φιλικής Εταιρίας
Ηράκλειο Αγ. Αικατερίνη
71307

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 2810 242750
Fax: 2810 242750
Κινητό: 6947 451900
http://www.electricallab.gr/

Πληροφορίες: Η Δέσποινα Μπούρα είναι απόφοιτος του εκπαιδευτικού προγράμματος Φενγκ Σούι FSRC Professional Feng Shui Seminars Modules 1-4 και Διοργανώτρια Σεμιναρίων Feng Shui στην Κρήτη.

Βιογραφικό:
Γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης και είμαι παντρεμένη με δύο παιδιά.
Είμαι εκπαιδευτικός-φαρμακοποιός (ΠΕ1403) και κάτοχος Πτυχίου Ωδικής του Ολυμπιακού Ωδείου Αθηνών.
Μέχρι σήμερα εκπονώ διδακτορική διατριβή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Τα τελευταία 10 χρόνια ασχολούμαι με μεγάλο ενδιαφέρον για την τέχνη του Feng Shui και είμαι απόφοιτος των FSRC Professional Σεμιναρίων Feng Shui (Modules 1-4) και του Master Feng Shui Course: Xuan Kong Da Gua, Water Methods και Business Feng Shui της Σχολής του FSRC Greece του Τάκη Καραγιαννόπουλου.


Επικοινωνήστε μαζί μου...

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.