Σάββατο, 21 Απρίλιος 2018

Συμβουλές Feng Shui Flying Stars 2016

Flying Stars Feng Shui 2016 Year Of The Monkey

Το Κινέζικο Σεληνιακό Έτος (Κινέζικη Πρωτοχρονιά) για το 2016 θα ξεκινήσει στις 8 Φεβρουαρίου. Ο χρόνος όμως στο Feng Shui χρησιμοποιεί το Ηλιακό Ημερολόγιο Hsia 夏 για την αρχή του έτους, συνήθως στις 3 ή 4 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο και ονομάζετε Li Chun 立春, Ερχομός της Άνοιξης.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 11:46 (ώρα Ελλάδας) θα μπούμε στο Έτος Bing Shen 丙申, του Yang Πύρινου Πίθηκου.

Το Έτος Bing Shen 丙申 είναι ένα Yang Πύρινο Έτος 年丙申陽火. Όσοι έχουν γεννηθεί στα έτη: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, (2016), για αυτούς θα είναι ένα ιδιαιτέρα ευνοϊκό έτος.

Αυτό το Νέο Έτος είναι μια καλή χρονιά για να κάνετε μελέτη Feng Shui στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας για να εξασφαλίσετε εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, οικονομική άνοδο, καλή τύχη, θετική ενέργεια, καλή υγεία και αρμονία.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε τη θέση των τριών κατευθύνσεων San Sha 三煞, Tai Sui 太歲, και Sui Po 岁破 για το 2016.
Αυτές οι θέσεις καταλαμβάνονται από τα Sha Qi 殺氣, Ληστείας, Ολικής Καταστροφής, Ασθένειας και Θανάτου.

Οποιαδήποτε διαταραχή στο πλαίσιο αυτών των τομέων-κατευθύνσεων θα φέρει την ασθένεια και την απώλεια στους κατοίκους του κτιρίου.
Λέγοντας διαταραχή εννοούμε την ανακαίνιση, το σκάψιμο, το κάρφωμα και οποιαδήποτε εργασία έχει να κάνει με το πείραγμα της γης σε αυτές τις κατευθύνσεις. Εκτός του ότι δεν πρέπει να πειράξετε αυτούς τους χώρους, να μην κάθεστε με την πλάτη σας στα San Sha, θα πρέπει να βλέπετε την κατεύθυνση των San Sha.

San Sha 2016

Τα San Sha 三煞 για το 2016 θα βρίσκονται στον Νότο (142.5 - 217.5), στα Βουνά: Si 巳 NA3, σε όλο το Νότιο Ανάκτορο και στο Wei 未 NΔ1.

Αποφύγετε τη μετακίνηση και το σκάψιμο και οποιοιδήποτε πείραγμα της γης στα San Sha. Μην κάθεστε με την πλάτη στα 3 Sha.
Τοποθετήστε 3 Qi Lin χρυσού χρώματος να κοιτούν προς την κατεύθυνση των 3 Sha.
Περισσότερες πληροφορίες για τα San Sha, Tai Sui και Sui Po.

Το Tai Sui στο Shen 申 (ΝΔ3) στο 3ο Βουνό του Νοτιοδυτικού τομέα, από 232.5 έως 247.5 μοίρες.
Το Shui Po στο Yin 寅 (ΒΑ3) στο 3ο Βουνό του Βορειοανατολικού τομέα, από 52.5 έως 67.5 μοίρες.
Το Ετήσιο 5, η πιο καταστροφική ενέργεια του έτους θα είναι σε όλο το Βορειοανατολικό Ανάκτορο, από 22.5 έως 67.5 μοίρες.

Ανάλυση των Ετήσιων Ιπτάμενων Άστρων 2016

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα είναι οι επισκέπτες που έρχονται από τις οκτώ κατευθύνσεις κάθε 3 με 4 Φεβρουαρίου κάθε έτος και παίζουν καταλυτικό ρόλο στο πως θα επηρεάσουν τους χώρους του σπιτιού και του επαγγελματικού χώρου.

Τα Ετήσια Άστρα δουλεύουν και ανεξάρτητα από τον αστρικό χάρτη του εκάστοτε χώρου. Ωστόσο, αυτό είναι μόνο γενικές πληροφορίες. Για μια συνολική αξιολόγηση του Feng Shui του χώρου σας θα πρέπει να ρίξουμε και μια ματιά στο πώς τα Ετήσια Άστρα, ακόμη και τα Μηνιαία Άστρα που επισκέπτονται το χώρο, αλληλεπιδρούν με το βασικό Χάρτη των Ιπτάμενων Άστρων του εκάστοτε χώρου του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου.

Η ενέργεια των Ετήσιων Ιπτάμενων Άστρων στο Feng Shui επηρεάζει τα ενεργειακά πρότυπα του κάθε κτιρίου, τον περιβάλλοντα χώρο και τα άτομα που κατοικούν ή εργάζονται στον χώρο αυτό.
Αν ένα κακό Άστρο, όπως το 5 Κίτρινο, επισκέπτεται μια περιοχή ζωτικής λειτουργίας, όπως την είσοδο, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή το δωμάτιο εργασίας, τον χώρο υποδοχής, το γραφείο σε ένα επαγγελματικό χώρο, οι θεραπείες είναι σίγουρα αναγκαίες.
Αν το ίδιο Άστρο βρεθεί σε ένα λουτρό, σε μια αποθήκη ή σε χώρο που δεν χρησιμοποιείτε ή χρησιμοποιείτε ελάχιστα, δεν απαιτείται καμία θεραπεία.

Συμβουλές Φενγκ Σούι Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα 2015

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα (Annual Flying Stars Feng Shui 年飛星風水), είναι ένας από τους κλάδους στο Feng Shui και στην Κινέζικη Αστρολογία η οποία ενσωματώνει τις αρχές των 5 Στοιχείων (Wu Xing 五行), τα 8 Τρίγραμμα (8 Gua 八卦), τους Αριθμούς Luo Shu 洛書 και τα 24 Βουνά (二十四山) για να αναλύσει τα σκαμπανεβάσματα της ενέργειας (Qi 氣) σε έναν χώρο σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Τα Ετήσια Ιπτάμενα Άστρα, είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές και ευρέως χρησιμοποιούμενες πρακτικές στο Feng Shui που φέρνει άμεσα και ακριβή αποτελέσματα. Η αρχή των Flying Stars στο Feng Shui είναι, ό,τι ο κάθε αριθμός του Άστρου στο πλέγμα των 9 τετραγώνων του Luo Shu 洛書 είναι προικισμένο με συγκεκριμένες ιδιότητες σύμφωνα με την οποία μπορεί να φέρνει καλή ή κακή τύχη.

Τα ευοίωνα Άστρα φέρνουν πλούτο και ευημερία, έτσι οι περιοχές με αυτά τα Άστρα πρέπει να χρησιμοποιούνται για βασικούς τομείς όπως σαλόνι ή υπνοδωμάτια, ενώ οι δυσοίωνες περιοχές πρέπει να αποφεύγονται ή να χρησιμοποιούνται για αποθήκη.

Luo Shu Flying Stars 2016Αυτό είναι το Ετήσιο Διάγραμμα Luo Shu για τα Ιπτάμενα Άστρα 2016.
Το Ετήσιο Άστρο 5 Κίτρινο καταλαμβάνει τον Βορειοανατολικό τομέα οποιασδήποτε οικοδόμησης που αντιστοιχεί από 22.5 έως 67.5 μοίρες.

* Αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα στους τομείς που βρίσκονται τα Ετήσια Άστρα 5 Κίτρινο και 2 Μαύρο, μιας και η φωτιά θα ενεργοποιήσει τα Γήινα Άστρα 5 Κίτρινο και 2 Μαύρο.
Χρησιμοποιείστε μεταλλικά χρώματα και στρογγυλά αντικείμενα.

Για το 2 Μαύρο χρησιμοποιείστε 2 φυσικές κολοκύθες Wu Lu βαμμένες χρυσές.

 

Το Ετήσιο Άστρο 2 Μαύρο είναι στο Κέντρο Το Ετήσιο Άστρο 2 είναι στο κέντρο, Δεν έρχεται από καμία κατεύθυνση, Δεν μας επηρεάζει και Δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.

 

Το Ετήσιο Άστρο 3 Τουρκουάζ έρχεται από τα Βορειοδυτικά Το Άστρο 3 είναι η ενέργεια της κλεψιάς των καυγάδων των νομικών υποθέσεων και το χάσιμο χρημάτων. Το Άστρο 3 είναι ένα πολύ καλό Άστρο για τους Δικηγόρους.

Κλειδώνετε καλά τις πόρτες ή τα παράθυρα που βρίσκονται στα Βορειοδυτικά, μιας και το Άστρο 3 προσκαλεί τους κλέφτες να μπουν στο σπίτι σας και να σας κλέψουν. Τραυματισμός στα πόδια ιδιαίτερα αν εκεί υπάρχει σκάλα.
Αν η είσοδος του σπιτιού βρίσκετε στα Βορειοδυτικά θα προκαλέσει καυγάδες μεταξύ αδερφών και πατέρα γιού και θα φέρει νομικά προβλήματα. Χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα όχι υπερβολές όμως.
Αν στα Βορειοδυτικά βρίσκετε το υπνοδωμάτιό σας αποφύγετε να κάθεστε ή να συζητείτε μιας και μπορεί μια συζήτηση να εξελιχθεί σε άσχημο καυγά και χωρισμό.

Προσοχή από 4 Απριλίου έως 4 Μαΐου και από 5 Ιανουαρίου 2017 έως 3 Φεβρουαρίου 2017 μιας και το Μηνιαίο Άστρο 1 θα ενισχύσει την επιρροή του Άστρου 3.
Επίσης από 5 Μαρτίου έως 4 Απριλίου και 7 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου 2017 διότι το Μηνιαίο Άστρο 2 θα δημιουργήσει θέματα υγείας καθώς θα ελεγχτεί από το Άστρο 3.
Χρησιμοποιείστε λίγο κόκκινο χρώμα για να εξασθενήσετε την επιρροή του Άστρου 3.

 

Το Ετήσιο Άστρο 4 Πράσινο έρχεται από τα Δυτικά Άστρο των τεχνών, της εκπαίδευσης, της ομορφιάς και του έρωτα.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί αν η είσοδος του σπιτιού ή η κρεβατοκάμαρά σας (ειδικά για τα παντρεμένα ζευγάρια) βρίσκετε στα Δυτικά, ερωτικά σκάνδαλα επίσης είναι πολύ πιθανά. Αν ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά ή την εκπαίδευση, το Άστρο 4 θα σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας.

Αν στα Δυτικά βρίσκετε το δωμάτιο των παιδιών το Άστρο 4 θα τους βοηθήσει στο διάβασμα και στις εξετάσεις. Επίσης αν στα Δυτικά είναι το δωμάτιο του γιού μπορεί να δημιουργήσει σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα.
Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκεφτεί τον Δυτικό τομέα, (είτε εκεί βρίσκεται η είσοδος ή το υπνοδωμάτιο), το Μηνιαίο Άστρο 1, από 5 Μαΐου έως 4 Ιουνίου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τα ερωτικά ξελογιάσματα και τον χωρισμό, να εγκαταλείψει ο άνδρας την γυναίκα του ή το αντίθετο.
Χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα σε μικρή ποσότητα για να αποφύγετε τις εξωσυζυγικές σχέσεις και τα σκάνδαλα. Τέσσερα μπαμπού σε νερό τοποθετημένα στα Δυτικά είναι κατάλληλα για αυτούς/ες που αναζητούν τον/την ιδανικό ερωτικό σύντροφο.

 

Το Ετήσιο Άστρο 5 Κίτρινο έρχεται από τα Βορειοανατολικά Άστρο της ασθένειας της ολικής καταστροφής και του θανάτου.
Προσοχή αν εκεί είναι η κουζίνα ή το μπάνιο γιατί μπορεί να δημιουργηθούν διαρροές. Αποφύγετε τα κόκκινα χρώματα.
Αν στα Βορειοανατολικά υπάρχει κάποιο υπνοδωμάτιο, αποφύγετε να κοιμηθείτε σε αυτό μέχρι και της 3 Φεβρουαρίου 2017, καλύτερα να μετακινηθείτε σε άλλο δωμάτιο. Το ίδιο ισχύει αν εκεί είναι το σαλόνι σας ή ένας χώρος που περνάτε αρκετές ώρες. Είτε μπορείτε να το κάνετε είτε όχι, καλό είναι να μην ενοχλήσετε το Βορειοανατολικό κομμάτι του σπιτιού σας. Χρησιμοποιείστε το χρυσό χρώμα και τα στρογγυλά αντικείμενα. Επίσης πολύ καλό είναι ένα εκκρεμές στο σπίτι σας που χτυπάει ανά μισή ή μία ώρα. Ο ήχος θα πρέπει να είναι μεταλλικός και βαρύς ώστε να ηρεμήσει το Άστρο 5.

Τέλος έχετε κλειστό το παράθυρο ή την πόρτα και αποφύγετε να σκάψετε τη γη στον Βορειοανατολικό τομέα του κήπου σας. Για φέτος να μην κάνετε οποιαδήποτε ανακαίνιση ή επέκταση σε αυτές τις κατευθύνσεις και επίσης μην καρφώνετε στους τοίχους.

Εάν η κύρια πόρτα του σπιτιού σας βρίσκετε στον Βορειοανατολικό τομέα, να είστε επιπλέον προσεκτικοί από 4 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου και από 7 Νοεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου, και αυτό γιατί το Μηνιαίο Άστρο 5 θα βρίσκετε επίσης στα Βορειοανατολικά.
Το διπλό 5 στα Βορειοανατολικά θα φέρει σοβαρά προβλήματα υγείας, ατυχίες στον επαγγελματικό τομέα και καταστροφές.

Επιπλέον προσοχή θα πρέπει να ληφθεί όταν επισκέπτονται επίσης τα Μηνιαία Άστρα 2 και 3 τον Βορειοανατολικό τομέα. Αυτό συμβαίνει: το Άστρο 2 από 5 Μαΐου έως 4 Ιουνίου, και το Άστρο 3 από 4 Απριλίου έως 4 Μαΐου και από 5 Ιανουαρίου 2017 έως 3 Φεβρουαρίου 2017.
Ο συνδυασμός: 5 Ετήσιου, 5, 2 και 3 Μηνιαίου όταν ενοχληθούν χρησιμοποιώντας αυτόν τον τομέα θα φέρουν την απώλεια πλούτου, την καταστροφή, τον σοβαρό τραυματισμό, την ασθένεια, ακόμη και τον θάνατο.

 

Το Ετήσιο Άστρο 6 Λευκό έρχεται από τον Νότο Άστρο των στρατιωτικών και των σωμάτων ασφαλείας. Κατάλληλο για αυτούς/ες που έχουν διευθυντικές θέσεις και θέλουν να περνά ο λόγος τους, αναγνώριση, προαγωγή και φήμη. Επίσης μπορεί να προκληθούν λογομαχίες ειδικά αν εκεί βρίσκετε η κύρια είσοδος της οικίας σας.

Στο υπνοδωμάτιο μπορεί να φέρει καβγάδες στο ζευγάρι και διαμάχη μεταξύ πατέρας και κόρης, καθώς τη μοναξιά και την απομόνωση.

Μπορεί να προκαλέσει αναπνευστικά, νομικά προβλήματα, χάσιμο χρημάτων και δουλειάς καθώς και πρόβλημα στα νεφρά. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκεφτεί τον Νότο το Ετήσιο Άστρο 3, από 5 Μαΐου έως 4 Ιουνίου.

Το Ετήσιο Άστρο 3 σε συνδυασμό με το 6 στην είσοδο του σπιτιού μπορεί να προκαλέσει καβγάδες, νομικά προβλήματα, το χάσιμο δουλειάς και χρημάτων. Στο υπνοδωμάτιο μπορεί να προκαλέσει επίσης καβγάδες στο ζευγάρι χωρισμός, καβγάδες με την κόρη καθώς και αναπνευστικά προβλήματα.
Για να εξουδετερώσετε την επίδραση του Άστρου 3 χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα, (μόνο στις συγκριμένες ημερομηνίες).

Ο ποιο ευνοϊκός Μήνας είναι από 7 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου, διότι το Άστρο 8 επισκέπτεται τον Νότο, ιδιαιτέρα ευνοϊκό εάν εκεί είναι η κύρια είσοδος.

 

Το Ετήσιο Άστρο 7 Κόκκινο έρχεται από τον Βορρά Το Άστρο 7 έχει να κάνει με τη διαφήμιση, τη μεταφυσική, την αστρολογία το στόμα και τα λόγια.

Επαγγέλματα που σχετίζονται με τις ιδιότητες αυτές του 7 θα ευνοηθούν, ειδικά εάν εκεί είναι η κύρια είσοδος.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό σιντριβάνι ή ενυδρείο για την ενεργοποίηση του 7, αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή και να το αφαιρέσετε εάν δείτε αντίθετα αποτελέσματα.

Προσέξτε τα κουτσομπολιά, μπορεί να σας καταστρέψουν, αλλά μπορεί και να σας κάνουν και διάσημο.
Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί εάν εκεί είναι το υπνοδωμάτιο των παιδιών γιατί μπορεί να δημιουργηθούν σοβαροί καβγάδες του γιού με τον πατέρα ειδικά όταν επισκέπτεται τον Βορρά το Ετήσιο Άστρο 6.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί από 5 Μαρτίου έως 4 Απριλίου και από 7 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου 2017, μιας και το Μηνιαίο Άστρο 6 επισκέπτεται τον Βόρειο τομέα, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τους έντονους καβγάδες, το χάσιμο εξουσίας, και χρημάτων καθώς και σοβαρά ατυχήματα, ειδικά εάν στα Βόρεια είναι η είσοδος.

Κίνδυνος από φωτιά ή βραχυκύκλωμα μπορεί να προκληθεί όταν το Άστρο 7 συνδυαστεί με το Άστρο 2, ειδικά εάν εκεί υπάρχει ο ηλεκτρικός πίνακας ή ηλεκτρικές συσκευές. Αυτό συμβαίνει από 7 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου.

 

Το Ετήσιο Άστρο 8 Λευκό έρχεται από τα ΝοτιοδυτικάΤο Άστρο 8 είναι το κυρίαρχο Άστρο πλούτου της εικοσαετίας (2004-2024), θα φέρει ευκαιρίες και κέρδη, ειδικά εάν εκεί βρίσκεται η κύρια είσοδος. Ιδανικό για όσους ασχολούνται με κτηματομεσιτικές εργασίες.

Ένα σιντριβάνι ή ενυδρείο εδώ είναι κατάλληλο για να ενεργοποιηθεί το 8. Προσοχή όμως, παρατηρήστε τις αλλαγές στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο μετά την τοποθέτηση του νερού. Αν διαπιστώσετε αρνητικά αποτελέσματα αφαιρέστε το.

Αν το νερό τοποθετηθεί σε ακριβή θέση (τεχνική Water Methods), μπορεί να κάνει θαύματα. Αλλά αυτό προϋποθέτει ακριβείς μετρήσεις από έναν επαγγελματία Σύμβουλο Feng Shui. Σε λάθος θέση μπορεί να δημιουργήσει οικονομικά προβλήματα. Το νερό μπορεί να είναι με τη μορφή μιας γυάλας με ψάρια ή σιντριβανιού.

Οι ποιο ευνοϊκοί Μήνες είναι από 8 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου, μιας και το Άστρο 9 επισκέπτεται τον Νοτιοδυτικό τομέα. Χρησιμοποιείστε το κόκκινο χρώμα και τα τριγωνικά αντικείμενα.

Προσοχή από 7 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου, μιας και τα Μηνιαίο Άστρο 3 μπορεί να προκαλέσει σοβαρά ατυχήματα στα μικρά παιδιά, ειδικά εάν εκεί είναι το υπνοδωμάτιό τους. Στην κύρια είσοδο μπορεί να προκαλέσει το χάσιμο χρημάτων.
Χρησιμοποιήστε το κόκκινο χρώμα για να αποτρέψετε την επιθετικότητα του 3. Ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη είναι πολύ πιθανόν, ιδιαίτερα εάν εκεί είναι η κρεβατοκάμαρα για το διάστημα από 8 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου.

 

Το Ετήσιο Άστρο 9 Μωβ έρχεται από τα Ανατολικά Άστρο της ομορφιάς και του θεάματος. Ιδανικό για μοντέλα, ηθοποιούς, μουσικούς, ειδικά εάν στον Ανατολικό τομέα είναι ο χώρος που δουλεύετε ή κάνετε τις πρόβες σας. Ιδανικό επίσης και για καταστήματα με glamour ρούχα και ακριβά αξεσουάρ.

Χρησιμοποιείστε μια γυάλα με χρυσόψαρο για να ενεργοποιήσετε το 9, αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή και να το αφαιρέσετε εάν δείτε αντίθετα αποτελέσματα.

Ο πιο δυνατός μήνας που θα ενεργοποιήσει περισσότερο το Άστρο 9, είναι το Μηνιαίο Άστρο 4, από 7 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου, μιας και το Άστρο 4 θα βοηθήσει το 9 να αναπτύξει περισσότερο τις ιδιότητές του.

Προσοχή: στα Μηνιαία Άστρα 2 και 5 που επισκέπτονται τον Ανατολικό τομέα. Μηνιαίο 2: από 7 Σεπτεμβρίου έως 7 Οκτωβρίου. Μηνιαίο 5: από 5 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου.

 

Το Ετήσιο Άστρο 1 Λευκό έρχεται από τα Νοτιοανατολικά Το Άστρο 1 θα σας φέρνει, σοφία, ιδέες, δημιουργικότητα και ερωτισμό.

Μπορεί να συμβάλλει σε προαγωγές και επιτυχία σε εξετάσεις. Αν στα Νοτιοανατολικά βρίσκεται το γραφείο το διάβασμα θα γίνει πιο εύκολο και η επιτυχία είναι πιο πιθανή. Το Άστρο 1 μπορεί επίσης να φέρει και ερωτικά ξελογιάσματα, ειδικά στους νέους άντρες.
Αν στα Νοτιοανατολικά βρίσκετε το υπνοδωμάτιο θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή ειδικά οι νέο-παντρεμένοι ή οι αρραβωνιασμένοι γιατί μπορεί να δημιουργήσει ερωτικά ξεπορτίσματα.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί όταν επισκεφτεί τον Νοτιοανατολικά τομέα, (είτε εκεί βρίσκεται η είσοδος ή το υπνοδωμάτιο), το Μηνιαίο Άστρο 4, από 7 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τον χωρισμό, να εγκαταλείψει ο άνδρας την γυναίκα του ή το αντίθετο. Ερωτικά σκάνδαλα επίσης είναι πολύ πιθανόν.
Για να αντιμετωπίσετε την ερωτικότατα του Άστρου 1 χρησιμοποιείστε μεγάλα φυσικά φυτά εξωτερικά στον Νοτιοανατολικά τομέα και το κόκκινο χρώμα για το Μηνιαίο 4.

Επίσης προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο Μηνιαίο Άστρο 2, από 5 Μαρτίου έως 8 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου. Ο συνδυασμός αυτός 1 με 2, μπορεί να δημιουργήσει έντονους καβγάδες και άσχημο χωρισμό.

 

Ανάλυση Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα 2016

Τα Μηνιαία Ιπτάμενα Άστρα είναι και αυτά πολύ σημαντικά και θα πρέπει να τα εξετάζουμε. Τα Μηνιαία Άστρα είναι οι ενεργοποιητές των Ετήσιων Άστρων και κάνουν συνδυασμό και με τα Ετήσια Άστρα, αλλά και με τα Άστρα του χάρτη του εκάστοτε χώρου.

Όταν τα Άστρα έρχονται στην κύρια είσοδο, επηρεάζουν τα οικονομικά. Όταν έρχονται στο υπνοδωμάτιο, επηρεάζουν την προσωπικότητα, τις σχέσεις και την υγεία των ατόμων.

Ο πιο κάτω πίνακας δείχνει τα Μηνιαία Άστρα για το 2016. Απ’ όλα τα Μηνιαία Άστρα τα πιο βασικά είναι:
Το Άστρο 2, θέματα υγείας.
Το Άστρο 3, νομικά θέματα, χάσιμο χρημάτων, καυγάδες.
Το Άστρο 5, χάσιμο χρημάτων, οικονομική καταστροφή, ατυχήματα, θέματα υγείας.

Monthly Flying Stars 2016 Μηνιαία Ετήσια Ιπτάμενα Άσταρα

Μαθήμ. Αλληλογραφίας

Τα Επαγγελματικά Μαθήματα Feng Shui δι' Αλληλογραφίας σας δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσετε το Higher Feng Shui Diploma και να αναγνωρισθείτε επίσημα ως Σύμβουλος Φενγκ Σούι εκπαιδευμένος από το FSRC.

Apps: iPhone & iPad

Apps Feng Shui - Astrology - Numerology Applications for iPhone & iPad

Σεμινάρια Feng Shui

Σεμινάρια Feng Shui 2017. Τα Επαγγελματικά Σεμινάρια Φενγκ Σούι είναι σχεδιασμένα από το Master Joseph Yu και απευθύνονται σε όλους εσάς που επιθυμείτε να μάθετε το Κλασικό Feng Shui.

Online FS Σεμινάρια

Distance Learning Online Feng Shui Σεμινάρια.
Τώρα το FSRC Greece σας δίνει τη δυνατότητα της εξ αποστάσεως Φενγκ Σούι εκπαίδευση, με Ζωντανά Online Feng Shui Σεμινάρια.